Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, LynnJames είπε

Τι λινκ ρε φιλε?θα ηταν παρανομο να γνωριζει η εταιρια οτι ανοιγει πριν βγει το σχεδιο της κυβερνησης,αν υπηρχε λινκ θα ηταν αποδειξη οτι υπηρξαν συζητησεις κατω απο το τραπεζι.

Εσύ πιστεύεις ότι οι συνδικαλιστές εμπόρων/καταστημάτων/εργοστασίων δεν έχουν ήδη πιέσει την κυβέρνηση ή δεν έχουν κάνει νύξεις για το πότε θα ανοίξουν; Δεν είναι κρυφές συναντήσεις ούτε είναι κακό να γίνονται διαβουλεύσεις για τα κριτήρια ανοίγματος.

Εκτός και αν εννοείς ότι έπεσαν μίζες για να ανοίξουν.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
  • Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LynnJames είπε

Τι λινκ ρε φιλε?θα ηταν παρανομο να γνωριζει η εταιρια οτι ανοιγει πριν βγει το σχεδιο της κυβερνησης,αν υπηρχε λινκ θα ηταν αποδειξη οτι υπηρξαν συζητησεις κατω απο το τραπεζι.

Με τους γέρους που συνωστίζονται σαν σφήκες και κάθονται 5 ώρες να δούμε τι θα γίνει στα καταστήματα ΟΠΑΠ.υγειονομικες βόμβες θα είναι.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LynnJames είπε

Άρα λόγια καφενείου για το πότε ανοίγουν...

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς τίποτα παραπάνω όσον αφορά τις μετακινήσεις των φοιτητών? Δεν μπορώ να πιάσω γραμμή στην ΓΓΠΠ και όσα συζητάμε μεταξύ μας, καταλήγουμε στο ότι κάποιοι πρέπει αν γυρίσουμε πίσω είτε για να πάρουμε ρούχα, βιβλία, πράγματα γενικά κτλ. 

Το θεωρώ ακόμα χαζό το γεγονός ότι επέστρεψα στην μόνιμη κατοικία χρησιμοποιώντας 5 μέσα (σπουδάζω σε νησί) και δεν μπορώ να επιστρέψω με δικό μου ιχ και με το μόνο μέσο να είναι το πλοίο. 

Αν και μετά το σημερινό διάγγελμα θα πάρω πάλι τηλ αστυνομία κτλ να δω. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Γνωρίζει κανείς τίποτα παραπάνω όσον αφορά τις μετακινήσεις των φοιτητών? Δεν μπορώ να πιάσω γραμμή στην ΓΓΠΠ και όσα συζητάμε μεταξύ μας, καταλήγουμε στο ότι κάποιοι πρέπει αν γυρίσουμε πίσω είτε για να πάρουμε ρούχα, βιβλία, πράγματα γενικά κτλ. 

Το θεωρώ ακόμα χαζό το γεγονός ότι επέστρεψα στην μόνιμη κατοικία χρησιμοποιώντας 5 μέσα (σπουδάζω σε νησί) και δεν μπορώ να επιστρέψω με δικό μου ιχ και με το μόνο μέσο να είναι το πλοίο. 

Αν και μετά το σημερινό διάγγελμα θα πάρω πάλι τηλ αστυνομία κτλ να δω. 

19 Μαΐου αν δεν κάνω λάθος γράφουν τα sites,σε 1 ωρα θα τα πει ο μητσοτακης.για νησιά από μέσα ιουνιου

Επεξ/σία από lionheart20
Δημοσ.

Πάντως εγώ δε θα στείλω το παιδί μου στο σχολείο (προνήπιο φέτος, νήπιο του χρόνου) μέχρι να βγει εμβόλιο ή αποτελεσματική θεραπεία. Καταλαβαίνω όμως ότι πολλοί γονείς δεν έχουν που να αφήσουν τα παιδιά τους.

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lionheart20 είπε

19 Μαΐου αν δεν κάνω λάθος γράφουν τα sites,σε 1 ωρα θα τα πει ο μητσοτακης.για νησιά από μέσα ιουνιου

Για νησιά ήδη έχω πάρει επιβεβαίωση ότι ως φοιτητής μπορώ να επιστρέψω. Το οδικό δίκτυο είναι το πρόβλημα. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kirileman είπε

Έλα να πέφτουν στοιχήματα για το πότε θα ξαναέχουμε lockdown, περιορισμό μετακινήσεων. 1ος εγώ: Από 15 έως 22 Ιουλίου. Εύρος 1 εβδομάδας max.

Ευκολάκι.

6-8 Ιουνίου, τριήμερο του Αγ. Πνεύματος.

1 ώρα πριν, Ggiorgos7 είπε

Κορωνοϊός: Γιατροί δίνουν οιστρογόνα σε άνδρες για να δουν αν θα τους προστατεύσουν

Την ιδέα είχε Έλληνας γιατρός

Τίτλος άρθρου γνωστής εφημερίδας

Επιτέλους ξεκαθαρίστηκε ότι όλα είναι στημένα για να μας κάνουν τοιούτους. :lol:

1 ώρα πριν, rosgr100 είπε

Οι οικονομία πάνω από τούς ανθρώπους και πάμε γερά για ανοσία της αγέλης, δεν ακούω βέβαια καμία ιδιαίτερη κριτική τωρα

Είναι επειδή εμείς δεν το ονομάζουμε «ανοσία της αγέλης».

1 ώρα πριν, MariaLog είπε

θα τους τεσταρουμε με το ματι. οποιος μοιαζει αρρωστος

Ναι, θα κρίνουμε με βάση τα ύποπτα συμπτώματα... δηλαδή Πυρετός, Βήχας, Κούραση, Συνάχι, Μπούκωμα, Διάρροια, Πόνοι στο σώμα, Πονόλαιμος, Πονοκέφαλος, Απώλεια όρεξης, Δυσκολία στην αναπνοή, Έλλειψη όσφρησης και καναδυό άλλα που ξεχνάω.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kirileman είπε

Έλα να πέφτουν στοιχήματα για το πότε θα ξαναέχουμε lockdown, περιορισμό μετακινήσεων. 1ος εγώ: Από 15 έως 22 Ιουλίου. Εύρος 1 εβδομάδας max.

Μόνο μην ακούσω τη φράση "μαγικό κοπίδι".

Από την συμπεριφορά του κόσμου, εξαρτάται. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jokul7 είπε

Πάντως εγώ δε θα στείλω το παιδί μου στο σχολείο (προνήπιο φέτος, νήπιο του χρόνου) μέχρι να βγει εμβόλιο ή αποτελεσματική θεραπεία. Καταλαβαίνω όμως ότι πολλοί γονείς δεν έχουν που να αφήσουν τα παιδιά τους.

Και γω το ίδιο θα κάνα.βρεφος είναι ακόμα ευτυχώς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, lionheart20 είπε

Και γω το ίδιο θα κάνα.βρεφος είναι ακόμα ευτυχώς.

Αν έχει αδερφό/αδερφή μεγαλύτερο, τι γίνεται; 

Το κάνετε για να προστατεύσετε το παιδί ή εσάς; Δεν μιλάω προσωπικά, γενικά ρωτάω σε όποιον έχει παιδάκι που πηγαίνει νηπιαγωγείο ή παιδικούς.

Επεξ/σία από gordonas
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jokul7 είπε

Πάρα πολλοί δεν θα τα στείλουν φέτος για 20 μέρες..κ του δημοτικού..

Είναι η ατομική μας ευθύνη πλέον  να μη τα στείλουμε.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, gordonas είπε

Αν έχει αδερφό/αδερφή μεγαλύτερο, τι γίνεται; 

Το κάνετε για να προστατεύσετε το παιδί ή εσάς;

Μοναχοπαίδι είναι το δικό μου τουλάχιστον.το ίδιο και αν είχε αδέρφια.

Και θα το έκανα για να προστατεύσω πρώτα το παιδί και μετά όλη την οικογένεια,έμας,παππού γιαγιά.

Δεν θα ρίσκαρα με τίποτα σε θέματα υγείας μέχρι να χω εμβόλιο για όλους.

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...