Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, agnostos13 είπε

Πως είναι;

Το παρουσιάζει σα να είναι μαύρο ή άσπρο και πως ό,τι και να γίνει το αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς το ίδιο.

Εγώ πιστεύω ότι έχει κι άλλα χρώματα η παλέτα, (θα) υπάρχουν και ενδιάμεσες καταστάσεις.

Ούτε είπε κανείς ανοίξτε τα όλα σα να μην τρέχει τίποτα. Λέμε να αρχίσει να περπατάει λίγο το πράγμα, με σχέδιο, όχι γιούρια στ' άλογα.

Εξάλλου αυτό σχεδιάζουν να κάνουν, όσο κι αν κάποιοι προτιμούν να είναι κλειστά τα πάντα για να μην πεθάνει ούτε μία γριά 102 χρόνων.

Απλά εγώ θα ήθελα (λέμε τώρα) όταν κάποιος γράφει ότι προτιμάει να είναι όλα κλειστά, να γράφει και την οικονομική του κατάσταση, για να ξέρουμε πόσο σοβαρά να τον παίρνουμε δηλαδή, γιατί μπουχτίσαμε από βολεμένους ρήτορες που δεν τους έχει και ούτε θα τους ακουμπήσει οικονομικά όλο αυτό.

• Like 1
  • Thanks 2
  • Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

1. Οι χώρες με το μεγαλύτερο ποσοστό αύξησης κρουσμάτων από χθες:

Χώρα Αύξηση Κρούσματα

Singapore 13% 9125
Russia 11% 52763
Saudi Arabia 10% 11631
Peru 9% 17837
Qatar 8% 6533
Pakistan 7% 9565
Belarus 7% 6723

2. Σε παγκόσμια κλίμακα, έχουμε αυτή τη στιγμή 2.536.577 κρούσματα, σε σχέση με 2.453.401 εχθές

Αύξηση δηλαδή κατά 83176 κρούσματα, και ποσοστό 3,39%. Εχθές η αύξηση ήταν 2,67% και προχθές 3,35%

Αναλυτικά οι λίστες εδώ:
https://grbusinessforum.com/forum/leitourgia-epixeirisis/korwnoϊos-kai-epixeiriseis/page/1000/1

• Thanks 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, coffeex είπε

Όσοι πάτε έξω για "περπάτημα/άθληση" πόση ώρα κάνετε;

Eπειδη παω με το αυτοκινητο σε μερος που μπορεις να τρεχεις ανετα στον δρομο,ενα 2ωρο το τρωω.Αστυνομια εχει ερθει αρκετες φορες,αλλα ποτε δεν με εχει σταματησει για ελεγχο.Βεβαια με βλεπει να τρεχω και να εχω πηγαδακι.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, coffeex είπε

Όσοι πάτε έξω για "περπάτημα/άθληση" πόση ώρα κάνετε;

Το ρεκορ μου ηταν την Κυριακη του Πασχα, 2 ωρες, περπατησα με ενα φιλο μου σε μερη που ουτε ειχαμε ξαναπαει και οταν βγηκαμε στον πολιτισμο ειχαμε 30 λεπτα ακομα περπατημα.

Συνηθως μια ωρα το πολυ....

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Idontknowanything είπε

Τι λέει ρε μάγκες ποτέ θα μας αφήσουν να βγούμε; έχουμε και δουλειές.. Να έλεγα ότι εμένα σε πόλη εντάξει.. Αλλά μένω σε χωριό στην μέση του πουθενά.. 

Ε βγες, ποιος θα σε ελέγξει;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

20'

περίπου 2ωρο, την προηγούμενη βδομάδα και 3ωρο πήγα μέχρι κέντρο Θεσσαλονίκης με τα πόδια...

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vasilllis είπε

Eπειδη παω με το αυτοκινητο σε μερος που μπορεις να τρεχεις ανετα στον δρομο,ενα 2ωρο το τρωω.Αστυνομια εχει ερθει αρκετες φορες,αλλα ποτε δεν με εχει σταματησει για ελεγχο.Βεβαια με βλεπει να τρεχω και να εχω πηγαδακι.

1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

20'

1 λεπτό πριν, 4saken είπε

Το ρεκορ μου ηταν την Κυριακη του Πασχα, 2 ωρες, περπατησα με ενα φιλο μου σε μερη που ουτε ειχαμε ξαναπαει και οταν βγηκαμε στον πολιτισμο ειχαμε 30 λεπτα ακομα περπατημα.

Συνηθως μια ωρα το πολυ....

Μόλις τώρα, stelios18120 είπε

Πάνω από 1.5 ώρα άνετα. 

Χτυπάω λίγο πάνω από 2ώρες... 

Άρχισα το περπάτημα την Δευτέρα γιατί με έπιασε άγχος 😢 (που δεν είχα ποτέ στην ζωή μου)  μέσα στο σπίτι... οπότε σήμερα κάπως ήρθα στα ίσια μου.... 

• Thanks 1
Δημοσ.

ειχα αρχισει να ξεθαρρευω και να αποβαλλω τον φοβο μου...μεχρι τον 35αρη σημερα...αλλαζει η ζωη μας...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...