Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, gordonas είπε

Όσο υπήρχαν λεφτά στον κουμπαρά, διάλεξαν τον άνθρωπο. Τώρα που τελειώνουν τα λεφτά στον κουμπαρά, πάλι τον άνθρωπο διαλέγουν. Αν συνεχίσουμε σε καραντίνα η οικονομική καταστροφή θα φτάσει σε τέτοιες διαστάσεις που οι επιπτώσεις στην υγεία θα είναι τεράστιες. 

Χωρίς οικονομία, δεν μπορείς να έχεις ούτε υγεία, ούτε στρατό, ούτε τίποτα. 

Δύο μήνες αντέχουμε να μείνει σε καραντίνα. Δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα, χωρίς να υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές η οικονομία (δηλαδή η ποιότητα ζωής μας). 

Κάντε αυτά που σας λένε για να μπορέσουμε να αντέξουμε σαν χώρα. Αφήστε τα πολιτικά στην άκρη. Δεν είναι ώρα για πλατείες Συντάγματος.

Για μένα δεν ήταν ποτέ πολιτικό το παιχνίδι..ποτέ..για σένα τι ισχύει;;

Οπως είπα αξία μου σταθερή η ζωή κ θα συνεχίσει να ναι η ζωή..και όχι μονο των δικών μου ανθρώπων .Αυτό ορίζει η παιδεία μου..

Τώρα η μόρφωση μου μπορεί να μη μετράει δεκα πτυχία διδακτορικά  κ δημοσιεύσεις..δεν αμφισβητώ επιστήμονες που δεν ανήκουν στο δικό μου πεδίο μόρφωσης /σπουδών .αλλά όταν σου λένε μαύρο κ μετά από δυο μήνες άσπρο κάτι δεν πάει καλά..

Ααα....κ πλατεία Συντάγματος δεν έχω πάει ποτέ.

Επεξ/σία από lovesucks
  • Like 6
  • Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, cgioris είπε

Παιδιά,  ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος για τη φύση, όχι να μεγαλώνει ανάμεσα σε μπετόν αρμέ. Τα τελευταία χρόνια κλειστήκαμε όλοι σε μεγαλουπόλεις κλουβιά, συνωστιζόμασταν κατά χιλιάδες σε καφετέριες, κλαμπ, κτλ. Δε λέω να πάρουμε όλοι τα βουνά, αλλά τα οφέλη της ζωής θα ήταν πολλαπλάσια αν μπορούσαμε να αναπνέουμε έστω και λίγο καθαρό αέρα. Ας αλλάξουμε σιγά σιγά την οικονομία μας από καφετέριες, κλαμπ και σουβλατζίδικα, που είναι ουσιαστικά ανακύκλωση χρήματος και μόνο σε κάτι πιο παραγωγικό και ενδιαφέρον. 

Η Λάρισα αυτή τη στιγμή είναι ότι χειρότερο για διασπορά ιού.

Φαντάσου μια πόλη στριμόκωλη με πολλές καφετέριες στο κέντρο με μικροσκοπικά καθίσματα έτσι ώστε να σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ συγκέντρωσης καθήμενων ανα τετραγωνικό μέτρο!

6 λεπτά πριν, lovesucks είπε

Για μένα δεν ήταν ποτέ πολιτικό το παιχνίδι..ποτέ.

Οπως είπα αξία μου σταθερή η ζωή κ θα συνεχίσει να ναι η ζωή..και όχι μονο των δικών μου ανθρώπων .Αυτό ορίζει η παιδεία μου..

Τώρα η μόρφωση μου μπορεί να μη μετράει δεκα πτυχία διδακτορικά  κ δημοσιεύσεις..δεν αμφισβητώ επιστήμονες που δεν ανήκουν στο δικό μου πεδίο μόρφωσης /σπουδών .αλλά όταν σου λένε μαύρο κ μετά από δυο μήνες άσπρο κάτι δεν πάει καλά..

Η Ιατρική έτσι κι αλλιώς μια τεράστια άσκηση στατιστικής είναι (προς το παρόν, ισως σε 300 χρόνια να προγραμματίζουμε τα κύταρα).

Δεν είναι προγραμματισμός όπου ο κώδικας είναι συγκεκριμένος και αν έχει ξεχάσει ένα κόμμα δεν τρέχουν εκατομμύρια γραμμές κώδικα.

Επεξ/σία από skiabox
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, skiabox είπε

Η Λάρισα αυτή τη στιγμή είναι ότι χειρότερο για διασπορά ιού.

Φαντάσου μια πόλη στριμόκωλη με πολλές καφετέριες στο κέντρο με μικροσκοπικά καθίσματα έτσι ώστε να σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ συγκέντρωσης καθήμενων ανα τετραγωνικό μέτρο!

Παλιά αυτά, τώρα υποχρεωτικά αποστάσεις και λίγα τραπέζια.

Ο Γκέιτς είπε ότι δεν είμαστε ούτε στα μισά και η επιστροφή στην κανονικότητα θα πάρει 1-2 χρόνια...

Επεξ/σία από zio10
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, zio10 είπε

Παλιά αυτά, τώρα υποχρεωτικά αποστάσεις και λίγα τραπέζια.

Αραίωσαν τα τραπέζια;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, skiabox είπε

Αραίωσαν τα τραπέζια;

Γιατί άνοιξαν???

Κάτσε να ανοίξουν και βλέπουμε.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, lovesucks είπε

αλλά όταν σου λένε μαύρο κ μετά από δυο μήνες άσπρο κάτι δεν πάει καλά..

Γιατί, πρώτη φορά είναι που βλέπεις κάτι τέτοιο από την επιστημονική κοινότητα;

Βλέποντας και κάνοντας πάνε παιδιά, αν τα ήξεραν όλα δε θα ήμασταν καν σε αυτή τη θέση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bill987 είπε

Γιατί άνοιξαν???

Κάτσε να ανοίξουν και βλέπουμε.

Οχι ρώτησα μήπως είχε εικόνα ο φίλος επειδή εμφανίζονται στα local news sites καταστήματα να κάνουν ανακαινίσεις προετοιμασίας για post-coronavirus era.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, kirileman είπε

Έλα να πέφτουν στοιχήματα για το πότε θα ξαναέχουμε lockdown, περιορισμό μετακινήσεων. 1ος εγώ: Από 15 έως 22 Ιουλίου. Εύρος 1 εβδομάδας max.

Μόνο μην ακούσω τη φράση "μαγικό κοπίδι".

Για την ακρίβεια, είναι θέμα χρόνου να ξανακελιδωθεί το θέμα εδώ. εγώ ψηφίζω εντός της ημέρας σήμερα...

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, phanispal είπε

Γιατί, πρώτη φορά είναι που βλέπεις κάτι τέτοιο από την επιστημονική κοινότητα;

Βλέποντας και κάνοντας πάνε παιδιά, αν τα ήξεραν όλα δε θα ήμασταν καν σε αυτή τη θέση.

Δεν είναι η πρώτη φορά ..σε όλες τις κοινότητες συμβαίνει..

Απλά αυτό με τη μάσκα κ τα σχολεία μου χτύπησαν πολύ άσχημα.Και δεν υπάρχει καμμία έρευνα μελέτη όπως θέλετε πείτε το που να αποδεικνύει την αλλάγη αυτή..

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, ant_ είπε

Tι να κανουμε  δεν συνορευουμε με τον Καναδα η την ταιλανδη για να συγκριθουμε με εκεινους

στα βαλκανια κοιτας τι εγινε 

Τα σύνορα είναι ΟΔΙΚΩΣ ?

Έχει ακούσει κάτι για αεροπλάνα ?

Πόσες πτήσεις είχαμε το πρώτο τρίμηνο εμείς και πόσες οι χώρες που αναφέρεις. Όταν υπάρχει ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ πτήση με μια χώρα, δεν είναι ΣΥΝΟΡΑ, τι είναι ?

• Like 1
Δημοσ.

ξέρει κανένας τι γίνεται με τα νησιά ποτε θα μπορούμε να πάμε εμείς η εποχικοί που δουλεύουμε? δλδ αν κατάλαβα καλά δεν θα μπορούμε να πάμε πριν της 25 μαιου?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mpazoykas είπε

ξέρει κανένας τι γίνεται με τα νησιά ποτε θα μπορούμε να πάμε εμείς η εποχικοί που δουλεύουμε? δλδ αν κατάλαβα καλά δεν θα μπορούμε να πάμε πριν της 25 μαιου?

Αν μιλάς για ξενοδοχεία, τα ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας ξεκινούν 1/6. Τα ξενοδοχεία που είναι σεζόν (τα περισσότερα στα νησιά) ξεκινούν το νωρίτερο 1/7.

Το πότε θα ανοίξει τώρα κάθε ξενοδοχείο είναι θέμα του ίδιου το ξενοδοχείου. Γνωρίζω ξενοδοχεία που πριν τις 15/6 πχ δεν παίζει να ανοίξουν.

Δημοσ.

Βαρέθηκα να ακούω το παράδειγμα με τα Βαλκάνια και να συγκρίνουν κάποιοι την Ελλάδα με την Αλβανία και την Βουλγαρία. Συγγνώμη αλλά αυτές οι δύο χώρες δεν έχουν καμία σύγκριση με την Ελλάδα στο κομμάτι της διασύνδεσης με τον υπόλοιπο κόσμο. Αφήνω στην άκρη το κομμάτι της αξιοπιστίας των δεδομένων.

Η Ρουμανία που έχει σοβαρή οικονομία και με μεγάλη ανάπτυξη (μέχρι τον SARS2 προφανώς) έχει τριπλάσια κρούσματα αναλογικά από την Ελλάδα. 

Η Πορτογαλία προσομοιάζει πολύ με την Ελλάδα και έχει οχταπλάσια κρούσματα. 

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Κορωνοϊός: Γιατροί δίνουν οιστρογόνα σε άνδρες για να δουν αν θα τους προστατεύσουν

Την ιδέα είχε Έλληνας γιατρός

Τίτλος άρθρου γνωστής εφημερίδας

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...