Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα #2

insomnia.gr
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, suspiria είπε

Που θα βρεθουν τοσοι μπατσοι να αστυνομευουν ρε;Και αν δεν πληρωσω εγω θα με βαλουν φυλακη;Οι φυλακες ειναι τιγκα θα τηρειται εκει η αποσταση του 1,5 μετρου;

Ευλογες αποριες....

Προφανώς θα περνάνε περιστασιακά από κανένα μέρος που ξέρουν από πριν ότι μπορεί να πάει κόσμος χωρίς να είναι απαραίτητο να βγει πχ παραλία πεζόδρομος πλατεία. Η μπορεί να πάνε σε καμία λεωφόρο η κεντρικό σημείο και να ρωτήσουν κανέναν που θα τους φανεί ότι βγήκε χωρίς λόγο. Γενικά το όλο εγχείρημα γίνεται για να δυσκολέψει η να περιορίσει τις άσκοπες μετακινήσεις, δεν τις εξαλείφει εντελώς, αυτο επαφίεται στον καθέναν. Εγώ πάντως δεν ρισκάρω να φάω πρόστιμα ασχέτως αν μπορεί να μην με ελέγξει και κανεις, είναι κάτι σαν τους ελεγκτές στα ΜΜΜ, μια στο τόσο κι αν δεν είσαι οκ τρως πρόστιμο. 

Επεξ/σία από Βασίλης_29
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, fredd0 είπε

αν δε πληρωνεις θα παει στην εφορια. Αν μαζεψεις αρκετα, θ 'αρχισουν τις κατασχεσεις λογαριασμων κλπ

εχω να δω πανω απο 500ευρω στο λογαριασμο μου πανω απο 10 χρονια

• Confused 1

παιδιά να ρωτήσω.καποιος μου είπε ότι το απλό χαρτί είναι μόνο για αύριο,από μεθαύριο θα ισχύει το έντυπο  που έιναι στην ιστοσελίδα ισχύει κάτι τέτοιο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν κενά, αν θέλει καποιος να πάει στην κατοικία της σχέσης του τι βάζει?
Αν καποιος θέλει να πάει σε γραφείο κουριερ στην επαρχία που κάνει διανομη 1-2 φόρες την βδομάδα και χρειάζεται αμεσα να παραλάβει τι βάζει?

Όσο για το σκυλί εάν έχεις σκυλί που απαιτεί κάποια ώρα για εξάσκηση/εκπαίδευση ναι θες 2/3 ώρες, όταν ανεβαίνω βουνά με τον Γερμανικό Ποιμενικό (συνήθως καθημερινά) τόσο χρειάζομαι περίπου.

Επεξ/σία από rosgr100
  • Like 2

Βασικά δε χρειάζονται πρόστιμα, απλή εξακρίβωση στοιχείων και αυτόματη εξαίρεση του παραβάτη από το σύστημα υγείας μέχρι να περάσει το κύμα....

• Like 3
  • Thanks 1

μουσικο διαλειμμα επικαιρο

Γιατί θαρρείς ότι δεν κόβω τα μαλλιά μου γιατί φοράω σκουλαρίκια χαϊμαλιά Είμαστε αιχμάλωτοι στο σπίτι μας, μωρό μου, και πρέπει να `χουμε σαφή διακριτικά

• Like 1

προφανως δεν καταλαβατε το χιουμοριστικο του μηνυματος μου και τσιμπησατε

παρολα αυτα ειμαι κατα της αστυνομευσης σε βαθμο τετοιο που ετσι και αλλιως δεν προκειται να γινει

σας κανουν οτι θελουν τα μμε 

• Like 1

Μόλις τώρα, suspiria είπε

Και ρισκάρεις να σου πάρουν τα 150 από αυτά τα λίγα που έχεις???

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πω ρε παιδιά δεν αντέχω άλλο. Γιατί στην χώρα αυτή να μην μπορείτε να ακολουθήσετε 2-3 πράγματα για λίγο καιρό που είναι για το καλό σας; Γιατί να προσπαθείτε να βρείτε τρόπους να παρακάμψετε το σύστημα; Νομίζετε ότι επειδή είστε νέοι είστε και αλώβητοι; Οι καπνιστές έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο, οι υπερτασικοί επίσης. Αρκετός κόσμος έχει κάτι ελαφρύ (ίσως καρδιακό ή αυτοάνοσο για παράδειγμα) που δεν του έχει δημιουργήσει ποτέ θέμα, μπορεί να μην το γνωρίζει καν, αλλά αν κολλήσει μπορεί να τον πάει πιο σοβαρά. Πολύς κόσμος δεν κάνει εξετάσεις, ούτε καν αίματος για χρόνια. Είστε τόσο σίγουροι ότι αν σας γυρίσει σε πνευμονία θα την περάσετε εύκολα; Δεν λέω ότι θα καταλήξει σε θάνατο αλλά και η πνευμονία δεν είναι απλό πράγμα. Εδώ και το απλό συνάχι είναι ενοχλητικό και σε ταλαιπωρεί για μερικές μέρες. Και στην τελική γιατί θέλετε να διακινδυνεύσετε να σκοτώσετε έναν ηλικιωμένο μόνο και μόνο για να βγείτε παραπάνω ώρα βόλτα ή πιο μακριά; Και για μένα δεν είναι εύκολο. Πριν 2 εβδομάδες ήμουν στην Κοπεγχάγη και μου ήρθαν δύο σοκ. Αφενός ότι γύρισα στην Ελλάδα που σε σχέση με την Δανία είναι 150 χρόνια πίσω σε όλα τα θέματα και αφετέρου ο ιός. Είμαι 12 συνεχόμενες μέρες μέσα στο σπίτι, αλλά τι να κάνω; Απλά κάνω υπομονή γιατί έτσι πρέπει και για μένα και για τους άλλους..

Επεξ/σία από Επισκέπτης

6 λεπτά πριν, suspiria είπε

Που θα βρεθουν τοσοι μπατσοι να αστυνομευουν ρε;Και αν δεν πληρωσω εγω θα με βαλουν φυλακη;Οι φυλακες ειναι τιγκα θα τηρειται εκει η αποσταση του 1,5 μετρου;

Ευλογες αποριες....

Βεβαιώνεται. Δεν το πληρώνεις επί τόπου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, suspiria said:

Και με αυτα τα μυαλα ουτε πρόκειται 

Επεξ/σία από pant13

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...