Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην Ελλάδα είμαστε, έχω περάσει απο εποχές ''κάτσε καλά Γεράσιμε'' και σε καταλήψεις πανεπιστημίων  που δεν έγινε μάθημα για μήνες. Στα σχολεία δήθεν έκαναν μαθήματα κάποια Σάββατα και στο Πανεπιστήμιο απλά έγινε διπλή εξεταστική τον Σεπτέμβρη που μας πέρασαν αέρα. Είχα περάσει 14/15 μαθήματα αυτον τον Σεπτέμβρη. Τώρα στα σχολεία θα κάνουν δήθεν μαθήματα online και η ζωή συνεχίζεται.

Αν είστε αυτής της ηλικίας, επενδύστε σε πραγματική γνώση που μπορείτε να τη βρείτε ακόμη και στο internet. Να μάθετε κάτι. Οι εποχές οι δικές μας, να μπω σε μια σχολή να πάρω πτυχίο ώστε να με χώσει ο μπάρμπας στο δημόσιο τελείωσαν.

Sorry για το off-topic. Απλά οι ερωτήσεις Πότε βλέπετε να ανοίγουν τα σχολέια μου τρυπάνε τον εγκέφαλο.

• Like 5
  • Thanks 1
  • Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, DrLo είπε

Απλά το είδα στο imgur

ξέρω αν είναι fake, αν όχι προφανώς κάποιος "αντιλογισμός"

Δεν είναι fake, κάποια στιγμή χθες φαινόταν όντως έτσι στα στατιστικά. 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, DrLo είπε

Δε καταλαβαίνω το συλλογισμό σου και τι ακριβώς με ρωτάς. Δε νομίζω πως καταλαβες. Για το 1ο συμφωνούμε (δε καταλαβαινω καν το νόημα του ποστ σου).

Για το 2ο δε ξέρω τι μέτρα είχαν λειφθει. Αναφερω απλά ότι , σε σχέση της σύγκρισης Ελλαδας-Σουηδιας υπάρχουν παράγοντες που είναι εντελώς διαφορετικοί σε κάθε χώρα. Αν πχ στη θέση του Ιράν ήταν η Αλβανία μπορεί ο παράγοντας αυτός να ήταν ανάποδος.

Δεν σχολίασαν τίποτα σε σχέση με μετρα. Μάλλον πρέπει να ξαναδιαβάσει το ποστ μου.

Μπορεί να είναι και για καλό να μας "κλέβουν" PPE που αγοράζουμε από Κίνα.

PPE sold to France by China https://imgur.com/gallery/E8CVWnP

Έχεις δίκιο. Στο 1' αναφερομουν στον φίλο που έγραψε την σύγκριση Ελλάδα Σουηδία 79 με 447.

Στο 2' όμως αναρωτιέμαι αν οι Σουηδοί, αφού έχουν πολλούς Ιρανούς, έπρεπε να πάρουν ΑΛΛΑ μέτρα.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, s1mplement είπε

Η Δανία και η Αυστρία σκέφτονται να βγούν από τη καραντίνα σιγά-σιγά.

Μιλάνε για κάτι 14 Απρίλη μικρά μαγαζιά, 1 Μαιού καφέ εστιατόρια και μεγάλα μαγαζιά, μέση Μαίου τα σχολεία κτλ.

Φοβούνται όμως γιατί η Σιγαπούρη είχε κάνει άρση μέτρων στη προσπάθεια να επιστρέψουν στην κανονικότητα αλλά θα ξανακάνουν την καραντίνα τελικά λένε.

Οι ελληνική κυβέρνηση δεν ξέρω τι σκέφτεται, μή πάρει παθητικά στάση παρακολούθησης των άλλων και μέτρα και τον Μαίο φοβάμαι.

Ναι να τα ανοιξουν και τα δικα μας τα ντουγανια απο τη Στοκχολμη να πανε εκει να τους κολησουν ολους. Δεν εχω ξανασυνατησει τετοιο πραμα οσα χρονια ζω στη Σουηδια. Τοσο απαραδεκτη κυβερνηση, απαραδεκτος λαος. Ολοι το εχουν παρει στην πλακα, και οι συναδελφοι μου απλα μου λενε για παρτυ και σκι.

Φιλος μου απο Ινδια ειναι με πνευμονια σπιτι και τρεμει, τι κωλοκατασταση ειναι αυτη, ποτε δεν το φανταζομουν οτι θα ζω με φοβο στην Στοκχολμη

• Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Malthador είπε

Ήρθε το Πάσχα νωρίτερα; 

Των καθολικών πάντα έπεφτε μια βδομάδα νωρίτερα...

Δημοσ.

Υπάρχουν και πιο περίεργα λάθη από το -1. Χαζεύοντας στο youtube τις λίγες συνεντεύξεις που υπάρχουν από άτομα που έζησαν την ισπανική γρίπη πετυχαίνω μία που πάρθηκε το 2004 (αναρτήθηκε το 2013) με έναν παππού 105 ετών που ήταν πάνω σε ένα πλοίο το οποίο μετέφερε αμερικανικά στρατεύματα στην γαλλία. Στην διάρκεια του ταξιδιού πέθαναν 91 άτομα. Πρώτη ερώτηση στον παππού. Θυμάστε το όνομα του πλοίου? Απάντηση HMS CORONA. Πάντως ο παππούς μάλλον έκανε λάθος και εννοεί το HMS CΑRONIA. Ευτυχώς γιατί μετά το 5G θα είχαμε και αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε για 105 χρονών, με έναν παγκόσμιο στην πλάτη, μία πανδημία, ένα κραχ κι ένα δεύτερο παγκόσμιο έστω στα μετόπισθεν, ένα i θα του το συγχωρούσα! :P

Επεξ/σία από Hazuki
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, gthe είπε

Το κράτος μπορεί να παγώσει τις κυρώσεις για μη πληρωμή ενοικίων και λογαριασμών και να δώσει κάποιο επίδομα. Αυτά. Τίποτα άλλο.

Ειδικά τώρα για το ένοικιο....μιας και η Ελλάδα δεν είναι Νέα Υόρκη που το σπίτια νοικιάζονται από τιποτα μεγάλες εταιρίες.... Το δικό μου απλήρωτο ενοίκιο, θα είναι δική σου πληγή στο εισοδήμα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, αν μου νοικιάζεις. 

Για αυτό θέλει λίγο προσοχή, σε αυτά τα μέτρα, που τα κάνει πρακτικά και δύσκολα να εφαρμοστούν. 

Τώρα όσων αφορά τα κουπόνια super market, θα σου δώσει εσένα και εμένα κουπόνια, και που ξέρει αν θα πάρεις γαριδάκια και όχι μακαρόνια; Η θα πάρεις 10 αποσμητικά και όχι το φτηνότερο κρέας; Μην δημιουργείτε σενάρια καταστροφολογιας για 1-2 μήνες... Γιατί με την ίδια λογική, ας κάτσουμε όλοι μέσα και να φέρει ο στρατός όσπρια στην πόρτα μας (είναι θρεπτικά, υγιεινά και φτηνά) 

Οι τράπεζες μας, που είναι για κλωτσιές, όντως θα μπορούσαν να βοηθήσουν λίγο το κόσμο αυτές τις δύσκολες στιγμές 

Οι τράπεζες δεν μπορούν να βοηθήσουν, απλά να πάνε τις δόσεις λίγο παραπέρα.

Το αν θα πάρει κάποιος γαριδάκια αντί για μακαρόνια είναι δικό του πρόβλημα από εκεί και πέρα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Στο 2' όμως αναρωτιέμαι αν οι Σουηδοί, αφού έχουν πολλούς Ιρανούς, έπρεπε να πάρουν ΑΛΛΑ μέτρα.

Sweden halts flights from Iran over coronavirus fears

2/3/2020

Sweden has become the first country in the world to ban flights operated by Iran Air to help contain the coronavirus.

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...