Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι κυρίως από την μετάδοση του ιού από το παιδί σε κάποιον μεγαλύτερο, όχι για το ίδιο το παιδί.

Για το παιδί τείνει ο κίνδυνος στο ανύπαρκτο, αυτό γράφω τόση ώρα. 

Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι όλοι φοβούνται για έναν ανύπαρκτο κίνδυνο για τα παιδιά τους. Έχω δύο παιδιά και δεν φοβήθηκα ποτέ για αυτά. Αλλιώς δεν θα πηγαίναμε ποτέ βόλτα με τα ποδήλατα, ούτε με τα πόδια, ούτε ταξίδια με το αυτοκίνητο, ούτε βουτιές σε θάλασσα, πισίνες, ούτε παιχνίδια στο σπίτι, ούτε στο σχολείο που έχει τόσες μεταδοτικές ασθένειες κτλ.

Ξαφνικά να φοβηθώ για ένα ιό που έχει απειροελάχιστα έως ανύπαρκτο ποσοστό θνησιμότητας στα παιδιά ενώ κάνω όλα τα παραπάνω που είναι πολύ πιο επικίνδυνα συγκριτικά;

Επεξ/σία από gordonas
  • Like 2
  • Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 minutes ago, 1comment said:

Τι λες παιδάκι μου. Ψηφίστηκε με νόμο. Ότι και να έλεγαν οι ιδιοκτήτες, 40% θα παίρνανε.

Με το ζορι εκοψε 40% των ενοικιων,ηταν λεφτα που θα τα επαιρναν οι ιδιοκτητες,το κρατος δεν εδωσε ουτε ευρω σε αυτο το θεμα αλλά αποφασισε οτι το 40% των ιδιοκτητων θα χαρισει τα εσοδα του.Δεν με επηρρεαζει προσωπικα αλλα λεμε τα πραγμματα οπως ειναι

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, silverado είπε

Επρεπε απο την αρχη.

Spoiler

unnamed.jpg

Επεξ/σία από Teras1
Δημοσ.

Ελεύθερες οι μετακινήσεις εντός νομού. Ευκαιρία να πάω να μεταδώσω τον ιό στο Χαλκούτσι. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να πάω για ψωμί στο φούρνο στο Δήλεσι και για μπάνιο στον Ν.Ο.Αγριλέζας (εκτός Αττικής). Πφφφ....

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, 1comment είπε

Πιστεύω ότι και άνοδο των κρουσμάτων να έχουμε, δεν θα ξαναπάμε σε γενικό lockdown. Ίσως σε τοπικά.

Θα ξαναπαμε, υπαρχουν καβατζα ιοι.
Μεχρι ο Τατανκα Μπιλ να μας πασαρει το επτακεφαλο, θα ειμαστε μπες, βγες.

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, jokul7 είπε

Εγώ δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα; Όποιος θέλει στέλνει τα παιδιά του στο σχολείο, όποιος θέλει δεν τα στέλνει. Θα σου δώσουν επιλογές και για τα 2 και θα ορίσουν τις συνθήκες για να επιστρέψει κάποιο παιδί στο σχολείο (αντισηπτικά κλπ). Θεωρώ ότι όλοι έχουν καταλάβει ότι οι πιθανότητες να κολλήσουν πλέον είναι μικρές (RO ~ 0,7) αλλά είναι ακόμα υπολογίσιμες. Θα δούμε και θα πράξουμε.

Μήπως αυτό το R0 αυξηθεί όταν ανοίξουν όλα, καλή ώρα σαν την Γερμανία;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LiquidTroll είπε

Ιουνιο τελικά οι καφετέριες......Πουλο......!!!!

Για να δουμε 2 φίλους και να πιουμε σαν άνθρωποι έναν καφέ, άλλον ένα μήνα!

Ε όχι ρε γαμώτο!

Αυτό είναι σοβαρό!

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, NT1G είπε

Για να έχουμε άποψη για την Γερμανία, ας περάσουν μερικές ημέρες ακόμα. Είναι πολύ νωρίς.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NT1G είπε

Είπε ότι θα γίνεται ημερήσια αξιολόγηση. Καταλαβαίνω ότι αν π.χ. πάει στο 0,8 - 0,9 θα ξαναπάρει μέτρα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, rosgr100 είπε

Παραγωγός Μουσικής, DJ, δημοσιογράφος και τους καλοκαιρινούς μήνες είμαι και υπεύθυνος χωρών διασκέδασης (μπαρ, κλαμπ,μπιτς μπαρ) σε ξενοδοχειακή μονάδα. Δεν καταλαβαίνω βέβαια σε τι θα βοηθήσει το θέμα.

Ισπανία και Ιταλία δεν ανοίγουν τα σχολεία εκεί μάλλον οι επιστήμονες είναι κατώτερου επιπέδου από τους δικούς μας. (Ξέρω τώρα θα ισχύσει συγκρίνεις την Ελλάδα με αυτές τις χώρες; Τα ήξεις αφήξεις που λέγαμε)

Επίσης ο κακός ΠΟΥ είπε μην τα ανοίξετε αλλά ούτε αυτοί ξέρουν.

Γερμανία μια βδομάδα μετά την κάποια χαλάρωση το R0 πήγε στο 1 από το 0.7.

Όταν με το καλό  αποκτήσεις επιχειρήση τα ξανά λέμε. 

Γιατί τώρα δεν μπορείς να καταλάβεις πως είναι να μπαίνεις μέσα 2000€ ΤΟ ΜΗΝΑ.  

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε

Ιουνιο τελικά οι καφετέριες......Πουλο......!!!!

Για να δουμε 2 φίλους και να πιουμε σαν άνθρωποι έναν καφέ, άλλον ένα μήνα!

Καλά ρε φίλε άραξε σε ένα παρκάκι, με καφέ στο χέρι

Όπως σήμερα :lol:

Επεξ/σία από logistoulis
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...