Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, valkon είπε

Εντελώς τυχαία ήταν πρώτη μούρη σε ένα πλάνο καμιά ώρα και βγήκε να κάνει βιντεακι. Δεν με έπεισε εμένα πάντως 

Ετσι. Ολοι στημενοι ειναι μεσα στο μεγαλο στημενο θεατρο που παιζουν ολοι γιατροι, πολιτικοι, "θυματα", συγγενεις "θυματων", ερευνητες που ταχα βλεπουν ιους στα ηλεκτρονικα μικροσκοπια τους, ακομα και απλους ανθρωπους πηραν για να επιβεβαιωνουν το θεατρο οπως αυτος.
ΔΙΑΔΟCTE!!

Επεξ/σία από PostHelper
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PostHelper είπε

Ετσι. Ολοι στημενοι ειναι μεσα στο μεγαλο στημενο θεατρο που παιζουν ολοι γιατροι, πολιτικοι, "θυματα", συγγενεις "θυματων", ερευνητες που ταχα βλεπουν ιους στα ηλεκτρονικα μικροσκοπια τους, ακομα και απλους ανθρωπους πηραν για να επιβεβαιωνουν το θεατρο οπως αυτος.
ΔΙΑΔΟCTE!!

Με στόχο της κυβέρνησης πάντα έτσι ώστε πρώτα από όλα να καταστραφεί η οικονομία και συνεπώς και ..οι ίδιοι. Μην το ξεχνάς και αυτό.. :P 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραπροχθές ήταν 69 διασωληνωμένοι προχθες ήταν 72 οι διασωληνωμένοι χθες ήταν 85    ...90 σήμερα.

Όχι, δεν με ενδιαφέρουν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα με τόσα λίγα τεστ που κάνουν.

Επεξ/σία από Sanjuro
  • Like 4
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

Παραπροχθές ήταν 69 διασωληνωμένοι προχθες ήταν 72 οι διασωληνωμένοι χθες ήταν 85    ...90 σήμερα.

Όχι, δεν με ενδιαφέρουν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα με τόσα λίγα τεστ που κάνουν.

Σε 4 μέρες 21. Και πόσοι αποσωκηνωθηκαν αυτές τις μέρες; 

Σίγουρα δεν τα πάμε άσχημα 

Δημοσ.

Οι διασωληνωμένοι συνεχίζουν να αυξάνονται οπότε θα αυξηθούν και οι νεκροί τις επόμενες μέρες.

Δυστυχώς δεν περάσαμε ακόμα στο στάδιο μείωσης των νεκρών, παρότι τα κρούσματα ίσως και να έχουν αρχίσει να μειώνονται (κάτι που δεν θα μάθουμε ποτέ βέβαια)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε

Σε 4 μέρες 21. Και πόσοι αποσωκηνωθηκαν αυτές τις μέρες; 

Σίγουρα δεν τα πάμε άσχημα 

Είπε 6 νομίζω.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

Εμενα δεν με ενδιαφερουν οι διασωλημενοι με ενδιαφερουν οι νεκροι, απο χθες ισχυει οτι πεθανε ενας?

Μόλις τώρα, cthulhucarbide είπε

Οι διασωληνωμένοι συνεχίζουν να αυξάνονται οπότε θα αυξηθούν και οι νεκροί τις επόμενες μέρες.

Δυστυχώς δεν περάσαμε ακόμα στο στάδιο μείωσης των νεκρών, παρότι τα κρούσματα ίσως και να έχουν αρχίσει να μειώνονται (κάτι που δεν θα μάθουμε ποτέ βέβαια)

1 νεκρο δεν ειχαμε απο χθες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Η πτώση αναμένεται μετά τις 20 του μήνα από ότι έχουν πει (εφόσον η καραντίνα λειτουργεί)...

Επεξ/σία από agnostos13
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, 4saken είπε

Εμενα δεν με ενδιαφερουν οι διασωλημενοι με ενδιαφερουν οι νεκροι, απο χθες ισχυει οτι πεθανε ενας?

1 νεκρο δεν ειχαμε απο χθες?

Εμένα και τα δύο με ενδιαφέρουν.

Το 2ο δεν το ξέρω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aν σε ενδιαφερε θα το ψαχνες, χθες 49 σημερα 50.

Επεξ/σία από 4saken
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε

Εμένα και τα δύο με ενδιαφέρουν.

Το 2ο δεν το ξέρω

Ναι συν ένας

Κι εγώ πάντως βρίσκω κρίσιμο το θέμα των διασωληνωμενων, για αυτό γίνεται όλο αυτό για να μην χρειαστεί κάποιος και δεν υπάρχει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...