Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, phanispal είπε

Άρα είναι άκυρο αυτό το σκεπτικό.

Όλη η προσπάθεια γίνεται ώστε να μην καταρρεύσει το ΕΣΥ, όχι για να εξαφανιστεί ο ιός. Τι πάει να πει να τελειώσουμε μια ώρα αρχύτερα; Από τι;

Περιμένετε εσείς χωρίς να έχει βρεθεί εμβόλιο να τελειώσει κάτι; Τι ακριβώς, πέρα απ' τα λεφτά και την υπομονή μας;

Σωστά , αλλά το μη χείρον βελτιστον.

• Like 1
  • Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, phanispal είπε

Link παρακαλώ, γιατί μου φαίνεται μπαρούφα ολκής.

Που και να μου βρεις, συνδύασέ το με τα χαλαρά μέτρα που έχουν πάρει και που οι ίδιοι έχουν δώσει το ελεύθερο στις βόλτες και την άσκηση, υπό προϋποθέσεις.

Όσο για τα χαλαρά μετρα, τις βολτες και την άσκηση και εγώ δεν συμφωνώ καθόλου. 

Είναι αντίθετο με το μένουμε μέσα, όταν σουλατσαρει ο καθένας έξω για βόλτα,ετσι θα αργήσουμε πολύ περισσότερο να έχουμε αποτέλεσμα. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε

Μα οι ειδικοί που εμπιστεύεσαι είναι υπεύθυνοι για αυτά τα μέτρα.

Βλέπεις το οξύμωρο του σκεπτικού σου;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, phanispal είπε

Μα οι ειδικοί που εμπιστεύεσαι είναι υπεύθυνοι για αυτά τα μέτρα.

Βλέπεις το οξύμωρο του σκεπτικού σου;

Τα μέτρα τα πήρε η κυβέρνηση, με παραποίηση των εντολών των γιατρών. 

Εκείνοι είπαν ολική απαγόρευση, και εκείνοι (κυβέρνηση) είπαν να μπορούν να κάνουν βόλτα οι πολιτες, περπάτημα με σκύλο κτλπ. Με τον ανάλογο αριθμό μηνύματος. 

Οι γιατροί είπαν ολική απαγόρευση μόνο έξοδο για αγορά φαγητου ή γιατρό. 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Είναι αντίθετο με το μένουμε μέσα, όταν σουλατσαρει ο καθένας έξω για βόλτα,ετσι θα αργήσουμε πολύ περισσότερο να έχουμε αποτέλεσμα. 

το να σουλατσαρει ο καθενας τηρωντας τους κανονες δεν εχει καμια επιδραση στο ποσο γρηγορα θα τελειωσουμε. Ο σκοπος ειναι η αποφυγη επαφων μεταξυ ανθρωπων, οχι το να τσιμεντωθουμε μεσα. Βγαλε 10 φορες την ημερα το σκυλο σου βολτα, αν στα 3 τετραγωνα γυρω απο το σπιτι σου εισαι 2 μετρα μακρυα απο τον επομενο, δεν υπαρχει προβλημα.

το προβλημα ειναι οταν ενα μπουλουκι εχει την ιδια φαενη ιδεα να παει να σουλατσαρει διπλα στο κυμα και χανονται οι κανονες ασφαλειας.

• Like 13
Δημοσ.
Μόλις τώρα, stelios18120 είπε

Τα μέτρα τα πήρε η κυβέρνηση, με παραποίηση των εντολών των γιατρών. 

Εκείνοι είπαν ολική απαγόρευση, και εκείνοι (κυβέρνηση) είπαν να μπορούν να κάνουν βόλτα οι πολιτες, περπάτημα με σκύλο κτλπ. Με τον ανάλογο αριθμό μηνύματος. 

Οι γιατροί είπαν ολική απαγόρευση μόνο έξοδο για αγορά φαγητου ή γιατρό. 

Αυτό έγινε παντού!

Πουθενά δεν έγινε ολική απαγόρευση.

Για βόλτα/άσκηση/σκύλο παντού επιτρέπεται!

Εκτός αν έχετε υπόψη την Κίνα, που εκεί όταν ξέφυγαν τα πράγματα μπορεί και να πυροβολούσαν όποιον κυκλοφορούσε έξω!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Krusty είπε

Αυτό είναι το "καταπληκτικό" αντιστάθμισμα σε όσους ιδιοκτήτες θα έχουν αναγκαστική μείωση 40% του μισθώματος:

https://www.protothema.gr/economy/article/989819/meiosi-enoikion-pos-tha-kerdisoun-anastoli-pliromon-stin-eforia-osoi-ekmisthonoun-akinita/

Θεωρητικά σωστό είναι γιατί όλοι πρέπει να βοηθήσουμε για να επηρεαστούμε όσο γίνεται λιγότερο. Αλλά πρακτικά πως θα υποχρεώσεις τον άλλον να πάρει μισό ενοίκιο;

2 λεπτά πριν, SB_1957 είπε

Αυτό έγινε παντού!

Πουθενά δεν έγινε ολική απαγόρευση.

Για βόλτα/άσκηση/σκύλο παντού επιτρέπεται!

Εκτός αν έχετε υπόψη την Κίνα, που εκεί όταν ξέφυγαν τα πράγματα μπορεί και να πυροβολούσαν όποιον κυκλοφορούσε έξω!

Μπορεί να μπει ένα όριο. Άσκηση μια φορά τη μέρα, βόλτα με το σκύλο δύο φορές ας πούμε.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, zio10 είπε

Μπορεί να μπει ένα όριο. Άσκηση μια φορά τη μέρα, βόλτα με το σκύλο δύο φορές ας πούμε.

Αυτό είναι το επομενο βημα απ΄ότι άκουσα σημερα το πρωί στο ραδιόφωνο.

3 φορές την εβδομάδα για ψώνια/φαρμακείο, 1 φορά την ημέρα βόλτα, 2 φορές ο σκύλος κτλ

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, pontez2 είπε

Αυτό είναι το επομενο βημα απ΄ότι άκουσα σημερα το πρωί στο ραδιόφωνο.

3 φορές την εβδομάδα για ψώνια/φαρμακείο, 1 φορά την ημέρα βόλτα, 2 φορές ο σκύλος κτλ

Και πως θα γινει αν γραφει χαρτι ο αλλος

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, krakozia είπε

Ποιο πασχα ρε παιδια.... ο καθενας σπιτι του. Εγω εχω γιαγια και θεια κυριολεκτικα στα 20 μετρα απο το σπιτι και εχουμε ξεκινησει ηδη την συζητηση αν θα φαμε ολοι μαζι ή οχι.

Ψησταριά, κάρβουνα, μπαλκόνι ή ταράτσα, παϊδάκια, κι ο καθένας σπίτι του. Ένας να βάζει μουσική σε κάθε γειτονιά για να μη γίνεται βαβούρα, και μια χαρά θα περάσουμε. Εμένα οι γονείς στον επάνω όροφο μένουν και τους βλέπω μόνο από το μπαλκόνι. Δεν τους πλησιάζω για να μην τους κολλήσω τίποτα. Προσέχουμε για να έχουμε.

• Like 3
Δημοσ.
13 minutes ago, zio10 said:

και πως το ελεγχεις ομως αυτο;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Και πως θα γινει αν γραφει χαρτι ο αλλος

Χαρτί μόνο για ηλικιωμένους έλεγαν. Οι υπόλοιποι με μήνυμα.

Για το μονο που έλεγαν οτι δε θα υπάρχει οριο ειναι ασθενείς και βοήθεια σε ηλικιωμένους (αρκετοι θα θυμηθουν τους παππούδες τους :P :P )

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Σέρνεται λίγο και σε εσάς το YouTube τα βράδια κυρίως; Είπα μήπως φταίει η σύνδεση μου αλλά τα torrent πάνε μπόμπα..

Εσύ κατεβάζεις torrent και σερνόμαστε; Κλείστο να παρακολουθήσουμε τα online μαθήματα και αργότερα το ξανανοίγεις ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...