Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, jimmyl είπε

Ουτε και εγω το καταλαβαινω , κοντα στο σπιτι αναφερει , τωρα αυτο πως οριζεται ; , επειδη ασχολουμαι με την ποδηλασια και κανω καποια χιλιομετρα καθημερινα , μονος μου ομως εδω και χρονια , τωρα με αυτη την αποφαση  εχω μπερδευτει 

Ε κάνε κύκλους βρε άνθρωπε 3-4 δρόμους γύρω γύρω από το σπίτι. Εντάξει το ιδανικό θα ήταν να πας οπουδήποτε αλλά αν προσαρμοστούμε..

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, suspiria είπε

ε πως;;;;αυτο δε λενε καθε μερα στα κωλοκαναλα;βαζουν το ζουμ τερμα στον τηλεφακο στην καμερα και σου κανουν τα 20 ατομα στην παραλια με αποσταση 10 μετρα τον καθενα να φαινονται ο ενας πανω στον αλλο

Sorry αλλά την τηλεόραση την έχω κόψει εδώ και χρόνια, οπότε δεν είμαι σε θέση να σχολιάσω τι λένε τα κωλοκάναλα.

Σύμφωνα με την προσωπική μου παρατήρηση πάντως η πόλη μου είναι σχεδόν άδεια, ειδικά αύριο παίζει τα ελεγκτικά όργανα να είναι περισσότερα από τον κόσμο που θα κυκλοφορεί.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

H διασπορά δεν σταματάει. Δεν είναι αυτός ο στόχος έτσι και αλλιώς. Ο περιορισμός είναι ο στόχος. Δεν μπορείς να κλείσεις τα πάντα και για πρακτικούς λόγους. Αλλά μπορείς να σταματήσεις τις άσκοπες μετακινήσεις. Δεν θα πάθουμε κάτι αν δεν πάμε για καφέ ή ποτό ή αν πάμε βόλτα στην γειτονιά για 20 λεπτά και όχι για 5 ώρες..

Αρα το θεμα δεν ειναι να σωσουμε τον κοσμο αλλα να πεθαινει ελεγχόμενα............

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, elpaso1 είπε

Γνωριζεις καμια babysitter που να πληρωνεται κανονικα; Ειναι επαγγελμα το babysitting;

Παντως τα νουμερα για Αγγλια και Ολλανδια ειναι αθλια. Μακαρι να βγω ψευτης, αλλα τα νουμερα τους θα ειναι αρκετα χειροτερα απο αυτα της Ιταλιας.

Σε κανονικές χώρες μια χαρά επάγγελμα είναι. Και εδώ τυπικά με μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών, αλλά είμαστε Μεσαίωνας..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jimmyl είπε

Ουτε και εγω το καταλαβαινω , κοντα στο σπιτι αναφερει , τωρα αυτο πως οριζεται ; , επειδη ασχολουμαι με την ποδηλασια και κανω καποια χιλιομετρα καθημερινα , μονος μου ομως εδω και χρονια , τωρα με αυτη την αποφαση  εχω μπερδευτει 

Κάνε γύρω γύρω τα τετράγωνα κοντά στο σπίτι σου και είσαι οκ. 

Μην πάρεις τους δρομους και βρεθείς 3-4 δήμους μακριά. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kOzanitisV είπε

Σε δύο μέρες η κυβέρνηση θα έχει αποσύρει τα μέτρα. Γιατί θα καταλάβει ότι πολύ απλά δεν μπορούν να εφαρμοστούν.

Την Τρίτη τέτοια ώρα τα ξαναλέμε. Θα το παραδεχθώ αν έχεις δίκιο αλλά περιμένω να το παραδεχθείς και εσύ αν δεν έχεις.

Υ.Γ. Δεν θα το ξεχάσω, θα βάλω υπενθύμιση..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Silenzio είπε

σήμερα το πρωί, στον ναό κοίμηση της θεοτόκου στη γλυφάδα (πίσω απο το ξενοδοχείο fenix) μαζεμένοι καμμια 25-30 μεσα στο εκκλησάκι και απεξω αλλοι 15-20, μιλάμε τελείως ψεκασμένοι και με αυτά που λέγανε με έκαναν να χάσω κάθε ελπίδα.. (π.χ. ο ιός του θεού που δοκιμάζει τους πιστούς κλπ κλπ κλπ)

Καλυτερα να κοιτάμε τους εαυτούς μας και να αφήσουμε τι λέει ο καθενας. Έχω και αντίστοιχο παράδειγμα από γείτονες που λένε παρόμοια αλλά όχι για θεούς, για μυστικά συμφέροντα και βιομηχάνους για φιδέμπορους κοκ, ο ένας έχει κλειστεί μέσα στο σπίτι του με κλειστά ακόμα και τα παντζούρια και έχει βάλει αεροστοπ μήπως περάσει ο ιός μέσα...... Απ' την άλλη έτυχε να δω και παρόμοιες περιπτώσεις με αυτήν που λες, μια μαυροφορεμενη νέα κιόλας γυναίκα έξω από μια εκκλησία που ήταν κλειστή, αυτή καθόταν όρθια και περίμενε με τα χέρια μπροστα σαν να προσεύχεται, κοιτούσε από την μία κοιτούσε από την άλλη, πήγαινε στα παράθυρα της εκκλησίας και κοιτούσε μήπως ήταν κανείς μέσα, ακομα δεν μπορούσε να καταλάβει ότι η συγκεκριμένη εκκλησία έκλεισε και δεν θα ανοιξει. Τώρα ο καθενας θα λέει τα δικά του. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως αυτο με το χαρτι το θεωρω εντελως ηλιθιο. Δλδ ποια η διαφορα να γραφεις σε ενα χαρτι ο,τι σου κατεβει με το να το λες προφορικα; Δλδ θα γραψω εγω οτι πηγαινω στο ταδε σουπερμαρκετ που απεχει 800 μετρα απο το σπιτι μου, και γιατι να μη το πω προφορικα; Και πως θα ελεγχουν οτι λεω την αληθεια; Θα βγαζουν το gps ή θα με ακολουθουν;

Μπορω μεσα στην ιδια ημερα να βγαλω 2,3 χαρτια; Πχ ενα για σουπερμαρκετ, ενα για φαρμακειο και ενα για νοσοκομειο;

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thanasisxask είπε

"ανήκομεν εις την δύση" εγώ πιστεύω ότι "ανήκομεν εις την ανατολή" 

Αν εννοείς ότι τα μέτρα είναι απολυταρχικά... δες τα αποτελέσματα στην Κίνα και νότια Κορέα... 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, elpaso1 είπε

Γνωριζεις καμια babysitter που να πληρωνεται κανονικα; Ειναι επαγγελμα το babysitting;

Είναι, και προβλέπεται να πληρώνονται με εργόσημο.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SPYRER_007 είπε

Αρα το θεμα δεν ειναι να σωσουμε τον κοσμο αλλα να πεθαινει ελεγχόμενα............

το χουμε πει 921390183901283 φορες. Το θεμα ειναι να επιβραδυνουμε τη διασπορα τοσο ωστε να αντεξει το συστημα υγειας και να μη πεθαινει κοσμος ετσι, για πλακα, γιατι δεν υπαρχουν κρεββατια

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SPYRER_007 είπε

να νοσησει ελεγχομενα ωστε να παρει και την αντιστοιχη νοσηλεια

Δημοσ.

Το ερωτημα που έχει μεινει αναπάντητο ειναι το τι θα γινει μετά.

Ωραία θα κάτσουμε 2 μηνες σπιτι. Θα καταστραφουν επιχειρησεις, θα πάθουμε ψυχολογικά αλλά θα ζησουμε και αυτο έχει σημασία.

Σε 2 μηνες δεν θα έχει βγει εμβολιο. Δεν ξέρω καν αν θα έχει βρεθει καλυτερη θεραπεία.

Τι πετυχαίνουμε λοιπον με αυτο?

Ναι ξέρω προετοιμάζετε το συστημα. Δηλαδη το συστημα υγείας θα ειναι έτοιμο να υποδεχθεί πχ 50.000 νοσουντες όταν θα ανοιξουν τα σχολεία?

• Like 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, AtiX είπε

Αν εννοείς ότι τα μέτρα είναι απολυταρχικά... δες τα αποτελέσματα στην Κίνα και νότια Κορέα... 

Οχι λέω το ακριβώς αντίθετο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...