Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Η παράταση της μιας εβδομάδας για τα περιοριστικά μέτρα προγραμματίζεται να συμπέσει με την ταυτόχρονη κατάργηση της υποχρέωσης των πολιτών να ενημερώνουν για τις μετακινήσεις τους με μήνυμα κινητής τηλεφωνίας στο 13033 ή τη σχετική βεβαίωση, με το άνοιγμα των καταστημάτων. Η κυβερνητική «πρόθεση πάντα με γνώμονα την γνώμη των ειδικών είναι να αρθεί η υποχρέωση αποστολής sms ή του σχετικού εγγράφου που χρησιμοποιείται για τις μετακινήσεις» επιβεβαίωσε ο κ. Πέτσας.

Παντως δε νομιζω να εχει νοημα αφου ηδη πανε ωπου θελουν. Ισως βεβαια μεινουν περιορισμοι εκτος νομου πιστευω

Θα υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί και μετά την άρση, όχι τόσο για ουσιαστικό λόγο αλλά και για ψυχολογικό. Ή μπορεί να καθιερωθεί η μάσκα αλλά προφανώς δε γίνεται να επιβληθεί η χρήση της, ήδη στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες είπαν πως το θέμα θα είναι στο φιλότιμο των πολιτών. Και σταδιακά τα μέτρα θα καταργηθούν απο την ίδια την καθημερινότητα. Απλά δε μπορούν να πάνε κατευθείαν και στο μηδεν...

Μόλις τώρα, The_Judas είπε

μήπως εννοούσε κρέας νυχτερίδας;

Θα βάλω παγκολίνο το βράδυ, όποιος θέλει έρχεται. 

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, The_Judas είπε

μήπως εννοούσε κρέας νυχτερίδας;

Χαχα, όχι. Ήταν όντως στις οδηγίες μαζί με ήλιο και δε θυμάμαι τι άλλο.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, zio10 είπε

Χαχα, όχι. Ήταν όντως στις οδηγίες μαζί με ήλιο και δε θυμάμαι τι άλλο.

΄΄ηλιο της είπε να βλέπει ή όχι;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zio10 είπε

Ναι κάνει καλό ο ήλιος.

ναι το ξέρω, απλά επειδή μου φάνηκε παράξενο αυτό με το κρέας

οι ασθενείς πλάκα πλάκα στα νοσοκομεία βλέπουν καθόλου ήλιο;

• Like 1
Δημοσ.

Λεω να αφησω ενα αντιβακτηριδιακο τζελ, μονιμα μες το αμαξι. Βεβαια, λενε 'ευφλεκτο', αλλα πιστευω δεν ειναι τοσο ευφλεκτο πια, οπως το οινοπνευμα ή λοσιον/αιθυλικη αλκοολη.

Αν δεν το βαλω μονιμα, θα το ξεχναω κλπ. Να το εχω μες το αμαξι, κι οταν μπαινω μεσα, απο εξωτερικες δουλειες, να βαζω στα χερια μου.

Λετε να υπαρχει κανενα προβλημα .... αναφλεξης, μιας και ερχεται καλοκαιρι; Εχει κανεις μονιμα τζελ στο αμαξι; Ολα καλα;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mindreader είπε

Λεω να αφησω ενα αντιβακτηριδιακο τζελ, μονιμα μες το αμαξι. Βεβαια, λενε 'ευφλεκτο', αλλα πιστευω δεν ειναι τοσο ευφλεκτο πια, οπως το οινοπνευμα ή λοσιον/αιθυλικη αλκοολη.

Αν δεν το βαλω μονιμα, θα το ξεχναω κλπ. Να το εχω μες το αμαξι, κι οταν μπαινω μεσα, απο εξωτερικες δουλειες, να βαζω στα χερια μου.

Λετε να υπαρχει κανενα προβλημα .... αναφλεξης, μιας και ερχεται καλοκαιρι; Εχει κανεις μονιμα τζελ στο αμαξι; Ολα καλα;

Νομίζω πιο πολύ θα χρειαστείς ένα καθαριστικό να καθαρίσεις εκεί που θα τρέξει πάρα πυροσβεστήρα

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Adrian είπε

Νομίζω πιο πολύ θα χρειαστείς ένα καθαριστικό να καθαρίσεις εκεί που θα τρέξει πάρα πυροσβεστήρα

Στεγνωνει. Αλλα μιας και το ανεφερες, θα το βαλω και μες σε μια polybag, για εξτρα προστασια απο το να πεφτει δεξια κι αριστερα.

Απλα το 'ευφλεκτο' με προβληματιζει, με τις υψηλες θερμοκρασιες, αλλα ειναι τζελ ομως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, patclo είπε

Αν το τεστ έπιασε και άλλους κορονοϊούς αυτό δεν αλλάζει το τελικό συμπέρασμα που έβγαλαν ότι δεν έχει πιάσει κορονοϊο μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού. 

Μια βασική παράμετρος είναι η ευαισθησία του τεστ αντισωμάτων. Οι εταιρίες δεν δίνουν στοιχεία. Είναι γνωστό οτι IgM ανιχνεύονται αρχικά, μέχρι την 7η ημέρα μετά τη μόλυνση, ενω τα IgG φτάνουν στο peak μεταξύ 14-21 ημέρες μετά την αρχική μόλυνση. Μετά πέφτουν και εφόσον περάσει η μόλυνση. Το ερωτημα είναι: ένας που πέρασε τον Covid πριν δυο-τρεις μηνες και έχει θεραπευθεί, πόση συγκέντρωση σε IgG αντισώματα διαθέτει στην κυκλοφορία?  (ειδικών για SARS-2 εννοειται)

είναι η συγκέντρωση αυτή ανιχνεύσιμη απο το τεστ αντισωμάτων?

Αυτό μας ενδιαφέρει και εαν δεν αντιμετωπισθούν αυτά, τα περί "βιβλιαρίου ανοσίας" κλπ είναι για ναχουμε να λέμε

https://www.evaluate.com/vantage/articles/analysis/spotlight/covid-19-antibody-tests-face-very-specific-problem

https://www.nature.com/articles/d41587-020-00010-2

Επεξ/σία από koupan16
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...