Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, zio10 said:

Ακούγεται ορισμένες θα είναι μέσα στα μέτρα η χρήση μάσκας και γαντιών όταν αρχίσουν να ανοίγουν μαγαζιά.

Οι μάσκες θεωρητικά θα χρησιμοποιούνται κυρίως από το προσωπικό των επιχειρήσεων, ενώ από τον κόσμο θα χρησιμοποιείται σε μέρη που θα αναμένεται συνωστισμός πέρα από τα προβλεπόμενα όρια. 

• Like 1
  • Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, zio10 είπε

Ακούγεται ορισμένες θα είναι μέσα στα μέτρα η χρήση μάσκας και γαντιών όταν αρχίσουν να ανοίγουν μαγαζιά.

Αυτό πάλι που γράφουν οτι στα εστιατόρια θα είσαι με μάσκα μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο-μη ρεαλιστικό;

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, agnostos13 είπε

Αυτό πάλι που γράφουν οτι στα εστιατόρια θα είσαι με μάσκα μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο;

Πως θα τρως με μάσκα; :lol:

Άστα να πάνε, ποιος θα βγει και τι θα ξοδέψει... τελειώσαμε.

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.
Just now, pontez2 said:

Πως ακριβως κάνει ιχνηλάτηση; Ολοι αυτοι έχουν πάει σε σουπερ μάρκετ, σε μαγαζια που ηταν ανοιχτά. Κυκλοφορουσαν κανονικά.

Εκτος αν βάλεις σε καραντινα όλο το Κρανίδι.

Οι ειδικοί γνωρίζουν τις λεπτομέρειες των μεθόδων. Σίγουρα πάντως εκεί είναι πιο έυκολο να τους ψάξουν από άλλες περιπτώσεις. Πες πως εσύ ας πούμε κολλάς τον ιό στο σουπερ μαρκετ και δεν εμφανίζεις συμπτώματα ώστε να ψαχτείς. Το μεταδίδεις όμως μια χαρά όπου κι αν πας μιας και δεν το γνωρίζεις και δεν το γνωρίουν και οι άλλοι... :) 

Ο σκοπός μας δεν ειναι να εξαφανιστεί ο ιός γιατί αυτό δεν θα γίνει μέχρι να βγει εμβόλιο κλπ. Σκοπός μας είναι να ελέγχουμε τη ροή των σοβαρών περιστατικών. 

2 minutes ago, agnostos13 said:

Αυτό πάλι που γράφουν οτι στα εστιατόρια θα είσαι με μάσκα μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο-μη ρεαλιστικό;

Just now, zio10 said:

Πως θα τρως με μάσκα; :lol:

Άστα να πάνε, ποιος θα βγει και τι θα ξοδέψει... τελειώσαμε.

Παιδιά σοβαρευτείτε ε! Για το προσωπικό μιλάνε στα εστιατόρια κλπ... :) 

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, agnostos13 είπε

Αυτό πάλι που γράφουν οτι στα εστιατόρια θα είσαι με μάσκα μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο;

Εγώ πάλι αδυνατώ να φανταστώ πως μπορεί να ανοίξουν μπαρ ( οχι μπουζούκια ) , γυμναστήρια και ενα αλλο σωρό δραστηριότητες οι οποίες αναγκάια και μη δεν γίνεται να μην υπάρχει συνωστισμός και πρακτικά δεν μπορούν να κρατηθούν αποστάσεις 2 μέτρων , θεωρητικά ολα αυτα που ειναι ο άμεσος κίνδυνος διασποράς λόγω κλειστών χώρων πρέπει να ανοίξουν παλι οταν βρεθεί το εμβόλιο , και αν βρεθεί πχ ενα κρούσμα σε ενα γυμναστήριο η κατι απο τα παραπάνω πρέπει ολοι να μπουν σε καραντίνα και να κλείσει το υπάρχων για λίγο καιρό οποτε ....

• Like 2
Δημοσ.

Η ουσία ειναι μια. Με 2500 κρουσματα, που ισοδυναμουν με πολυ περισσότερα ασυμτωματικά, χωρις να γνωριζουμε αν κάποιοι έχουν γινει καλά απο αυτους τους 2500, οι ιδιοι άνθρωποι που πριν μια εβδομάδα ακριβως, ζητουσαν παραδειγματικές τιμωρίες και τον στρατό στο δρόμο, έχουν φάει τα λυσακά τους και πιέζουν αφορητα να αρθουν τα μέτρα επειδη τα ΝΕΑ κρουσματα ειναι μειωμένα.

Μάλλον κοροιδευόμαστε μεταξύ μας. 

Κι εγω δε γουστάρω να πηγαινω με χαρτι στη δουλειά μου και να με σταματάνε κάθε πρωι, ουτε μου αρέσει που δε μπορω να δω τους δικούς μου, αλλά ο σκοπός ειναι να πετυχουμε κάτι.

• Like 4
  • Thanks 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Οι ειδικοί γνωρίζουν τις λεπτομέρειες των μεθόδων. Σίγουρα πάντως εκεί είναι πιο έυκολο να τους ψάξουν από άλλες περιπτώσεις. Πες πως εσύ ας πούμε κολλάς τον ιό στο σουπερ μαρκετ και δεν εμφανίζεις συμπτώματα ώστε να ψαχτείς. Το μεταδίδεις όμως μια χαρά όπου κι αν πας μιας και δεν το γνωρίζεις και δεν το γνωρίουν και οι άλλοι... :) 

Ο σκοπός μας δεν ειναι να εξαφανιστεί ο ιός γιατί αυτό δεν θα γίνει μέχρι να βγει εμβόλιο κλπ. Σκοπός μας είναι να ελέγχουμε τη ροή των σοβαρών περιστατικών. 

Παιδιά σοβαρευτείτε ε! Για το προσωπικό μιλάνε στα εστιατόρια κλπ... :) 

Πλάκα έκανα για το πως θα τρως, αλλά όχι για το ποιος θα βγει. Έρχονται πολύ δύσκολες μέρες. Οικονομία και αυτάρκεια όσο γίνεται.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SPANK είπε

Εγώ πάλι αδυνατώ να φανταστώ πως μπορεί να ανοίξουν μπαρ ( οχι μπουζούκια ) , γυμναστήρια και ενα αλλο σωρό δραστηριότητες οι οποίες αναγκάια και μη δεν γίνεται να μην υπάρχει συνωστισμός και πρακτικά δεν μπορούν να κρατηθούν αποστάσεις 2 μέτρων , θεωρητικά ολα αυτα που ειναι ο άμεσος κίνδυνος διασποράς λόγω κλειστών χώρων πρέπει να ανοίξουν παλι οταν βρεθεί το εμβόλιο , και αν βρεθεί πχ ενα κρούσμα σε ενα γυμναστήριο η κατι απο τα παραπάνω πρέπει ολοι να μπουν σε καραντίνα και να κλείσει το υπάρχων για λίγο καιρό οποτε ....

Τοτε μέχρι να βγει εμβολιο δε θα έχεις γυμναστηρια. Νομιζω πως αναγκαστικά θα τα ανοιξουν ολα, οπως αναγκαστικά πάνε για άρση μέτρων τωρα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 minutes ago, Rpanagos said:

Το χειροτερο ειναι οτι το ελεγαν οι "ειδικοι".

Οι ειδικοι (χωρις εισαγωγικα) μιλανε παντα με βαση τα δεδομενα που εχουν στα χερια τους, σε αντιθεση με τον μεσο ινσομνιακ που δε ξερει τι του γινεται. Οταν λοιπον προεκυψαν νεα δεδομενα για τον ιο, αναθεωρησαν κατι που στον μεσο ινσομνιακ φαινεται αδιανοητο. Γιατι ο μεσος ινσομνιακ απ την αρχη μας ελεγε οτι ολα καλα και κλαιν μαιν αρνουμενος να καταλαβει τη σοβαροτητα της καταστασης, η αρνουμενος να παραδεχτει τη λαθος εκτιμηση του κατι που οι ειδικοι (χωρις εισαγωγικα) εκαναν. Ο ιδιος μεσος ινσομνιακ θελει να του γινει και ερωτηση σχετικα με τα μετρα

Επεξ/σία από Kostasspil
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
Just now, pontez2 said:

χωρις να γνωριζουμε αν κάποιοι έχουν γινει καλά απο αυτους τους 2500

Δες αυτή την σπάνια περίπτωση https://www.ethnos.gr/ellada/100369_nosei-40-meres-me-koronoio-alla-horis-symptomata-thetikos-se-tessera-test

"Βιολογικό όπλο" ο τύπος... 😛

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
42 minutes ago, 4saken said:

και μετα απο μια εβδομαδα βρισκαν 150 κρουσματα πχ στην Ροδο θα εκλεινε ξανα η χωρα??????

Προφανως και θα εκλεινε ξανα η χωρα. Ποια αλλη μεθοδος αντιμετωπισης του ιου υπαρχει;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SPANK είπε

Με περιορισμό ατόμων από ότι λένε...

Τώρα αν θα συμφέρει την επιχείρηση να λειτουργεί με έλαχιστους πελάτες ή αν θα συμφέρει τον πελάτη να πληρώνει ενδεχόμενο αυξημένο κόστος υπηρεσιών είναι άλλη κουβέντα...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kostasspil είπε

Οι ειδικοι (χωρις εισαγωγικα) μιλανε παντα με βαση τα δεδομενα που εχουν στα χερια τους, σε αντιθεση με τον μεσο ινσομνιακ που δε ξερει τι του γινεται. Οταν λοιπον προεκυψαν νεα δεδομενα για τον ιο, αναθεωρησαν κατι που στον μεσο ινσομνιακ φαινετααι αδιανοητο. Γιατι ο μεσος ινσομνιακ απ την αρχη μας ελεγε οτι ολα καλα και κλαιν μαιν αρνουμενος να καταλαβει τη σοβαροτητα της καταστασης, η αρνουμενος να παραδεχτει τη λαθος εκτιμηση του κατι που οι ειδικοι (χωρις εισαγωγικα) εκαναν. Ο ιδιος μεσος ινσομνιακ θελει να του γινει και ερωτηση σχετικα με τα μετρα

Το ξερω αυτο που λες.
Αν δεν ειχαν βρεθει τα νεα κρουσματα θα ειχαμε σταδιακη αρση των μετρων.Το αφηνω αυτο εδω.

Δημοσ.

Αντίστοιχα τα μετρα  με το 2ημερο του Πάσχα και το 3ημερο της πρωτομαγιάς. 

https://www.ethnos.gr/politiki/101195_leyteris-oikonomoy-tin-protomagia-tha-yparxoyn-idia-perioristika-metra-me-pasha

Μόλις τώρα, Ggiorgos7 είπε

Δεν θα γινει το oktoberfest στην Γερμανία

Πανω απο 1 δισ τα χαμενα εσοδα

https://www.oktoberfest.net/oktoberfest-statistics/

Εδω δε θα γίνει το Burning Man, το oktober μας μάρανε; 😛 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...