Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα #2

insomnia.gr
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

27 λεπτά πριν, zanskou είπε

Σκέψου το διαφορετικά . Για να χαρείτε και οι δυο αυτοί τη σχέση θα πρέπει να εξασφαλίσετε ότι είστε και θα παραμείνετε υγιείς . 

Κακά τα ψέματα... Δεν θα σωθεί η χώρα επειδή εγώ δεν θα βλέπω την σύντροφο μου. Ούτε θα κάνουμε κάποια διασπορά του ιού. Απ'το σπίτι δουλεύει και μέχρι το σουπερμάρκετ πάει και πάω. Καλή προσπάθεια όμως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
1 λεπτό πριν, denis_kos είπε

Επειδή δεν βγάζω άκρη, εγώ που πηγαίνω τη γυναίκα κάθε μέρα στη δουλειά για να μην μπαίνει σε λεωφορεία? Ουσίαστικα μου το απαγορεύουν?

Όχι ρε παιδιά. Στην εργασία επιτρέπεται. Εντάξει θα οδηγείς εσύ, δεν είναι πρόβλημα, αρκεί να μην είναι και άλλοι στο αυτοκίνητο. Δεν είναι χαζοί οι αστυνομικοί, καταλαβαίνουν που γίνεται επί σκοπού η λαδιά..

Μόλις τώρα, llldoomlll είπε

ναι και ? τι θα καταλαβει ? αν παω σουπερ μαρκετ ? αν παω σε γιατρο ή αν βγηκα για περπατημα 

σιγα μη μου κανει και παρεα μεχρι να τελειωσω την βολτα του σκυλου ελεος 

μα το χαρτι θα συμπληρωνεις αναλογα για ποιο λογο βγηκες. δεν ειναι πολλαπλες επιλογες για να βαλεις οτι σε βολευει παραπανω απο 1 σκοπό μετακινησης.

2 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Οπότε αν σε βρούνε οι μπάτσοι με σκουπίδια θα ρωτήσουν διεύθυνση κατοικίας και θα μετρήσουν απόσταση των δύο σημείων από το κινητό μέσω δορυφορου......

οχι απλα κάποιοι νομιζουν οτι ολα δουλεύουν ρολοι

Επισκέπτης
1 λεπτό πριν, llldoomlll είπε

ναι και ? τι θα καταλαβει ? αν παω σουπερ μαρκετ ? αν παω σε γιατρο ή αν βγηκα για περπατημα 

σιγα μη μου κανει και παρεα μεχρι να τελειωσω την βολτα του σκυλου ελεος 

Θα λέει το χαρτί s/m για παράδειγμα. Ε θα δει την διεύθυνσή σου και θα καταλάβει αν από τον δρόμο που είσαι πας s/m. Τοπική αστυνομία είναι, όχι από την Αμερική, ξέρουν τους δρόμους και που έχει s/m. E αν το χαρτί λέει ότι βγήκες από το σπίτι στις 10 και είναι 3 το μεσημέρι, ε θα το φας το 150άρι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

Κακά τα ψέματα... Δεν θα σωθεί η χώρα επειδή εγώ δεν θα βλέπω την σύντροφο μου. Ούτε θα κάνουμε κάποια διασπορά του ιού. Απ'το σπίτι δουλεύει και μέχρι το σουπερμάρκετ πάει και πάω. Καλή προσπάθεια όμως.

Ολοι οσοι τοσες μέρες κυκλοφορούσαν, από τον μικρότερο ως τον μεγαλύτερο, πάνω κάτω τα ίδια επιχειρήματα έλεγαν... και εδω και στην Ισπανία και στην Ιταλία και στην Αμερική...

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, xxatziva είπε

μα το χαρτι θα συμπληρωνεις αναλογα για ποιο λογο βγηκες. δεν ειναι πολλαπλες επιλογες για να βαλεις οτι σε βολευει παραπανω απο 1 σκοπό μετακινησης.

ρε Χ 

δηλαδη ή θα μας χεσει ο σκυλος το σπιτι ή θα παω να γραψω φαρμακα ? πατε καλα μωρε?

ας βγαλουν την ΠΝΠ να γελασουμε

6 λεπτά πριν, AtiX είπε

Εεε οποία η διαφορά από το να έχεις και ένα χαρτί που να αποδεικνύει ότι όντως υπάρχει λόγος που είσαι έξω...

η διαφορα ειναι οτι το χαρτι δεν αποδεικνυει τιποτα, ειναι ο ισχυρισμος μου 

Επεξ/σία από llldoomlll
  • Like 1

Επισκέπτης
3 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

Μπορείς να πας τώρα και να μείνεις εκεί ή να έρθει αυτή. Εκτός αν είναι σε άλλη πόλη και δεν προλαβαίνεις μέχρι 6 το πρωί

σήμερα το πρωί, στον ναό κοίμηση της θεοτόκου στη γλυφάδα (πίσω απο το ξενοδοχείο fenix) μαζεμένοι καμμια 25-30 μεσα στο εκκλησάκι και απεξω αλλοι 15-20, μιλάμε τελείως ψεκασμένοι και με αυτά που λέγανε με έκαναν να χάσω κάθε ελπίδα.. (π.χ. ο ιός του θεού που δοκιμάζει τους πιστούς κλπ κλπ κλπ)

Επισκέπτης

Πως δεν αποδεικνύει τίποτα;

Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε

Θα λέει το χαρτί s/m για παράδειγμα. Ε θα δει την διεύθυνσή σου και θα καταλάβει αν από τον δρόμο που είσαι πας s/m. Τοπική αστυνομία είναι, όχι από την Αμερική, ξέρουν τους δρόμους και που έχει s/m. E αν το χαρτί λέει ότι βγήκες από το σπίτι στις 10 και είναι 3 το μεσημέρι, ε θα το φας το 150άρι..

η τραπεζα την παρασκευη ειχε ουρα 20 ατομα για να μπεις μεσα ελα να παμε στις 10 να δουμε τι ωρα θα τελειωσουμε

Τον οποίο στον έλεγχο θα πρέπει να τον αποδείξεις...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...