Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, gas7777 είπε

Ναι διότι έχουν την εντύπωση πως το ντετολ κάνει καλύτερη δουλειά από τα άλλα σαπούνια.

Την ίδια δουλειά κάνει και το γκαμαει 😛 (το σαπούνι ντε)

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ το μόνο που θέλω να βρω γιατί τελειώνουν αλλά δεν πετυχαίνω ποτέ είναι hankies μαντηλάκια για το κινητό όταν σκάσω σπίτι

βρήκε φίλη και μου είπε ότι αφήνουν να πάρεις μέχρι 2 πακέτα

σε αυτή τη περίπτωση είναι καλό το αδιάβροχο κινητό να του παίζεις ένα σαπούνισμα

επίσης ρολόι αυτή την εποχή φοράω μόνο αδιάβροχο για να το σαπουνίζω ή να κάνω απευθείας μπάνιο μαζί του, τα μη καταδυτικά που κινδυνεύουν κάτω από γερή βρύση έχουν μπει στην άκρη

και φυσικά ο,τι πιάνω σπίτι από πληκτρολόγια, controllers κτλ τα πιάνω αφού έχω πλυθεί γιατί δεν ψήνομαι να τα λούζω με κανενός είδους αλκοολούχα βλακεία (διάβαζα για το switch πχ που έλεγε ένας , δεν ψήνομαι ποτέ να ρίξω κάτι επάνω του)

από αντισηπτικό έχει παρθεί στη δουλειά για να βγάλει μήνες οπότε μπορώ να κάνω refill το μικρό μπουκαλάκι που έχω πάντα μαζί μου 

επίσης σε πολλά μαγαζιά έχει αντισηπτικό στο ταμείο ή στην είσοδο , πχ τσιγάρα που παίζει συναλλαγή με μετρητό άμεσο λούσιμο όλο το πακέτο επειδή τα πιάνουν με το βρωμογάντι και άλλη μία πριν βγει η ζελατίνα τους σπίτι 

με τις συσκευασίες στο ψυγείο δεν τα πάω καλά.. αυτές τις αφήνω ώρες ή μέρες και ελπίζω για το καλύτερο 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Moderators
Δημοσ.

Παιδιά, την πόρτα την ανοίγετε για να μπείτε σπίτι ή φοβάστε μην μπουκάρει ο ιός μέσα;

Σοβαρά ε, πολλοί είστε ένα βήμα πριν αρχίσετε να ψεκάζετε την χλωρίνη με ντετόλ, να το κοιτάξετε αυτό.

• Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Malthador είπε

Παιδιά, την πόρτα την ανοίγετε για να μπείτε σπίτι ή φοβάστε μην μπουκάρει ο ιός μέσα;

Σοβαρά ε, πολλοί είστε ένα βήμα πριν αρχίσετε να ψεκάζετε την χλωρίνη με ντετόλ, να το κοιτάξετε αυτό.

εγώ τηρώ τα μέτρα υγιεινής ίσως παραπάνω από κανονικό γιατί ειλικρινά έχω απορία να δω αν και πότε θα το τσιμπήσω

οι πιο επικίνδυνες στιγμές μου πάντως είναι στο σούπερ, πολύ λιγότερο στη λαϊκή και προχθές σε μίνι μάρκετ όπου γέρος μου σκάει πισωκολλητό και παραλίγο να φάει αγκωνιά 

δουλειά έτσι κι έτσι, μόνο αν σκάσει κάνας πελάτης που έχει όρεξη να πει τον πόνο του (αλλά έξω από την πόρτα) 

και φυσικά τιμολόγια κτλ καραντίνα 2 μέρες 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, logistoulis είπε

με τις συσκευασίες στο ψυγείο δεν τα πάω καλά.. αυτές τις αφήνω ώρες ή μέρες και ελπίζω για το καλύτερο 

Αυτά που είναι για ψυγείο βάλε τα μέσα,πλύσιμο χεριών και μη τα χρησιμοποιεις για 1 μέρα.τα ψώνια ξεκουρασε τα για κανα 6ωρο στο μπαλκόνι.θεωρω τρελλή υπερβολή το πλύσιμο συσκευασιών όπως πρότεινε ένας αμερικανός.στην Αμερική μιλάμε για άλλα σούπερ με χιλιάδες κόσμο καθημερινά.

Δημοσ.

Όταν και αν τελείωσει όλο αυτό και όχι εγώ βέβαια... Θα γλείφω τα δάκτυλα όταν μετράω τα 5ευρά μου, τον μισθό δηλαδή. Θα σκαλίζω με το αριστερό χέρι τη μύτη και με το δεξί το αυτί μέχρι να συναντηθούν. Θα αγκαλιάζω αδέσποτα στους δρόμους και τα χέρια μου θα ξεχάσουν για πάντα το απαίσιο άρωμα του κρεμοσάπουνου.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, lionheart20 είπε

Αυτά που είναι για ψυγείο βάλε τα μέσα,πλύσιμο χεριών και μη τα χρησιμοποιεις για 1 μέρα.τα ψώνια ξεκουρασε τα για κανα 6ωρο στο μπαλκόνι.θεωρω τρελλή υπερβολή το πλύσιμο συσκευασιών όπως πρότεινε ένας αμερικανός.στην Αμερική μιλάμε για άλλα σούπερ με χιλιάδες κόσμο καθημερινά.

εμένα με ενοχλεί περισσότερο το άγγιγμα στο ταμείο με το γάντι της όποια κοπελιάς που έχει πιάσει ένα σωρό πράγματα επί ώρες

γενικά η φάση με το γάντι είναι επικίνδυνη, θα πρέπει να τα αλλάζουν κάθε μισή με μια ώρα ή να δημιουργηθούν γάντια που να μπορούν να πλυθούν να μην υπάρχουν απορρίματα 

το να φτερνιστεί κάποιος πάνω στο σαλάμι μου είναι μάλλον απίθανο 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Ο σκύλος είναι απαραίτητο να βγει για να κάνει την αναφκη του δεν μπορείς να το απαγορεύσεις αυτό αλλιώς θα υπάρχουν άλλες συνεπείες, σκύλοι θα φωνάζουν όλη την ώρα σε διαμερίσματα βεραντες και αυλες και τα νεύρα των γειτόνων θα έχουν γίνει τσαταλια, θα υπάρξουν και προβληματα υγιεινής στα σπίτια, θα βγάζει ο άλλος το σκυλί να χεζει και να κατουραει σε κήπους αυλες μπροστά από την πολυκατοικία και δεν θα τα μαζεύει κιόλας από αντίδραση, αν κάνει την ανάγκη του στο σπίτι χρειάζεται καθάρισμα οι σκύλοι δεν έχουν άμμο όπως οι γάτες, θέλουν ολόκληρο σκαμα. Μετά την κυκλοφορία και να την απαγορεύσεις, όσοι δεν βγήκαν μετά τις 8 θα βγουν πριν οπότε πάλι ο ίδιος αριθμός ανθρώπων θα κυκλοφορήσει έξω σε μικρότερο χρονικό διάστημα. 

9 ώρες πριν, panostom είπε

Δεν καταλαβαινω πώς φτανουμε στο συμπερασμα οτι θελουμε να αρρωστησουμε οταν βγαζουμε βολτα το σκυλο μακρια απ ολους. Η βολτα ειναι απαραιτητη και αναγκαστικη για το σκυλο. Η βολτα οριζεται ως κανονας ευζωιας του ζωου. Να γνωριζεις πως η παραμεληση της ειναι λογος καταγγελιας

8 ώρες πριν, lightsout είπε

Τα σκυλιά χρειάζονται τη βολτά τόσο για εκτόνωση όσο και για ούρηση/αφόδευση. Είναι αδιανότητο να μην βγαίνει ο σκύλος έξω, εκτός κι αν έρχεται ο Πέτσας με τον Χαρδαλιά να μου καθαρίζουν το σπίτι από τα ούρα και τα κόπρανα. Θα μπορούσε όμως να μπει ένα χρονικό όριο στη βόλτα.

Επιτρέπεται η βόλτα με σκύλο για 15 λεπτά γύρω από το σπίτι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gorilas13 είπε

Όταν και αν τελείωσει όλο αυτό και όχι εγώ βέβαια... Θα γλείφω τα δάκτυλα όταν μετράω τα 5ευρά μου, τον μισθό δηλαδή. Θα σκαλίζω με το αριστερό χέρι τη μύτη και με το δεξί το αυτί μέχρι να συναντηθούν. Θα αγκαλιάζω αδέσποτα στους δρόμους και τα χέρια μου θα ξεχάσουν για πάντα το απαίσιο άρωμα του κρεμοσάπουνου.

Θα γυρισει η εποχη των χιπις,θα κάνουμε μπάνιο κάθε μήνα.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, billdanos είπε

Ας κυνηγήσουν τους ηλίθιους λοιπόν αντί να την πληρώσουν οι περισσότεροι που τηρούν τα μέτρα. 

Παρατηρω από την αρχή μια σαδομαζοχιστική συμπεριφορά μερικών που «φτιάχνονται» με την προσμονή αυστηρών μέτρων, με τις αρχές να μας κάνουν ντα με το που θα βγαίνουμε έξω από την πόρτα μας κλπ κλπ...

Ας χαλαρώσουμε λίγο όλοι. Δεν είμαστε σε κατάσταση που να απαιτεί τόσο ακραία μέτρα...

Εκτος αν το χάος είναι αυτό που φαντασιώνονται κάποιοι ώστε να βγάλουν αβάδιστα στη συνέχεια τον πραγματικό τους εαυτό...

Οριστε, με κάνατε ΚΑΙ ψυχολόγο! 😛 

Το εντυπωσιακό είναι ότι πλέον δεν θεωρούμε τα μέτρα ακραία, μας φαίνονται φυσιολογικά! :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, zio10 είπε

Το εντυπωσιακό είναι ότι πλέον δεν θεωρούμε τα μέτρα ακραία, μας φαίνονται φυσιολογικά! :)

όχι όλοι φίλε, τα μέτρα είναι ακραία και περιορίζουν τις ελευθερίες

ναι οκ τα ανεχόμαστε για το "γενικότερο καλό" για κάποιο διάστημα, αλλά μην παραβλέπουμε ότι στην πραγματικότητα έχουμε χάσει τεράστιο μέρος των ελευθεριών μας

και μην το παραβλέπουμε γιατί θα πρέπει να τις πάρουμε κάποια στιγμή πίσω, αυτό το πράγμα δεν πρέπει να θεωρείται κανονικότητα 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 15
  • Thanks 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, lionheart20 είπε

Υπάρχουν και οι χουντολαγνοι.

Εχει γεμισει αυτο το thread.Να ζητησουμε συγνωμη απο καποιους που τολμαμε και ζουμε.Μονο αστυνομευση αναπνοης δεν ζητησαν ακομη.

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Τοξοβόλος___U__K είπε

Αυτό με τα τσιμέντα που λένε όλοι από που προκύπτει; Κάποιο αξιόπιστο βιντεάκι, λινκ?

Εκανε μεγαλη εξαγωγη ο ΤΙΤΑΝ & ΗΡΑΚΛΗΣ και δεν εχουμε να κανουμε χαρμανι αραααααααααααααααααα..... 🤣

Δημοσ.

Σε σχέση με τα μέτρα αυτή τη στιγμή σε κανάλι της τηλεόρασης μιλάνε και συμφωνούνε σε όλα ο Ρουσόπουλος με τον Τζανακοπουλο. 

Ο δημοσιογράφος, σχολιάζει φανερά ειρωνικά αυτή τη συμφωνία και δέχεται την έμμεση παρατηρηση από τον κ. Ρουσόπουλο, πως ανάβει φυτίλια.

Αυτά για όσους έχουν την παραμικρή αμφιβολία για το ποιοι επιθυμούν περισσότερο τα σκληρότερα μέτρα στο πλαίσιο της θεαματικότητας.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, toyo73 είπε

11 μυρια μοιραστηκανε.Πρεπει να κανουν δουλεια.Να τρομοκρατησουν τον κοσμο.

Και απαλλάχτηκαν από τη φετινή δόση για τις τηλεοπτικές άδειες. Γι όλα αυτά είμαι σίγουρος ότι απολαμβάνουμε ανεξάρτητη και έγκυρη ενημέρωση. 

Το ζήτημα είναι αυτό που θίχτηκε παραπάνω. Να μας φαίνονται φυσιολογικά τα μέτρα και να ζητάμε παραπάνω. Ανέκαθεν σκοπός του κράτους είναι να θυσιάζουμε δόσεις ελευθερίας για την ασφάλεια μας.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...