Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Οσο πιθανο ειναι να παω διακοπες στο "Lost" Island :P

Αυτό ήταν το νησί του Lost; ;)

Άρα εννοείς, θα γίνει νωρίτερα, ή αργότερα το επιτρεπτό του θαλάσσιου μπάνιου;...

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

1. Οι χώρες με το μεγαλύτερο ποσοστό αύξησης κρουσμάτων από χθες:

Χώρα Αύξηση Κρούσματα

Ecuador 103% 22719
Bangladesh 12% 4689
Mexico 10% 11633
Qatar 9% 8525
Belarus 9% 8773
Russia 9% 68622
Saudi Arabia 8% 15102

2. Ποσοστό αύξησης για τις χώρες με τα περισσότερα κρούσματα

Χώρα Κρούσματα Αύξηση

USA 903775 1%
Spain 219764 3%
Italy 192994 1%
France 159828 1%
Germany 154159 0%
UK 143464 3%
Turkey 104912 3%

3. Σε παγκόσμια κλίμακα, έχουμε αυτή τη στιγμή 2.800.265 κρούσματα, σε σχέση με 2.697.316 εχθές

Αύξηση δηλαδή κατά 102.949 κρούσματα, και ποσοστό 3,82%. Εχθές η αύξηση ήταν 3,16% και προχθές 3,08%

Αναλυτικά οι λίστες εδώ:
https://grbusinessforum.com/forum/leitourgia-epixeirisis/korwnoϊos-kai-epixeiriseis/page/1000/1

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, santac είπε

δε ξέρω να σου πω τι θα κάνω. Αυτό που ξέρω είναι ότι δε μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Και όσοι διαφωνούν ας μας πουν τι προτείνουν;

θα είμαστε έτσι μέχρι να βγει το εμβόλιο;

Θα κοπούν τα επιδόματα, που θα πάει. να δω τι θα λέτε μετά 

Τα μετρα θα σταματησουν οταν αυτοι που τα πηραν θεωρουν οτι δεν  απαιτουνται αλλο. Σε λιγο θα μας πεις οτι επιτελους καταλαβαν οτι τα μετρα ηταν περιττα και πως επιβεβαιωνεσαι..

Επεξ/σία από Curtis76
  • Like 1
  • Thanks 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

respect στον δημοσιογραφο που αντεξε τις ανοησιες της επι 30λ. 🤯

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 4
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, techPro είπε

Μα το παρέθεσα ήδη:

Συγκεκριμένα σε αυτή τη φράση σου αναφέρομαι:

Αν εννοείς κάτι διαφορετικό συγγνώμη, αλλά εγώ αυτό κατάλαβα.

Πάντως τι εννοώ εγώ προσωπικά το εξήγησα και σε προηγούμενη απάντησή μου σε σένα, και σε άλλα ποστ πριν να σου απαντήσω.

Spoiler

Οπως φαίνεται από τις δυο διαφορετικες φρασεις που υπαρχουν στο ποστ σου, (αυτό που ειπα & το συμπερασμα σου απο αυτό που ειπα), μάλλον, χωρίς να το καταλάβεις, «πέρασες» σαν δικό μου το συμπερασμα σου. Τώρα που το ξεκαθάρισες (και μέσα σου και γενικότερα), no worries...

Θελει προσοχή, γιατί αλλοιώς γίνεται κατάσταση τύπου Cathy Newman, οπως πολύ εύστοχα ειπώθηκε...

Τεσπα, αυτα νομίζω ολοκληρώνουν την κουβέντα μας. Έχουμε κάτι άλλο; Κουράσανε και τον κόσμο... 

Δημοσ.

Κάποιος μου έλεγε πριν καμιά βδομάδα εδωότι η ζέστη και ο ήλιος δεν κάνουν τιποτα στον ιό..

Ο Τσιοδρας σήμερα είπε ότι η ζέστη τον καταστρέφει ταχύτατα.

«Σε μη πορώδεις επιφάνειες, όπως το ατσάλι, ο νέος κορωνοϊός σε σκοτεινό και χαμηλής υγρασίας περιβάλλον χάνει εντός 18 ωρών την δύναμή του. Σε ένα υψηλής υγρασίας περιβάλλον, η ζωή του κορωνοϊού πέφτει στις 6 ώρες. Βάζοντας την παράμετρο φως αλλά και την υγρασία, σε θερμοκρασίες άνω των 35 βαθμών, η ζωή του ιού πέφτει στα 2 λεπτά»,

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, techPro είπε

Μα το παρέθεσα ήδη:

Συγκεκριμένα σε αυτή τη φράση σου αναφέρομαι:

Αν εννοείς κάτι διαφορετικό συγγνώμη, αλλά εγώ αυτό κατάλαβα.

Πάντως τι εννοώ εγώ προσωπικά το εξήγησα και σε προηγούμενη απάντησή μου σε σένα, και σε άλλα ποστ πριν να σου απαντήσω.

Για οργανωμένες μιλάς; Γιατί με την άρση απαγορεύσεων μετακίνησης προφανώς κανείς θα μπορεί να πάει και σε παραλίες.

Για ανοργάνωτες εννοώ. Από 4 Μαΐου, εκτός απροόπτου, αναμένουμε άρση απαγόρευσης μετακινήσεων;

Δημοσ.
1 minute ago, Locke_John said:

Για ανοργάνωτες εννοώ. Από 4 Μαΐου, εκτός απροόπτου, αναμένουμε άρση απαγόρευσης μετακινήσεων;

Εφόσον υπάρχει άρση απαγόρευσης προφανώς θα είναι προσβάσιμες. Εννοείται πως μένουν σε ισχύ προληπτικά μέτρα όπως τήρηση αποστάσεων, για τα οποία βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο θα υπάρχει κάποιος έλεγχος. Βέβαια καλό θα είναι να τηρηθούν αυστηρά και χωρίς έλεγχο.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, techPro είπε

Εφόσον υπάρχει άρση απαγόρευσης προφανώς θα είναι προσβάσιμες. Εννοείται πως μένουν σε ισχύ προληπτικά μέτρα όπως τήρηση αποστάσεων, για τα οποία βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο θα υπάρχει κάποιος έλεγχος. Βέβαια καλό θα είναι να τηρηθούν αυστηρά και χωρίς έλεγχο.

Θα πάρουμε από ένα σκουπόξυλο ο καθένας και θα κρατάμε αποστάσεις!!! 

Κάπως έτσι οι γείτονές μου το Πάσχα, ανεβασμένοι στον φράχτη ο καθένας από την πλευρά του, κρατιόνταν με ένα σκουπόξυλο και φώναζαν "κρατάμε αποστάσεις"!

🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εαν εχουμε αρση των μετρων απο 4 Μαιου θα εχουμε την δυνατοτητα να μετακινηθουμε απο νομο σε νομο?

Επεξ/σία από Palikarosss
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, lionheart20 είπε

Ερωτηση στο 9.51

Θα προηγηθει το φαρμακο απο το εμβολιο, συνηθως ετσι δεν γινεται ;

Απαντηση στο 9.55

Θα προηγηθουν  σιγουρα φαρμακα και θεραπειες, οι οποιες θα μπορουν να περιορισουν κατα πασα πιθανοτητα τους θανατους του εμβολιου.

• Like 1
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...