Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
20 minutes ago, kirileman said:

Για να μην εκνευρίζονται κάποιοι, ας μας δώσει το φόρουμ μια λίστα με επιτρεπόμενες πηγές.

Αυτό κατάλαβες; Πως το πρόβλημα είναι οι πηγές; Αν το insomnia σου είχε λίστα με τις πηγές θα άλλαζε κάτι στις επιλογές σου; 🤔

Το σχόλιο που έκανα αρχικά ήταν απλά μια προσωπική μου διαπίστωση. Δεν έκανα συστάσεις για λογαριασμό του insomnia... 

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως που μεγάλωσα φτωχικά, δε μπορούσα ποτέ να καταλάβω γιατί πήγαινε ο κόσμος παραλία και πλήρωνε για ομπρέλες και ξαπλώστρες. Εμείς παίρναμε την ψάθα μας, την ομπρέλα μας και το φαγητό μας και ήμασταν τέλεια. Αλλά προτιμούσε ο κόσμος να στοιβάζεται και να πληρώνει αδρά για το life style. Επίσης, δε μπορούσα να καταλάβω γιατί έπρεπε να πηγαίνει ο κόσμος κατά χιλιάδες σε εστιατόρια εφόσον μπορούσες να τρως και να μαγειρεύεις στο σπίτι. Αγοράζαμε πανάκριβα κινητά και κάναμε αναπάντητες. Χρωστουσαμε το ενοίκιο αλλά βάζαμε nova/cosmote tv.  Και μετά σου λέει ο άλλος, καλύτερα Airbnb παρά τζαμπατζή, είχε άδικο;  Παίρναμε και παίρνουμε τζιπάρες και δεν έχουμε πάει ποτέ εκτός δρόμου. Κάποια στιγμή, όλο αυτό θα έσκαγε, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παγκόσμια. Απλά έσκασε απότομα.
Ινδια, Βραζιλία και Τουρκία, είναι τόσο μα τόσο βρώμικα και επικίνδυνα εκεί πέρα που τα κοπάδια τουριστών πήγαιναν κατά χιλιάδες. Και θα συνεχίσουν να πηγαίνουν. Εγώ προσωπικά, εδώ και χρόνια συνειδητοποιημένα ταξιδεύω μόνο Ελλάδα. Με καλή οργάνωση, βρίσκεις καλές τιμές και είσαι και ασφαλής. Και είσαι και κοντά. Πήγαινε μια βόλτα Ρώμη να δεις τιμές, ή Παρίσι ή Βενετία. Τα πάντα πανάκριβα, αλλά θέλαμε φωτό για Instagram. Δυστυχώς μυαλό δε θα βάλουμε ποτέ. 

Επεξ/σία από cgioris
  • Like 4
  • Confused 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, lovesucks είπε

Μακάρι να υπάρξουν προσαρμογές και μέριμνα για  όλες τις περιπτώσεις.Πίστεψέ με όμως υπάρχουν πάρα πολλοί που δεν έχουν επιλογή ακόμη κ τώρα .Δεν είναι όλοι οι εργοδότες τόσο διαλλακτικοί.Ή απλά δεν έχουν  επιλογή κ αυτοί κάποιες φορές(οι εργοδότες).

Απλά βλέπω πως είναι δύσκολο στη χώρα μας να μπουν σε καραντίνα δια ροπάλου οι παππούδες,το είπε κ ο κύριος που μας ενημερώνει κάθε απόγευμα κάποια στιγμή όταν ρωτήθηκε για τα σχολεία..κ μη το ρίχνουμε(δεν το λέω για σενα προσωπικά,όλοι το χουμε πει κάποια στιγμή) στην προσωπική ευθύνη πάντα.Κάποιοι απλά δεν έχουν επιλογή.

Σε πια καραντίνα να μπούνε τα παπούδια και άλλα τέτοια. Εδώ ο άλλος πήγε να δει το γήπεδο της ΑΕΚ και μόνο που δεν τον ανακύρηξαν  εθνικό ήρωα.

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα και ελλαδα πάλι χρειαζεσαι λεφτα . Τελευταια φορα που ειχα παει ξενοδοχειο απλα για να σταματησω να ξεκουραστώ 1 μερα ηταν πανακριβα  . Μαλιστα ημιδιαμονη στο πειραια μεχρι να ξαναφυγω με καραβι μου ειχε κοστισει σα 4 μερες στη τουρκια full exclusive 

5 λεπτά πριν, cgioris είπε

Εγώ πάντως που μεγάλωσα φτωχικά, δε μπορούσα ποτέ να καταλάβω γιατί πήγαινε ο κόσμος παραλία και πλήρωνε για ομπρέλες και ξαπλώστρες. Εμείς παίρναμε την ψάθα μας, την ομπρέλα μας και το φαγητό μας και ήμασταν τέλεια. Αλλά προτιμούσε ο κόσμος να στοιβάζεται και να πληρώνει αδρά για το life style. Επίσης, δε μπορούσα να καταλάβω γιατί έπρεπε να πηγαίνει ο κόσμος κατά χιλιάδες σε εστιατόρια εφόσον μπορούσες να τρως και να μαγειρεύεις στο σπίτι. Αγοράζαμε πανάκριβα κινητά και κάναμε αναπάντητες. Χρωστουσαμε το ενοίκιο αλλά βάζαμε nova/cosmote tv.  Και μετά σου λέει ο άλλος, καλύτερα Airbnb παρά τζαμπατζή, είχε άδικο;  Παίρναμε και παίρνουμε τζιπάρες και δεν έχουμε πάει ποτέ εκτός δρόμου. Κάποια στιγμή, όλο αυτό θα έσκαγε, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παγκόσμια. 
Ινδια, Βραζιλία και Τουρκία, είναι τόσο μα τόσο βρώμικα και επικίνδυνα εκεί πέρα που τα κοπάδια πήγαιναν κατά χιλιάδες. Και θα συνεχίσουν να πηγαίνουν. Εγώ προσωπικά, εδώ και χρόνια συνειδητοποιημένα ταξιδεύω μόνο Ελλάδα. Με καλή 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1
Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση ότι για το θάνατο του 35 χρόνου κανείς δεν τον έχει συσχετίσει με την εργασία του σε ξυλουργείο. Μπορεί να ήταν νέος , χωρίς κάποια ασθένεια ή παχυσαρκία αλλά σε ένα ξυλουργείο η ατμόσφαιρα είναι γεμάτη σκόνη από τα πριόνια και τις γυαλοχαρτίερες, ενώ η μυρωδιά του διαλυτικού και των βερνικιών είναι μόνιμη. Άποψη μου είναι ότι οι πνεύμονες του ήταν ήδη αρκετά επιβαρυμένοι.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, billdanos είπε

Αυτό κατάλαβες; Πως το πρόβλημα είναι οι πηγές; Αν το insomnia σου είχε λίστα με τις πηγές θα άλλαζε κάτι στις επιλογές σου; 🤔

Ποιες επιλογές μου; Τις επιλογές ενημέρωσής μου; Μάλλον όχι, αλλά δεν είναι δουλειά του φόρουμ (και των mods) να μου υποδείξει από που θα ενημερώνομαι, πόσο μάλλον τι να πιστεύω. Έτσι και αλλιώς, δεν μπορούμε να έχουμε όλοι τις ίδιες πεποιθήσεις, γιατί δεν ανήκουμε όλοι στην ίδια "τάξη" και δεν έχουμε όλοι κοινά συμφέροντα.

Για να επιστρέψω στην αρχική σου τοποθέτηση, ποσώς ενδιαφέρει τον οποιονδήποτε εδώ μέσα ποια είναι η γνώμη οποιουδήποτε μέλους ή mod για τον χαρακτήρα οποιουδήποτε. Ατυχής, ατυχέστατη.

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 10
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, cgioris είπε

Εγώ πάντως που μεγάλωσα φτωχικά, δε μπορούσα ποτέ να καταλάβω γιατί πήγαινε ο κόσμος παραλία και πλήρωνε για ομπρέλες και ξαπλώστρες. Εμείς παίρναμε την ψάθα μας, την ομπρέλα μας και το φαγητό μας και ήμασταν τέλεια. Αλλά προτιμούσε ο κόσμος να στοιβάζεται και να πληρώνει αδρά για το life style. Επίσης, δε μπορούσα να καταλάβω γιατί έπρεπε να πηγαίνει ο κόσμος κατά χιλιάδες σε εστιατόρια εφόσον μπορούσες να τρως και να μαγειρεύεις στο σπίτι. Αγοράζαμε πανάκριβα κινητά και κάναμε αναπάντητες. Χρωστουσαμε το ενοίκιο αλλά βάζαμε nova/cosmote tv.  Και μετά σου λέει ο άλλος, καλύτερα Airbnb παρά τζαμπατζή, είχε άδικο;  Παίρναμε και παίρνουμε τζιπάρες και δεν έχουμε πάει ποτέ εκτός δρόμου. Κάποια στιγμή, όλο αυτό θα έσκαγε, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παγκόσμια. Απλά έσκασε απότομα.
Ινδια, Βραζιλία και Τουρκία, είναι τόσο μα τόσο βρώμικα και επικίνδυνα εκεί πέρα που τα κοπάδια τουριστών πήγαιναν κατά χιλιάδες. Και θα συνεχίσουν να πηγαίνουν. Εγώ προσωπικά, εδώ και χρόνια συνειδητοποιημένα ταξιδεύω μόνο Ελλάδα. Με καλή οργάνωση, βρίσκεις καλές τιμές και είσαι και ασφαλής. Και είσαι και κοντά. Πήγαινε μια βόλτα Ρώμη να δεις τιμές, ή Παρίσι ή Βενετία. Τα πάντα πανάκριβα, αλλά θέλαμε φωτό για Instagram. Δυστυχώς μυαλό δε θα βάλουμε ποτέ. 

Θα σου την πέσει ο φωτάκης και η μάρτζι, τι είναι αυτά που λες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Την εκανε η γρα με ταξι και κατεβηκε κεντρο με το μπαστούνι γιατι ηθελε να φαει και σουβλακι .... Αγνοια κινδυνου  ... Δε λεω να τους προσεχουμε οσο μπορουμε αλλα και τα δικα μας νευρα δε τα βλεπω καλα ... Δεσμοφυλακες εχουμε γινει 

10 λεπτά πριν, DrLo είπε

Σε πια καραντίνα να μπούνε τα παπούδια και άλλα τέτοια. Εδώ ο άλλος πήγε να δει το γήπεδο της ΑΕΚ και μόνο που δεν τον ανακύρηξαν  εθνικό ήρωα.

Σε αυτά τα περιστατικά λοιπόν ταιριάζει απόλυτα ο όρος προσωπική ευθύνη!

Προσωπική ευθύνη της γιαγιάς και του παππού 🙃

Επεξ/σία από lovesucks
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, gordonas είπε

Τα ΚΕΚ δεν έχουν κομματική σημαία. Δεν είναι ΝΔ, Σύριζα, ΠΑΣΟΚ. Σε όλο το φάσμα ανήκουν. Εξάλλου τα ΚΕΚ δεν είναι πολυεθνικοί κολοσσοί. Μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι στις περισσότερες περιπτώσεις.

Η ιδέα ήταν και είναι η προφανής. Να γλυτώσει λεφτά ο κρατικός προϋπολογισμός.  

Δεν ήταν να γλιτώσει λεφτά ο προϋπολογισμός. Δεν τη "χρωστούσε" σε κανέναν ο προϋπολογισμός την "εκπαίδευση" αυτή. Ήταν απλά με απορροφηθεί όπως να ναι ένα ποσό από διαθέσιμα κονδύλια και ξανακανμε τη κλασσική παπατζα.

Θα μου πεις "μπήκανε λεφτά στη χωρα.". Ναι οκ. Το θα είναι τι τα έκανες αυτά τα λεφτά και πόσο θα αποδώσουν. Είναι πχ σα να σου πληρωνε  το 80 κάποιος ξένος να αναβαθμίσεις τον στολο τον δημοσίων οχηματων σου και εσύ να αγόραζες πόνυ μόνο και μόνο γιατί φτιάχνονταν στην Ελλάδα.

Ή καταρτιζεις σωστά με το φόβο έστω και κάποια ποσά να πάνε σε ξένες εταιρείες, φορείς πιστοποίησης, εκπαίδευσης κλπ κλπ είτε αν θες ντε και καλά να "μείνουν" λεφτά μέσα, βελτιώνεις τα δικές σου αντιστοιχες λύσεις.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, techPro είπε

Γιατί να προτιμούν μεγάλο αριθμό απείθαρχων αντί τον ίδιο αριθμό σύννομων; Δεν έχει καμία λογική. Το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα θα έχει ανοσολογικά αν ο αριθμός των επαφών γίνεται κατά παράβαση των κανονισμών, είτε σύμφωνα με αυτούς λόγο χαλάρωσης.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο απλά μιλάμε για παραφροσύνη...

και μόνο που διαβάζω και ξαναδιαβάζω τη λέξη απείθαρχος πάντως δεν ξέρω αν θα πρέπει να κλάψω ή να γελάσω 

30 λεπτά πριν, techPro είπε

Γιατί να προτιμούν μεγάλο αριθμό απείθαρχων αντί τον ίδιο αριθμό σύννομων; Δεν έχει καμία λογική. Το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα θα έχει ανοσολογικά αν ο αριθμός των επαφών γίνεται κατά παράβαση των κανονισμών, είτε σύμφωνα με αυτούς λόγο χαλάρωσης.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο απλά μιλάμε για παραφροσύνη...

και μόνο που διαβάζω και ξαναδιαβάζω τη λέξη απείθαρχος πάντως δεν ξέρω αν θα πρέπει να κλάψω ή να γελάσω 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, gordonas είπε

Ιδιώτης γιατρός δεν δέχεται ασθενή με πυρετό και λοιπά συμπτώματα κορωνοϊού και νομίζω καλά κάνει. Τι θα του δώσει; Τι θα του κάνει; Απλά θα κολλήσει τον γιατρό και θα τον στερήσει από άλλες περιπτώσεις ασθενών που δεν έχουν τέτοια συμπτώματα. 

Δεν κατασλαβαίνω τι ακριβως δέχεται πλέον να δει ένας ιδιωτης γιατρός.

Έχω πυρετό και βήχω. Μπορεί να έχω και πνευμονία. Γιατι να μην με εξετάσει? Απο πότε ο πυρετός και τα ακροαστικά αυτόματα ισοδυναμούν με κορονοιό;

Ποια ειναι ακριβως η δουλειά ενός παθολόγου αυτή τη στιγμή; Ενός οικογενειακού ιατρού; Που θα απευθυνθώ αν έχω έναν πυρετό; 

• Like 8
Δημοσ.
Μόλις τώρα, pontez2 είπε

Δεν κατασλαβαίνω τι ακριβως δέχεται πλέον να δει ένας ιδιωτης γιατρός.

Έχω πυρετό και βήχω. Μπορεί να έχω και πνευμονία. Γιατι να μην με εξετάσει? Απο πότε ο πυρετός και τα ακροαστικά αυτόματα ισοδυναμούν με κορονοιό;

Ποια ειναι ακριβως η δουλειά ενός παθολόγου αυτή τη στιγμή; Ενός οικογενειακού ιατρού; Που θα απευθυνθώ αν έχω έναν πυρετό; 

τηλεδιάγνωση κάνουν (επειδή έχω οικογενειακή εμπειρία) και αν επιμείνουν τα συμπτώματα σου λένε κάνε κι ένα τεστ 

• Like 1
Δημοσ.
7 minutes ago, logistoulis said:

Η ορολογία είναι το λιγότερο. Το θέμα είναι αν όντως στόχος της κυβέρνησης είναι η ελεγχόμενη αύξηση των κρουσμάτων όπως υπαινίσσεται ο @Curtis76, γιατί αυτό να μη γίνει βάσει χαλάρωσης των μέτρων όπως είναι το λογικό και φυσιολογικό και να γίνεται βάσει της προσμονής για παράβαση των τρεχόντων μέτρων από μερίδα των πολιτών.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...