Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tα πράγματα στην Κίνα είναι άκρως ανησυχητικά ....σήμερα δήλωσε 3 νέα κρούσματα και 1 θάνατο από τον ιό 

( Μας ρίχνουν παγκοσμίως χοντρό δούλεμα !!!! )

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, cgioris είπε

Ευκαιρία να κάνουμε πιο απλά και όμορφα πράγματα στη ζωή μας. Αντί να δίνουμε ένα καρό λεφτά και να στοιβαζόμαστε στις καφετέριες, ας κάνουμε τον καφέ στο σπίτι μας και ας τον πίνουμε με τους φίλους μας σε ένα παγκάκι, σε μια παραλία, τι πιο όμορφο;  Ποτέ δεν κατάλαβα ειλικρινά την ύπαρξη της καφετέριας προσωπικά, 

Μετά τον στρατό (στα 26 μου) σαν να γύρισε ένας διακόπτης και ψιλο-σιχάθηκα τις καφετεριες, τον συνωστισμό και την βαβούρα τους.

Μου μοιαζουν σαν μαντρί.

Χίλιες φορές αυτό που περιγράφεις. Βόλτα και άραγμα σε όμορφα και ήσυχα μέρη (παραλίες, λόφους, όμορφα σοκάκια, ιστορικούς χώρους κλπ).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Φήμες (επαναλαμβάνω φημες) και διάφοροι που σχολιάζουν στα social στη σελιδα της εταιρίας, πως σε μεγάλο βαθμό τα συγκεκριμένα προιόντα επειδη υπάρχει η πιθανότητα να σκοτώνουν τον ιό, ορισμένες φορές τα αγοράζουν οι ίδιοι οι υπαλληλοι με αποτέλεσμα να μην υπάρχει τιποτε στην αγορά.

Ισχύει.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι έτσι πραγματοποιεί το προγραμαμτισμό της η Reckitt Benckiser. Σκέφτεται "πόσους υπαλλήλους έχουμε στην Ελλάδα" (το linkedin πχ βγάζει 360) και παράγει τις αντίστοιχες ποσότητες. Σιγά μη κάτσει τώρα να φτιάξει περισσότερα να πουλήσει παρα έξω, οι πωλήσεις στους υπλλήλους της φτάνουν για να έχει έσοδα >12 δις Λίρες. Δεν έχει παρά να πουλήσει dettol αξίας 300.000 Λιρών σε καθένα από τους 40.000 υπαλλήλους της. 

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Απο το δε χρειάζεται μάσκα και μπορεί να κάνει και κακό πήγαμε στο υποχρεωτική η χρήση. Ε ναι γιατί τότε υπήρχε έλλειψη ενώ τωρα παράγουν φουλ. 

Ξεκάθαρη κοροϊδία στην οποία αν ήμουν δημοσιογράφος θα επέμενα να απαντηθεί. 

Έχεις κολλήσει κι εσύ με τις μάσκες.

Το θέμα είναι να μάθουμε να τις φοράμε σωστά. Τώρα θεωρώ ότι οι 9 στους 10 δεν ξέρουν να τη φορέσουν και παίζει όντως να έχουν αντίθετα αποτελέσματα.

Και βέβαια να υπάρχουν σε αφθονία από τις επόμενες μέρες και μετά, και σε τιμές χώμα, αφού απαιτούν τόσο προσεκτική χρήση και δεν είναι και για πολλές ώρες.

Δε γίνεται να κάνεις χειρωνακτική εργασία, και να χρειάζεσαι 10 μάσκες τη μέρα για να μην καταλήξεις να κάνεις λάθος στη χρήση τους.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kokos198 είπε

Παιδιά μια ερώτηση...αν γνωρίζει κάποιος, το ΑΦΜ μου ληγει σε 6 και είχα κάνει αίτηση στις 6 του μήνα για το επίδομα των 800 ευρώ. Στις 14 είχα ξαναμπεί για να διορθώσω την μίσθωση ενοικίου (νωρίτερα δεν μου εμφανιζε την επιλογη καθώς η εταιρεία που εργάζομαι δεν έκλεισεναπο κρατική παρέμβαση). Η αίτηση που εκτύπωσα έχει ημερομηνία αποδοχής 14/4. Αυτό το τριήμερο να περιμένω να μπουν τα χρήματα?

Λογικά αύριο, με το 2ο σετ πληρωμών. Λογικά δεν μπορείς πλέον να διαγράψεις την αίτηση, μόνο εκτύπωση και τροποποίηση. Μην κάνεις τροποποίηση, θα πάρει σημερινή ημερομηνία και θα πληρωθείς στο 3ο σετ πληρωμών σε κάπου 10 μέρες.

Δημοσ.

1. Οι χώρες με το μεγαλύτερο ποσοστό αύξησης κρουσμάτων από χθες:

Χώρα Αύξηση Κρούσματα

Qatar 9% 11244
Bangladesh 9% 5913
Belarus 7% 11289
Russia 7% 87147
Saudi Arabia 7% 18811
Mexico 6% 14677
Singapore 5% 14423

2. Ποσοστό αύξησης για τις χώρες με τα περισσότερα κρούσματα

Χώρα Κρούσματα Αύξηση

USA 1002963 1.6%
Spain 229422 1.2%
Italy 199414 0.9%
France 165842 2.3%
Germany 158213 0.3%
UK 157149 2.8%
Turkey 112261 1.9%

3. Σε παγκόσμια κλίμακα, έχουμε αυτή τη στιγμή 3.050.495 κρούσματα, σε σχέση με 2.976.956 εχθές

Αύξηση δηλαδή κατά 73.539 κρούσματα, και ποσοστό 2,47%. Εχθές η αύξηση ήταν 2,89% και προχθές 3,32%

Αναλυτικά οι λίστες εδώ:
https://grbusinessforum.com/forum/leitourgia-epixeirisis/korwnoϊos-kai-epixeiriseis/page/1000/1

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, rosgr100 said:

Πρέπει, αν ο άλλος όμως είναι ηλίθιος τι να κάνεις.
ΠΡΈΠΕΙ όμως.
Μάσκες "παντού" πλέον.

Να στρώσουν επιτελούς και οι πάσης φύσεως μασκοαρνητές.

Κι αν σου πω πως αυτό είναι σατανικο σχέδιο σε παγκόσμιο επίπεδο για να νομίζετε εσείς οι μασκοερωτευμενοι πως έτσι δεν κινδυνευετε και να βγείτε επιτέλους απο τα σπίτια σας??? 🤔

43 minutes ago, margaritagr said:

Απο το δε χρειάζεται μάσκα και μπορεί να κάνει και κακό πήγαμε στο υποχρεωτική η χρήση. Ε ναι γιατί τότε υπήρχε έλλειψη ενώ τωρα παράγουν φουλ. 

Αν ακουγατε απο την αρχή προσεκτικά οσα έλεγαν οι ειδικοί (και ειδικά ο Τσιόδρας), δεν θα είχατε απορίες... Όχι πως θα άλλαζε η άποψη σας αλλά λέμε τώρα... 😁

Θα κάνουμε τις μάσκες σαν το νερό του Καματερού, δια πασαν νοσον...

Δημοσ.

Αντε, θα αναγκαστω μαλλον να φορεσω μασκα πρωτη φορα στη ζωη μου μονο και μονο για να μην φαω καρφωμα κ προστιμο δλδ (οποτε μου αρκουν μερικες βαμβακερες που εχω, πλυνε βαλε η φαση, βαριεμαι αλλα τεεελος παντων...).

• Like 2
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, DrLo είπε

Ισχύει.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι έτσι πραγματοποιεί το προγραμαμτισμό της η Reckitt Benckiser. Σκέφτεται "πόσους υπαλλήλους έχουμε στην Ελλάδα" (το linkedin πχ βγάζει 360) και παράγει τις αντίστοιχες ποσότητες. Σιγά μη κάτσει τώρα να φτιάξει περισσότερα να πουλήσει παρα έξω, οι πωλήσεις στους υπλλήλους της φτάνουν για να έχει έσοδα >12 δις Λίρες. Δεν έχει παρά να πουλήσει dettol αξίας 300.000 Λιρών σε καθένα από τους 40.000 υπαλλήλους της. 

Για την ιστορία, τα σχολια στα social αναφέρονται σε υπαλλήλους των μεταπωλητών αλλά ας αφήσω τη γνωστή ρήση του Alberto Brandolini να κάνει τη δουλειά της

Δημοσ.

Και πόσο θα κοστίζουν οι μάσκες. έπεσαν στα 50 λεπτά πάλι;

Ρωτάω γιατί είναι κρίμα να αγοράζουμε τις 4 μάσκες 12€ όπως τις ελεεινές "πρώτες εποχές του κορονοϊου". 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Για την ιστορία, τα σχολια στα social αναφέρονται σε υπαλλήλους των μεταπωλητών αλλά ας αφήσω τη γνωστή ρήση του Alberto Brandolini να κάνει τη δουλειά της

Ναι, ναι κι αυτοί.

Εγώ μια φορά είχα κάτσει έξω από μια αποθήκη του Σκλαβενίτη και φευγαν οι αποθηκάριοι με 10.000 μπουκαλάκια ο καθένας. Τώρα τα σου σουφρώνανε και δε πήρε χαμπάρι ο σκλαβενίτης, τα πληρώνανε από τα 600 ευρώ που παίρνουν θα σε γελάσω. Ντάξει μπορεί να μη ξοδευουν 300.000 Λίρες το χρόνο σε dettol στην Ελλάδα αλλά ένα 10.000 του πούστη, δε θα τους περισσεύει;

Άλλωστε το dettol είναι ως γνωστό κάτι πολύ ειδικό που τίποτα άλλο δε μπορεί να κάνει το ίδιο. Είναι και παμφθηνο.

Πάντως είναι μια αλήθεια όπως και όλα όσα διαβάζοτμε καθημερινά στα social media αλλά μας τα κρύβουν οι μασώνοι.

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Αφου τα λεγαμε και τις πρωτες μερες και συμφωνουσαμε κι ολας. Ηταν και ενας φιλος που δε θυμαμαι το ονομα, που ηταν νοσηλευτης και μας ελεγε οτι δε ξερουμε να τις χρησιμοποιουμε και πως ειναι πιο επικινδυνες και ντροπη ειναι να μην τις βρισκουν οσοι εχουν αναγκη κτλ κτλ. Στις αρχες και δεν υπηρχαν μασκες αρκετες και τις ηθελαν για τους γιατρους και φοβοντουσαν οτι υπαρχει πιθανοτητα να εχουμε σκηνικα ιταλιας. Ειμαι βεβαιος πως τις πρωτες μερες θα πηγαιναν καποιοι θα επαιρναν ολα τα κουτια με τις μασκες και οσοι προλαβαν προλαβαν. Τωρα τις παραγουμε και φτανουν, Καλα εκαναν και ελαγαν οτι ελεγαν και πολλοι το πιστεψαν,, εσυ και εγω δε τσιμπησαμε αλλα σε καραντινα δεν ειχε νοημα η χρηση τους. Οσοι δουλευαν βεβαια θα ειχαν ενα σχετικο αγχος. Τωρα θα γινει υποχρεωτικη και ανεφερα και με ποιον τροπο. Μια μερα τα καναλια θα δειξουν μερικες εκανταδες κοσμο χωρις μασκα και μετα θα εχει προστιμο. Η κοινη στοιχειοδης λογικη λεει οτι προστατευουν και δε θα ειμαστε και οι πρωτοι που θα τις φοραμε.

Μη ξεχναμε οτι ο τσιοδρας δε μιλαει απλα ως γιατρος, αλλα ως ο ανθρωπος που πρεπει να διαχειριστει την κατασταση με τον βελτιστο τροπο και αυτο εμπεριεχει και αυτες τις τακτικες. Σιγα μη νοιωθει οτι εκτιθεται σε σχολιαστες φορουμ.

• Thanks 1
Δημοσ.

Εν τω μεταξύ εμένα αυτές οι απλές χειρουργικές με το λάστιχο στα αυτιά με ενοχλούν στο δεξί αυτί. Μάλλον έχω κάποιο νεύρο ή φλέβα εκεί ακριβώς εκεί που ακουμπάει το λάστιχο και παρόλο που είναι πανάλαφρες, μετά από λίγη ώρα νιώθω μεγάλη ενόχληση.

Δεν το 'πιασα αυτό με το πρόστιμο σε περίπτωση που δε φοράς, αλλά το θεωρώ ακραίο μέτρο, ειδικά μετά από αυτό το καραγκιοζιλίκι τύπου πρόεδρος Εδεσσαϊκού που έχει προηγηθεί.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DrLo είπε

Πάντως είναι μια αλήθεια όπως και όλα όσα διαβάζοτμε καθημερινά στα social media αλλά μας τα κρύβουν οι μασώνοι.

Είπαμε, Brandolini.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, phanispal είπε

Εν τω μεταξύ εμένα αυτές οι απλές χειρουργικές με το λάστιχο στα αυτιά με ενοχλούν στο δεξί αυτί. Μάλλον έχω κάποιο νεύρο ή φλέβα εκεί ακριβώς εκεί που ακουμπάει το λάστιχο και παρόλο που είναι πανάλαφρες, μετά από λίγη ώρα νιώθω μεγάλη ενόχληση.

Δεν το 'πιασα αυτό με το πρόστιμο σε περίπτωση που δε φοράς, αλλά το θεωρώ ακραίο μέτρο, ειδικά μετά από αυτό το καραγκιοζιλίκι τύπου πρόεδρος Εδεσσαϊκού που έχει προηγηθεί.

Σε ποιο καραγκιοζιλικι αναφερεσαι? Παντως κρατα το αυτο, διοτι και αλλα λεγανε καποιοι οτι δεν μπορουν να εφραρμοστουν καποια μετρα ως ακραια και περιμενα οτι θα γινει η επανασταση. Το κακο φιλε με τη μασκα ειναι οτι οσοι τιε φορανε θα θελουν πολυ να ειναι υποχρεωτικες και με προστιμο και θα ειναι υπερ. Προσωπικα δε βιαζομαι να παρω θεση για το θεμα, υπαρχουν αλλα πραγματα που ειναι υποχρεωτικα και τα θεωρω οτι μου στερουν τις ελευθεριες μου για να κανω θεμα για μια  μασκα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...