Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα #2

insomnia.gr
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Tα μετρα ειναι για τα ματια του κοσμου να τους μαζεψουνε λιγο οσο μπορουνε αφου ουσιαστικα ειναι διατρητα

μπορει καποιος πχ να κανει 10 χαρτια οτι παει για σωματικη ασκηση  και να τριγυρναει ολη μερα (ενα χαρτι με ωρα 8 ενα με 9 κλπ κλπ)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 ώρες πριν, fredd0 είπε

alert πηγαινουν ΜΟΝΟ σε smartphone. Αν εχεις απλο συμβατικο κινητο πρεπει να πας https://112.gr/el-gr/ και να δηλωσεις τους αριθμους σου. Alert δε θα παιρνεις, γιατι τα συμβατικα δεν εχουν τη δυνατοτητα alert αλλα θα παιρνεις SMS

Εγώ smartphone έχω και δεν έχω λάβει ούτε ενα μήνυμα από το 112...Τι παίζει;

3 λεπτά πριν, 26ska είπε

Εγώ smartphone έχω και δεν έχω λάβει ούτε ενα μήνυμα από το 112...Τι παίζει;

Ανάλογα τι smartphone έχεις πρέπει να δεις μήπως είναι απενεργοποιημένα τα emergency alerts απο τις ρυθμίσεις του.

https://www.androidcentral.com/amber-alerts-and-android-what-you-need-know

• Moderators
4 ώρες πριν, papoys1 είπε

Αααααααααααα καλά.Δε θέλω προς το παρόν έξυπνο τηλέφωνο.Πρέπει να κάνω όοοοοοοοοοολο αυτό.Δεν πειράζει δεν νομίζω πως χάνω και κάτι να μην πω ότι είμαι και τυχερός γιατί αυτοί μπορεί μέσα στα μεσάνυχτα που κοιμάσαι να τους έρθει να στείλουν μήνυμα.

Όλες τις φορές κατά τις 21:45 μου έχει έρθει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, DrLo είπε

Αν τη "σύγχρονη εκπαίδευση", αυτό που έχει σταλεί στους καθηγητές είναι απλά ένας λογαριασμός στο Cisco Meetings.

Πρακτικα ένα Skype.

Αναφέρομαι στη πλατφόρμα στο Πανελλήνιο σχολικό δίκτυο που όλη η Ελλάδα προσπαθεί να κάνει λογαριασμό αυτη τη στιγμη χωρις να υπάρχει υποστήριξη και η παραμικρή επιμόρφωση για εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Και σιγουρα η εξ αποστάσεως δεν λειτουργει σε όλους. Πχ δεν δυναται να λειτουργησει σε παιδιά ή εκπαιδευτικους με αναπηρίες, με μαθησιακές δυσκολίες κτλ

Επεξ/σία από pontez2
  • Like 1

Για να δούμε...

https://www.gazzetta.gr/plus/koinwnia/article/1458796/oi-mikres-metakiniseis-konta-sto-spiti-epitrepontai

Εκτός των άλλων διάβασα ότι για σήμερα (και μόνο) η αστυνομία θα κάνει συστάσεις στους παραβάτες, από αύριο αρχίζει η επιβολή προστίμων.

1 λεπτό πριν, paris_chav είπε

Για να δούμε...

https://www.gazzetta.gr/plus/koinwnia/article/1458796/oi-mikres-metakiniseis-konta-sto-spiti-epitrepontai

Εκτός των άλλων διάβασα ότι για σήμερα (και μόνο) η αστυνομία θα κάνει συστάσεις στους παραβάτες, από αύριο αρχίζει η επιβολή προστίμων.

Μένει να το δουμε. Γνωστοι μου συνταξιουχοι πηγαν με αυτοκινητο σε ολη την αττικη χωρις να τους πει καποιος κατι και ειχε και αυξημενη κινηση εμαθα.

59 λεπτά πριν, billdanos είπε

Δεν ξέρω τι καταστάσεις φαντασιώνεσαι, αλλά μια χαρά μπορείς να βγεις μόνος σου για τρέξιμο ή περίπατο κρατώντας στο χέρι σου καφέ/πιτόγυρο/σουμάδα... 

όλα αυτά πάνω στην άσφαλτο γιατί πάρκα, γήπεδα, μονόζυγα, στίβοι, άλσοι απαγορεύονται από σήμερα οπότε να χάμε να λέγαμε...

3 ώρες πριν, Malthador είπε

Κι εγώ πρέπει να αλλάξω 5-6 νομούς σήμερα για να κάνω διανομή και για να πάρω πρώτες ύλες.Θα φτιάξω και μια συμπληρωματική υπεύθυνη δήλωση να έχω μαζί μου στο αμάξι και ελπίζω να μην έχω πρόβλημα.

Το πρόστιμο πάντως είναι ύποπτα μικρό. Έπρεπε να είναι τουλάχιστον δεκαπλάσιο, τώρα όποιος έχει απλά θα τα σκάσει και θα συνεχίσει τη βόλτα του.

Εξίσου ύποπτο -αν όχι περισσότερο- είναι ότι η χώρα έχει παραλύσει πλήρως και δεν έχει κυρηχθεί ακόμα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, όπως οι υπόλοιπες. Δεν μπορεί να επιτάσσεις πράγματα και να κοιτάς αλλού σε ότι αφορά τα υπόλοιπα, μιλάμε για τον ορισμό της έκτακτης ανάγκης. Φαντάζομαι ότι φοβούνται το πολιτικό κόστος (και όχι μόνο).

είναι 150 ευρώ για να το ρίχνουν αβέρτα , αν ήτανε 1000 θα κάνανε τα στραβά μάτια... εκτός αν είσαι ο Μαρινάκης μια χαρά θα σε τσούξει να φας 3-4 φορές -150 ευρώ.

2 λεπτά πριν, Strategos είπε

όλα αυτά πάνω στην άσφαλτο γιατί πάρκα, γήπεδα, μονόζυγα, στίβοι, άλσοι απαγορεύονται από σήμερα οπότε να χάμε να λέγαμε...

ε καλά τώρα κι εσύ θες πολυτέλεια για τα γόνατα

για μένα πάντως το περπάτημα (γιατί δεν τρέχω είμαι κατά) 2 φορές την εβδομάδα μια χαρά είναι 

ΔΕΝ πάμε στα νοσοκομεία με ήπια συμπτώματα και ΧΩΡΊΣ ΠΡΩΤΑ να επικοινωνήσουμε με τον ΕΟΔΥ, έλεος πόσες φορές να το πούμε πια;

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1

Μόλις τώρα, logistoulis είπε

ε καλά τώρα κι εσύ θες πολυτέλεια για τα γόνατα

για μένα πάντως το περπάτημα (γιατί δεν τρέχω είμαι κατά) 2 φορές την εβδομάδα μια χαρά είναι 

εγώ θα ήθελα να μπορώ να κάνω έλξεις αλλά όσα μονόζυγα έχουν μείνει ανοιχτά έχουν γύρο γύρο δέντρα οπότε υπάρχουν και οι 2 λόγοι να φας το 150ρι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...