Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikos1984 είπε

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας; Ωραία και να διαθέσουν και μερικές δωρεάν ανά άτομο. Πληρώσαμε που πληρώσαμε τα αντισηπτικά χρυσαφη δεν θα πληρώσουμε και τις μάσκες.

Εγώ θα αγοράσω πολλαπλων χρήσεων και ότι γίνει.

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, SIP1995 είπε

Σίγουρα, γιατί διάβασα πως επειδή είναι ελεύθεροι επαγγελματίες ήταν κλειστά.

Ναι σίγουρα!

Οσοι έκλεισαν το έκαναν από προσωπική επιλογή τους.

Είναι ανοιχτά αλλά υπάρχουν οδηγίες για αποφυγή συνωστισμού και πιο αραιά ραντεβού. Με συνοδεία στο ραντεβού μόνο αν είναι απολύτως απαραίτητο.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, freelove είπε

Δλδ από 4 Μαΐου στο να πας σε μια παραλία για να απολαύσεις τον ήλιο σε απόσταση φυσικά επιτρέπεται??

Ναι :)

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, nikos1965ny10 είπε

και τι πρέπει να γίνει ρε φιλε ? για να μην μπαίνεις μέσα εσύ 2000 το μήνα πρέπει να πεθάνει κόσμος ?? έτυχε αυτό τώρα θα πρέπει ολοι να κάνουμε υπομονή να περάσει για να έχουμε ενα καλύτερο αύριο με τους ανθρώπους μας...τώρα μπορεί να μπείτε μέσα 2-3 μήνες , όταν βγάζατε κάθε μήνα πολλαπλάσια  από ένα μισθωτό όλα καλά ?

Άξιος !!! 

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον @adi32, θα γίνει μπάχαλο. Δεν μπορούν να τηρηθούν τα μέτρα και δεν θα δουλέψει και κανείς κανονικά εκτός από κομμωτήρια-κουρεία και ΚΤΕΟ...

Συμφωνώ και με τον @cgioris, μη πετάτε λεφτά σε μη απαραίτητα πράγματα.

Ο Θεός βοηθός.

• Like 4
  • Sad 1
Δημοσ.
2 minutes ago, The_Judas said:

Ναι σίγουρα!

Οσοι έκλεισαν το έκαναν από προσωπική επιλογή τους.

Είναι ανοιχτά αλλά υπάρχουν οδηγίες για αποφυγή συνωστισμού και πιο αραιά ραντεβού. Με συνοδεία στο ραντεβού μόνο αν είναι απολύτως απαραίτητο.

οκ, σε ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλα, μεντιουμ δεν είμαι, αλλα κάτι μέσα στα σωθικά μου, μου λέει ότι έρχονται μαύρες ημέρες σε παγκόσμιο επίπεδο, οπότε εγώ έχω 2-3 χωραφάκια στο χωριό με λάδι, όποιος θέλήσει λαδάκι, ευχαρίστως να του δώσω, 1 λαδούσα = 1 σπίτι 80 τετραγωνικά 😁

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Teras1 said:

Προτείνω να θεσπιστεί η υποχρεωτική εκμάθηση της νοηματικής για αυτή την νέα εποχή του καρναβ..της μάσκας που έρχεται. Για να είμαστε σίγουροι. 

Σοβαρά τώρα, αυτό είναι πρόβλημα. Μπήκε μια γιαγιά 120 χρόνων με μάσκα σήμερα στο μαγαζί και μέχρι να ακούσω τι έλεγε χρειάστηκα κάνα πεντάλεπτο

• Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, zio10 είπε

Ο Θεός βοηθός.

Αρχιζω να νιωθω Αμερικανος και Βρετανος. Και δεν φταιω κι ολας γαμωτο.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Muchacho είπε

Χαζή ερώτηση...

Αλλά ο κουρέας πως θα με κουρέψει αν φοράω μάσκα?

Μασκα ειπαμε, οχι τσεμπερι.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SPANK είπε

Μπορείς να πάρεις μια υφασμάτινη

Το πιο πιθανό είναι να πάρω μερικές τέτοιες

4 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Εγώ θα αγοράσω πολλαπλων χρήσεων και ότι γίνει.

Και εγώ μάλλον το ίδιο θα κάνω.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...