Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, valkon είπε

Απίστευτη προπαγάνδα από τα ΜΜΕ. Παρακαλάνε για σκληρότερα μέτρα. Πιστεύω θα έχουμε τζερτζελο καθώς ο κόσμος βλέπει ότι λένε ψέματα τα ΜΜΕ. 

Τα ΜΜΕ προφανως τα συμφερει να ειμαστε ολοι μεσα και να τους βλεπουμε πολυ περισσοτερο και να παιρνουνε λεφτα απο διαφημισεις(εδω εγω που ειχα να δω δελτιο ειδησεων απο το 2006, 2009 ή δεν ξερω και γω απο πότε και βλεπω συχνα πλεον) αλλά αυτο δεν διαγραφει, οπως θελουν να περνανε μερικοι, τα τεραστια λαθη των πολιτων που σπανε τα μετρα και την ευθυνη τους.

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, eliashadow είπε

Όπως και να τη δει κάποιος τη φωτογραφία ή όπως και να το περιγράψει η ουσία είναι πως τελικά  και πάλι είναι πολύ κοντά:

Kορωνοϊός: Έως και 8 μέτρα μπορεί να «ταξιδέψει» ο ιός, προειδοποιεί καθηγήτρια του ΜΙΤ.

Πηγή

Αυτό που θέλει να πει η φωτογραφία είναι πως ο αρχικός ισχυρισμός περί συνοστισμού στην παραλία είναι προϊόν προπαγάνδας καθώς έχει τραβηχτεί έτσι ώστε να εκμηδενίζει τις αποστάσεις.

Η επίσημη γραμμή αυτή την στιγμή για τήρηση απόστασης είναι το ενάμισο μέτρο, όχι τα 8, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν προκύπτει ότι παραβιάζεται

8 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε

Η προοπτικη ξεγελαει το ματι αλλα εδω ειναι διαφορετικες φωτογραφιες. Δεν ειναι στο ιδιο σημειο, την ιδια χρονικη στιγμη. Ουτε καν. Αληθεια, τι θες να πεις;

Δεν είπε κανείς ότι τραβήχτηκαν την ίδια χρονική στιγμή. Απλά η 2η δίνει μια πιο σωστή αίσθηση των αποστάσεων, που όπως βλέπουμε τελικά είναι πολύ μεγάλες

6 λεπτά πριν, takatack είπε

Τα δέντρα που πήγαν;

Don't know, don't care

• Like 3
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

Αλήθεια σου φταίνε οι ηλικιωμένοι εσένα;; Σου φταίει ο ξεμοραμένος Παππούς ή Γιαγιά που τρέμει αν δεν του μπήκε η σύνταξη γιατί δεν θα έχει να φάει;; Δεν ξέρω τι να πω με μερικούς από εσάς. Εσύ συγκεκριμένα έχεις πάρει υπόπτως προσωπικά το να μην αποδοθούν ευθύνες στην Δεξιά* ή αλλιώς το παραμυθάκι πως όλα είναι ατομική ευθύνη.

Διάφοροι μου φταίνε.

• ΝΑΙ. Ο Παππούς και η Γιαγιά που έχει εμμονή με το βιβλιάριο. Από τα λίγα καλά επί CC, ότι επιβεβαιώθηκε πως δεν υπάρχει "δεν μπορώ" μόνο "δεν θέλω".
  • Οι τράπεζες που πριν λίγους μήνες βάζανε νέες χρεώσεις σε κάρτες, web-banking, (και νομίζω και υπηρεσίες notifications) και βγαίνει χθες η εκπρόσωπος των τραπεζών μετά τον Τσιόδρα  να λέει ότι η εικόνα με τις ουρές δε τους αντιπροσωπεύει. Δε γίνεται κουκλίτσα μου να χτυπάς τις τιμές, και μετά να σου φταίνε οι πελάτες που έρχονται γκισέ.
  • Τα κανάλια που ενώ δεν έχουν άλλο θέμα, ΔΕΝ κάθονται να βγάλουν 5 οδηγίες τύπου "ΝΑΙ οι συντάξεις μπήκανε, ΟΧΙ δεν χρειάζεται ενημέρωση στο βιβλιάριο, ΠΑΡΤΕ τα τηλέφωνα του phone banking και αν έχετε απορία ρωτήστε εκεί".
  • Οι τράπεζες ξανά, που στα σποτάκια αντί να δίνουν οδηγίες και λύσεις σε τετριμμένα ερωτήματα (ώστε να λυθούν από τηλέφωνο ή net), λένε γενικότητες και τι καλά συστήματα που έχουν.
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

Δεν άκουσες τι παίχτηκε;; Διάβασε τα δύο παρακάτω, η σύνδεση μεταξύ των δύο γεγονότων δεν είναι δύσκολή...

http://skra-punk.com/2020/03/31/telika-ti-synevi-me-ta-plana-apo-tin-paralia-tis-thessalonikis/

https://thepressproject.gr/i-kanalarches-apallassonte-apo-tin-katavoli-synolika-21-ekat-evro-to-2020/

Η τεραστια συνδεση (και χαρισμα χρεων κλπ) καναλιων και πολιτικης ειναι επισης ΑΙΩΝΙΑ στην Ελλαδα. Τωρα ανακαλυψες τον κοσμο μας?😃

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PostHelper είπε

Τα ΜΜΕ προφανως τα συμφερει να ειμαστε ολοι μεσα και να τους βλεπουμε πολυ περισσοτερο και να παιρνουνε λεφτα απο διαφημισεις(εδω εγω που ειχα να δω δελτιο ειδησεων απο το 2006, 2009 ή δεν ξερω και γω απο πότε και βλεπω συχνα πλεον) αλλά αυτο δεν διαγραφει, οπως θελουν να περνανε μερικοι, τα τεραστια λαθη των πολιτων που σπανε τα μετρα και την ευθυνη τους.

H καταστροφολογία των δελτίων είναι αποκαρδιωτική όμως 

δε λέω να είναι τρία πουλάκια κάθονταν, αλλά το κλίμα που ανέκαθεν δημιουργούσαν (για αυτό και δεν μου κάνει εντύπωση και το τώρα) δεν παλεύεται 

πχ τι προσφέρει να δείχνουν τα φορτηγά ψυγεία με τους νεκρούς; 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Αυτό που θέλει να πει η φωτογραφία είναι πως ο αρχικός ισχυρισμός περί συνοστισμού στην παραλία είναι προϊόν προπαγάνδας καθώς έχει τραβηχτεί έτσι ώστε να εκμηδενίζει τις αποστάσεις.

Η επίσημη γραμμή αυτή την στιγμή για τήρηση απόστασης είναι το ενάμισο μέτρο, όχι τα 8, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν προκύπτει ότι παραβιάζεται

Αυτό που λέω είναι είναι καλό να μη ριψοκινδυνεύουμε. Προσωπικά βγαίνω να τρέξω γύρω απο το σπίτι και δε πάω σε οποιαδήποτε αλάνα.

Αλλά συνεχίζω να μη καταλαβαίνω...Τρομοκρατούν να μη βγαίνουμε, ωραία...και;;; Τί προτείνετε; Να τους γράψουμε και να βγούμε όλοι στις παραλίες και τα βουνά ή απλά λέτε να μη βλέπουμε ειδήσεις; (όποιοι βλέπουν)

Επεξ/σία από eliashadow
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Δεν είπε κανείς ότι τραβήχτηκαν την ίδια χρονική στιγμή. Απλά η 2η δίνει μια πιο σωστή αίσθηση των αποστάσεων, που όπως βλέπουμε τελικά είναι πολύ μεγάλες

Don't know, don't care

Κακώς σχολιάζεις τοτε

• Confused 1
Δημοσ.

ορίστε παιδιά βρέθηκε η αιλινιδα  που τα λέει καθαρά δεν υπάρχει κορονοιος.πρεπει να ξυπνήσουμε επιτέλους...

😂😂😂😂😂

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, PostHelper είπε

Πωπω ε τους ατιμους προσπαθουνε να πεθανουμε οσο το δυνατον λιγοτεροι, τι να πει κανείς.....

Εγω πιστευω οτι τα fake και υπερβολικα news ειναι απλως η συνεχιση των fake και υπερβολικων news που ΗΔΗ ειχαμε εδω και 10+ ετη απο τα ΜΜΕ.
Δεν υπαρχει καποιο οργανωμενο σχεδιο εννοω απο πισω.

Και για ποια μετατοπιση ευθυνης λες? Η ευθυνη πλεον ειναι ολη δικη μας. Αυτοι πηρανε μέτρα. Αν δεν τα τηρουμε ποιος θα φταιει? Η κυβερνηση?
Δεν σε καταλαβαινω καθολου.

Και γιατι συνεχιζετε και εθελοτυφλειτε στο οτι ηταν fake news?
Εγω με τα ματια μου απο την καμερα που εδειξα και ειχα βαλει και τοτε για να δουνε εδω μεσα τοτε, στις 30 του μηνος το μεσημερι ειχε ΠΟΛΥ κοσμο στην νεα παραλια της Θεσσαλονικης!
Κριμα που δεν εβγαλα screenshot θα ηταν χρησιμο αυτες τις στιγμες που προσπαθειτε να διαγραψετε τις ευθυνες των πολιτων επειδη τα ΜΜΕ ειναι τα γνωστα γελοια ΜΜΕ.

Το αν τα ΜΜΕ το μεγεθυναν, το υπερμεγεθυναν, το διαστρεβλωσαν, εβαλαν και παλια φωτο, καμια σημασια δεν εχει για το γεγονος οτι υπηρξε αυξημενη συγκεντρωση πληθυσμου και πιθανοτητα διασπορας του ιου! ΚΑΜΙΑ!

Ορισμένοι ξεχνούν ότι τα πάντα είναι πολιτική. Είναι σαφές γιατί τα πλάνα και τα ρεπορτάζ παρουσιάζουν τα γεγονότα διαστρεβλωμένα: Μετατόπιση της ευθύνης στο λαό (ατομική ευθύνη) συνεπάγεται και απαλλαγή του κράτους από τις δικές του ευθύνες (κρατική ευθύνη). Αν τα νοσοκομεία φτάσουν στο σημείο να κάνουν επιλογή, αυτό θα οφείλεται στο ότι εσύ βγήκες έξω και όχι στο ότι το κράτος δεν φρόντισε να προσλάβει προσωπικό ή να δημιουργήσει-επιτάξει ΜΕΘ, να βρει μάσκες κλπ. Ακόμα και αυτές τις στιγμές, λάθος, ειδικά αυτές τις στιγμές, τα media στηρίζουν (και στηρίζονται όπως βλέπουμε από) την κυβέρνηση με όποιον τρόπο μπορούν. Γιατί θα έρθει η επόμενη μέρα και τότε θα κληθεί να εξαργυρώσει ή να χρεωθεί πολιτικά τις συνέπειες των επιλογών της. Και θέλουμε το πρόσημο να είναι θετικό, σωστά;

Το ότι η ευθύνη είναι όλη δική μας δεν θα το σχολιάσω...

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 11
  • Thanks 1
Δημοσ.

Να είσαι οπερατέρ της φαπας με 700€ μισθό δωδεκάωρα και να σου λέει το κουστουματο αφεντικό, ελαφρώς αξύριστο, με γάντια και μάσκα, να σε κοιτάει σαν λεπρο που θα τον κολλήσεις κορονοϊο, να κάνεις τέτοια κόλπα και εφέ στο μοντάζ για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. 

Fuck my life, I really need that job.... 😥

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

Δεν άκουσες τι παίχτηκε;; Διάβασε τα δύο παρακάτω, η σύνδεση μεταξύ των δύο γεγονότων δεν είναι δύσκολή...

http://skra-punk.com/2020/03/31/telika-ti-synevi-me-ta-plana-apo-tin-paralia-tis-thessalonikis/

https://thepressproject.gr/i-kanalarches-apallassonte-apo-tin-katavoli-synolika-21-ekat-evro-to-2020/

Επεξ/σία πριν από 13 λεπτά από Sanjuro

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει, αν βάλεις και τα λεφτά για "διαφημίσεις" για αντιμετώπιση του κορονοϊού παίζει ότι έχουν ρίξει περισσότερα κονδύλια στα ΜΜΕ παρά στην δημόσια υγεία.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, logistoulis είπε

H καταστροφολογία των δελτίων είναι αποκαρδιωτική όμως 

δε λέω να είναι τρία πουλάκια κάθονταν, αλλά το κλίμα που ανέκαθεν δημιουργούσαν (για αυτό και δεν μου κάνει εντύπωση και το τώρα) δεν παλεύεται 

πχ τι προσφέρει να δείχνουν τα φορτηγά ψυγεία με τους νεκρούς; 

Τι ρωτας?🤣🤣 ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ!

Δημοσ.

επειδη πολυ ντορος γινετε για τις τραπεζες. καποιες φορες εχω παει να παρω με καρτα και πετα το POS σφαλμα δικτυου αρα δεν περνάει η καρτα΄οποτε η πληρωνεις μετρητα η αφηνεις οσα πηρες και φευγεις. τα τεφτερια ειναι απειροελαχιστα και για οσους σε γνωριζουν χρονια. αρα πρεπει και επιβαλλεται να εχεις μετρητα πανω σου για να εξυπηρετηθεις και μετα γκάριζαν για τον κόσμο στις τράπεζες αφού τέλος του μήνα μπαίνει η σύνταξη καθε μηνα για χρόνια τώρα οποτε δεν αλλαζει κατι. άλλωστε 400 και ανω τα σηκώνεις απο το ταμείο αν θες. οταν οι τραπεζες δεν ανοιγουν ταμεια να εξυπηρετείται γρηγορα ο κοσμος. 1ταμειο αντε 2 με 2-3 το πολυ 5 ατομα-πελατες λογικα ειναι να υπαρχουν ουρες απεξω. αλλα ξεχασα, οι τραπεζες δεν φταινε. ο κοσμος φταιει. ο παραλογισμος ο ιδιος θα ξεχασουμε και την λογικη στο τέλος. θα σκασουν πολλες δοσεις ληξιπροσθεσμες σε εφορια-δανεια-καρτες και θα τρεχουμε μετα με τους τοκους.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, PostHelper είπε

Τι ρωτας?🤣🤣 ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ!

ναι σίγουρα το κάνουν και για αυτό, απλά ελπίζω να είναι μόνο για αυτό και να μην έχει πέσει γραμμή.. 

στη χθεσινή συνέντευξη τσιόδρα και του άλλου, είδα πάντως ότι μμε και κράτος είναι σε διαφορετικά μήκη κύματος (ευτυχώς) όπως και την άλλη φορά που ρωτούσαν για τους εκδρομείς του πάσχα.. (λίγο έλεος δηλαδή.. ) 

και ελπίζω να παραμείνει έτσι και να μην ενδώσουν στον λαϊκισμό και τη καταστροφολογία

αν και ξαναλέω θεωρώ ότι αυτοί έχουν τα δικά τους πλάνα/ ενδεχόμενα σενάρια έτσι κι αλλιώς ασχέτως του τι κάνουν μερικοί.. απλά όπως επίσης ξανάπα θα ήθελα να τα μοιραστούν μαζί μας να ξέρουμε τι μας ξημερώνει έστω και ανάλογα τη περίπτωση όχι κάτι δεσμευτικό

αυτό εμένα προσωπικά θα με ηρεμούσε αρκετά 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...