Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα #2

insomnia.gr
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, suspiria είπε

προφανως δεν καταλαβατε το χιουμοριστικο του μηνυματος μου και τσιμπησατε

παρολα αυτα ειμαι κατα της αστυνομευσης σε βαθμο τετοιο που ετσι και αλλιως δεν προκειται να γινει

σας κανουν οτι θελουν τα μμε 

https://m.lifo.gr/now/greece/275007/koronoios-13-den-tirisan-tin-karantina-prostimo-5-000-eyro-ston-kathena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
22 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Μα τι λες τώρα; 

Το έγγραφο που κατέβασα αρχικά τα είχε ξεχωριστά, τώρα που το ξανακατέβασα  τα έχει στο ίδιο κουτάκι.

2 hours ago, fredd0 said:

και υποθετω οτι δε θα δεις ποτε?

ειμαι δημοτικος υπαλληλος και ετσι και αλλιως δουλευω με εκτακτη μεταταξη σε υπηρεσια σχετικη με διανομη βοηθειας σε ανημπορους συνδημοτες (διανομη φαρμακων, τροφιμων κλπ) 

• Sad 1

2 λεπτά πριν, mindreader είπε

Δηλαδη θελει ΔΗΛΩΣΗ, για να πας να πεταξεις τα σκουπιδια στον κάδο;

Αν είσαι από αυτούς που βάζουν τα σκουπίδια στο αυτοκίνητο και τα πηγαίνουν σε κάδο που βρίσκεται 3-4 τετράγωνα παρακάτω.....

• Like 1

44 λεπτά πριν, kOzanitisV είπε

ψαχνω  ενα πινακα που να δειχνει στην ευρωπη αριθμος κρουσματων/αριθμος νοσηλευομενων. Οποιος γνωριζει ας στειλει Link.

https://www.bing.com/covid

• Like 1

8 λεπτά πριν, mpazoykas είπε

παιδιά να ρωτήσω.καποιος μου είπε ότι το απλό χαρτί είναι μόνο για αύριο,από μεθαύριο θα ισχύει το έντυπο  που έιναι στην ιστοσελίδα ισχύει κάτι τέτοιο?

Ισχύει, μόνο για αύριο και μεσημερι προς απόγευμα η μέχρι να επιστρέψεις από δουλειά, μετά υποτίθεται ότι έχεις εκτυπώσει το καινούργιο. 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλα αν βρεθει αστυνομικος να εφαρμοσει τις Μ@λ@κιες τους σφυριξτε μου

γιατι περα απο την πλακα, ακομα και ταυτοτητα να ελεγξει ο αστυνομικος μπορει να μεταφερει κορονοιο, αλλη ορεξη δεν εχει ειμαι σιγουρος

Επεξ/σία από llldoomlll
  • Like 2

3 λεπτά πριν, popopo είπε

Αυτό ακριβώς υποστηρίζω κι εγώ! Θέλεις να το παίξεις μάγκας, θα αναλάβεις και την ευθύνη! Δε θα πληρώνουμε οι υπόλοιποι την μαγκιά σου για να σε περιθάλψουμε.

tree.jpg.d93e555d0ce55d0dcdbfb60041f60c7f.jpg

• Like 1

μη τρωγεστε ρε σεις...ειναι μια ευκαιρια να λειτουργησουμε επιτελους συλλογικα ως κοινωνια... υπομονη και θα το ξεπερασουμε και αυτο..που θα παει

• Like 7

Επισκέπτης
Μόλις τώρα, llldoomlll είπε

καλα αν βρεθει αστυνομικος να εφαρμοσει της Μ@λ@κιες τους σφυριξτε μου

γιατι περα απο την πλακα, ακομα και ταυτοτητα να ελεγξει ο αστυνομικος μπορει να μεταφερει κορονοιο, αλλη ορεξη δεν εχει ειμαι σιγουρος

Φοράνε γάντια. Μια χαρά θα ελέγχουν. Τα ίδια λέγατε και για τα τσιγάρα και μια χαρά εφαρμόστηκε. Άσε που δεν χρειάζεται να την πιάσει την ταυτότητα. Απλά να δει το όνομα και την φάτσα σου..

Μόλις τώρα, suspiria είπε

ειναι ακατασχετα, ειμαι και τριτεκνος

Ξέρεις το ακατάσχετο δεν θα είναι για πάντα σε αντίθεση με τα πρόστιμα που δεν σβήνονται...

Επίσης μήπως την εχεις δει κάποιος???

2 λεπτά πριν, llldoomlll είπε

καλα αν βρεθει αστυνομικος να εφαρμοσει της Μ@λ@κιες τους σφυριξτε μου

https://m.lifo.gr/now/greece/275007/koronoios-13-den-tirisan-tin-karantina-prostimo-5-000-eyro-ston-kathena

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...