Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Curtis76 είπε

Προφανως και κανενας μας δε θελει να μακροημερευσει αυτη η κατασταση. Η διαφορα ομως ειναι οτι οι περισσοτεροι βαζουν την ασφαλεια του κοσμου πανω απο τα χρηματα και δυστυχως υπαρχουν και καποιοι που δεν εχουν κανεναν ηθικο φραγμο. Οταν λες σε δημοσιο φορουμ οσοι θελουν να κανουν καραντινα μονοι τους, καταλαβαινεις οτι υπαρχει προβλημα, Υπαρχουν γιατροι και κρατος και κανουν αυτο που πρεπει. Μακαρι να μην κρατησει πολυ... μεχρι τοτε ομως η κλαψα δεν οφελει και κουραζει.

Κοίτα, εσύ που είπες ότι είσαι άνεργος, προφανώς δεν σε επηρεάζει κάπου η παρούσα κατάσταση. Μέσα στο σπίτι σου θα είσουν έτσι κι αλλιώς. Προφανώς οικονομικά μπορεί να είσαι χάλια, αλλά να μην γελιόμαστε. Δεν έχεις ας πούμε ένα μαγαζί κλειστό που τα έξοδα τρέχουν και το κράτος είτε δεν σου κάλυψε τίποτα είτε ένα μικρό ποσοστό του ενοικίου και τις μισθοδοσίες (πάλι με πολλά πάγια έξοδα να μένουν εκτός). Δεν είσαι ένας υπάλληλος σε αναστολή σύμβασης που μπορεί να πάρει ένα επίδομα τώρα, αλλά καρδιοχτυπά να ξανανοίξει το μαγαζί ο εργοδότης του και να πάει και καλά ώστε να μην τον απολύσει... Δεν έχεις τα άγχη που έχουν όσοι επηρεάζονται άμεσα οικονομικά λόγω της καραντίνας οπότε μιλάς από άλλη θέση.

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Η Σουηδία, στηριζόμενη στο πολύ καλό σύστημα υγείας που έχει, επέλεξε συνειδητά την ΑΝΟΣΙΑ της ΑΓΕΛΗΣ, γνωρίζοντας ότι αρκετοί θα νοσήσουν αλλά θα θεραπευτουν από το σύστημα υγείας.

ΥΓ. Αυτό πήγε να κάνει και ο Boris, αλλά δεν του βγήκε.

Ενώ παράλληλα μειώνει και το πρόβλημα του συνταξιοδοτικού. Win win situation!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Η Σουηδία, στηριζόμενη στο πολύ καλό σύστημα υγείας που έχει, επέλεξε συνειδητά την ΑΝΟΣΙΑ της ΑΓΕΛΗΣ, γνωρίζοντας ότι αρκετοί θα νοσήσουν αλλά θα θεραπευτουν από το σύστημα υγείας.

ΥΓ. Αυτό πήγε να κάνει και ο Boris, αλλά δεν του βγήκε.

lol. καλά.

Την οικονομία διάλεξε αντί τους ανθρώπους βασικά.

Φαντάσου να μην είχε και το καλό σύστημα, οι 600 νεκροί ως σήμερα και φαντάζομαι πάνω από 1000 πριν την Δευτέρα, πόσοι θα ήταν τώρα..

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kirileman είπε

Τα άρθρα του διεθνή τύπου αναπαράγουν το στημένο γράφημα της κυβέρνησης. Για πολλοστή φορά, επιμένετε να μην το καταλαβαίνετε, τα πάντα είναι πολιτική. Όταν σχεδιάζειςένα τέτοιο γράφημα κάνεις πολιτική. Όταν αναπαράγεις ένα τέτοιο γράφημα κάνεις πολιτική, όταν αποσιωπείς την επιτυχία των Κουβανών κάνεις πολιτική, όταν καλείς έναν ολυμπιονίκη στο γραφείο σου κάνεις πολιτική, όταν εμφανίζεσαι χωρίς γραβάτα στα συντρίμμια ενός κατεστραμμένου κτιρίου από σεισμό κάνεις πολιτική κλπ.

Κοιτα με το να αναφερεις ειτε πολυ μικρες χωρες ειτε χωρες στην αλλη πλευρα του Ατλαντικου κουβεντα σωστη δεν γινεται, τωρα μιλαμε για το "σπιτι μας" ΕΕ, σου εξηγησα οτι κανενα γραφημα δεν ειναι στημενο και δεν νομιζω οτι οσα ξενα ΜΜΕ μιλουν για πολυ καλη αντιμετωπιση της Ελλάδας δεν εχουν τα δεδομενα που εχεις παραθεσει.

Αλλο ενα στημένο άρθρο

https://www.thetoc.gr/diethni/article/gia-to-elliniko-thauma-miloun-ta-ispanika-mme/

Και αυτοι με "στημενα" γραφήματα μιλάνε φαντάζομαι ε??

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Jiakometi είπε

Απλώς διακρίνω μια «στρατευμένη» άποψη που εν μέσω κρίσης, προσπαθεί να μειώσει έστω και τα λίγα θετικά που συμβαίνουν.  Θα μπορούσαν  να γίνουν περισσότερα ? Σίγουρα .....

Eγω παρατηρώ ακριβως το αντίθετο. Το 100% των ΜΜΕ τάσσονται υπερ σε όσα γίνονται, ενω ένα συντριπτικό ποσοστό (δε θυμάμαι ακριβως) συμφωνει με τα μέτρα.

Υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό που ανησυχεί όχι για τον ιό αλλά για το οικονομικό κομμάτι.

Ε όταν ο άλλος, έχει κλείσει το μαγαζί του, ή τον απέλυσαν ξαφνικά και δεν έχει να φάει, δεν ειναι στρατευμένο αν δεν συμφωνει με όσα γινονται.

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ADHD είπε

Κοιτα με το να αναφερεις ειτε πολυ μικρες χωρες ειτε χωρες στην αλλη πλευρα του Ατλαντικου κουβεντα σωστη δεν γινεται, τωρα μιλαμε για το "σπιτι μας" ΕΕ, σου εξηγησα οτι κανενα γραφημα δεν ειναι στημενο και δεν νομιζω οτι οσα ξενα ΜΜΕ μιλουν για πολυ καλη αντιμετωπιση της Ελλάδας δεν εχουν τα δεδομενα που εχεις παραθεσει.

Αλλο ενα στημένο άρθρο

https://www.thetoc.gr/diethni/article/gia-to-elliniko-thauma-miloun-ta-ispanika-mme/

Και αυτοι με "στημενα" γραφήματα μιλάνε φαντάζομαι ε??

8 λεπτά πριν, kirileman είπε

Τα άρθρα του διεθνή τύπου αναπαράγουν το στημένο γράφημα της κυβέρνησης. Για πολλοστή φορά, επιμένετε να μην το καταλαβαίνετε, τα πάντα είναι πολιτική. Όταν σχεδιάζεις ένα τέτοιο γράφημα κάνεις πολιτική. Όταν αναπαράγεις ένα τέτοιο γράφημα κάνεις πολιτική, όταν αποσιωπείς την επιτυχία των Κουβανών κάνεις πολιτική, όταν καλείς έναν ολυμπιονίκη στο γραφείο σου κάνεις πολιτική, όταν εμφανίζεσαι χωρίς γραβάτα στα συντρίμμια ενός κατεστραμμένου κτιρίου από σεισμό κάνεις πολιτική κλπ.

Εσύ, θες να δείξεις ότι υπάρχει σκοπιμότητα από το Bloomberg.

Πολύ πιθανόν!

Έμενα, μου φθάνει ότι εμείς εδώ στην Ελλάδα είμαι ευχαριστημένοι και κυρίως ΤΥΧΕΡΟΙ από την μέχρι τώρα κατάσταση.

Δημοσ.
25 minutes ago, 1comment said:

Κοίτα, εσύ που είπες ότι είσαι άνεργος, προφανώς δεν σε επηρεάζει κάπου η παρούσα κατάσταση. Μέσα στο σπίτι σου θα είσουν έτσι κι αλλιώς. Προφανώς οικονομικά μπορεί να είσαι χάλια, αλλά να μην γελιόμαστε. Δεν έχεις ας πούμε ένα μαγαζί κλειστό που τα έξοδα τρέχουν και το κράτος είτε δεν σου κάλυψε τίποτα είτε ένα μικρό ποσοστό του ενοικίου και τις μισθοδοσίες (πάλι με πολλά πάγια έξοδα να μένουν εκτός). Δεν είσαι ένας υπάλληλος σε αναστολή σύμβασης που μπορεί να πάρει ένα επίδομα τώρα, αλλά καρδιοχτυπά να ξανανοίξει το μαγαζί ο εργοδότης του και να πάει και καλά ώστε να μην τον απολύσει... Δεν έχεις τα άγχη που έχουν όσοι επηρεάζονται άμεσα οικονομικά λόγω της καραντίνας οπότε μιλάς από άλλη θέση.

Το τι ειμαι εγω τι εχω και τι προβληματα εχω δεν νομιζω οτι απασχολει καποιον εδω. Ειπα οτι το να κλαιγομαστε δεν προσφερει κατι, κανει κακο στην ορθη εφαρμογη των μετρων. Να σου ποσταρω δικα σου λογια, στην αρχη ελεγες δεν αντεχουμε να μπει ο μαιος, δεν αντεχουμε να παει μεσα μαη, χθες ειπες οτι τα μετρα θα τελειωσουν το ιουνιο σε οποιον αρεσει. Μεινε στον ιουνιο λοιπον, και γω συμφωνω μαζι σου, μεα στον ιουνιο θα εχει τελειωσι. Γινεται να μη κλαιμε μεχρι τοτε? Διοτι καταλαβαινω οτι θες τον χρονο σου να συνειδητοποιησεις τις προτεραιοτητες που πχ εγω τις εχω βαλει εδω και χρονια, αλλα δεν μας διαβαζει κι ο υπουργός για να τον επιρρεασεις. Τα νευρα του κοσμου σπανει που ειναι κλεισμενοι μεσα και διαβαζουν λανθασμενες αποψεις σαν τις δικες σου. Να αρχιζουμε να τσακωνομαστε εδω για το ιδιο θεμα καθε μερα δεν εχει νοημα. Σεβασου τις αποφασεις.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως οι Βαλκανικές χώρες έχουν πάει πολύ καλά και καλύτερα από την Ελλάδα. 

Το πιο σημαντικό είναι η κίνηση των τουριστών. 

Εκεί την πάτησαν Ιταλία Ισπανία Αγγλία Γαλλία Νέα Υόρκη. 

Γιαυτό το καλοκαίρι πρέπει να περιοριστεί ο ξένος τουρισμός 

Επεξ/σία από adi32
  • Like 3
Δημοσ.

Μεσα Φεβρουαριου και ο Υπουρος τουρισμους δεν ειχε παρει χαμπαρι τι θα γινει....Εγω πχ το χα παρει χαμπαρι οτι αν δουλεψουμε απο Αυγουστο και μετα καλα θα ναι...

https://www.ert.gr/eidiseis/ellada/politiki/ch-theocharis-koronoios-kai-metanasteytiko-den-empneoyn-anisychia-gia-ton-toyrismo-audio/

• Like 1
Δημοσ.

Ενταξει παιδια εγω εγκαταλειπω το τοπικ, οχι οτι ενδιαφερει καποιον, εγινε και αυτο τοπος αντιπαραθεσης ιδεολογιων. Ελεος καλη συνεχεια

Δημοσ.
4 hours ago, kirileman said:

Όχι, λέω ξεκάθαρα ότι το γράφημα είναι "στημένο" με συγκεκριμένο τρόπο για μέγιστο πολιτικό όφελος. Υπάρχουν πολλές χώρες στην Ευρώπη με παρόμοια ή καλύτερα αποτελέσματα από εμάς και χωρίς μεγάλες χρονικές αποκλίσεις στην εμφάνιση πρώτων κρουσμάτων ή πρώτων θανάτων.
https://www.worldometers.info/coronavirus/
wht7QwY.png

Λες, η ΚΟΥΒΑ, πάει καλά.

Αν δούμε τα νούμερα στεγνά, ποιος έχει πάει καλύτερα ? Η Τουρκία έχει 725 νεκρούς στα 34109 κρούσματα !!!!

Α, τώρα ΔΕΝ μας αρέσει!!!

Δημοσ.

1 λεπτό πριν, krakozia είπε

Ενταξει παιδια εγω εγκαταλειπω το τοπικ, οχι οτι ενδιαφερει καποιον, εγινε και αυτο τοπος αντιπαραθεσης ιδεολογιων. Ελεος καλη συνεχεια

Δεν σε τρολάρω αλλά χθες παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας, καταγγέλοντας την Ε.Ε. για λάθος ιδεολογία στο θέμα του χειρισμού του ιού.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Δεν σε τρολάρω αλλά χθες παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας, καταγγέλοντας την Ε.Ε. για λάθος ιδεολογία στο θέμα του χειρισμού του ιού.

Σε μία δήλωση σχεδόν 1.000 λέξεων αναφέρει ότι «έχασε την πίστη του στο σύστημα», κάνει λόγο για «εσωτερική πολιτική καταιγίδα» και δηλώνει «άκρως απογοητευμένος από την ευρωπαϊκή απάντηση στη νόσο Covid-19».
Τον αλήτη που δεν περίμενε να περάσει η πανδημία, τολμάει και κάνει κριτική τώρα!

• Like 4
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, 4saken είπε

Μεσα Φεβρουαριου και ο Υπουρος τουρισμους δεν ειχε παρει χαμπαρι τι θα γινει....Εγω πχ το χα παρει χαμπαρι οτι αν δουλεψουμε απο Αυγουστο και μετα καλα θα ναι...

https://www.ert.gr/eidiseis/ellada/politiki/ch-theocharis-koronoios-kai-metanasteytiko-den-empneoyn-anisychia-gia-ton-toyrismo-audio/

Δεν σε ξέρω, αλλά στο θέμα των καρναβαλικων εκδηλώσεων, τι θέση είχες πάρει ΤΟΤΕ ? Να γίνουν η να μην γίνουν ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Η οποία παραίτηση δείχνει ότι κανένας οργανισμός, είτε παγκόσμιος, είτε ευρωπαϊκός, ούτε καν εθνικός, δεν μπορεί  να επιβάλλει και να εφαρμόσει μέτρα πουθενά!

Ό,τι πει και ό,τι προτείνει θα εφαρμοστεί μόνο αν ταιριάζει και συμφέρει με τα σχέδια και τις προσδοκίες των εκάστοτε κυβερνήσεων!

Κάποιοι έχουν το σθένος να παραιτηθούν γιατί δεν θέλουν να είναι πιόνια/βιτρίνα/παπαγάλοι, άλλοι δεν έχουν πρόβλημα, εισπράτουν το μισθό τους και λένε ό,τι τους λένε να πουν και ας τους βρίζουν μετά ή ας τους μετατρέπουν σε αποδιοπομπαίους τράγους!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...