Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ant_ είπε

Kαμια χωρα στα βαλκανια δεν "Εγινε ιταλια" αλλα εμεις συγκεκριμενα θα γινομασταν..οκ

Η Ρουμανία έχει πενταπλάσιους θανάτους από την Ελλάδα. Αν νομίζεις ότι έχει σχέση η διεθνής διασύνδεση της Ελλάδας με αυτή που έχουν η Αλβανία, Βουλγαρία, Κροατία, Σερβία, κάποιον λάκκο έχει η φάβα. 

Η Ελλάδα έχει εμπορικούς δεσμούς με τον υπόλοιπο πλανήτη που οι υπόλοιπες χώρες των Βαλκανίων δεν έχουν δει στον ύπνο τους. Εξαίρεση η Ρουμανία. 

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, billdanos είπε

Παρακολουθώντας από την πρώτη στιγμή τον Τσιόδρα, βλέπω ακόμη την αλλαγή στις εκφράσεις του κάθε φορά που περιγράφει το θέμα με τις μάσκες. Και είναι ξεκάθαρο πως όλο αυτό γίνεται για να "ηρεμήσουν" κυρίως όσοι πανικοβάλλονται από την αρχή. Γι'αυτό και τονίζει συνεχώς τα περί "ψευδαίσθησης προστασίας" με τις μάσκες... :) 

Καλά, εδώ όλος ο πλανήτης συμφωνεί πλέον ότι όταν φορούν και οι δύο υπάρχει προστασία και εσύ μιλάς ακόμη για placebo effect..

Έχω την εντύπωση ότι και ο Τσιοδρας έχει τις απόψεις σου αλλά κάποιος του έβαλε χέρι γι'αυτό ήταν σα βρεγμένη γάτα όταν ανακοίνωνε τις μάσκες.

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, ant_ είπε

Tι να κανουμε  δεν συνορευουμε με τον Καναδα η την ταιλανδη για να συγκριθουμε με εκεινους

στα βαλκανια κοιτας τι εγινε 

Θέλω να σου πω ότι το θέμα δεν είναι η γεωγραφική θέση. Αλλά η κουλτούρα, ο τρόπος ζωής, η καθημερινότητα σε πυκνοκατοικημενες περιοχές. Είναι πιο εύλογο να συγκριθουμε με την Ισπανία πάρα με την Αλβανία. Γιαυτό θεωρώ άτοπη και ρηχή σύγκριση με Βαλκάνια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, lovesucks είπε

Για μένα δεν ήταν ποτέ πολιτικό το παιχνίδι..ποτέ..για σένα τι ισχύει;;

Οπως είπα αξία μου σταθερή η ζωή κ θα συνεχίσει να ναι η ζωή..και όχι μονο των δικών μου ανθρώπων .Αυτό ορίζει η παιδεία μου..

Τώρα η μόρφωση μου μπορεί να μη μετράει δεκα πτυχία διδακτορικά  κ δημοσιεύσεις..δεν αμφισβητώ επιστήμονες που δεν ανήκουν στο δικό μου πεδίο μόρφωσης /σπουδών .αλλά όταν σου λένε μαύρο κ μετά από δυο μήνες άσπρο κάτι δεν πάει καλά..

Ααα....κ πλατεία Συντάγματος δεν έχω πάει ποτέ.

Τα ουσιαστικά που έγραψα ήταν πριν τις τελευταίες δύο προτάσεις που στάθηκες. Για να μην απαντήσεις σε αυτά υποθέτω ότι δεν διαφωνείς.

Επεξ/σία από gordonas
Δημοσ.
Μόλις τώρα, gordonas είπε

Η Ρουμανία έχει πενταπλάσιους θανάτους από την Ελλάδα. Αν νομίζεις ότι έχει σχέση η διεθνής διασύνδεση της Ελλάδας με αυτή που έχουν η Αλβανία, Βουλγαρία, Κροατία, Σερβία, κάποιον λάκκο έχει η φάβα. 

Η Ελλάδα έχει εμπορικούς δεσμούς με τον υπόλοιπο πλανήτη που οι υπόλοιπες χώρες των Βαλκανίων δεν έχουν δει στον ύπνο τους. Εξαίρεση η Ρουμανία. 

Η Ρουμανία είχε τέτοια προβλήματα γιατί χιλιάδες εργαζόμενοι από την Ιταλία ,Ισπανία κτλ εχασαν την δουλειά τους εκεί και επαναπατρίστηκαν φέρνοντας και τον ιό μαζί τους.. και μιλάμε για φτωχά άτομα αμορφοτα και πολλούς ρομα που δεν έχουν καθόλου συνθήκες υγιηνης.

• Like 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, BrocasHelm είπε

Αν μιλάς για ξενοδοχεία, τα ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας ξεκινούν 1/6. Τα ξενοδοχεία που είναι σεζόν (τα περισσότερα στα νησιά) ξεκινούν το νωρίτερο 1/7.

Το πότε θα ανοίξει τώρα κάθε ξενοδοχείο είναι θέμα του ίδιου το ξενοδοχείου. Γνωρίζω ξενοδοχεία που πριν τις 15/6 πχ δεν παίζει να ανοίξουν.

εγώ δουλεύω σε εστιατόριο κάτι είπαν ότι δεν μπορεί να πάμε πριμ από της 25 μαιου ισχύει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως βλέπω να επικρατεί η κατακριτέα από όλους η λογική Μπορις και Σουηδίας, κάτι που όλοι μαζί (και τα ΜΜΕ) χλεύαζαν.

Οι οικονομία πάνω από τούς ανθρώπους και πάμε γερά για ανοσία της αγέλης, δεν ακούω βέβαια καμία ιδιαίτερη κριτική τωρα, τωρα όλα βαίνουν καλώς γιατί κάποια στιγμή πρέπει να ανοίξει η οικονομία. 

Η οικονομία που θα άνοιγε όταν "μηδενιζαν" τα κρούσματα και αυτο μετά το πέρας 2 εβδομάδων από το τελευταίο κρούσμα. 

Όσο για τον κουμπαρά υποθέτω όλες οι χώρες δεν έχουν ίδιας χωρητικότητας κουμπάρα αλλά όλος τυχαίος ανοίγουν όλες οι χώρες μαζί. Όπως όλες μαζί τυχαία πάλι αρχίζουν και παρουσιάζουν μια κάποια μείωση θανάτων.

Επίσης αν κάποιες χώρες συμφωνούσαν στο ευρωομολόγο ο κουμπαράς θα μεγάλωνε για όλους αλλά δεν...

Εμπρός λοιπον στον δρόμο που χάραξε ο κατά κοινή ομολογία (μέχρι πριν λίγες μερες) γελοίος Μπορις και οι τρελοί Σουηδοί.

Επεξ/σία από rosgr100
  • Like 10
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mpazoykas είπε

εγώ δουλεύω σε εστιατόριο κάτι είπαν ότι δεν μπορεί να πάμε πριμ από της 25 μαιου ισχύει?

θα ανακοινωθουν σε 3 περιπου ωρες. Υπομονη

Παντως η λογικη λεει πως θα ειναι στο 2ο κυμα ανοιγματος τα εστιατορια

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής από αυτά που έχουν ανακοινωθεί-διαρρεύσει, υπάρχει κάποια ενημέρωση σχετικά με ταξίδια στο εξωτερικό?  

• Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, johnbond said:

Καλά, εδώ όλος ο πλανήτης συμφωνεί πλέον ότι όταν φορούν και οι δύο υπάρχει προστασία και εσύ μιλάς ακόμη για placebo effect..

Έχω την εντύπωση ότι και ο Τσιοδρας έχει τις απόψεις σου αλλά κάποιος του έβαλε χέρι γι'αυτό ήταν σα βρεγμένη γάτα όταν ανακοίνωνε τις μάσκες.

Βασικά γελούσε από μέσα του! 😛 

Δεν μας είπες: πόσες φορές μπορούμε να διπλώνουμε τη μάσκα πριν τη βάλουμε στην τσέπη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, gordonas είπε

Τα ουσιαστικά που είπα ότι αυτά πριν τις τελευταίες δύο προτάσεις που στάθηκες. Για να μην απαντήσεις σε αυτά υποθέτω ότι δεν διαφωνείς.

Μια χαρά απάντησα κ στα παραπάνω .Απάντησα τι ισχύει για μενα.Έγραψα πως αξία μου σταθερή η  ζωή.Αυτό νομίζω απαντά κ στα παραπάνω που έγραψες.

Να ρωτήσω όμως κάτι κ γω @gordonas...

Το άνοιγμα των σχολείων για 20 μέρες πως ακριβώς βοηθά στην επανεκκίνηση της οικονομίας;;;.

Μου λες να τους εμπιστευθώ τυφλά..οπότε στέλνω σχολείο το 5χρονο..το 8χρονο..το 10 χρονο..κ.ο.κ. κ μετά ζητάω από τον καρκινοπαθή ή καρδιοπαθή παππού να τα προσέξει..τέλεια...

Τονίζω!!μίλησα για μάσκες/  σχολεία που τα χουν κάνει τούμπες..

Επεξ/σία από lovesucks
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, rosgr100 είπε

Πάντως βλέπω να επικρατεί η κατακριτέα από όλους η λογική Μπορις και Σουηδίας, κάτι που όλοι μαζί (και τα ΜΜΕ) χλεύαζαν.

Οι οικονομία πάνω από τούς ανθρώπους και πάμε γερά για ανοσία της αγέλης, δεν ακούω βέβαια καμία ιδιαίτερη κριτική τωρα, τωρα όλα βαίνουν καλώς γιατί κάποια στιγμή πρέπει να ανοίξει η οικονομία. 

Η οικονομία που θα άνοιγε όταν "μηδενιζαν" τα κρούσματα και αυτο μετά το πέρας 2 εβδομάδων από το τελευταίο κρούσμα. 

Όσο για τον κουμπαρά υποθέτω όλες οι χώρες δεν έχουν ίδιας χωρητικότητας κουμπάρα αλλά όλος τυχαίος ανοίγουν όλες οι χώρες μαζί. Όπως όλες μαζί τυχαία πάλι αρχίσουν και παρουσιάζουν μια κάποια μείωση θέματα των.

Επίσης αν κάποιες χώρες συμφωνούσαν στο ευρωομολόγο ο κουμπαράς θα μεγάλωνε για όλους αλλά δεν...

Εμπρός λοιπον στον δρόμο που χάραξε ο κατά κοινή ομολογία (μέχρι πριν λίγες μερες) γελοίος Μπορις και οι τρελοί Σουηδοί.

Τι δουλειά κάνεις ; 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, johnbond είπε

Η Ρουμανία είχε τέτοια προβλήματα γιατί χιλιάδες εργαζόμενοι από την Ιταλία ,Ισπανία κτλ εχασαν την δουλειά τους εκεί και επαναπατρίστηκαν φέρνοντας και τον ιό μαζί τους.. και μιλάμε για φτωχά άτομα αμορφοτα και πολλούς ρομα που δεν έχουν καθόλου συνθήκες υγιηνης.

Είχες ζήσει πολλά χρόνια στην Ρουμανία;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...