Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Γιαούρτι είπε

εσύ δηλαδή ποτέ δεν έχεις αλλάξει γνώμη σε κάτι; Ειδικά όταν αναφέρεσαι σε κάποιο αντικείμενο που δεν υπάρχουν οι απαραίτητες πληροφορίες/γνώσεις;

Κι εγώ αγόρασα ένα tablet και μόλις το είδα λέω ουάου γαμάτο. Μετά από κανα μήνα όμως και αφού το δούλεψα κατάλαβα ότι έκανα μαλακία αγορά. Τι σημαίνει αυτό δηλαδή;

Πολύ απλά με τη χρήση του Tablet είδα πράγματα που δεν τα ήξερα στην αρχή γι αυτό άλλαξα γνώμη.

Έτσι και με τον ιό, καταλάβανε ότι μπορεί να κάνει σοβαρή ζημιά και αναθεωρήσανε. Γιατροί είναι όχι μέντιουμ.

Αν όμως παίρνανε ακραία μέτρα από την αρχή και στο τέλος αποδεικνύονταν ότι ο ιος δεν ήταν κάτι φοβερό, εσύ ο ίδιος και πολλοί άλλοι θα βγαίνατε να κράξετε.

Ήσουν ΕΙΔΙΚΟΣ (λέξη-κλειδί) Ταμπλετολόγος με εικοσαετή εμπειρία στο χώρο; ;)

1 ώρα πριν, karaLRS είπε

Για παραλαβή πακέτου από Courier στο sms επιλέγω το 2 και αν με σταματήσουν λέω ότι περιμένω αντισηπτικα; ή δεν θα πιάσει 😁

Δεν θα πιάσει.

Ποιός θα πιστέψει ότι βρήκες αντισηπτικά;

Μόλις τώρα, fawks0123 είπε

Αυτός από ότι διάβασα είναι γ.γ. των ειδικών φρουρών, είναι δυνατόν να έχει πρόσβαση στα στοιχεία του TaxisNet;

Δεν χρειάζεται.

Ο καθένας μπορεί να πει μια ανοησία, τα καλά μας ΜΜΕ βρίσκονται εκεί για να την κάνουν «είδηση».

Όπως τα «μισά εξοχικά με τα χαλασμένα υδραυλικά» τις προάλλες.

• Like 2
  • Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Ο καθενας εστιαζει οπου θελει. Εγω βλεπω μετρα και προσπαθεια να προστατευτει ο κοσμος, εσυ βλεπεις ιδιον οφελος. Τεσπα, προχωραμε

Βλέπω και τα δύο γιατί το ένα έχει να κάνει με το άλλο. Αν δεν προστατευτεί ο κόσμος αναγκαστικά με καραντίνα λόγω έλλειψης μεθ-γιατρών, τότε και θα πεθάνουν και θα εκτεθεί πολιτικά η κυβέρνηση.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Hδη αρκετοί στη βουλή και μη έχουν κρυφτει που τόσα χρόνια υποστήριζαν με πάθος τις ιδιωτικοποιήσεις και την αποδυνάμωση της δημόσιας υγείας.

Και αυτή τη στιγμή μας "έσωσε" το γεγονός πως υπήρξαν κάποιοι άνθρωποι μεταξύ των οποίων και ο Τσιόρδας, που είδαν τι γίνεται, ενημέρωσαν απευθείας τον πρωθυπουργό και αυτός επειδή ξέρει να ακούει (σε αντιθεση με παλαιότερους), πρόλαβε την κατάσταση.

Φανταστείτε σκηνή να παίρναμε ως παράδειγμα τους Άγγλους και τους Αμερικάνους (υπήρχαν προτροπές και εδω απ όσο έχει ειπωθεί)και τωρα να ειχαμε σκηνές κατάρρευσης με την υγεία.ι. 

Οχι δεν ειναι σενάριο επιστημονικης φαντασίας. Μπορουσε να γινει.

Μήπως ξέρεις γιατί Ιταλία και Ισπανία έχουν τους περισσότερους νεκρούς;

Δημόσιο σύστημα υγείας εχουν και ευαίσθητοι αριστεροί βρίσκονται στην κυβερνηση ,τι πήγε στραβά;

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, panagiotis.8000 είπε

Το χειροτερο ειναι οτι αυτο καποιοι το επικροτουν.

Επομενο μετρο χτισιμο στα σπιτια...Μπραβο μπραβο

Μπα εγώ λέω να μην έχουμε κανένα μέτρο και να κολλήσουμε όλοι. Μια πνευμονία πάντα ήθελα να την πάθω, και θα γλιτώσει και συντάξεις το δημόσιο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, 1comment είπε

Ποιά νοοτροπία; Να θέλω να κάνω διάφορες αναγκαίες για μενα δουλειές από τις οποίες δεν θα κινδυνεύσει κανένας γιατί θα είμαι μόνος;

29 χρονών είμαι με μια χαρά ανοσοποιητικό. Δεν κινδυνεύω από κάτι ούτε θα πάω σε κάποιο τμήμα επειγόντων. Εσύ μπορεί, εγώ σίγουρα όχι!

Η νοοτροπία οτι έχεις δικαίωμα να αποφασίζεις με τις πράξεις σου εσύ αν κινδυνεύσει η Υγεία των συμπολιτών σου, αντίθετα με το ότι σου έχουν συστήσει οι ειδικοί επιστήμονες. Εγώ προφανώς και πηγαίνω καθημερινά σε "κάποιο τμήμα επειγόντων".

Εσένα σου εύχομαι προφανώς να το αποφύγεις. Αλλά μη το δένεις και κόμπο οτι δε θα χει παει κάποιος άλλος εξαιτίας σου.

Επεξ/σία από xgol
  • Like 8
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, PostHelper είπε

Ετσι. ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ! Πες τα.🤣
Ολα ειναι για να μην πιουμε τον καφε και να μας κοψουν τις βολτες μας. Θεατρινοι!!

Δεν είπα αυτό. Άλλωστε ούτε καν μας έχουν κόψει καφέ. Όποιος θέλει πηγαίνει σε σπίτια φίλων και πίνει ό,τι θέλει. Δεν σε καταλαβαίνω. Όποιος είναι στις ευπαθείς ομάδες και κινδυνεύει να κλειστεί μέσα. Οι υπόλοιποι δεν έχουν λόγο.

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, aris86 είπε

απο που κ ως που υποστηριζεις οτι δεν υπαρχει εξαρση κρουσματων εγιναν τεστ?και γιατι μετραει μονο ο αριθμος των βαρια νοσουντων?οι ελαφρια νοσουντες δεν επιδεινωνονται?και κατα τ αλλα δηλωνεις οτι εχουμε γεμισει επιδημιολογους  εδω...

γιατι οι μαθηματικοι (επιδημιολογικα μοντελα) λενε οτι ιος εχει x% νοσουντες χωρις συμπτωματα y% νοσουντες ελαφρα z% νοσουντες βαρια και z1% που απαιτουν ενταντικη νοσηλεια. Γνωριζοντας (μετρωντας) τα 3 απο τα 4, και χρησιμοποιοντας το ιδιο επιδημιολογικο μοντελο, μπορεις να υπολογισεις το 4ο με αρκετη ακριβεια.

Η για να στο κανω πιο απλο (οχι τα επιδημιολογικα μοντελα δεν ειναι τοσο απλα), αν ξερεις οτι μια μηλια βγαζει περιπου 5% χαλασμενα μηλα, μετρωντας 10 χαλασμενα μηλα ξερεις οτι συνολικα η μηλια σου εβγαλε περιπου 200 μηλα. Μπορει 190, μπορει 220, αλλα δυσκολο να εβγαλε 2300000

Επεξ/σία από fredd0
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Seldon68 είπε

Μήπως ξέρεις γιατί Ιταλία και Ισπανία έχουν τους περισσότερους νεκρούς;

Δημόσιο σύστημα υγείας εχουν και ευαίσθητοι αριστεροί βρίσκονται στην κυβερνηση ,τι πήγε στραβά;

Δεν πρόλαβαν, σε αντιθεση με εμάς που ειδαμε τι γινεται εκει και προλάβαμε.

Φαντάσου να ακουγαμε τους Άγγλους και τους Αμερικάνους τι θα ειχαμε πάθει.

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xgol είπε

Η νοοτροπία οτι έχεις δικαίωμα να αποφασίζεις εσύ αν κινδυνεύσει η Υγεία των συμπολιτών σου αντίθετα με το ότι έχουν αποφανθεί οι ειδικοί επιστήμονες. Εγώ προφανώς και πηγαίνω καθημερινά σε "κάποιο τμήμα επειγόντων".

Εσένα σου εύχομαι προφανώς να το αποφύγεις. Αλλά μη το δένεις και κόμπο οτι δε θα χει παει κάποιος άλλος εξαιτίας σου.

Επειδή πηγαίνω στο κλειστό μας μαγαζί να ετοιμάσω παραγγελίες παπουτσιών προς παράδοση και τις πηγαίνω στην κούριερ; Να κινδυνεύει ποιός και με ποιό τρόπο; Συνέλθετε όμως κάποια στιγμή.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 1comment είπε

Δεν είπα αυτό. Άλλωστε ούτε καν μας έχουν κόψει καφέ. Όποιος θέλει πηγαίνει σε σπίτια φίλων και πίνει ό,τι θέλει. Δεν σε καταλαβαίνω. Όποιος είναι στις ευπαθείς ομάδες και κινδυνεύει να κλειστεί μέσα. Οι υπόλοιποι δεν έχουν λόγο.

Σου εχω νεα. Ολους τους χτυπαει αυτο. Οχι μόνο τις ευπαθεις  ομαδες ή τους ηλικιωμενους. Και ενα 0.4 % μη ηλικιωμενων και μη ευπαθων πεθαινει.
Σου εχω και άλλα νεα. Οι δυνατοι και γεροι οργανισμοι κολλανε τους υπολοιπους. Αρα πρεπει οι υπολοιποι να προστατευτουν γιατι κοινωνια σημαινει δυνατοι+ευπαθεις+ηλικιωμενοι.
Ασε που και οι δυνατοι οργανισμοι καποιες φορες χτυπιουνται βαναυσα απο τον ιο και πεθαινουν και καποιες φορες.

• Like 10
Δημοσ.
Μόλις τώρα, 1comment είπε

Επειδή πηγαίνω στο κλειστό μας μαγαζί να ετοιμάσω παραγγελίες παπουτσιών προς παράδοση και τις πηγαίνω στην κούριερ; Να κινδυνεύει ποιός και με ποιό τρόπο; Συνέλθετε όμως κάποια στιγμή.

Αν εσυ εισαι ασυμπτωματικος και κολλησεις τον κουριερ, ποιος θα φταιει μετα?

• Like 5
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, aris86 είπε

το πριν απο μια εβδομαδα ομως επιδημιολογικα ειναι αιωνες πισω

Ε ναι αυτό λέω. Από τη στιγμή που μια βδομάδα πριν είπε εκτίμηση 8000-10000 φαντάσου πόσα θα είναι τώρα..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PostHelper είπε

Σου εχω νεα. Ολους τους χτυπαει αυτο. Οχι μόνο τις ευπαθεις  ομαδες ή τους ηλικιωμενους. Και ενα 0.4 % μη ηλικιωμενων και μη ευπαθων πεθαινει.
Σου εχω και άλλα νεα. Οι δυνατοι και γεροι οργανισμοι κολλανε τους υπολοιπους. Αρα πρεπει οι υπολοιποι να προστατευτουν γιατι κοινωνια σημαινει δυνατοι+ευπαθεις+ηλικιωμενοι.
Ασε που και οι δυνατοι οργανισμοι καποιες φορες χτυπιουνται βαναυσα απο τον ιο και πεθαινουν και καποιες φορες.

Δεν με απασχολεί αγαπητέ μου. Όπως είπα και πιο πάνω, κινούμαι μόνος μου σε δικούς μου χώρους και δεν θέτω ούτε άλλους σε κίνδυνο ούτε κι εμένα. Ξέρεις πιθανώς να θέσω πιο πολλούς σε κίνδυνο σε ένα κλειστό χώρο τύπου σουπερμαρκετ πιάνοντας τόσο αντικείμενα.

• Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fir3fly είπε

Αν εσυ εισαι ασυμπτωματικος και κολλησεις τον κουριερ, ποιος θα φταιει μετα?

Είναι απίθανο να κολλήσεις κάποιον όντας ασυμπτωματικός.

• Confused 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, 1comment είπε

Ναι βρε, γι αυτό είχαμε τις πολλές μεθ ως τώρα και γι αυτό είχαν κάνει προσλήψεις στα νοσοκομεία τόσο καιρό.

Τώρα έκαναν προσλήψεις, δεν το άκουσες; Φυσικά και πέθαιναν κάθε μέρα συμπολίτες μας λόγω της τραγικής κατάστασης στα νοσοκομεία μας. Είδες ποτέ να ενδιαφέρθηκαν; Δεν τους ένοιαζε καθόλου. Είδες πόσο εύκολο ήταν τελικά να ανοίξουν μεθ; Λίγες βδομάδες μόνο. Γιατί δεν το έκαναν τόσα χρόνια που πέθαινε κόσμος λόγω ελλείψεων μεθ;;; Φυσικά και σκέφτονται να μην εκτεθούν. Το λένε και στις ανακοινώσεις ότι δεν θέλουν να πιεστεί το σύστημα υγείας.

Δηλαδή μέχρι τώρα δεν τους ένοιαζε "να γίνουν ρεζίλι" αλλά πλέον τους νοιάζει; Ό,τι να ναι λέτε... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...