Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, aris86 είπε

φυτωριο ρε φιλε ψαχνω κ εχουν κλεισει σχεδον ολα ωστε να κανω παραγγελια

Αυτό είπα κι εγώ το πρωί. Είναι εποχή να βάλουμε αγγούρια, ντομάτες, πιπεριές, πεπόνια, φασολάκια. Να έχουμε το καλοκαίρι να τρώμε. Είδη πρώτης ανάγκης είναι, δεν τα θέλουμε για να πάρουμε γλάστρες...

Είχα βρει το olyplant.gr αλλά έβαλαν το εξής μήνυμα: Λόγω πάρα πολλών παραγγελιών τις τελευταίες ημέρες στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αποφασίσαμε να κλείσουμε την σελίδα μας για λίγες ημέρες και να μην δεχόμαστε νέες παραγγελίες! 

Αν βρεις κάτι άλλο, πες μας. Ή στείλε μου PM

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, aris86 είπε

το 2017 στο εξοχικο μ στη κερατεα ειχα βαλει παρα πολλα λαχανικα στο κηπο(600τμ) και η μητερα μ ειχε κανει κ γω δε ξερω ποσα μπουκαλια σαλτσα ντοματας βραστα καλαμποκια κ ενα σωρο απο αυτα π ειχαμε βαλει σε βαζα....ισως ειναι καιρος να ξαναβαλω μιας κ τα τελευταια 2 χρονια ειχα σκυλοβαρεθει

Πως την παλευες με 600 τμ?εγω εχω περιπου 100 και θελει καθε μερα ενασχοληση,Με 600 πρεπει απλα να μην δουλευεις...

Για οσους λένε να βαλουν κηπο, αν το κανετε για να περασετε ευχαριστα την ωρα σας και να ξεχαστειτε καλα κανετε.

Αν περιμενετε να γλιτωσετε λεφτα ξεχαστε το.-

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Πολύ περίεργα τα νούμερα της Αγγλίας.
Ήταν 160 χθες σε κρίσιμη κατάσταση και πέθαναν σήμερα 560...

To 163 serious/critical που δινουν εχει κολλησει εδω και 10 μερες.
Φυσικα δεν ισχυει. Δεν ξερω γιατι δεν τους αναφερουν.
Ολα αυτα στο https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries . Δεν ξερω για καπου αλλου.

Η Ιταλια φαινεται να ακολουθει καλα το μοντελο SEIR με input εν δυναμει να κολλησει πληθυσμου 300000(που φυσικα εχει κολλησει τοσος αλλά ειναι αδιαφορο αφου παμε με τα καταγεγραμμενα κρουσματα και αρα τους εν δυναμει καταγεγγραμενους. αν τα πολλαπλασιαζαμε ολα επι 10 πχ για τα πραγματικα απλως θα ηταν ο αξονας επι 10 παραπανω χωρις να αλλαζε τις καμπυλες) περιπου και Ro = 4.1 περιπου.
Αυριο και μεθαυριο θα φανει αν θα το ακολουθησει με αυτα τα δεδομενα ή θα εχει πτωση και θα ειναι λιγοτερο αποτομη η ανοδος.
(τα κοκκινα ειναι οι θετικοι και οχι τα κρουσματα. Κρουσματα = θετικοι+νεκροι+θεραπευμενοι.)
fgfh575765757.png

Επεξ/σία από PostHelper
Δημοσ.

Δε χρειάζεται να φοράτε μάσκες εκτός αν είστε άρρωστοι άρα ο δήμαρχος αντί να κάτσει σπίτι τους ως άρρωστος, πήγε στην κηδεία. Οποτε πρόστιμο. Ε?

37E01DEA-E753-42F2-BFF7-05D7C68E52F2.jpeg

• Like 4
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.iefimerida.gr/ellada/koronoios-nea-metra-metakinisi-metafora-epibaton

Ψηφισαν νεα μετρα εως 31/5 για την απαγορευση κυκλοφοριας,πλεον μονο ενα ατομο επιτρεπεται σε επιβατικα αυτοκινητα εκτος αν υπαρχουν λογοι υγειας. Δεν μας τα λενε καλα.Αν τον Ιουνιο ειμαστε ακομα σε καραντινα,νομιζω η ζημια θα ειναι τεραστια για την χωρα πρωτα απο ολα και μετα για εμας.

Επεξ/σία από auron12
  • Sad 3
Δημοσ.

Aν χρειαστει ξαναψηφιζουν να αρθουν τα μετρα 10/5.Μην μενεις στην ημερομηνια...

1 λεπτό πριν, aris86 είπε

δεν το εκανα να γλυτωσω λεφτα αλλα γλιτωσα βασικα γιατι εκανα καμια 20ρια τελαρα σαλτσες ειχα 160 ριζες ντοματας πολλες απο τις οποιες ποικιλιες σπανιες οπως πορτοκαλι ντοματα ροζ και μωβ ντοματινια.Χωρια τα καλαμποκια ροκες καρπουζια και τα φασολια ...γλιτωσα χρηματα κ μαλιστα αρκετα αλλα εχεις δικιο δε γλιτωσα.Η συνολικη εκταση ειναι 4 στρεμματα 600 τμ ειναι ο κηπος μονο π εχω φτιαξεθι το χωμα.Τωρα οσον αφορα το χρονο καθε σκ πηγαινα κ ασχολιομουν απο λιγο, δε θελει τοσο πολυ χρονο γιατι τα πολλα τα ειχα κανει απο αρχες δηλ κοσκινισμα το χωμα ναυλον προφιλ αναμεσα στα φυτα για να μην ξεχορταριαζω και αυτοματο ποτισμα.Εχω καναλι στο youtube Καλλιεργω στη πολη λεγεται τσεκαρε εκει να δεις αν ες κατι.

Eννοειται μου αρεσουν κατι τετοια,εγω αυριο θα φυτεψω (φυτευω απο το 2013). Απλα αν υπολογισεις χρονο,χρημα σε φυτα,κοπριες κτλ δεν συμφερει.Βεβαια εσυ ειχε τρελες οικονομιες κλιμακας και παιζει να ειχε αντικρυσμα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, auron12 είπε

https://www.iefimerida.gr/ellada/koronoios-nea-metra-metakinisi-metafora-epibaton

Ψηφισαν νεα μετρα εως 31/5 για την απαγορευση κυκλοφοριας,πλεον μονο ενα ατομο επιτρεπεται σε επιβατικα αυτοκινητα εκτος αν υπαρχουν λογοι υγειας. Δεν μας τα λενε καλα.Αν τον Ιουνιο ειμαστε ακομα σε καραντινα,νομιζω η ζημια θα ειναι τεραστια για την χωρα πρωτα απο ολα και μετα για εμας.

Δήλαδη σχεδόν δύο μήνες ακόμη καραντίνα;Να δούμε πως θα την βγάλουμε.

Επεξ/σία από kritikos28
Δημοσ.

Όσοι είναι κλεισμένοι σπίτι, καλό θα ήταν να πιάσουν σειρές όπως το John Adams (2008) από το HBO, (αν δεν διαβάσουν σχετικά βιβλία όπως τα Απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη) για να προετοιμάζονται ψυχολογικά για την πολιτική προσπάθεια του "αύριο" που θα χρειαστούμε να ανακαταλάβουμε τις ελευθερίες μας αν οι κυβερνήσεις (σε όλες τις χώρες) δεν απαγκιστρωθούν από τις εξουσίες που απέκτησαν χωρίς κοινοβουλευτική δημοκρατία (τα κοινοβούλια είναι κλειστά) και ενάντια στα Συντάγματα (χωρών) τις τελευταίες εβδομάδες. 

• Like 12
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, aris86 είπε

δεν το εκανα να γλυτωσω λεφτα αλλα γλιτωσα βασικα γιατι εκανα καμια 20ρια τελαρα σαλτσες ειχα 160 ριζες ντοματας πολλες απο τις οποιες ποικιλιες σπανιες οπως πορτοκαλι ντοματα ροζ και μωβ ντοματινια.Χωρια τα καλαμποκια ροκες καρπουζια και τα φασολια ...γλιτωσα χρηματα κ μαλιστα αρκετα αλλα εχεις δικιο δε γλιτωσα.Η συνολικη εκταση ειναι 4 στρεμματα 600 τμ ειναι ο κηπος μονο π εχω φτιαξεθι το χωμα.Τωρα οσον αφορα το χρονο καθε σκ πηγαινα κ ασχολιομουν απο λιγο, δε θελει τοσο πολυ χρονο γιατι τα πολλα τα ειχα κανει απο αρχες δηλ κοσκινισμα το χωμα ναυλον προφιλ αναμεσα στα φυτα για να μην ξεχορταριαζω και αυτοματο ποτισμα.Εχω καναλι στο youtube Καλλιεργω στη πολη λεγεται τσεκαρε εκει να δεις αν ες κατι.

Εγω 40 τ.μ. γκαζον φυτεψα περυσι και μου βγηκε ο κώλος :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, kritikos28 είπε

Ειχα πει και πριν βγουν οτι μεχρι μεσα ιουνιου εχουν στοχο... απο οτι εχω μάθει (μπορει να ειναι ραδιο αρβυλα αλλα επαληθευτηκε...). Να δω πως θα ζησουν αυτοι με τα ξενοδοχεια/καφε/εστιατορια, μαγαζιά λιανικής και ενα σωρο που σχετιζονται..

Επεξ/σία από ΠάρηςΓ
  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, kritikos28 είπε

Δεν λεει αυτο το λινκ.
Για τα αυτοκινητα μιλαει και τις μετακινησεις με αυτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...