Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Weiss είπε

Θα ήταν ενδιαφέρον να μας έλεγε ο Τσίοδρας αν η  χορήγηση χλωροκίνης  συνέβαλε στη μείωση των διασωληνωμένων στις ΜΕΘ. Όπως και να έχει καλό νέο ότι μειώθηκε ο αριθμός τους.

ισως να ειναι νωρις ακομα για να μπορει να βγει οποιοδηποτε σχετικο πορισμα, δεν ξερουμε και τι κοκτειλ τους δινουν συνδυαστικο.

Ελπιζω να τεθει ερωτημα και να μας δωσει καποια απαντηση

Τον εχω δει φειδωλο σε απαντησεις του σχετικα με διασωληνωμένους στις ΜΕΘ 🤔😕

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Locke_John είπε

Από υπολογιστή, μου δέχθηκε κ εμένα το pdf με επικαιροποίηση διεύθυνσης.

Θυμάσαι πόσες ημέρες μετά είδες την αλλαγή στο προφίλ σου; Δλδ να έχει λάβει την αλλαγή που υπεβαλες.

Δεν θυμάμαι. Αλλά νομίζω ότι έρχεται ειδοποίηση ότι έγινε δεκτή η αλλαγή ή ολοκληρώθηκε η επικαιροποίηση!

Δημοσ.

Όσοι έχουν 4x4 θα μπορούν να παραβιάσουν τα νέα μέτρα στις εθνικές οδούς. Τι είναι η Πάρνηθα κύριοι, ένα λοφάκι είναι.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, fmarulezkd είπε

Το μοντέλο δεν είναι κρεοπώλης να σου δώσει στο περίπου μισό κιλό μοσχαρίσιο κιμά. Του βάζουνε τις Χ,Ψ παραμέτρους και αυτό βγάζει έναν συγκεκριμένο αριθμό. 

Αυτό το ξέρω. Το θεμα ειναι γιατί λένε δημοσίως αριθμούς που δεν θα επιβεβαιωθουν. Θα μπορούσαν να πουν ότι η μελέτη των τάδε επιστημόνων προβλέπει αυτή την τιμή με τυπικο σφάλμα τόσο. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Είδες; αισιοδοξία. 

Σε είχε πάρει από κάτω τόσο καιρό 😁😉

Χαίρομαι που δεν έχει ξεφύγει η κατάσταση και δεν πεθαίνει κόσμος μαζικά. Αλλά είμαι και αγχωμένος και προβληματισμένος εννοείται. Για να δούμε!

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, zio10 είπε

Μπράβο, πάμε πολύ καλά συγκριτικά!

Συγκριτικα με την ευρυτερη περιοχη στα ιδια ειμαστε ολοι 

η βουλγαρια μαλιστα εχει και λιγοτερα κρουσματα

• Like 1
Δημοσ.

Δεν αφήνουν τον Κωνσταντάτο να φέρει το Άγιο Φως στα σπίτια μας, οι αλήτες, οι αντίχριστοι! Και περίμενα πώς και πώς να φτιάξω τον σταυρό πάνω από την πόρτα. Κρίμα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, SB_1957 είπε

Δεν θυμάμαι. Αλλά νομίζω ότι έρχεται ειδοποίηση ότι έγινε δεκτή η αλλαγή ή ολοκληρώθηκε η επικαιροποίηση!

μακάρι.

έστειλα και ένα email κ ελπίζω σε απάντησή τους.
Τελευταία μου ερώτηση για την γνώμη σου αν μπορείς:
Η χρεωστική κάρτα επάνω γράφει "valid THRU 05/20" όμως στο nbg.gr την ίδια αυτή κάρτα την εμφανίζει "ενεργή έως 04.23". Άραγε τί από τα 2 ισχύει;

Για να συνεισφέρω λιγάκι σε όλους εδώ επειδή φαίνομαι εκτός θέματος:
Για πιθανή αλλαγή διεύθυνσης κάποιου για λογαριασμό του στην εθνική τράπεζα,  γίνεται μέσω της ιστοσελίδας nbg.gr , ανεβάζοντας έγγραφο ΔΕΗ/ΕΥΔΑΠ/τηλεφωνίας ή και εικόνα (jpg ή pdf). Μέσω υπολογιστή ολοκληρώνεται η διαδικασία (με mozilla firefox) ενώ μέσω κινητού αποτύγχανε όταν έφτανε στο 100%.

ontopic:
Ελπιδοφόροι οι αριθμοί μας σήμερα για τον ιό, μακάρι να βαίνουν καθημερινά μειούμενοι στην χώρα μας.

6 λεπτά πριν, ant_ είπε

πιθανότατα λογικά οι γείτονές μας θα δέχονται λιγότερα αεροπλάνα καθημερινά...

Επεξ/σία από Locke_John
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ant_ είπε

Δεν είναι εδώ αξιόπιστος ο αριθμός των κρουσμάτων και θα είναι στην Βουλγαρία; Άσε που έχει και 3 εκατομμύρια λιγότερο πληθυσμό..

Δημοσ.

Ήρθε η ώρα να χαλαρώσουμε τα μέτρα. Δευτέρα του πάσχα πρέπει να αρχίζουμε να σώζουμε επιχειρήσεις. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Locke_John είπε

μακάρι.

έστειλα και ένα email κ ελπίζω σε απάντησή τους.
Τελευταία μου ερώτηση για την γνώμη σου αν μπορείς:
Η χρεωστική κάρτα επάνω γράφει "valid THRU 05/20" όμως στο nbg.gr την ίδια αυτή κάρτα την εμφανίζει "ενεργή έως 04.23". Άραγε τί από τα 2 ισχύει;

Πιθανόν να έχει ήδη εκδοθεί και ίσως και να έχει ταχυδρομηθεί η νέα κάρτα!

Αλλά μπορείς να τηλεφωνήσεις και να ρωτήσεις γιατί συμβαίνει αυτό.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Δε με ικανοποιούσαν οι αναλύσεις/αναρτήσεις/άρθρα/τοποθετήσεις των αρμοδίων/ειδικών επί του θέματος και αναγκάστηκα να διερευνήσω μόνος μου την υπόθεση, αν και "μη σχετικός. Θα θελα να ρίξετε μια ματιά στην ανάλυση που έχω κάνει και αποτυπώνεται σε αυτή τη σειρά άρθρων:

Μια ανάλυση για την εξάπλωση του COVID-19 [μέρος α']

Μια ανάλυση για την εξάπλωση του COVID-19 [μέρος β']

Μια ανάλυση για την εξάπλωση του COVID-19 [μέρος γ']

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, valkon είπε

Ήρθε η ώρα να χαλαρώσουμε τα μέτρα. Δευτέρα του πάσχα πρέπει να αρχίζουμε να σώζουμε επιχειρήσεις. 

Δεν υπάρχει περίπτωση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, valkon είπε

Δεν παίζει να χαλαρώσει τίποτα τον  Απρίλιο. Από Μάιο και βλέπουμε. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...