Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και μεσα σε ολα αυτα, ζεστη θελουμε να ερθει μπας και φυγει το σιχαμενο και αυριο σε πολλες περιοχες της βορειας Ελλαδας, και πεδινες, και εκει που μενω, περιμενουμε χιόνια! Ενταξει οχι αυριο, τυπικα μετα τα μεσανυχτα Πεμπτης θα αρχισουν τα όποια χιονια εως και το πρωι της Πεμπτης.
Πρωταπριλια με χιόνια, καραντινα, κλεισμενοι μεσα στα σπιτια και με τον κορωνοϊο λοιπον, χωρις να ειναι ψεμα ολο αυτο το σουρεαλιστικο σκηνικο.😫

Επεξ/σία από PostHelper
  • Like 1
  • Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε

Ο σκύλος είναι απαραίτητο να βγει για να κάνει την αναφκη του δεν μπορείς να το απαγορεύσεις αυτό αλλιώς θα υπάρχουν άλλες συνεπείες, σκύλοι θα φωνάζουν όλη την ώρα σε διαμερίσματα βεραντες και αυλες και τα νεύρα των γειτόνων θα έχουν γίνει τσαταλια, θα υπάρξουν και προβληματα υγιεινής στα σπίτια, θα βγάζει ο άλλος το σκυλί να χεζει και να κατουραει σε κήπους αυλες μπροστά από την πολυκατοικία και δεν θα τα μαζεύει κιόλας από αντίδραση, αν κάνει την ανάγκη του στο σπίτι χρειάζεται καθάρισμα οι σκύλοι δεν έχουν άμμο όπως οι γάτες, θέλουν ολόκληρο σκαμα. Μετά την κυκλοφορία και να την απαγορεύσεις, όσοι δεν βγήκαν μετά τις 8 θα βγουν πριν οπότε πάλι ο ίδιος αριθμός ανθρώπων θα κυκλοφορήσει έξω σε μικρότερο χρονικό διάστημα. 

Σε υποθετικό σενάριο που υπήρχε μια επιδημία κορονοιού που σκότωνε τους σκύλους με υψηλή μεταδοτικότητα π.χ. μυρίζοντας ένας σκύλος τα ούρα του άλλου, τότε δεν θα έκλεινε τον σκύλο στο σπίτι για να περιοριστεί η επιδημία και να έσωνες τη ζωή του ή ακόμη θα έβαζες την ανάγκη του για βόλτα πάνω από τη ζωή του.

Αυτή τη στιγμή συμβαίνει κάτι παρόμοιο και όπως εμείς και τα παιδιά μας στερούμαστε βασικές ανάγκες μας, από τι στιγμή που και οι σκύλοι δεν είναι αυτόνομοι στη βόλτα τους, θα πρέπει να συμβαδίζουν με τις δικές μας ανάγκες.

• Like 2
Δημοσ.

γκάριζαν για τον κόσμο στις τράπεζες αφού τέλος του μήνα μπαίνει ή σύνταξη καθε μηνα για χρόνια τώρα. άλωστε 400 και ανω τα σηκώνεις απο το ταμειο αν θες. οταν οι τραπεζες δεν ανοιγουν ταμεια να εξυπηρετείται γρηγορα ο κοσμος. 1ταμειο αντε 2 με 2-3 το πολυ 5 ατομα-πελατες λογικα ειναι να υπαρχουν ουρες απεξω. αλλα ξεχασα, οι τραπεζες δεν φταινε. ο κοσμος φταιει. ο παραλογισμος ο ιδιος

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, vali said:

στερούμαστε βασικές ανάγκες μας

Such as? Μονο βόλτες στερουμαστε, τα υπόλοιπα τα έχουμε έστω περιορισμένα . Που και βόλτες έχουμε, αλλά έστω για την οικονομία της συζήτησης

Επεξ/σία από Kostasspil
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

....και εκει που εβλεπα το site με την live παρακολουθηση των κρουσματων, πεταει israel +3000 cases!! WTF!!!

corona.jpg

Επεξ/σία από bilis
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

You can't teach an old dog new tricks...

Δεν είπα ότι ο σκύλος το πήρε χαλαρά, αλλά άμα έξω κυκλοφορεί θανατικό, η βόλτα του σκύλου έστω και για ένα κατούρημα είναι πολυτέλεια.

Βέβαια όλα εξαρτώνται και για ποιά περιοχή μιλάμε.

Δημοσ.

Από το action24 βγήκε ένας Έλληνας καθηγητής του ΜΙΤ,

Ανάφερε ότι ο κορωνοιος μπορεί να κολλήσεις ελαφρά αλλά είναι άγνωστο τι σόι κουσούρια θα σου αφήσει ίσως και για πολλά χρόνια,

Επίσης είτε ότι μια μελέτη του πανεπιστημίου της νεμπρασκας πιθανόν να ισχύει,  ότι ο ιός μπορεί να παραμείνει σε ένα χώρο για μισή ώρα...  Συνεπως παει κάποιος ΣΜ Βήχει,  αφηνει τον ιο και για μισή ώρα όποιος περνάει και είμαι στο ίδιο σημείο πιθανόν να κολλήσει. 

ΝόμιζωΩότι άμα ισχύουν όλα αυτά,  γυρνάμε γύρω από την ουρά μας....

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Such as? Μονο βόλτες στερουμαστε, τα υπόλοιπα τα έχουμε έστω περιορισμένα . Που και βόλτες έχουμε, αλλά έστω για την οικονομία της συζήτησης

Τα παιδιά κόψανε όλες τις δραστηριότητες τους, δεν βλέπουν τους φίλους τους και υπάρχει μια συνεχή ψιλοφασαρία , η γυναίκα μου έγινε ψυχαναγκαστική και όλη την ώρα απολυμαίνει, με ξεβρακώνει στην εξώπορτα, μας κόψανε την μπαλίτσα και όσους από εμάς δεν μας στείλει ο κορονοιός στον Άγιο Πέτρο, θα ζήσουμε μια οικονομική κρίση νά χουμε να θυμόμαστε. Αν δεν σου φτάνουν αυτά πες μου αύριο να σου γράψω και άλλα.

• Like 4
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tornado είπε

Από το action24 βγήκε ένας Έλληνας καθηγητής του ΜΙΤ,

Ανάφερε ότι ο κορωνοιος μπορεί να κολλήσεις ελαφρά αλλά είναι άγνωστο τι σόι κουσούρια θα σου αφήσει ίσως και για πολλά χρόνια,

Επίσης είτε ότι μια μελέτη του πανεπιστημίου της νεμπρασκας πιθανόν να ισχύει,  ότι ο ιός μπορεί να παραμείνει σε ένα χώρο για μισή ώρα...  Συνεπως παει κάποιος ΣΜ Βήχει,  αφηνει τον ιο και για μισή ώρα όποιος περνάει και είμαι στο ίδιο σημείο πιθανόν να κολλήσει.

Ενταξει δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. Εχει σχεση με το ιικο φορτιο. Αν βηξει καποιος σε κλειστο μη αεριζομενο χωρο φυσιολογικων διαστασεων δωματιου, η πυκνοτητα του ιικου φορτιου που θα ελευθερωθει θα ειναι ελαχιστη. Οποτε κινδυνος μηδεν. Αν βεβαια αυτος ο αρρωστος βηξει καμια 5-6 φορες και αναπνεει μενοντας εκει για κανα 20λεπτο και μετα πας εσυ και κατσεις στο δωματιο τοτε ισως....

Το θεμα ειναι οτι εχουμε μπλεξει.

2 λεπτά πριν, vali είπε

μας κόψανε την μπαλίτσα

Το βασικοτερο.😀

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vali είπε

Τα παιδιά κόψανε όλες τις δραστηριότητες τους, δεν βλέπουν τους φίλους τους και υπάρχει μια συνεχή ψιλοφασαρία , η γυναίκα μου έγινε ψυχαναγκαστική και όλη την ώρα απολυμαίνει, με ξεβρακώνει στην εξώπορτα, μας κόψανε την μπαλίτσα και όσους από εμάς δεν μας στείλει ο κορονοιός στον Άγιο Πέτρο, θα ζήσουμε μια οικονομική κρίση νά χουμε να θυμόμαστε. Αν δεν σου φτάνουν αυτά πες μου αύριο να σου γράψω και άλλα.

Εσύ έχεις την γυναίκα σου ... Εμένα που η κοπέλα μου μένει στην άλλη άκρη της Αθήνας τι να κάνω ;; Έχω να την δω ήδη 2 μισή βδομάδες και σιγά σιγά βλέπω με άλλο μάτι την γειτόνισσα μου ..

• Like 2
  • Sad 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mobid είπε

Εσύ έχεις την γυναίκα σου ... Εμένα που η κοπέλα μου μένει στην άλλη άκρη της Αθήνας τι να κάνω ;; Έχω να την δω ήδη 2 μισή βδομάδες και σιγά σιγά βλέπω με άλλο μάτι την γειτόνισσα μου ..

Το πιθανότερο είναι να σου ζητήσει να αλλάξετε θέση. :P

Δημοσ.

Ρε παιδια για ποσο Νεατερνταλ μας περνανε;
Τι μονταζ 101 ειναι αυτο; Ελα μ.. στον τοπο σου...
Για κλαματα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...