Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Μας τα έχετε κάνει τσουρέκια (μέρες που είναι) με το θέμα της μάσκας από την αρχή της πανδημίας... 😛 

Ωραία!! Είσαι και moderator και προκαλείς έτσι.. 

Τις απόψεις του τσιορδα για τις μάσκες τις ξέρω αλλά είναι το λιγότερο γελοίες.

Οπότε όσο ο παραλογισμός συνεχίζεται θα συνεχίζω και εγώ να το στηλιτευω.

• Like 1
  • Thanks 2
  • Sad 2
  • Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, logistoulis είπε

το τι θέλω εγώ με ρωτάς λοιπόν; 

αυτό που κάνουν στη σουηδία 

ή τουλάχιστον να βγουν και να ανακοινώσουν ένα πλάνο για τις επόμενες εβδομάδες, τεκμηριωμένο αν γίνεται 

185 νεκροί από χθες μέχρι σήμερα, 1765 συνολικά, η χώρα είναι πίσω μόνο από τις πολύ μεγάλες σε θανάτους. gg το σύστημα τους.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, billdanos είπε

Αν τον προσέχατε έστω και για μερικές φορές σε όσα λέει κάθε φορά, δεν θα είχατε απορίες!

Μας τα έχετε κάνει τσουρέκια (μέρες που είναι) με το θέμα της μάσκας από την αρχή της πανδημίας... 😛 

Αν προσεξεις τις εικονες σημερα, Τσιοδρας και Χαρδαλιας φορουν και οι 2 μάσκα N95. Η συγκεκριμενη δικαιολογειται απ οσο λενε μονο για χειρισμους που εχουν αυξημενη πιθανοτητα για σταγονιδια πχ διασωληνωση. Το υπολοιπο ιατρικο προσωπικο μπορει να φορα χειρουργικες μασκες.

Κι αν ακομα ο επιδημιολογος κανει δειγματοληψιες (??) ο Χαρδαλιας τι λογο ειχε να βαλει Ν95;

Επισης Ισπανια που προϋπόθεση για να βγουν ειναι μασκα. Παρίσι θα μοιραζαν 2 εκατ. μάσκες. 

Κάτι δεν βγαίνει. 

5 λεπτά πριν, billdanos είπε

Αν τον προσέχατε έστω και για μερικές φορές σε όσα λέει κάθε φορά, δεν θα είχατε απορίες!

9 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Έχω πει αρκετές φορές, οτι αν στο φόρουμ και γενικότερα, βλέπαμε περισσότερο BBC και DW θα άλλαζε η άποψή μας για πολλά πράγματα.

Το χθεσινο διάγγελμα της Μέρκελ πάντως τα έλεγε όλα. 

Ουσιαστικά τους ειπε, οτι ναι μεν θα άρουμε ορισμένα μέτρα, αλλά πάμε δοκιμαστικά. Με το που θα συμβεί το οτιδηποτε αυτοματα κλείνουν πάλι όλα.

Δεν ηταν εγκλεισμός για 1 μηνα. Ειναι για παραπάνω και πλέον έχουν αρχισει να το καταλαβαινουν όλοι.

Πραγματικα χαίρομαι να ενημερώνομαι μια φορα την ημέρα απο τις ειδησεις του BBC στο youtube.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, NT1G είπε

185 νεκροί από χθες μέχρι σήμερα, 1765 συνολικά, η χώρα είναι πίσω μόνο από τις πολύ μεγάλες σε θανάτους. gg το σύστημα τους.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της ανοσίας της αγέλης και μάλιστα σε μία χώρα που το social distancing ήταν στην φιλοσοφία τους ανέκαθεν ως λαός.

spacer.pngC4C8723B-43F4-448C-8894-38FA9B02BCF5.jpeg.ef6a6586b5945270cc6b05de62f3191a.jpeg

Επεξ/σία από agnostos13
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, johnbond said:

Ωραία!! Είσαι και moderator και προκαλείς έτσι.. 

Τις απόψεις του τσιορδα για τις μάσκες τις ξέρω αλλά είναι το λιγότερο γελοίες.

Οπότε όσο ο παραλογισμός συνεχίζεται θα συνεχίζω και εγώ να το στηλιτευω.

Εδώ εσυ έβγαλες τον Τσιόδρα χαζό και πως εξυπηρετεί σκοπιμότητες και σε πείραξε το δικό μου σχόλιο;

Τι είστε εσείς βρε! 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της ανοσίας της αγέλης και μάλιστα σε μία χώρα που το social distancing ήταν στην φιλοσοφία τους ανέκαθεν ως λαός.

spacer.pngC4C8723B-43F4-448C-8894-38FA9B02BCF5.jpeg.ef6a6586b5945270cc6b05de62f3191a.jpeg

από memes άλλο τίποτα, κάτι κανονικό;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, billdanos είπε

Εδώ εσυ έβγαλες τον Τσιόδρα χαζό και πως εξυπηρετεί σκοπιμότητες και σε πείραξε το δικό μου σχόλιο;

Τι είστε εσείς βρε! 

Εγώ καταρχάς δεν είμαι moderator και κατά δεύτερον δεν προσέβαλα κάποιο μέλος εδώ.

Ο τσιορδας είναι υψηλά ιστάμενος και παίζει ρόλο στις αποφάσεις της χώρας οπότε είναι λογικό να δέχεται σκληρή κριτική ειδικά όταν δεν ακολουθεί αυτά που συμβουλεύει τον κόσμο.

Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο... 

• Like 3
Δημοσ.

Μασκα Ν95, χρήσιμη "μονο για διαδικασίες που παράγουν σταγονίδια (πχ διασωληνωση)". 

[Φωτο απο επισκεψη στη Λάρισα]

larisa5.jpg

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, johnbond είπε

Εγώ καταρχάς δεν είμαι moderator και κατά δεύτερον δεν προσέβαλα κάποιο μέλος εδώ.

Ο τσιορδας είναι υψηλά ιστάμενος και παίζει ρόλο στις αποφάσεις της χώρας οπότε είναι λογικό να δέχεται σκληρή κριτική ειδικά όταν δεν ακολουθεί αυτά που συμβουλεύει τον κόσμο.

Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο... 

Δεν νομίζω οτι ο @billdanos τοποθετείται ως moderator (ούτε και οποιοσδήποτε άλλος moderator γράφει στο topic) αλλά ως μέλος και έχει δικαίωμα να γράφει την άποψη του όπως όλοι.

Το οτί είναι moderator δεν σημαίνει οτι δεν πρέπει να έχει άποψη...

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα στα παιδιά

.Βλεπω ( διαβάζω να κυριολεκτούμε δλδ) ότι συνεχίζετε δυνατά.Παντα τέτοια. Να μας δίνετε χαρά.

• Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, satsok2 said:

Μασκα Ν95, χρήσιμη "μονο για διαδικασίες που παράγουν σταγονίδια (πχ διασωληνωση)". 

[Φωτο απο επισκεψη στη Λάρισα]

larisa5.jpg

Την έχεις προσέξει καλά τη μάσκα που φοράει;

Επισης δεν σας απαγορεύει κανεις να φορέσετε ακόμη και full face/head προστασία! Εντάξει ίσως τρομάξει κάποιος αν σας δει απότομα αλλά δεν είναι και κάτι τραγικό! 😛 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Τσιόδρας και ο Χαρδαλιάς είναι λογικό να λαμβάνουν καλύτερες προφυλάξεις από αυτές που παίρνει ο μέσος πολίτης. 

1ον. Είναι πολύ πιο επικίνδυνο να κολλήσουν τον ιό (δεν θα κάτσω να εξηγώ και τα αυτονόητα)

2ον. Είναι πολύ σημαντικοί για το σύστημα υγείας της χώρας μας. 

Δεν χρειαζόμαστε όλοι την ίδια προστασία από τον ιό. Ούτε τις ίδιες πιθανότητες έχουμε, ούτε την ίδια αξία για την υγειονομική πορεία της χώρας τους επόμενους μήνες. 

Άλλο πράγμα λοιπόν τι κάνουν οι ίδιοι και άλλο οι οδηγίες προς τους πολίτες που δεν είναι στην πρώτη γραμμή.

Αυτονόητα πράγματα, αλλά χρειάζεται να τα εξηγήσουμε. 

Επίσης η κριτική είναι ελεύθερη, αλλά και οι κρίνοντες κρίνονται. 

Επεξ/σία από gordonas
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ObeyWario! είπε

Σε καραντίνα όλος ο δήμος Ερμιονίδας, απαγόρευση κυκλοφορίας απο 20.00-08.00.Μηπως έπρεπε να λάβουν σκληρότερα μέτρα για όλη την Ελλάδα?Μάλλον στο insomnia ξέρουμε καλύτερα.

• Confused 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, gordonas said:

Ο Τσιόδρας και ο Χαρδαλιάς είναι λογικό να λαμβάνουν καλύτερες προφυλάξεις από αυτές που παίρνει ο μέσος πολίτης. 

1ον. Είναι πολύ πιο επικίνδυνο να κολλήσουν τον ιό (δεν θα κάτσω να εξηγώ και τα αυτονόητα)

2ον. Είναι πολύ σημαντικοί για το σύστημα υγείας της χώρας μας. 

Δεν χρειαζόμαστε όλοι την ίδια προστασία από τον ιό. Ούτε τις ίδιες πιθανότητες έχουμε, ούτε την ίδια αξία για την υγειονομική πορεία της χώρας τους επόμενους μήνες. 

Άλλο πράγμα λοιπόν τι κάνουν οι ίδιοι και άλλο οι οδηγίες προς τους πολίτες που δεν είναι στην πρώτη γραμμή.

Αυτονόητα πράγματα, αλλά χρειάζεται να τα εξηγήσουμε. 

Επίσης η κριτική είναι ελεύθερη, αλλά και οι κρίνοντες κρίνονται. 

Ακριβώς! Οι συγκεκριμένοι κινούνται συνεχώς ανάμεσα σε φορείς, ύποπτα περιστατικά κλπ. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Ακριβώς! Οι συγκεκριμένοι κινούνται συνεχώς ανάμεσα σε φορείς, ύποπτα περιστατικά κλπ. 

Ενω για τα νοσοκομεια ειπαν οτι απλη χειρουργική μασκα αρκει.

• Thanks 1
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...