Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Ότι εισεπνεε κόλλες, πριονίδια κτλ;

ναι

Επεξ/σία από panostom
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, zio10 είπε

Λέει ότι μπήκε στην εντατική από πνευμονία που προκάλεσε ο ιός.

Δε λέω οτι δεν είχε καν κορονοιο, ούτε οτι δεν ήταν ήδη σε βαριά κατάσταση..

Απο τη στιγμή όμως που λέει δεν ενέπνεε ανησυχία σημαίνει οτι δεν ήταν ετοιμοθάνατος.

Που ξέρουμε πχ οτι δεν πέθανε απο ανακοπή λόγω του υψηλού πυρετού;

Δεν είναι και λίγοι οι ''υγιέστατοι'' νέοι που πεθαίνουν στον ύπνο τους ή απο καρδιά γενικότερα.

Επίσης δεν ξέρουμε αν κάπνιζε..Δεν μπορείς να λές υγιή ένα καπνιστή.

• Like 1
Δημοσ.

Ή απλά του έκανε επιπλοκή πνευμονική εμβολή η οποία μπορεί να σε στείλει άμεσα και δεν έπαιξε ρόλο ότι ήταν ξυλουργός.

Δημοσ.

Κάτι άλλο που έχω καιρό που το σκέπτομαι και δεν είδα να το αναφέρει κανείς γιατί δεν έχουν κάνει απολυμάνσεις σε διάφορα μέρη όπως πλατείες πεζόδρομους κλπ ? όπως κάνουν όλα τα πολιτισμένα κράτη του κόσμου ? τόσους μήνες δεν έχω δει ούτε 1 φορά να γίνεται ούτε σε πεζόδρομους ούτε πολύ περισσότερο σε πλατείες όπως πχ η Πλατεία Βικτωρία που έχει γίνει κέντρο διερχομένων παράνομων μεταναστών και τελευταία που δεν βλέπουν κόσμο ούτε τους ελένχει κανείς έχουν κατέβει και πρεζάκια και συνωστίζονται σε ομαδούλες 3-5 άτομα στήν Γύρω περιοχή απο το Πεδίο του Αρεως.. Για αυτούς μάλλον δεν ισχύουν τα μέτρα αφού είμαι 99.9% σίγουρος πως δεν έχουν χαρτιά ούτε έχουν στείλει "μυνήματα".

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Κάτι άλλο που έχω καιρό που το σκέπτομαι και δεν είδα να το αναφέρει κανείς γιατί δεν έχουν κάνει απολυμάνσεις σε διάφορα μέρη όπως πλατείες πεζόδρομους κλπ ? όπως κάνουν όλα τα πολιτισμένα κράτη του κόσμου ? τόσους μήνες δεν έχω δει ούτε 1 φορά να γίνεται ούτε σε πεζόδρομους ούτε πολύ περισσότερο σε πλατείες όπως πχ η Πλατεία Βικτωρία που έχει γίνει κέντρο διερχομένων παράνομων μεταναστών και τελευταία που δεν βλέπουν κόσμο ούτε τους ελένχει κανείς έχουν κατέβει και πρεζάκια και συνωστίζονται σε ομαδούλες 3-5 άτομα στήν Γύρω περιοχή απο το Πεδίο του Αρεως.. Για αυτούς μάλλον δεν ισχύουν τα μέτρα αφού είμαι 99.9% σίγουρος πως δεν έχουν χαρτιά ούτε έχουν στείλει "μυνήματα".

Τι νόημα έχει να απολυμάνεις τα πλακάκια και την άσφαλτο; Με ήλιο και ζέστη ο ιός δεν αντέχει πολύ.

Σε μέρη σαν τη πλατεία βικτωρίας ίσως κινδυνεύεις απο χολέρα παρά απο κορονοιο..

Ο πρεζάκιας τι μήνυμα να στείλει; πάω για τη δόση μου; 😕

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Ο καθένας στο σπίτι του δεν υπάρχει θέμα, με καλεσμένους είναι το πρόβλημα.

Στη δουλεία, στα supermarkets, στα μμμ;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, johnbond είπε

Τι νόημα έχει να απολυμάνεις τα πλακάκια και την άσφαλτο; Με ήλιο και ζέστη ο ιός δεν αντέχει πολύ.

Μειωση ιικου φορτιου, ο ηλιος και η ζεστη δεν καταστρεφουν τον ιο.

• Like 1
  • Confused 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
43 minutes ago, johnbond said:

Αφου πήγε και τους είπε ο Τσιόρδας να μη φοράνε μάσκες... αυτοί φταίνε; Και ο ίδιος μια χαρά φοράει.

Αφού δε βοηθάει γιατί φοράει ο ίδιος;

Ελπίζω να είναι απλά χαζός και να μην εξυπηρετεί σκοπιμότητες.

Αν τον προσέχατε έστω και για μερικές φορές σε όσα λέει κάθε φορά, δεν θα είχατε απορίες!

Μας τα έχετε κάνει τσουρέκια (μέρες που είναι) με το θέμα της μάσκας από την αρχή της πανδημίας... 😛 

• Like 7
  • Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, 4saken είπε

Να ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ η κουβεντα.Για να εχουμε αρση τελη Μαη.Ζησε Μαη μου να φας τριφυλλι.

Το δημοσιευμα ελπιζω να μην εχει  καμια βαση, εξαλλου τα μετρα θελουν δεν θελουν θα τα χαλαρωσουν οταν δουν οτι ο κοσμος πλεον δεν τα τηρει.

Και τις αποστασεις μου τηρησα, και ασκοπες μετακινησεις δεν εκανα και ενα μηνα δεν ακουμπησα αλλον ανθρωπο περα απο την γυναικα και το παιδι μου (μου εσπασε το σερι η γειτονισα ανημερα πασχα...) δεν γινεται με 10 ατομα την ημερα να στελνουμε sms και να περιμενουμε ενα μηνα...

Τριχρονο παιδι να με ρωταει ποτε θα τελειωσει η καραντινα....

Εγώ τις προάλλες έδωσα σε άνθρωπο που γνώρισα πρώτη φορά από κοντά χειραψία (αυθόρμητα μας βγήκε) και μετά πιάσαμε τα αντισηπτικά

δηλαδή στο τέλος θα γίνουμε βάρβαροι να ξεχάσουμε και τους τρόπους μας 

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, pontez2 said:

ζητουσαν παραδειγματικές τιμωρίες και τον στρατό στο δρόμο, έχουν φάει τα λυσακά τους και πιέζουν αφορητα να αρθουν τα μέτρα επειδη τα ΝΕΑ κρουσματα ειναι μειωμένα.

Μάλλον κοροιδευόμαστε μεταξύ μας. 

Κι εγω δε γουστάρω να πηγαινω με χαρτι στη δουλειά μου και να με σταματάνε κάθε πρωι, ουτε μου αρέσει που δε μπορω να δω τους δικούς μου, αλλά ο σκοπός ειναι να πετυχουμε κάτι.

Που θα πρωτοπάει αυτός ο στρατός, στα σύνορα, στις πόλεις, στα νησιά ? Ζητάνε μη πραγματοποιήσιμα πράγματα για τα δεδομένα της Ελλάδας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Ο καθένας στο σπίτι του δεν υπάρχει θέμα, με καλεσμένους είναι το πρόβλημα.

οι χώροι εργασίας είναι το πρόβλημα.. 

22 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε

Λενε δουλευε ως ξυλουργος με πολλα χημικα και ισως να επαιξε ρολο.

δεν θέλω να  πιστεύω ότι ένας νέος άνθρωπος δεν δουλεύει με τις σχετικές προφυλάξεις και ότι είναι σαν κάτι τύπους που βλέπαμε στα χωριά που πήγαιναν και ράντιζαν στα χωράφια χωρίς καμία προφύλαξη και yolo 

εντάξει ίσως απλά ήταν άτυχος, δεν πρέπει ντε και καλά να είχε κάτι ο άνθρωπος.. ίσα ίσα επειδή έκανε και χειρωνακτική εργασία μπορεί να ήταν καλύτερα από τους περισσότερους που είναι μπουχέσες σε ένα γραφείο και δεν μπορούν να ανέβουν μια σκάλα 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 4saken είπε

Αδύνατο να βάλεις όλο το Κρανίδι,ας βάλουμε την χώρα καλυτερα

Έχω πει αρκετές φορές, οτι αν στο φόρουμ και γενικότερα, βλέπαμε περισσότερο BBC και DW θα άλλαζε η άποψή μας για πολλά πράγματα.

Το χθεσινο διάγγελμα της Μέρκελ πάντως τα έλεγε όλα. 

Ουσιαστικά τους ειπε, οτι ναι μεν θα άρουμε ορισμένα μέτρα, αλλά πάμε δοκιμαστικά. Με το που θα συμβεί το οτιδηποτε αυτοματα κλείνουν πάλι όλα.

Δεν ηταν εγκλεισμός για 1 μηνα. Ειναι για παραπάνω και πλέον έχουν αρχισει να το καταλαβαινουν όλοι.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...