Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mclein² είπε

μισθωτος που πηρε τα 800€ για 45 ημερες κ τωρα η επιχειρηση που δουλευει θ'ανοιξει απο 11/05 δηλαδη θα γραψει 15 εργασιμες....

θα πεθανει απο την πεινα ή τον ιο ; 

Είπαν σήμερα το πρωί ότι θα δοθεί αναλογικό επίδομα για όσες μέρες δε δουλέψει ο καθένας μέσα στο Μάιο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, phanispal είπε

Είπαν σήμερα το πρωί ότι θα δοθεί αναλογικό επίδομα για όσες μέρες δε δουλέψει ο καθένας μέσα στο Μάιο.

θα το πω στους υπαλληλους μου να χαρουν...

Δημοσ.

Πάμε ένα σφηνάκι για κάθε φορά που ένας υπουργός "αισθάνεται την ανάγκη να αναφερθεί" σε κάτι?  

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Για την ώρα χαίρομαι πολύ με το τέλος των SMS, ίσως ακουστεί υπερβολικό αλλά είχα κουραστεί να κουβαλάω ταυτότητα/δίπλωμα και το κινητό για να πεταχτώ μέχρι το περίπτερο που είναι κάτω από το σπίτι μου.

Αναμενόμενη η χαλάρωση των μέτρων πάντως. Η οικονομία πρέπει να πάρει μπρος άμεσα. Είπαμε, κίνδυνος και ο ιός, αλλά πιο άμεσος κίνδυνος για τα περισσότερα νοικοκυριά είναι οι λογαριασμοί που μαζεύονται χωρίς να υπάρχει ούτε δραχμή σε εισόδημα.

Έτσι είναι!

• Like 1
Δημοσ.

εγώ πάντως θέλω να αγοράσω ηρωίνη, να γίνω ζαμπόν μέχρι να τελειώσουν όλα αυτά και να ξυπνήσω όταν γυρίσουμε εντελώς στην κανονικότητα 😁😁

Σοβαρα τωρα.

Τα μέτρα ήταν σωστά. Η μερική άρση των μέτρων είναι σωστή. Χρειάζεται να γίνει σεμνά και ταπεινά για να μην έχουμε ξανά έξαρση.

Τον φάγαμε τον γάιδαρο, ας φάμε και την γαιδουροπουτ.....γαιδουροουρά....

Το πιο σημαντικό είναι να γίνει σωστό reboot στην αγορά και να μην χαθουν οι θέσεις εργασίας.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, LiquidTroll είπε

Το πιο σημαντικό είναι να γίνει σωστό reboot στην αγορά και να μην χαθουν οι θέσεις εργασίας.

δε θα χαθουν.

χάθηκαν & το Σεπτεμβρη θα φανει ο μεγαλυτερος πονος.

• Like 10
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, lovesucks είπε

Για παιδιά και γονείς ως 50 είναι όλα καλά;;;;

Να σου θυμίσω παλιότερο σου ποστ...

Όλα καλά δεν είναι. Το ποσοστό είναι 0,2%. Κάτσαμε μέσα δύο μήνες να αποφύγουμε την υπερφόρτιση του συστήματος υγείας. Στην κανονικότητα όπως πριν δεν γυρνάμε. Αλλάζει ο τρόπος ζωής μας και προσαρμοζόμαστε στην πραγματικότητα που θα υπάρχει μέχρι να βρεθεί θεραπεία/εμβόλιο. 

Αν ο γονιός έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα και είναι μέχρι 50, πάλι υπάρχει θέμα. 

Για τα παιδιά όμως δεν υπάρχει θέμα. Δεν φοβάμαι για τα παιδιά μου και για τα παιδιά κανενός. 

Δημοσ.

Για πανεπιστήμια δεν είπε κάτι ο πρωθυπουργός σωστά; Υποθέτω πάντως πως θα ανοίξουν μαζί με τα δημοτικά στις 1 Ιουνίου και μόνο για την εξεταστική.

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...