Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα #2

insomnia.gr
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, KilliK είπε

εγω θελω να βγω ετσι: 😁

W1ipEMbEUSR0WHbnBEnjt80GI5lhHvX83QEHB4xM

Το έχει στην collectors?το παίρνω!και τον γκασμα μαζί για να κρατώ τις αποστασεις

Επεξ/σία από lionheart20
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, lionheart20 είπε

Έτοιμος για σούπερ μάρκετ.

Video or it didn't happen 

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Αν όλοι όσοι δίνουν τώρα τόσα λεφτά και χρόνο για τον covid19 τα εδιναν νωριτερα για τις υπόλοιπες αρρώστιες σημερα θα είχαμε θεραπεύσει πολλά πράγματα.

• Like 1

28 λεπτά πριν, μπουρτζοβλαχος είπε

Το παραδοξο του LockDown στον πλανητη

Δεδομενου της καταστασης τον τελευταιο καιρο για να μην τρελαθουμε κι' ολλας μηπως μας τα παραφουσκωνουν με τον κορωνοιο? μηπως την τριχα την κανουν τριχια? Οχι μην τρελενεστε μερικοι δεν ειμαι με τους ψεκασμενους οτι ειναι σκηνοθετημενη η πανδημια :P σαφως και υπαρχει μια απειλη αλλα καλο ειναι  να την κοιταμε με το πραγματικο μεγεθος απειλης της.

Κοιταζοντας  εδω  θα σταθω σε μερικα σημεια μολις για φετος πανω απο 220000  πεθαναν που σχετιζεται με το νερο πιθανον απο αφυδατωση η μολυσμενου νερου, 3.500000 απο διαφορες μολυσματικες ασθενειες, 30000 μονο για σημερα απο πεινα, και 450000 απο HIV φετος παρολο που ειναι διαχειρισιμο με φαρμακα σαν τον διαβητη και προφυλακτικα :P 

Κατι σαπιο υπαρχει στο βασιλειο δανιμαρκιας :D  αν αντι να ειχαμε  30000 απωλειες ημερησιως απο την πεινα και μονο αντιστοιχουσε στον κορωνοιο τι θα γινοταν? Θα μας εχτιζαν στα σπιτια? 

Ειχε δικιο στην ατακα που πεταξε ο χαρακτηρας τζοκερ στην ταινια σκοτεινος ιπποτης, αν βαλω μια βομβα σε ενα κτιριο δεν θα νοιαστει κανεις, αν σκοτωσω δεκαδες ανθρωπους δεν θα ασχοληθει κανεις, αν πω μια  μερα οτι απειλω τη ζωη ενος δημαρχου ξαφνικα αρχιζουν ολοι και τρελαινονται γιατι ειναι μερος του σχεδιου (δηλαδη η δυναμη της καθημερινης συνηθειας για τα οσα συμβαινουν)

Το ιδιο συμβαινει και σε εμας ειναι συνηθισμενο να πεθαινουν εκατονταδες χιλλιαδες ημερησιως ανθρωποι απο αλλες πιο επικινδυνες αιτιες που μας απειλουν αμεσα και εμας, απ'οτι με τον κορωνοιο, αλλα ο πλανητης ολος εβαλε λουκετο, η λογικη σηκωνει τα χερια ψηλα :unsure:

PS: Το παρων κειμενο σε καμια περιπτωση δεν εχει σκοπο να αντιπαρατεθει σε προσωπα και καταστασεις, απλα μια στοχαστικη παρατηρηση κανω.

Η απάντηση είναι απλούστατη. Εγώ δεν θέλω να πεθάνω από την πείνα οπότε δουλεύω, δεν θέλω να πεθάνω απο hiv οπότε δεν πηδάω όποια να ναι χωρίς προφυλάξεις, δεν θέλω να πεθάνει το παιδί μου από ιλαρά οπότε του κάνω εμβόλιο και θέλω επίσης από το κράτος να το προστατεύσει οπότε θέλω να είναι υποχρεωτικά τα εμβόλια, δεν θέλω να πεθάνω από καρκίνο όταν πάω σε καφετέρια οπότε θέλω πάλι το κράτος να με προστατεύσει απαγορεύοντας το κάπνισμα. Αλλά μάντεψε, ο μόνος τρόπος για να μην πεθάνω εγώ ή το παιδί μου από κορωνοϊό είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλους. Δεν είναι θέμα παραφουσκώματος. Είναι το τόσο επίπονα κατακτημένο δικαίωμα της ατομικής ελευθερίας.

• Like 8
  • Thanks 1

28 λεπτά πριν, μπουρτζοβλαχος είπε

Το παραδοξο του LockDown στον πλανητη

Δεδομενου της καταστασης τον τελευταιο καιρο για να μην τρελαθουμε κι' ολλας μηπως μας τα παραφουσκωνουν με τον κορωνοιο? μηπως την τριχα την κανουν τριχια? Οχι μην τρελενεστε μερικοι δεν ειμαι με τους ψεκασμενους οτι ειναι σκηνοθετημενη η πανδημια :P σαφως και υπαρχει μια απειλη αλλα καλο ειναι  να την κοιταμε με το πραγματικο μεγεθος απειλης της.

Κοιταζοντας  εδω  θα σταθω σε μερικα σημεια μολις για φετος πανω απο 220000  πεθαναν που σχετιζεται με το νερο πιθανον απο αφυδατωση η μολυσμενου νερου, 3.500000 απο διαφορες μολυσματικες ασθενειες, 30000 μονο για σημερα απο πεινα, και 450000 απο HIV φετος παρολο που ειναι διαχειρισιμο με φαρμακα σαν τον διαβητη και προφυλακτικα :P 

Κατι σαπιο υπαρχει στο βασιλειο δανιμαρκιας :D  αν αντι να ειχαμε  30000 απωλειες ημερησιως απο την πεινα και μονο αντιστοιχουσε στον κορωνοιο τι θα γινοταν? Θα μας εχτιζαν στα σπιτια? 

Ειχε δικιο στην ατακα που πεταξε ο χαρακτηρας τζοκερ στην ταινια σκοτεινος ιπποτης, αν βαλω μια βομβα σε ενα κτιριο δεν θα νοιαστει κανεις, αν σκοτωσω δεκαδες ανθρωπους δεν θα ασχοληθει κανεις, αν πω μια  μερα οτι απειλω τη ζωη ενος δημαρχου ξαφνικα αρχιζουν ολοι και τρελαινονται γιατι ειναι μερος του σχεδιου (δηλαδη η δυναμη της καθημερινης συνηθειας για τα οσα συμβαινουν)

Το ιδιο συμβαινει και σε εμας ειναι συνηθισμενο να πεθαινουν εκατονταδες χιλλιαδες ημερησιως ανθρωποι απο αλλες πιο επικινδυνες αιτιες που μας απειλουν αμεσα και εμας, απ'οτι με τον κορωνοιο, αλλα ο πλανητης ολος εβαλε λουκετο, η λογικη σηκωνει τα χερια ψηλα :unsure:

PS: Το παρων κειμενο σε καμια περιπτωση δεν εχει σκοπο να αντιπαρατεθει σε προσωπα και καταστασεις, απλα μια στοχαστικη παρατηρηση κανω.

άκουσες για όλα αυτά να έχει καταρρεύσει το σύστημα υγείας της Ελλάδας και να μην έχουμε ΜΕΘ να τους βάλουμε ? 

• Like 4
  • Confused 1

Για μένα ειναι δεδομένο ότι αν κάποιος στο πασχαλινό τραπέζι έχει τον ιο και μαζευτούν 2-3 οικογένειες μαζί να το γιορτάσουν, μετά απο μερικές ώρες που θα αποχωρήσουν οι μισοί θα εχουν το παράσημο. Φαίνεται από άπειρα περιστατικά μαζικών μολυνσεων όταν εμειναν αρκετή ώρα σε στενή επαφή με κρούσμα σε κλειστό χώρο (γαμος - εκδήλωση - ψαλμωδία σε εκκλησια κτλ.)

39 λεπτά πριν, 4saken είπε

Εξηγησε μου γιατι οι ~90 νεκροι απο κορονοιο ειναι σημαντικοτεροι απο τους 100αδες αλλους νεκρους που εχουμε τον τελευταιο μηνα.

Πολύ φοβάμαι ότι ο λόγος είναι η απειλή που αισθανόμαστε για εμάς λόγω υψηλής μεταδοτικότητας...

• Like 1
  • Thanks 1

Εχει αλλαξει εξω το κλιμα εφυγε αυτος ο φοβος που υπηρχε αρχικα

τωρα συνεχεια βολτες απο τους περισσοτερους και οσο περναει ο καιρος και καλοκαιριαζει σε συνδιασμο με τα ελαχιστα κρουσματα που ανακοινωνονται κ τα λιγα θυματα βαρια βαρια σε 1 μηνα βαρια βαρια ολοι θα ειναι εξω (εκτος φυσικα αν αυξηθουν τα κρουσματα κ επανερθει ο αρχικο φοβος)

Μιας και έγινε κουβέντα για τη Σουηδία, δείτε σημερινό ποστ φίλου καρδιολόγου που εργάζεται εδώ και χρόνια στην Σουηδία. 

Πρόσφατα είχε και τηλεοπτική συνέντευξη.

Screenshot_20200408_215406_com.facebook.katana.jpg

• Thanks 1

3 ώρες πριν, jokul7 είπε

Η απάντηση είναι απλούστατη. Εγώ δεν θέλω να πεθάνω από την πείνα οπότε δουλεύω, δεν θέλω να πεθάνω απο hiv οπότε δεν πηδάω όποια να ναι χωρίς προφυλάξεις, δεν θέλω να πεθάνει το παιδί μου από ιλαρά οπότε του κάνω εμβόλιο και θέλω επίσης από το κράτος να το προστατεύσει οπότε θέλω να είναι υποχρεωτικά τα εμβόλια,

Σκεφτεσαι με τα δεδομενα της δυσης επειδη τα θεωρεις αυτονοητα και δεδομενα, αν δεν ησουν σε δυτικη χωρα-κοινωνια ο ορος δουλεια με δουλια θα ηταν αγνωστη οπως επισης και τα καθε ειδους εμβολια, τωρα εδω ταιριαζει η εξης ρηση, αν γεννιοσουνα κινεζος που θα πιστευες? πρεπει να αρχισουμε σιγα σιγα να τοποθετουμε τους εαυτους μας και στη δινη θεση καποιων πληθυσμιακων ομαδων-χωρων πως θα ανταπεξερχομασταν σαν να μην ξερουμε τι μας ξημερωνει αυριο

• Like 3

19 λεπτά πριν, jokul7 είπε

Η απάντηση είναι απλούστατη. Εγώ δεν θέλω να πεθάνω από την πείνα οπότε δουλεύω, δεν θέλω να πεθάνω απο hiv οπότε δεν πηδάω όποια να ναι χωρίς προφυλάξεις, δεν θέλω να πεθάνει το παιδί μου από ιλαρά οπότε του κάνω εμβόλιο και θέλω επίσης από το κράτος να το προστατεύσει οπότε θέλω να είναι υποχρεωτικά τα εμβόλια, δεν θέλω να πεθάνω από καρκίνο όταν πάω σε καφετέρια οπότε θέλω πάλι το κράτος να με προστατεύσει απαγορεύοντας το κάπνισμα. Αλλά μάντεψε, ο μόνος τρόπος για να μην πεθάνω εγώ ή το παιδί μου από κορωνοϊό είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλους. Δεν είναι θέμα παραφουσκώματος. Είναι το τόσο επίπονα κατακτημένο δικαίωμα της ατομικής ελευθερίας.

δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...