Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ ξέρω ότι μερικοί και το λίγο μυαλό που είχαν, το έχουν χάσει. παραλήρημα

ήμουν προχθες σε κατάστημα και πιο πίσω μου ήταν μια θείτσα που περίμενε να εξυπηρετηθεί. Γυρίζω σε μια στιγμή να πάρω κάτι που βρισκόταν δίπλα της, πλησιάζω και η ανισόρροπη έκανε λες και έβλεπε το κοριτσάκι από τον εξορκιστή. Και επειδή ήταν κοντά στην πόρτα βγήκε έξω από το κατάστημα.

αν είναι να φτάσουμε σε τέτοιες καταστάσεις, να βλέπουμε άνθρωπο και να τρέχουμε, άστα να πάνε....

Θέλουν τρελό δούλεμα τέτοια άτομα.

Περιμένω τους χ@στες του φορουμ να πάρουν τη θέση της και να με κράξουν για το πόσο επιπόλαιος είμαι

και όλα αυτά σε περιοχή που δεν υπάρχουν κρούσματα. Αν ήταν στην Ιταλία δηλαδή τι θα έκανε; Θα κυκλοφορούσε με καραμπίνα και όποιος πλησίαζε θα του έριχνε;

Σοβαρευτείτε μερικοί

Επεξ/σία από santac
  • Like 4
  • Sad 2
  • Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, santac είπε

εγώ ξέρω ότι μερικοί και το λίγο μυαλό που είχαν, το έχουν χάσει. παραλήρημα

ήμουν προχθες σε κατάστημα και πιο πίσω μου ήταν μια θείτσα που περίμενε να εξυπηρετηθεί. Γυρίζω σε μια στιγμή να πάρω κάτι που βρισκόταν δίπλα της, πλησιάζω και η ανισόρροπη έκανε λες και έβλεπε το κοριτσάκι από τον εξορκιστή. Και επειδή ήταν κοντά στην πόρτα βγήκε έξω από το κατάστημα.

αν είναι να φτάσουμε σε τέτοιες καταστάσεις, να βλέπουμε άνθρωπο και να τρέχουμε, άστα να πάνε....

Θέλουν τρελό δούλεμα τέτοια άτομα.

Περιμένω τους χ@στες του φορουμ να πάρουν τη θέση της και να με κράξουν για το πόσο επιπόλαιος είμαι

και όλα αυτά σε περιοχή που δεν υπάρχουν κρούσματα. Αν ήταν στην Ιταλία δηλαδή τι θα έκανε; Θα κυκλοφορούσε με καραμπίνα και όποιος πλησίαζε θα του έριχνε;

Σοβαρευτείτε μερικοί

Κατσε για να καταλαβω. Μια γυναικα μεγαλης ηλικιας που πιθανως εχει και προβληματα υγειας, κραταγε αποσταση απο τους αλλους και εσυ το βλεπεις αυτο ανισορροπο; 

• Like 6
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, kritikos28 είπε

Ένα καλό σχόλιο που διάβασα σε ένα site είναι ότι όποιος τουρίστας θέλει να έρθει για διακοπές,μόλις φθάσει Ελλάδα να μπαίνει 14 μέρες σε καραντίνα και μετά είναι ελεύθερος να κάνει τις διακοπές του.

Πολύ συχνά ακούγαμε το παράπονο ότι οι ξένοι τουρίστες μένουν μέσα στα ξενοδοχεία και κάνουν τα πάντα εκεί, φαγητό, ποτό, βόλτες.

Προφανώς και για μερικούς τέτοιους δεν θα ήταν και μαρτύριο το να μεινουν 2 εβδομάδες σε ένα λουξ ελληνικό ξενοδοχείο καλοκαιριατικα...

Δημοσ.
Στις 23/4/2020 στις 3:22 ΜΜ, studiokristo είπε

Τεστ αντισωμάτων λέει και πιστοποιητικά υγείας για μετακινήσεις, γελάω και κλαίω ταυτόχρονα. Αν βρεθείς θετικός, θα απαγορεύεται να μπεις σε αεροπλάνα. Άρα ούτε σε ΚΤΕΛ, ούτε σε καφετέριες, ούτε να πας καν σχολείο αν είσαι μαθητής. Θα σε κοιτάζουν μετά όλοι σα λεπρό. Θα έχουμε 3 κατηγορίες ανθρώπων, τους υγιείς, τους επικίνδυνους και τους πρώην επικίνδυνους. Και με βάση τα πιστοποιητικά υγείας θέλουμε λέει και τουρισμό. Η καλύτερη λύση πιστεύω, επαναφορά σιγά σιγά στην κανονικότητα, με όσο γίνεται αυστηρότερη τήρηση των μέτρων.  Θα χάσουν δυστυχώς πολλοί τις δουλειές τους, είναι δυστυχώς σίγουρο. Ωστόσο θα πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε και μια οικονομία που δε θα βασίζεται στο συνωστισμό, αλλά και σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Έπρεπε να έρθει ο ιός δηλαδή για να το καταλάβουμε ότι πηγαίναμε θεόστραβα τόσα χρόνια;

Τυχερός θα είσαι να είσαι στην πρώτη ομάδα! Είδωμεν

Δημοσ.

Οσο πιθανο ειναι να παω διακοπες στο "Lost" Island :P

5 λεπτά πριν, Locke_John είπε

Το ότι οι παραλίες θα "επιτραπούν" αρχές Ιουνίου που κάπου διάβασα, σας ακούγεται πιθανό ως σενάριο;!?!  :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, techPro είπε

Σχολιάζω το δεύτερο μέρος της φράσης σου με την οποία καταλήγεις ότι αυτοί που λένε πως βλέπουν συνωστισμό θεωρούν πως τα μέτρα στην ουσία ήταν άχρηστα.

Spoiler

Να ξερεις, όταν γράφεις «με τα οποία καταλήγεις» (δλδ ότι εγω συμπεραίνω κάτι), αποκρυπτοντας τεχνιέντως πως απο εκει και πέρα αυτα γράφεις ειναι εικασίες που εσυ κανεις, εσυ «καταλήγεις», όχι εγω... 

Ουδεποτε ειπα: «αυτοί που λένε πως βλέπουν συνωστισμό θεωρούν πως τα μέτρα στην ουσία ήταν άχρηστα.» Για δειξε μας που;

Εσυ το είπες... Μονος σου βγαζεις καταλήξεις κ συμπεράσματα με όσα λέω... Μην τα παρουσιαζεις ως δικά μου.. Ακριβως την ίδια φράση στα εισαγωγικά απο πάνω, την έχεις γραψει εσυ σε δυο ποστ (μα καλά clopy-paste τον εαυτό σου κανεις; ) και εγω σε κανένα... Άρα για πες μου, ποιανού συμπερασμα είναι; 

Nice one 👌

Βάλτο κ αυτό στη λίστα...

Τώρα, αν δεν εχεις τίποτα καλύτερο να κανεις και θες να απαντας σε συμπεράσματα που βγαζεις μονος σου, συνεχισε να κανεις κουβέντα με τον εαυτό σου, μονος σου.. Ειναι διασκεδαστικό.

Άντε αν σε διευκολύνει, ισχυρίσου πως είναι και δικά μου τα συμπερασματα...😆

Επεξ/σία από TheGrisGrisMan
Δημοσ.

Σολάριουμ και ενέσεις με χλωρίνη!Τι λέτε γι αυτό;Το άκουσα από σοβαρό άνθρωπο που κυβερνάει όλο τον πλανήτη...

Δημοσ.

τα λεφτά τελειώνουν. το κράτος μοίρασε, ή καλύτερα σκόρπισε ό,τι ήταν να σκορπίσει (αυτό είναι άλλο θέμα όμως). Πρέπει να επανέλθουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα γιατί αν συνεχιστεί αυτό θα μας πάρει ο διάολος. η ζημιά που θα έρθει θα είναι μεγαλύτερη απ ότι θα προξενούσε ο ιος. αν είναι να μπει περιορισμός ας μπει στους ευπαθείς.

Δηλαδή τι έχετε στο νου σας μερικοί; να τη βγάλουμε έτσι μέχρι θα βρούνε το εμβόλιο;

• Like 3
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Strigla είπε

Σολάριουμ και ενέσεις με χλωρίνη!Τι λέτε γι αυτό;Το άκουσα από σοβαρό άνθρωπο που κυβερνάει όλο τον πλανήτη...

Αυτό να σας γίνει μάθημα και να δείτε ότι όποιος και να κυβερνάει δεν πάει να πει είναι θεϊκά έξυπνος ή απεσταλμενος από τον Θεό....

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, techPro είπε

Σχολιάζω το δεύτερο μέρος της φράσης σου:

με την οποία καταλήγεις ότι αυτοί που λένε πως βλέπουν συνωστισμό θεωρούν πως τα μέτρα στην ουσία ήταν άχρηστα.

Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι στα προηγούμενα δικά μου σχόλια, αλλά και πάλι διευκρινίζω, πως το δικό μου συμπέρασμα δεν είναι πως πρέπει να αρθούν τα πάντα και πως η απόδοση των μέτρων είναι μηδενική. Τι εννοώ το εξήγησα στης προηγούμενη απάντησή μου προς εσένα και ήδη το είχα αναλύσει και σε προηγούμενα ποστ.

7 λεπτά πριν, TheGrisGrisMan είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Να ξερεις, όταν γράφεις «με τα οποία καταλήγεις» (δλδ ότι εγω συμπεραίνω κάτι), αποκρυπτοντας τεχνιέντως πως απο εκει και πέρα αυτα γράφεις ειναι εικασίες που εσυ κανεις, εσυ «καταλήγεις», όχι εγω... 

Ουδεποτε ειπα: «αυτοί που λένε πως βλέπουν συνωστισμό θεωρούν πως τα μέτρα στην ουσία ήταν άχρηστα.» Για δειξε μας που;

Εσυ το είπες... Μονος σου βγαζεις καταλήξεις κ συμπεράσματα με όσα λέω... Μην τα παρουσιαζεις ως δικά μου.. Ακριβως την ίδια φράση στα εισαγωγικά απο πάνω, την έχεις γραψει εσυ σε δυο ποστ (μα καλά clopy-paste τον εαυτό σου κανεις; ) και εγω σε κανένα... Άρα για πες μου, ποιανού συμπερασμα είναι; 

-

"So what you are saying is ..."

Cathy Newman probaby

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, santac είπε

τα λεφτά τελειώνουν. το κράτος μοίρασε, ή καλύτερα σκόρπισε ό,τι ήταν να σκορπίσει (αυτό είναι άλλο θέμα όμως). Πρέπει να επανέλθουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα γιατί αν συνεχιστεί αυτό θα μας πάρει ο διάολος. η ζημιά που θα έρθει θα είναι μεγαλύτερη απ ότι θα προξενούσε ο ιος. αν είναι να μπει περιορισμός ας μπει στους ευπαθείς.

Δηλαδή τι έχετε στο νου σας μερικοί; να τη βγάλουμε έτσι μέχρι θα βρούνε το εμβόλιο;

Ας υποθέσουμε ότι δεν έχεις αρρωστήσει από τον κόρονοιο ούτε τώρα ούτε όταν βγει το εμβόλιο. Θα τρέξεις να το κάνεις όταν βγει με το καλό;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Tetrabitos είπε

Ας υποθέσουμε ότι δεν έχεις αρρωστήσει από τον κόρονοιο ούτε τώρα ούτε όταν βγει το εμβόλιο. Θα τρέξεις να το κάνεις όταν βγει με το καλό;

δε ξέρω να σου πω τι θα κάνω. Αυτό που ξέρω είναι ότι δε μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Και όσοι διαφωνούν ας μας πουν τι προτείνουν;

θα είμαστε έτσι μέχρι να βγει το εμβόλιο;

Θα κοπούν τα επιδόματα, που θα πάει. να δω τι θα λέτε μετά 

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
8 minutes ago, TheGrisGrisMan said:
  Hide contents

Nice one 👌

Βάλτο κ αυτό στη λίστα...

Τώρα, αν δεν εχεις τίποτα καλύτερο να κανεις και θες να απαντας σε συμπεράσματα που βγαζεις μονος σου, συνεχισε να κανεις κουβέντα με τον εαυτό σου, μονος σου.. Ειναι διασκεδαστικό.

Άντε αν σε διευκολύνει, ισχυρίσου πως είναι και δικά μου τα συμπερασματα...😆

Μα το παρέθεσα ήδη:

Συγκεκριμένα σε αυτή τη φράση σου αναφέρομαι:

Διαβάζοντας, βλέπω ότι εχει δημιουργηθεί ένα νεο ποίημα απο μερικούς. Πάει ως εξης:

«τα μέτρα ήταν άχρηστα γιατί έτσι και αλλοιώς όλοι τα παραβίαζαν τόσο καιρό (βάζουν και παραδειγματα: στη λαϊκή χαμός, στους δρόμους συνωστισμός κλπ κλπ), το κράτος δεν μπόρεσε να τα επιβάλει και συνεπώς μια τρύπα στο νερό, τσάμπα η οικονομική ζημιά που πάθαμε».

Αν εννοείς κάτι διαφορετικό συγγνώμη, αλλά εγώ αυτό κατάλαβα.

Πάντως τι εννοώ εγώ προσωπικά το εξήγησα και σε προηγούμενη απάντησή μου σε σένα, και σε άλλα ποστ πριν να σου απαντήσω.

27 minutes ago, Locke_John said:

Το ότι οι παραλίες θα "επιτραπούν" αρχές Ιουνίου που κάπου διάβασα, σας ακούγεται πιθανό ως σενάριο;!?!  :(

Για οργανωμένες μιλάς; Γιατί με την άρση απαγορεύσεων μετακίνησης προφανώς κανείς θα μπορεί να πάει και σε παραλίες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...