Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ioankav είπε

Πότε ψηφίστηκε; 

Την πρόταση νόμου που μπήκε σε δημόσια διαβούλευση;

http://www.opengov.gr/ypepth/?p=5133

Σωστό, μόνο που στις περισσότερες περιπτώσεις η δημόσιες διαβουλεύσεις ούτε καν λαμβάνονται υπόψη.

• Like 1
  • Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Περιεργο που ο ΟΠΑΠ γνωριζει ηδη οτι θα ανοιξει μιας και δεν ανηκει στο λιανεμποριο αλλα στις επιχειρησεις ψυχαγωγιας που ανοιγουν κανονικα τελευταιες.Εγω νομιζα τις αποφασεις τις παιρνει η κυβερνηση...

Δημοσ.
20 minutes ago, LynnJames said:

Περιεργο που ο ΟΠΑΠ γνωριζει ηδη οτι θα ανοιξει μιας και δεν ανηκει στο λιανεμποριο αλλα στις επιχειρησεις ψυχαγωγιας που ανοιγουν κανονικα τελευταιες.Εγω νομιζα τις αποφασεις τις παιρνει η κυβερνηση...

Πρέπει να κινηθεί η οικονομία (καζίνο, τυχερά παιχνίδια, κτλ.) στην πρώτη γραμμή μετά την απομόνωση.

Δημοσ.
20 minutes ago, LynnJames said:

Λινκ για αυτό υπάρχει ή λόγια καφενείου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σπουδαίο ζήτημα. Το πρόβλημα είναι αν θα ανοίξουν τώρα ή σε 10 μέρες;

Εγώ βλέπω ότι οι περισσότερες διαφημίσεις την περίοδο της καραντίνας ήταν για online καζίνο....

Η πρωτομαγιά γιατί μεταφέρεται στις 9 Μαίου; Εχει καταλάβει κανείς;

Αν ισχύει είναι τελείως παράλογο, αφού στις 9/5 δεν θα υπάρχει απαγόρευση μετακινήσεων.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, gordonas είπε

Αν δεν ανοίξουν τα σχολεία τώρα που έχουμε μπροστά μας Μάϊο και Ιούνιο, τον Σεπτέμβριο πως θα ανοίξουν με 9 μήνες μπροστά Φθινόπωρο/Χειμώνα/Άνοιξη; Θα μείνουν 9 μήνες κλειστά; 

Οι γονείς που θα δουλεύουν δεν θα κολλήσουν τα παιδιά; Αυτά δεν θα παίζουν έξω; Δεν θα βγουν έξω, ούτε τώρα; Μέχρι πότε; 

Άρα στην ουσία αυτοί που έχουν αντίρρηση για τα σχολεία τώρα, μόνο μια εναλλακτική προτείνουν. Καραντίνα μέχρι όσο πάει. Χωρίς να δοκιμάσουμε καν, αν μπορούμε να τα καταφέρουμε με λιγότερα μέτρα. Είναι δυνατόν; 

Να δοκιμάσουμε λέει η κυβέρνηση.
Να δοκιμάσουμε λέει ο Τσιόδρας.

Μια καθημερινότητα διαφορετική από αυτή που ξέραμε αλλά πολύ καλύτερη της καραντίνας. Θέλετε να το προσπαθήσουμε ή να μείνουμε στα σπίτια μας για ένα χρόνο ακόμα;

Σε όλα τα παραπάνω θα μπορούσα να σου πω πως έχεις χίλια δίκια αν αυτοί που βγαίνουν κάθε απόγευμα δεν μας είχαν κατατρομάξει πριν δυο μήνες για τα σχολεία κ τι μπορεί να επακολουθήσει..σαν τώρα το θυμάμαι τι γινόταν εδώ..εκπαιδευτικοί να αναρωτιούνται πως θα πάνε για μάθημα, γονείς να λένε δεν τα στέλνουμε σχολείο γτ υπάρχει υποψία κρούσματος(εγώ τότε διαφωνούσα με το κλείσιμο των σχολείων μόνο χωρίς άλλα μέτρα)..κ μετά τα έκλεισαν και είπαν για super spreaders κ τεράστια διασπορά.Ο κ.Τσιόδρας έλεγε πως στη χώρα μας είναι δύσκολο το άνοιγμα των σχολείων γτ ζούμε με ηλικιωμένους ή μας κρατάνε τα παιδιά για να εργαστούμε..έλεγε πως είναι οι γονείς μας κ πρεπει να τους προστατέψουμε.Δεν τα έλεγα εγώ..ο επιστήμονας τα λεγε !και τώρα;;;;τώρα λένε δεν είναι τελικά μεγάλη η διασπορά...ναι ας πάνε...κ μετά???ας κλάψουμε γονείς...

Με τρόμαξαν κ τώρα μου ζητάνε να εφαρμόσω μια διαφορετική καθημερινότητα ;;;Με μεγαλύτερη πιθανότητα από ποτέ να κλάψω δικούς μου ανθρώπους ή ακόμη κ μενα;;

Επίσης...τα σχολεία δεν είναι parking παιδιών!!!ο ρόλος των σχολείων είναι άλλος(ή θα πρεπε να είναι) κ όχι της νταντάς..τα σοβαρά κράτη προνοούν για τις οικογένειες που εργάζονται κ οι δυο γονείς ,για τις μονογονεϊκές κ δεν περιμένουν από παππού γιαγιά να τα κρατήσει.Αυτά θα πρεπε να χαν προνοηθεί κ από το δικό μας κράτος χρόνια τώρα κ όχι να φτάσει μια πανδημία κ να μη μπορούμε να βρούμε τρόπο να συνδυάσουμε εργασία κ φύλαξη παιδιών χωρίς να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές.

Αυτά από μενα..

Επεξ/σία από lovesucks
  • Like 12
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Σπουδαίο ζήτημα. Το πρόβλημα είναι αν θα ανοίξουν τώρα ή σε 10 μέρες;

Εγώ βλέπω ότι οι περισσότερες διαφημίσεις την περίοδο της καραντίνας ήταν για online καζίνο....

Η πρωτομαγιά γιατί μεταφέρεται στις 9 Μαίου; Εχει καταλάβει κανείς;

Αν ισχύει είναι τελείως παράλογο, αφού στις 9/5 δεν θα υπάρχει απαγόρευση μετακινήσεων.

Μάλλον γιατί το σχέδιο αυτό είναι να επιτευχθεί ανοσία της αγέλης. 

Λέω εγώ τώρα. 😉

Απλά πρέπει να γίνει με τον μανδύα του παίρνουμε την ζωή μας πίσω.

Επεξ/σία από rosgr100
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lovesucks είπε

Επίσης...τα σχολεία δεν είναι parking παιδιών!!!

Αν κρίνω από τον όγκο του homework που έχουν τα παιδιά μας, μάλλον πάρκινγκ παιδιών είναι τα σχολεία.

Δημοσ.
4 minutes ago, lovesucks said:

Επίσης...τα σχολεία δεν είναι parking παιδιών!!!

Μα ακομα κι εδω μεσα διαβασαμε οτι τα σχολεια πρεπει να ανοιξουν για να εχουν οι γονεις καπου να αφησουν τα παιδια. Προφανως και ειναι parking. Και αποθηκη θα πω εγω

• Like 5
  • Thanks 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, rosgr100 είπε

Λέω εγώ τώρα. 😉

ή μπορεί να είναι σίγουροι ότι οι πορείες θα είναι μεταξύ συγγενών και φίλων όπως πάντα :P

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, rosgr100 είπε

Λέω εγώ τώρα. 😉

Αυτό περί ανοσία της αγέλης από πού προκύπτει;

Θέλω να πω, με τη ρυθμο θα γίνει αυτή; 60% του πληθυσμού της Ελλάδας είναι περίπου 6 εκ. 

Σε πόσες εβδομάδες/μήνες θα γίνει κάτι τέτοιο;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Kostasspil είπε

Μα ακομα κι εδω μεσα διαβασαμε οτι τα σχολεια πρεπει να ανοιξουν για να εχουν οι γονεις καπου να αφησουν τα παιδια. Προφανως και ειναι parking. Και αποθηκη θα πω εγω

Το ξέρω πως το διαβάσαμε κ γι αυτό το ανέφερα.Δεν συμφωνώ, δεν τα είδα έτσι ποτέ  ή για να πω την αλήθεια δεν χρειάστηκε  ποτέ να τα δω έτσι..ούτε ως κόρη κάποιου κ μαθήτρια ούτε τώρα ως μαμά.

Το ότι εγώ ήμουν τυχερή και δεν τα είδα  έτσι δεν αλλάζει το γεγονός πως το κράτος θα πρεπε να χει προνοήσει για να μη λειτουργούν με αυτή τη λογική στη χώρα μας..Χρόνια τώρα.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ioankav είπε

Λινκ για αυτό υπάρχει ή λόγια καφενείου;

Τι λινκ ρε φιλε?θα ηταν παρανομο να γνωριζει η εταιρια οτι ανοιγει πριν βγει το σχεδιο της κυβερνησης,αν υπηρχε λινκ θα ηταν αποδειξη οτι υπηρξαν συζητησεις κατω απο το τραπεζι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...