Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα #2

insomnia.gr
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

+ Αρκετά κρούσματα στο προσωπικό του νοσοκομείου χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα να μπουν σε καραντίνα. Αυτό οδηγεί σε περαιτέρω διασπορά εντός του νοσοκομείου (και εκτός).

(Στην Ελλάδα από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα το 10% περίπου είναι ιατροί/νοσηλευτές κλπ αλλά ευτυχώς ακόμα αντέχει το σύστημα να τους στερείται έστω και για 7 μέρες (και όχι 14)).

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
5 minutes ago, krakozia said:

Υπερφορτωση συστηματος υγειας, 22% του πλυθυσμου της ιταλιας ειναι ανω των 65.......νομιζω ειναι οι βασικοι λογοι

Κάπου διάβασα πως εκεί είναι στις πρώτες θέσεις στην άσκοπη χρήση αντιβιοτικών χωρίς συνταγή γιατρού. Και προσπαθούσαν να το συνδέσουν αυτό με τις μικρότερες αντοχές του πληθυσμού σε άλλες λοιμώξεις που μπορεί να παρουσιαστούν μέσα στα νοσοκομεία κλπ... 

Δεν ξέρω αν ισχύει. 

• Like 6

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, tornado είπε

Το μόνο που δουλεύει είναι η σύγχρονη εκπαίδευση αλλά εδώ μιλάμε για cisco όχι αηδίες... 

Ευκαιρία ήταν να φανούν οι αντοχές του συστήματος οι οποίες ήταν εντελώς της πλάκας. 

Θα είχε ενδιαφέρον αν θα μας μείνει κάτι από όλα αυτά η από την νέα χρονιά θα ξεχαστούν όλα αυτά και παπαλα...

Η cisco είναι από άλλο ανέκδοτο φιλτατε. Οι τύποι είναι υπερβολικά πολλά χρόνια μπροστά σε αυτό που κάνουν, δούλευα πριν 13 χρόνια σε εταιρεία που ήταν cisco gold partner και είχα επαφή με κόσμο από εκεί. Οι διαδικασίες τους και ο τρόπος οργάνωσης και δουλειάς τους ήταν από τότε πολύ πολύ μπροστά. Η πλάκα είναι ότι και το sch.gr υποστηρίζει σύγχρονη εκπαίδευση... Λέω να το δοκιμάσω καμιά μέρα για να γελάσω. Επίσης μην ξεχνάμε ότι το Cisco WebEx στην έκδοση που μας έχει δωθεί εμάς δεν το έχει και η κουτσή Μαρία σπίτι. Δεν μπαίνει ο καθένας να κάνει βιντεοκλήση όπως το Skype, το Viber κλπ. Θεωρώ ότι αν κατέβάσει κάποιος την δωρεάν έκδοση του WebEx θα δει κάποια προβληματάκια λογικά... Έχουν δώσει προτεραιότητα στο business κομμάτι του λογισμικού θεωρώ. Το παγκόσμιο internet δεν ξέρω πόσο θα την παλέψει... 🙄 Καλό θα ήταν ειδικά οι πάροχοι streaming περιεχομένου να ρίξουν max 720p τα πάντα όλα αυτή την εποχή για να αντέξουν σε πλήρη ταχύτητα ανελαστικες υπηρεσίες του διαδικτύου και αυτοί που πραγματικά το χρειάζονται σε κρίσιμες εφαρμογές να το έχουν σε πλήρη ταχύτητα ( δεν μιλάω για την εκπαίδευση φυσικά ε). Τέλος καλό είναι και εμείς να ρίξουμε σε 720p το πολύ τα ρημάδια τα βίντεο που βλέπουμε στο YouTube ας πούμε και όπου αλλού μπορούμε...

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 2

28 λεπτά πριν, tornado είπε

Το μόνο που δουλεύει είναι η σύγχρονη εκπαίδευση αλλά εδώ μιλάμε για cisco όχι αηδίες... 

Ευκαιρία ήταν να φανούν οι αντοχές του συστήματος οι οποίες ήταν εντελώς της πλάκας. 

Θα είχε ενδιαφέρον αν θα μας μείνει κάτι από όλα αυτά η από την νέα χρονιά θα ξεχαστούν όλα αυτά και παπαλα...

Επειδή συγγενικό μου πρόσωπο ειναι εκπαιδευυτικός που αυτές τις μέρες παλευει να μάθει το cisco meetings *** (κοντρα σε διαφορεους συνδικαλιστές που το σαμποτάρουν) ξέρω ότι όχι, ούτε αυτή δουλεύει κανονικά. τουλάχιστον όχι μέχρει πριν λίγες μέρες που το είδα με τα μάτια μου. Δεν μπορεί να αντέξει 20 άτομα συδνεδεμένα.

*** κατά τα άλλα, διάφοροι καθηγητές λένε ότι θέλουμε εκπαίδευση να μάθουμε το cisco meetings (στην ουσια ένα skype) αλλά οι γυναίκες είναι όλη την ώρα σε FB, insta κλπ ... οι άλλοι έχουνε σκίσει στη ζωή τους ότι πρόγραμμα/παιχνίδι υπάρχει.

• Like 2
  • Sad 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, DrLo είπε

Επειδή συγγενικό μου πρόσωπο ειναι εκπαιδευυτικός που αυτές τις μέρες παλευει να μάθει το cisco meetings *** (κοντρα σε διαφορεους συνδικαλιστές που το σαμποτάρουν) ξέρω ότι όχι, ούτε αυτή δουλεύει κανονικά. τουλάχιστον όχι μέχρει πριν λίγες μέρες που το είδα με τα μάτια μου. Δεν μπορεί να αντέξει 20 άτομα συδνεδεμένα.

*** κατά τα άλλα, διάφοροι καθηγητές λένε ότι θέλουμε εκπαίδευση να μάθουμε το cisco meetings (στην ουσια ένα skype) αλλά οι γυναίκες είναι όλη την ώρα σε FB, insta κλπ ... οι άλλοι έχουνε σκίσει στη ζωή τους ότι πρόγραμμα/παιχνίδι υπάρχει.

Εγώ που είμαι εκπαιδευτικός πάντως Παρασκευή στις 9 το πρωί έκανα meeting με 12 άτομα + εμένα, κανονικά. Τώρα για περισσότερα δεν ξέρω να πω τι γίνεται.

Επεξ/σία από dimoskoutr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Sanjuro είπε

Οταν το ενστικτο της αυτοσυντηρησης ειναι ανωτερο απο καθε απειλη ειτε για δημοσια υγεια ειτε σωματικη ακεραιοτητα πολεμος, ετσι ειναι θα δοκιμαστουνε πολλα

Επεξ/σία από μπουρτζοβλαχος
  • Like 7

2 hours ago, zio10 said:

Το βρίσκω πιο πιθανό να είναι κλειστές κι άλλες επιχειρήσεις.

Αυτό που λες δε γίνεται. Τα μόνα που μείναν ανοιχτά και δέχονται κόσμο είναι φούρνοι, φαρμακεία, σμ. 

Τίποτα απ αυτά δε μπορεί να κλείσει

Επισκέπτης
3 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

Το λιγότερο που μπορεί να κάνει η κυβέρνηση της Ιταλίας είναι να παραιτηθεί μόλις τελειώσει όλο αυτό και να εξαφανιστεί από την πολιτική ζωής της χώρας. Έχουν σκοτώσει μέχρι στιγμής 10000 κόσμο and counting..

Επισκέπτης

Στην ιταλια η κατασταση ειναι ιδια παντου;.........πχ ειναι το ιδιο χαλι μιλανο και ναπολι;

Γιατι ακουμε ιταλια ιταλια αλλα ειναι μεγαλη χωρα

3 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Εγώ που είμαι εκπαιδευτικός πάντως Παρασκευή στις 9 το πρωί έκανα meeting με 12 άτομα + εμένα, κανονικά. Τώρα για περισσότερα δεν ξέρω να πω τι γίνεται.

Μπορεί,

Μπορεί να έχει να κάνει από περιπτωση σε περίπτωση, τι ώρα είναι και άρα γενικά τι κίνηση κλπ κλπ

Σαν πλατφορμα πάντως, τουλάχιστον αυτό που είδα δεν είναι κάτι περισσότερο από ένα skype. (για τις παραδόσεις)

• Moderators
32 minutes ago, Mobid said:

Δεν ξέρω ειλικρινά τι θα γίνει με αυτή την κατάσταση.... Έχουμε χάσει τις δραστηριότητες μας και πολλά άλλα .. Μόνο εγώ έχω αρχίσει να πέφτω ψυχολογίκα; 

Ναι, μόνο εσύ μάλλον, οι υπόλοιποι γουστάρουμε να ζούμε σαν κατάδικοι. 

• Like 1
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, DrLo είπε

Επειδή συγγενικό μου πρόσωπο ειναι εκπαιδευυτικός που αυτές τις μέρες παλευει να μάθει το cisco meetings *** (κοντρα σε διαφορεους συνδικαλιστές που το σαμποτάρουν) ξέρω ότι όχι, ούτε αυτή δουλεύει κανονικά. τουλάχιστον όχι μέχρει πριν λίγες μέρες που το είδα με τα μάτια μου. Δεν μπορεί να αντέξει 20 άτομα συδνεδεμένα

Γιατι το χρησιμοποιεί κανεις? Μέχρι 10-15 άτομα σηκωνει αυτη τη στιγμη. (πολλά σχολεία χρησιμοποιούν το hangouts τοu gmail)

Το μεγάλο γέλιο ειναι με το e-me που σέρνεται και δε μπορεις να κάνεις τιποτα!! 

Όλοι οι εκπαιδευτικοι αυτη τη στιγμη με μέιλ στέλνουν.

Και έχεις και τους δημοσιογράφους να τους κατηγορουν οτι κάθονται. Και επειδη κι εγω έχω συγγενικο μου πρόσωπο, εργάζεται τουλάχιστον 12 ωρες την ημέρα για να στείλει υλικό σε 10 τάξεις που έχει και συνολικά 110 μαθητές (ειδικό σχολείο γαρ με ακόμα μεγαλύτερη δυσκολία στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, στην οποια ελάχιστοι εκπαιδευτικοι και με δικη τους προτωβουλία έχουν λάβει εκπαιδευση)

Πάντως συνδικαλιστές που να το σαμποτάρουν δεν έχω δει ως τωρα. Ο γνωστότερος όλων (να μην λέμε ονοματα, ο συγγενης σου τον γνωριζει), λέει το προφανές. Πως δεν μπορουν να βάζουν έμμισθα τρολ να κατηγορουν τον εκπαιδευτικο όταν δεν υπάρχει κατάρτιση. Κάνουν ότι μπορουν.

Επεξ/σία από pontez2
  • Like 2
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...