Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορουμε να παμε για περπατημα ποσα τετραγωνα μακρυα απο το σπιτι μας; Επισης μπορω να παω στην εταιρεία κουριελ να παραλάβω κατι; 

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τελικά η βλακεία όντως είναι ανίκητη...60+ σελίδες με ερωτήσεις που είναι ότι να ναι..."πονηριές" , εξυπνάδες... Όντως αυτοί που μας κυβερνάνε είναι ήρωες! Όταν μας βάλουν κανονικά καραντίνα θέλω να δω τι θα γράφετε ; Γιατί σε καμιά 10 μέρες θα μας βάλουν κανονικά καραντίνα επειδή από ότι φαίνεται πολύ δεν νιώθουν... Αντίληψη μηδέν .... Δεν έχουμε καταλάβει ότι πρέπει να βγούμε από την βολεψη μας από πολλά πράγματα που κάναμε για να επιστρέψουμε κάποτε κανονικά; Ημαρτον βρε συνάνθρωποι!!!!

• Like 11
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Strategos είπε

όλα αυτά πάνω στην άσφαλτο γιατί πάρκα, γήπεδα, μονόζυγα, στίβοι, άλσοι απαγορεύονται από σήμερα οπότε να χάμε να λέγαμε...

E εντάξει και τι να κάνουμε τώρα; Και εγώ ήθελα να πάω για καφέ το απόγευμα και για ποτό το βράδυ και εκδρομή το ΣΚ. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση, ας κάνουμε υπομονή και να μην κλαιγόμαστε συνέχεια..

5 λεπτά πριν, gbsam είπε

Τελικά η βλακεία όντως είναι ανίκητη...60+ σελίδες με ερωτήσεις που είναι ότι να ναι..."πονηριές" , εξυπνάδες... Όντως αυτοί που μας κυβερνάνε είναι ήρωες! Όταν μας βάλουν κανονικά καραντίνα θέλω να δω τι θα γράφετε ; Γιατί σε καμιά 10 μέρες θα μας βάλουν κανονικά καραντίνα επειδή από ότι φαίνεται πολύ δεν νιώθουν... Αντίληψη μηδέν .... Δεν έχουμε καταλάβει ότι πρέπει να βγούμε από την βολεψη μας από πολλά πράγματα που κάναμε για να επιστρέψουμε κάποτε κανονικά; Ημαρτον βρε συνάνθρωποι!!!!

Εδώ βρέχει κάτι το οποίο βοηθάει στο να μην κυκλοφορεί κόσμος και πράγματι δεν κυκλοφορεί ψυχή απ' ότι βλέπω στα τοπικά μέσα. Στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη είναι ο χύμα κόσμος. Στις μικρές πόλεις εφαρμόζονται τα μέτρα..

Δημοσ.

Άλλος ένας συμπολίτης μας έφυγε και μερικοί ακόμα πετάνε χαρταετό... ελπίζω μόνο διαδικτυακά και όχι στην πραγματική ζωή εκεί έξω... 

• Like 2
Δημοσ.

Σε τοπικο καναλι.Κατεβαινει η γιαγια απο το αστικο και παει η δημοσιογραφος και τη ρωταει: 

Καλημερα που πατε?

Παω να πληρωσω λογαριασμο κοριτσι μου τη wind.

Εχετε χαρτι μαζι σας για να πατε?

Ναι το εχω.

Και βγαζει απο τη τσαντα της το λογαριασμο της Wind!!

Για γελια και για κλαματα η κατασταση.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Εδώ βρέχει κάτι το οποίο βοηθάει στο να μην κυκλοφορεί κόσμος και πράγματι δεν κυκλοφορεί ψυχή απ' ότι βλέπω στα τοπικά μέσα. Στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη είναι ο χύμα κόσμος. Στις μικρές πόλεις εφαρμόζονται τα μέτρα..

στην αθήνα ο κόσμος είναι αμέτρητος σε σχέση με μια επαρχιακή πόλη

10 άτομα να είναι ταυτόχρονα έξω για τον όποιο λόγο σε μια μικρή πόλη αντιστοιχεί σε υπερπολλαπλάσια για την αθηνα

ο δήμος που μένω έχει πολύ περισσότερους κατοίκους από τις περισσότερες πόλεις , δεν έχει νόημα η σύγκριση της αθήνας με οτιδήποτα άλλο

και το πρόβλημα είναι ότι κολλάει πολύ εύκολα όπως άλλωστε και οι γρίπες, δεν  πιστεύω ότι μπορεί να εξαλειφθεί η μετάδοση και δεν ξέρω πόσο από αυτή θα αντέξει η υγεία μας , μπορεί απλά να περιοριστεί 

αλλά με όχι σωστές υποδομές το βρίσκω άδικο όλο αυτό να πέφτει στις πλάτες του κόσμου

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vasilk είπε

Μέχρι τώρα έπρεπε να είχαμε οργανώσει διαφορά απαραίτητα πράγματα. Έπρεπε να είχαμε στη χώρα τουλάχιστον 2-3 μονάδες να μπορούν να παράγουν μέχρι 500.000 μάσκες την ημέρα, μονάδες να παράγουν τόνους αντισηπτικά, χιλιάδες φόρμες προστασία, έπρεπε να είχαμε σε κάθε περιφέρεια μονάδες να παράγουν μεγάλες ποσότητες οξυγόνου, σε κάθε περιφέρεια να είχε αδειάσει ένα νοσοκομείο και να γίνει μόνο για το covid19, 3-4 στην Αττική, χιλιάδες backup κλίνες σε διαμορφωμένους χώρους, 500 νέα ασθενοφόρα, 1000 διασώστες, 50-100 νέες ΜΕΘ κάθε εβδομάδα, 2000 νέους ιατρούς και 5000 νοσηλευτές, στοκ σε φάρμακα και υγειονομικό υλικό, 50-100 άτομα σε κάθε δήμο για "βοήθεια στο σπίτι" των ηλικιωμένων που θα μπουν σε καραντίνα κτλ. κτλ. κτλ.

Με αυτά έπρεπε να ασχοληθεί η κυβέρνηση και όχι με το πως θα αποδίδει τα μέτρα στη συλλογική ανευθυνότητα για να αποφύγει το πολιτικό κόστος. Δυστυχώς δεν βλέπω να γίνονται αυτά που έπρεπε να γίνουν. Ο χρόνος τελειώνει, τη μάχη θα τη δώσουμε άοπλοι και θα έχουμε τεράστιες απώλειες.

τα παραπανω τα εχω επισημανει σε καμποσα ποστς πριν....

Δεν υπαρχει τετοια προθεση ομως, το πιο πιθανον γιατι θα εχει τρομερο κοστος που δε  θελουν να το υποστουν.

Βεβαια εδω υπαρχει ζυγαρια κοστους - κοστος ανθρωπινης ζωης.

Στο τελος θα κανουμε ταμειο, και εμεις και οι αλλες χωρες και εκει θα δουμε τον πρωταθλητη, ποιος ηταν σε ετοιμοτητα και ποιος εκανε οτι δεν ηξερε κλπ κλπ.

Δημοσ.

Το σωτηρία θα γίνει μονο για τον ιο και ασθενείς θα πηγαίνουν σε ιδιωτικά.

Γενικα αν πάθεις κατι αλλο εκτός κορωνοιου, καλα τρεχάματα. Εχουμε ασφάλειες κ δε θα βρίσκουμε κρεββάτι αν χρειαστούμε κατι. Μπάχαλο. 

• Like 2
  • Confused 2
  • Sad 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Το σωτηρία θα γίνει μονο για τον ιο και ασθενείς θα πηγαίνουν σε ιδιωτικά.

Γενικα αν πάθεις κατι αλλο εκτός κορωνοιου, καλα τρεχάματα. Εχουμε ασφάλειες κ δε θα βρίσκουμε κρεββάτι αν χρειαστούμε κατι. Μπάχαλο. 

Για αυτό σου λένε μείνε σπίτι!!! Γιατί όσο κυκλοφορούμε τόσο μπορεί να πάθουμε κάτι!

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, logistoulis είπε

στην αθήνα ο κόσμος είναι αμέτρητος σε σχέση με μια επαρχιακή πόλη

10 άτομα να είναι ταυτόχρονα έξω για τον όποιο λόγο σε μια μικρή πόλη αντιστοιχεί σε υπερπολλαπλάσια για την αθηνα

ο δήμος που μένω έχει πολύ περισσότερους κατοίκους από τις περισσότερες πόλεις , δεν έχει νόημα η σύγκριση της αθήνας με οτιδήποτα άλλο

και το πρόβλημα είναι ότι κολλάει πολύ εύκολα όπως άλλωστε και οι γρίπες, δεν  πιστεύω ότι μπορεί να εξαλειφθεί η μετάδοση και δεν ξέρω πόσο από αυτή θα αντέξει η υγεία μας , μπορεί απλά να περιοριστεί 

αλλά με όχι σωστές υποδομές το βρίσκω άδικο όλο αυτό να πέφτει στις πλάτες του κόσμου

Και στις χώρες με τις καλύτερες υποδομές (π.χ. Ελβετία) πάλι στον κόσμο πέφτει η ατομική ευθύνη. Το social distancing είναι ατομική υπόθεση..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, coffeex είπε

Όλα τα μέτρα θα είναι για σκουπίδια αν ο λαός δεν σέβεται! 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vapir είπε

εγώ πάντως με αυτά που βλέπω σε διάφορες ομάδες στο facebook αρχίζω να πιστεύω πως αρκετοί νομίζουν οτι παίζουν σε reality show 

Απόκρυψη περιεχομένων

1962863797_.jpg.62683acbb0656b0c55925beb240b9eb5.jpg

εγω βλεπω οτι ετσι πεις κατι για τον Τσιοδρα, σου παιρνουν το κεφαλι,

οταν μιλαμε για ενα ανθρωπο του συστηματος, ο οποιος λειτουργησε οπως και οι υπολοιποι και την ωρα που επρεπε να μιλησει, υπηρχε αφωνια.

Εκτος αν εισηγηθηκε οτι πρεπει να αυξηθουν δραστικα οι αναγκες για την υγεια και δεν εισακουστηκε, αν ομως εποίησε την νυσσαν,

ειναι το ιδιο ενοχος με τους πολιτικους που το μονο που ξερουν ειναι να βγαζουν απαγορευση κυκλοφοριας.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...