Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mpazoykas είπε

εγώ δουλεύω σε εστιατόριο κάτι είπαν ότι δεν μπορεί να πάμε πριμ από της 25 μαιου ισχύει?

Το αν θα ανοίξει τότε το εστιατόριο που είναι να δουλέψεις το ξέρει μόνο ο ιδιοκτήτης του. Αν δουλεύει κατά βάση με τουρισμό πάντως, δύσκολο το βλέπω χωρίς να υπάρχουν ξενοδοχεία ή άλλοι τρόποι να έρθουν να έρθουν οι τουρίστες (πχ κρουαζιερόπλοια).

6 λεπτά πριν, gordonas είπε

Τα ουσιαστικά που είπα ότι αυτά πριν τις τελευταίες δύο προτάσεις που στάθηκες. Για να μην απαντήσεις σε αυτά υποθέτω ότι δεν διαφωνείς.

Εδώ εσύ δεν απάντησες αν όσα λέει ο Τσιόδρας είναι κωλοτούμπες ή όχι. Για να μην απάντησες σε αυτό υποθέτω ότι δεν διαφωνείς πως είναι ο ορισμός της κωλοτούμπας, σωστά;

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πάντως φίλος μου που εργάζεται σε γνωστή αλυσίδα που εξυπηρετεί πλέον μόνο ηλεκτρονικά, του είπαν να βγάλει το πλάνο εργασίας μέχρι τις 25 Μαϊου με τις ίδιες συνθήκες. Μπορεί να έχουν κάποια ενημέρωση παραπάνω, ποιός ξέρει...

Δημοσ.

Πάντως παντού από χθες διαβάζω ότι η εστίαση θα ανοίξει 1η Ιουνίου, καθημερινή σκάι πθ κ.α. Ενώ έως λίγες ημέρες πριν έλεγαν μέσα Μαίου. Μπορεί να είναι και παραπληροφόρηση, ποιος ξέρει.

Πάντως σε 2.5 ώρες θα ξέρουμε σίγουρα. 

Δημοσ.

Στο rbnb εντομεταξυ οι μισοί κλαίνε, οι άλλοι μισοι λένε οτι όλα είναι οπως πριν και μη ριξετε τιμές γιατι θα φάτε το κεφάλι σας.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, di maria kun είπε

Τι να απαντήσει ρε μαν στη κάθε κοτσάνα.... 

Α, εισαι ενας απο τους 10.000 που γλυτωσε ο συμπαθης και το ξερεις απο πρωτο χερι ;
Σταματησες να τρως νυχτεριδες και σωθηκες ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Adrian είπε

Είχες ζήσει πολλά χρόνια στην Ρουμανία;

Έχω πει πολλές φορές και έχω γνωστούς εκεί. Τι ρόλο παίζει αυτό;

Ήμουν εκεί 10- 16 Μαρτίου και τα μέτρα ήταν ηδη πιο αυστηρά από την Ελλάδα..

https://www.romania-insider.com/coronavirus-people-coming-italy-entered-romania-last-two-weeks

Επίσης είχαν μεγάλο θέμα με μόλυνση στα νοσοκομεία τους και ειδικά στην πόλη Suceava.

Επεξ/σία από johnbond
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, Twoface είπε

Τι δουλειά κάνεις ; 

Παραγωγός Μουσικής, DJ, δημοσιογράφος και τους καλοκαιρινούς μήνες είμαι και υπεύθυνος χωρών διασκέδασης (μπαρ, κλαμπ,μπιτς μπαρ) σε ξενοδοχειακή μονάδα. Δεν καταλαβαίνω βέβαια σε τι θα βοηθήσει το θέμα.

Ισπανία και Ιταλία δεν ανοίγουν τα σχολεία εκεί μάλλον οι επιστήμονες είναι κατώτερου επιπέδου από τους δικούς μας. (Ξέρω τώρα θα ισχύσει συγκρίνεις την Ελλάδα με αυτές τις χώρες; Τα ήξεις αφήξεις που λέγαμε)

Επίσης ο κακός ΠΟΥ είπε μην τα ανοίξετε αλλά ούτε αυτοί ξέρουν.

Γερμανία μια βδομάδα μετά την κάποια χαλάρωση το R0 πήγε στο 1 από το 0.7.

Επεξ/σία από rosgr100
  • Like 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, silverado είπε

Α, εισαι ενας απο τους 10.000 που γλυτωσε ο συμπαθης και το ξερεις απο πρωτο χερι ;
Σταματησες να τρως νυχτεριδες και σωθηκες ;

Ευχαριστώ. Με επιβεβαίωσες σε αυτό που είπα πριν. Καλά κρασιά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, rosgr100 είπε

Πάντως βλέπω να επικρατεί η κατακριτέα από όλους η λογική Μπορις και Σουηδίας, κάτι που όλοι μαζί (και τα ΜΜΕ) χλεύαζαν.

Οι οικονομία πάνω από τούς ανθρώπους και πάμε γερά για ανοσία της αγέλης, δεν ακούω βέβαια καμία ιδιαίτερη κριτική τωρα, τωρα όλα βαίνουν καλώς γιατί κάποια στιγμή πρέπει να ανοίξει η οικονομία. 

Η οικονομία που θα άνοιγε όταν "μηδενιζαν" τα κρούσματα και αυτο μετά το πέρας 2 εβδομάδων από το τελευταίο κρούσμα. 

Όσο για τον κουμπαρά υποθέτω όλες οι χώρες δεν έχουν ίδιας χωρητικότητας κουμπάρα αλλά όλος τυχαίος ανοίγουν όλες οι χώρες μαζί. Όπως όλες μαζί τυχαία πάλι αρχίζουν και παρουσιάζουν μια κάποια μείωση θανάτων.

Επίσης αν κάποιες χώρες συμφωνούσαν στο ευρωομολόγο ο κουμπαράς θα μεγάλωνε για όλους αλλά δεν...

Εμπρός λοιπον στον δρόμο που χάραξε ο κατά κοινή ομολογία (μέχρι πριν λίγες μερες) γελοίος Μπορις και οι τρελοί Σουηδοί.

Ποια λογική Μπόρις; Η Αγγλία είναι σε ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ.

Η Σουηδία έχει 2.274 νεκρούς ήδη.

Λες ότι όλες οι χώρες στέλνουν ψευδή στοιχεία, σε συνεννόηση προφανώς μεταξύ τους. Μια παγκόσμια συνωμοσία για να σώσουν τις οικονομίες. Που βέβαια οι ίδιοι που συνωμοτούν τώρα για να σώσουν τις οικονομίες, τις έβλαψαν αρχικά με την πρώτη συνωμοσία.

Η οικονομία στηρίζει την ποιότητα ζωή μας. Χωρίς οικονομία πως θα λειτουργήσει το νοσοκομείο. Πήγαινε στην Ινδία να δεις νοσοκομεία. Πήγαινε σε ακόμα χειρότερα μέρη, σε χώρες της Αφρικής. 

Αυτό το πράγμα που απομονώνουμε την οικονομία λες και είναι ο Darth Vader με ξεπερνάει.  

Επεξ/σία από gordonas
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, johnbond είπε

Έχω πει πολλές φορές και έχω γνωστούς εκεί. Τι ρόλο παίζει αυτό;

https://www.romania-insider.com/coronavirus-people-coming-italy-entered-romania-last-two-weeks

Επίσης είχαν μεγάλο θέμα με μόλυνση στα νοσοκομεία τους και ειδικά στην πόλη Suceava.

στο "φτωχά άτομα αμόρφωτα" αναφέρομαι.. Απλά ήθελα να σιγουρευτώ πόσο καλά ξέρεις την Ρουμανία. Με κάλυψες, ευχαριστώ.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, BrocasHelm είπε

Το αν θα ανοίξει τότε το εστιατόριο που είναι να δουλέψεις το ξέρει μόνο ο ιδιοκτήτης του. Αν δουλεύει κατά βάση με τουρισμό πάντως, δύσκολο το βλέπω χωρίς να υπάρχουν ξενοδοχεία ή άλλοι τρόποι να έρθουν να έρθουν οι τουρίστες (πχ κρουαζιερόπλοια).

Εδώ εσύ δεν απάντησες αν όσα λέει ο Τσιόδρας είναι κωλοτούμπες ή όχι. Για να μην απάντησες σε αυτό υποθέτω ότι δεν διαφωνείς πως είναι ο ορισμός της κωλοτούμπας, σωστά;

Κωλοτούμπα δεν παίζει στις επιστήμες. Αυτά είναι όροι πολιτικής και γηπέδου. 

6 λεπτά πριν, rosgr100 είπε

Παραγωγός Μουσικής, DJ, δημοσιογράφος και τους καλοκαιρινούς μήνες είμαι και υπεύθυνος χωρών διασκέδασης (μπαρ, κλαμπ,μπιτς μπαρ) σε ξενοδοχειακή μονάδα. Δεν καταλαβαίνω βέβαια σε τι θα βοηθήσει το θέμα.

Ισπανία και Ιταλία δεν ανοίγουν τα σχολεία εκεί μάλλον οι επιστήμονες είναι κατώτερου επιπέδου από τους δικούς μας. (Ξέρω τώρα θα ισχύσει συγκρίνεις την Ελλάδα με αυτές τις χώρες; Τα ήξεις αφήξεις που λέγαμε)

Επίσης ο κακός ΠΟΥ είπε μην τα ανοίξετε αλλά ούτε αυτοί ξέρουν.

Γερμανία μια βδομάδα μετά την κάποια χαλάρωσης το R0 πήγε στο 1 από το 0.7.

Η διασπορά σε Ισπανία και Ιταλία είναι ΑΚΟΜΑ πάρα πολύ υψηλή. Καμία σχέση με Ελλάδα. 

Στην Γερμανία που είχαν πιο χαμηλή διασπορά, τα άνοιξαν τα σχολεία. Σε άλλες χώρες με επίσης χαμηλή διασπορά το ίδιο.

Δημοσ.

Από περιέργεια όλοι αυτοί οι Ιατροί διάφορων ειδικοτήτων που για να τους βρεις έπρεπε να κλείσεις ραντεβού πριν μήνες και δεν εργάζονται απαραίτητα σε νοσοκομεία αλλά σε άλλες δομές(ΠΕΔΥ,ΙΚΑ,ΤΟΜΥ,ΚΥ κτλ) όλο αυτόν τον καιρό που έχουν ακυρωθεί τα ραντεβού τι κάνουν? Ξέρουμε αν γίνεται να κλείσουμε ξανά ραντεβού?

Δημοσ.

https://www.protothema.gr/world/article/1000504/koronoios-anisuhia-sti-germania-gia-epideinosi-mia-evdomada-meta-tin-halarosi-ton-metron/?fbclid=IwAR3Tkke-p4kuTGguSDJFmSM5zssPyENbx-lKuvep74uXJNSlQJ6pJAmaXhE

Ανησυχία στη Γερμανία για επιδείνωση μια εβδομάδα μετά τη χαλάρωση των μέτρων

Αρχισαν τα όργανα;

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, gordonas είπε

Η διασπορά σε Ισπανία και Ιταλία είναι ΑΚΟΜΑ πάρα πολύ υψηλή. Καμία σχέση με Ελλάδα.

Αφού τα παιδιά δεν διασπείρουν τον ιο σε μεγάλο βαθμό.
Πως ξαφνικά παίζει ρόλο η διασπορά στα παιδιά.

Κάνεις ένα λάθος ειδικά στην  Ιταλία σχετικά με την μεγάλη διασπορά, στην Βόρεια ναι άλλα όχι σε όλη.

Επεξ/σία από rosgr100
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 λεπτό πριν, auron12 είπε

Αρχισαν τα όργανα;

ναι τελειωσαμε

https://www.newsit.gr/kosmos/synagermos-stin-germania-epideinosi-tis-epidimias-tou-koronoiou-meta-tin-xalarosi-ton-metron/3020048/

και οι δικοι μας θα βγουν σαν ζωα εξω τσουρμο

Επεξ/σία από tritonas00
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...