Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, duende είπε

μη τρωγεστε ρε σεις...ειναι μια ευκαιρια να λειτουργησουμε επιτελους συλλογικα ως κοινωνια... υπομονη και θα το ξεπερασουμε και αυτο..που θα παει

Να κι ένας σωστός εδώ μέσα!Ψυχιατρείο κατάντησε...

• Like 1
  • Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AtiX είπε

Επίσης μήπως την εχεις δει κάποιος???

καθολου.γνωριζω τα δικαιωματα και τις υποχρεωσεις μου και δεν φοβαμαι κανενα μπαμπουλα

• Like 1
  • Sad 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, AtiX είπε

Ξέρεις το ακατάσχετο δεν θα είναι για πάντα σε αντίθεση με τα πρόστιμα που δεν σβήνονται...

Επίσης μήπως την εχεις δει κάποιος???

https://m.lifo.gr/now/greece/275007/koronoios-13-den-tirisan-tin-karantina-prostimo-5-000-eyro-ston-kathena

αλλο αυτο φιλε μου, αυτοι καλα καναν και το φαγαν

οπως θα φανε και την 150 οσοι αραζουν σε πλατειες βουνα λαγκαδια

ολοι οι αλλοι κανουμε τις δουλειες μας με προσοχη και μετα μαζευομαστε σπιτι 🥳

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, suspiria είπε

καθολου.γνωριζω τα δικαιωματα και τις υποχρεωσεις μου και δεν φοβαμαι κανενα μπαμπουλα

Άρα γνωρίζεις ότι είναι υποχρέωση σου να βγαίνεις από το σπίτι μόνο για τα απαραίτητα είδη, δουλειά ή μικρή βόλτα στην γειτονιά.

Δημοσ.

Τα ΜΜΜ υποθέτω δουλεύουν κανονικά; (όσο κανονικά είναι η μείωση των δρομολογίων)

Εγώ δουλεύω με βάρδιες (αλλάζουν κάθε εβδομάδα), αύριο δουλεύω βράδυ. Θα έχω απλά την φόρμα μετακίνησης αύριο; Κάτι είδα ότι από το μεσημέρι και μετά θα θέλουν το χαρτί από τον εργοδότη πράγμα που δεν θα μπορώ να έχω προφανώς.

Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Strigla είπε

Να κι ένας σωστός εδώ μέσα!Ψυχιατρείο κατάντησε...

Μην πέσεις από τα σύννεφα αν κάποια στιγμή αποκαλυφθεί ότι όλον αυτόν τον παραλογισμό τον δημιουργούνε τρία τέσσερα άτομα με πέντε έξη διαφορετικά  account...

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 6
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Αν είναι 50μ, ΝΑΙ.

Οπότε αν σε βρούνε οι μπάτσοι με σκουπίδια θα ρωτήσουν διεύθυνση κατοικίας και θα μετρήσουν απόσταση των δύο σημείων από το κινητό μέσω δορυφορου......

Δημοσ.

Επειδή δεν βγάζω άκρη, εγώ που πηγαίνω τη γυναίκα κάθε μέρα στη δουλειά για να μην μπαίνει σε λεωφορεία? Ουσίαστικα μου το απαγορεύουν?

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Grim Ripper είπε

Τα ΜΜΜ υποθέτω δουλεύουν κανονικά; (όσο κανονικά είναι η μείωση των δρομολογίων)

Εγώ δουλεύω με βάρδιες (αλλάζουν κάθε εβδομάδα), αύριο δουλεύω βράδυ. Θα έχω απλά την φόρμα μετακίνησης αύριο; Κάτι είδα ότι από το μεσημέρι και μετά θα θέλουν το χαρτί από τον εργοδότη πράγμα που δεν θα μπορώ να έχω προφανώς.

Ευχαριστώ.

Ναι, την πρώτη μέρα την φόρμα και μετά χαρτί του εργοδότη  με το ωράριο και αν είναι σε βάρδιες να αναγράφεται..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε

Φοράνε γάντια. Μια χαρά θα ελέγχουν. Τα ίδια λέγατε και για τα τσιγάρα και μια χαρά εφαρμόστηκε. Άσε που δεν χρειάζεται να την πιάσει την ταυτότητα. Απλά να δει το όνομα και την φάτσα σου..

ναι και ? τι θα καταλαβει ? αν παω σουπερ μαρκετ ? αν παω σε γιατρο ή αν βγηκα για περπατημα 

σιγα μη μου κανει και παρεα μεχρι να τελειωσω την βολτα του σκυλου ελεος 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, llldoomlll είπε

αλλο αυτο φιλε μου, αυτοι καλα καναν και το φαγαν

οπως θα φανε και την 150 οσοι αραζουν σε πλατειες βουνα λαγκαδια

ολοι οι αλλοι κανουμε τις δουλειες μας με προσοχη και μετα μαζευομαστε σπιτι 🥳

Εεε οποία η διαφορά από το να έχεις και ένα χαρτί που να αποδεικνύει ότι όντως υπάρχει λόγος που είσαι έξω...

Δημοσ.

οσοι δεν εχουν καρτα στο καρτοκινητο και εχει γινει φραγη λιγο πριν την οριστικη διακοπη πως στελνουν μήνυμα? το αλλο τα μετρα λενε αναστολη πληρωμης, αρα πληρωμη εφαπαξ οτι δεν εδινες ή σε δοσεις αρα μια ζωη χρεωμενοι. πες ακυρωση καταβολης για 1-2 μηνες και γινε μαγκας αλλα που μυαλο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...