Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τα άλλα μικρά μαγαζάκια τι τους πείραζαν και δεν τα άνοιξαν? 

Χρειάζομαι πράγματα όπως λάμπες για το σπίτι και δεν έχω από που να πάρω. 

Ελεύθερος ο δακτύλιος λέει και πάρτε αυτοκίνητα από Δευτέρα. 

Θα γίνει χαμός στους δρόμους. 

Καραντίνα θα λέμε και πάλι καραντίνα 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, pirmen56 είπε

Η μάσκα είναι για να προστατεύεις τους άλλους από εσένα. Αν φοράνε όλοι, Bingo. Δεν κινδυνεύει κανένας από κανέναν. Και χωρίς να παραλύεις τα πάντα.

Μα εγώ δεν λέω ότι δεν είναι χρήσιμη ... λέω ότι ο κόσμος που δεν δουλεύει σε επαγγέλματα υγείας ώστε να έχει πείρα σε μάσκα δεν γίνεται να φοράει μάσκα 8 ώρες. Δεν θα την αντέξει, αυτό λέω.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gthe είπε

Μα εγώ δεν λέω ότι δεν είναι χρήσιμη ... λέω ότι ο κόσμος που δεν δουλεύει σε επαγγέλματα υγείας ώστε να έχει πείρα σε μάσκα δεν γίνεται να φοράει μάσκα 8 ώρες. Δεν θα την αντέξει, αυτό λέω.

Δυστυχώς χρειάζεται. Τουλάχιστον όσο είσαι κοντά σε άλλους ανθρώπους ή σε κλειστό χώρο γενικότερα(βλέπε σωματίδια).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, DrLo είπε

E, του μαλάκες.

Δε μπαίνουν και σε κανένα insomnia να μάθουν μπαλίτσα από τους ειδικούς του forum.

Πόσο στόκοι αυτοί οι γερμανοί, όλα εμείς πια;

Με 30.000 ΜΕΘ τους παιρνει, αν ειχαν 3.000 ΜΕΘ θα εβλεπες αλλα πραγματα.

Επεξ/σία από silverado
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, panostom είπε

αύξηση της συχνότητας των δρομολογίων στο μέγιστο δυνατό βαθμό 
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/arsi-metron-enimerosi-gia-shedio-tis-kybernisis

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι το τι μας κρατουσε μακρια τοσα χρονια και δεν ειχαμε την ιδια αυξηση στη συχνοτητα, ενω τωρα ειναι εφικτο

Ποιος κοροιδευει ποιον εδω περα

Ο μεγαλύτερος δυνατός βαθμός δεν είναι πάντα ο βέλτιστος.

πχ μπορεί να μην είναι ο οικονομικά βέλτιστος ή να μπορεί να διατηρηθεί για μικρό χρονικό διάστημα (πχ μειώνοντας άδειες ή δεχομενος να λειτουργείς για κάποιο διάστημα με ζημιά).

Στην αερογέφυρα του Βερολίνου δε ξέρω και εγώ πόσα αεροπλάνα προσγειόνονταν το λεπτό στο αεροδρόμιο. Αυτό δε σήμαινε ότι έτσι ήταν η βασική του λειτουργία.

Για παροόμοιους λόγους πχ δε πηγαίνεις συνεχώς στο μέγιστο όριο ταχύτητας ενός δρόμου.

Αυτό που ο καθένας εδώ μέσα, σε κάποιο διάλειμα από το PS4, ανακαλύπτει φαντάσματα και συνομωσίες όταν συνήθως δε ξέρει που του πάνε τα τέσσερα είναι αστείο μόνο μέχρι ένα σημείο. 

Επεξ/σία από DrLo
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, adi32 είπε

Χρειάζομαι πράγματα όπως λάμπες για το σπίτι και δεν έχω από που να πάρω. 

Ηλεκτρονική παραγγελία και στα φέρνουν σπίτι. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, pirmen56 είπε

Δυστυχώς χρειάζεται. Τουλάχιστον όσο είσαι κοντά σε άλλους ανθρώπους ή σε κλειστό χώρο γενικότερα(βλέπε σωματίδια).

Χρειάζεται σωστά. Προσωπικά ας πούμε φόρεσα 4 φορές από 50 λεπτά όταν πήγα στο μάρκετ .... αλλά φοράω γυαλιά. Η μάσκα θολώνει τα γυαλιά μου και ήταν αδύνατον να ανασάνω σωστά. Προφανώς δεν έχω εκπαιδευτεί στο πως πρέπει να την βάζω όπως οι γιατροί και οι νοσηλευτές. Πόσοι λοιπόν είναι σαν εμένα και θα πρέπει να την φοράνε 8 ώρες κάθε μέρα?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, DrLo είπε

Για τα δρομολόγια του Μετρό της Θεσσαλονίκης ούτε κουβέντα. 

Αυτά είναι τα ΜΜΕ. Βοθροκάναλα.

Το μετρο της Θεσσαλονικης λογικα θα ολοκληρωθει οταν ο ηλιος γινει πρασινος ξανα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε

Ηλεκτρονική παραγγελία και στα φέρνουν σπίτι. 

Για 2-3 λάμπες και μικροπραγματα δεν έχει νόημα 

Δημοσ.

Παίζει να είναι και απο τις λίγες φορές που είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας πάντως, μετά τους Ολυμπιακούς και το Euro....

Τα πήγαμε πάρα πολυ καλα.

• Confused 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, gthe είπε

Πόσοι λοιπόν είναι σαν εμένα και θα πρέπει να την φοράνε 8 ώρες κάθε μέρα?

8 ώρες μάσκα την μέρα=καλύτερα καραντίνα η θάνατος 😋

Εδώ φίλους και πελατες που έχω γιατρους και φαρμακοποιούς, μου λένε όλοι, ότι δεν αντέχεται η μάσκα συνεχόμενα πάνω από 3 ώρες, είναι μαρτύριο. 

Μόλις τώρα, adi32 είπε

Για 2-3 λάμπες και μικροπραγματα δεν έχει νόημα 

Ε τότε περίμενε να καούν όλες στο σπίτι 😋😋

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, panostom είπε

αύξηση της συχνότητας των δρομολογίων στο μέγιστο δυνατό βαθμό 
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/arsi-metron-enimerosi-gia-shedio-tis-kybernisis

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι το τι μας κρατουσε μακρια τοσα χρονια και δεν ειχαμε την ιδια αυξηση στη συχνοτητα, ενω τωρα ειναι εφικτο

θα γεννηθουν νεα λεωφορεια ή νεοι συρμοι του μετρο; Θα προσλαβουν προσωπικο; Θα αξιοποιησουν ιδιωτικα οχηματα;

Ποιος κοροιδευει ποιον εδω περα

Τα τελευταία 5 χρόνια υπήρξε κακοδιαχείριση των ΜΜΜ. Έτσι είπε ο αρμόδιος υπουργός και πλέον υπάρχει καλοδιαχείριση.
Τωρα αν δεν πιστεύετε και τους υπουργούς, δεν υπάρχει σωτηρία για εσάς και όλο κάτι θα βρείτε να πείτε.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταλαβε κανεις απο το διαγγελμα τι ισχυει;

Αποριες:

- Χρειαζομαι ηλεκτρολογικο υλικο αλλα και κατι υδραυλικα. Θα ειναι ανοικτα τα καταστηματα απο την Δευτερα 4 Μαιου;

- Το Jumbo θεωρειται εμπορικο κεντρο και θα ανοιξει απο 1η Ιουνιου;

- Αλυσιδες ρουχων οπως Η&M, Zara κλπ, εμπιπτουν στα εμπορικα κεντρα, ή αν ειναι ξεχωριστα καταστηματα, θα ανοιξουν εντος Μαίου και ποτε;

Επεξ/σία από mindreader
Δημοσ.
15 minutes ago, lactate said:

Για τα πανεπιστήμια μούγκα έτσι;

Περιμένουν την σύνοδο των πρυτάνεων άυριο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...