Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Πότε εφαρμόστηκε η κυκλοφορία με χαρτιά ή μυνήματα;

ε ωραία και τι άλλαξε αυτό στη ζωή των περισσοτέρων; απλά μεγαλύτερη και αχρειάστη ενόχληση 

δεν συνέβαινε και τίποτα πιο πριν και μην μου ξαναπείτε πάλι για το πρώτο σκ που σε μερικές παραλίες μαζεύτηκε κόσμος.. πού είναι όλοι οι άρρωστοι της βουλιαγμένης; 

βέβαια κάποιοι θέλουν κι άλλο.. τι να πω 

3 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Γιατί;

υπάρχουν  και τέτοιοι και όχι λίγοι, εγώ ξέρω ανθρώπους που από τις 13 δεν βγήκαν ποτέ έξω 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Πότε εφαρμόστηκε η κυκλοφορία με χαρτιά ή μυνήματα;

Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020..ώρα 19:00 (για την ώρα μπορεί να κάνω κ λάθος😝)

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Γιατί;

εχω φιλο απο την Πειραιως που ειναι μεσα 1 μηνα + ... ειχανε κρουσμα στο γραφειο -> 14 μερες καραντινα, μολις πηγαινε να ληξει, ηρθε η καθολικη 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lovesucks είπε

Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020..ώρα 19:00 (για την ώρα μπορεί να κάνω κ λάθος😝)

από δευτέρα 6 το πρωί για την ακρίβεια 

• Thanks 1
Δημοσ.

Προσπαθώντας να έχω μια πιο σφαιρική εικόνα, διαβάζω τα νέα σε κροάτικα, σέρβικα, ισπανικά, ελληνικά και αγγλόφωνα ειδησεογραφικά.

΄Όλοι παίζουν με την ίδια λέξη. "Οι ειδικοί". Οι ειδικοί είπανε ότι απέχουμε ενάμιση χρόνο απ το εμβόλιο, λίγο πιο μετά οι ειδικοί λένε ότι ειναι κοντά σε πειραματικό εμβόλιο. Οι ίδιοι ειδικοί λένε ότι περιμένουμε τον ζεστό καιρό να το σταματήσει αλλά μετά το ξανασκέφτονται οι ειδικοί και λένε δε ξέρουμε την επίδραση του ζεστού καιρού. Μετά λένε οι ειδικοί ο ιός παίζει να είναι αναμεσά μας χρόνια τώρα. Μάλλον ισχύει το ¨αν πετάξεις πολλά σκατά σ έναν τοίχο, κάποιο θα κολλήσει¨.

• Like 11
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, iddqdiddqd είπε

Τα κρούσματα έχουν να κάνουν και με το πόσο τεστάρεις. Οι νεκροί είναι πιο αξιόπιστο νούμερο, αλλά έχουν πιο μεγάλη καθυστέρηση.

Γύρω από τις 29/2 οι νεκροί στην Ιταλία πήγανε: 17 21 29 41 52 (με bold στις 29/2). Διαφορές ανα μέρα: 4 8 12 11

Οι τελευταίες δικές μας 5 μέρες είναι: 17 20 22 27 28 32 38 43. Διαφορές ανα μέρα: 3 2 5 1 4 6 5

Αυτοί πήγαν από το 17 στο 41 σε 3 μέρες, και εμείς από το 17 στο 43 σε 7.

Μοιάζει να πάμε αρκετά πιο αργά. 

Δεν λαμβάνεις υπόψη ότι η Ιταλία έχει σχεδόν 6 φορές περισσότερο πληθυσμό από εμάς;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, adi32 είπε

https://www.protothema.gr/greece/article/990520/apagoreusi-kukloforias-hamos-stin-paralia-thessalonikis-vgikan-gia-treximo-me-ton-kafe-sto-heri/

Χαμός στη Σαλονίκη από λαό. 

Ακούνε τις ανακοινώσεις του Τσιόδρα με τα μαϊμού νούμερα και παίρνουν θάρρος 

Δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι για αυτο.
Εδω βλεπουμε στην Ιταλια οτι πεθαινουν 800 ατομα την ημερα απο αυτο το πραγμα και εχει γονατισει τα νοσοκομεια τους και δεν χτυπαει κανενα καμπανακι μεσα τους εδω.
Απλως στο κεφαλι τους εχουν μαϊντανο αντι για φαια ουσια δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως.

Μερη για μια βολτα οπου θα ειναι μονοι τους υπαρχουν πολλα αλλά αυτοι εκει πρεπει να πανε ολοι στην νεα παραλια!!!! Ειλικρινα δεν μπορει κανείς να καταλαβει πως σκεφτονται.😳

• Like 5
Δημοσ.

Η Πάτρα είναι 4-5 ημέρες χωρίς νεο κρούσμα. Κανένας διασωληνωμένος και λίγα άτομα σε καραντίνα μέχρι να πάρουν και τυπικά το εξιτήριο. Οι μόνοι που δεν το μιναρουν είναι οι αρχιμιναρες!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τωρα που θα μας κόψουν μισθούς και συνταξεις να δουμε πως θα πανε τα πράγματα. Εχω φιλους που στις επιχειρήσεις που έκλεισαν τους ειπαν οι εργοδότες οταν επανέλθουν θα τους μειωσουν μισθό κατευθείαν 

Επεξ/σία από sakisaudi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Finn είπε

Προσπαθώντας να έχω μια πιο σφαιρική εικόνα, διαβάζω τα νέα σε κροάτικα, σέρβικα, ισπανικά, ελληνικά και αγγλόφωνα ειδησεογραφικά.

΄Όλοι παίζουν με την ίδια λέξη. "Οι ειδικοί". Οι ειδικοί είπανε ότι απέχουμε ενάμιση χρόνο απ το εμβόλιο, λίγο πιο μετά οι ειδικοί λένε ότι ειναι κοντά σε πειραματικό εμβόλιο. Οι ίδιοι ειδικοί λένε ότι περιμένουμε τον ζεστό καιρό να το σταματήσει αλλά μετά το ξανασκέφτονται οι ειδικοί και λένε δε ξέρουμε την επίδραση του ζεστού καιρού. Μετά λένε οι ειδικοί ο ιός παίζει να είναι αναμεσά μας χρόνια τώρα. Μάλλον ισχύει το ¨αν πετάξεις πολλά σκατά σ έναν τοίχο, κάποιο θα κολλήσει¨.

Οι ειδικοί ξέρουν και είναι αλάθητοι σε κάθε τομέα και ιδιαίτερα αυτοί που εκφράζουν κυβερνήσεις και απο τα εκάστοτε πανεπιστημιακά κέντρα και οργανισμούς 😏,βέβαια και "ειδικοί"  χρόνια ήταν αυτοί που έλεγαν οτι ο Τιτανικός είναι εντελώς αβύθιστο πλοίο ! και ειδικοί και πολλοί επιστήμονες,έλεγαν λίγα χρόνια πρίν την προσελήνωση πως ο Ανθρωπος δεν θα μπορέσει ποτέ να ξεφύγει απο την βαρύτητα της γής και πάει στο φεγγάρι ! (εκτός αν τελικά δεν πήγε...)🤔

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...