Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panomelene είπε

Καλησπερα

Προέκυψε κατι αμεσο και χρειαζεται να παω στο νησι που σπουδαζω 

Γνωριζει κανενας αν με το φοιτητικο πασο θα με αφησουν στο λιμανι να περασω στο νησι;;

Να μη σε πάρουμε στο λαιμό μας καλύτερα. Ο ένας θα πει ναι, ο άλλος θα πει όχι και τελικά εσύ θα πληρώσεις το πρόστιμο. Θα έπαιρνα τηλέφωνο το τοπικό αστυνομικό τμήμα για να ρωτήσω. (Όχι το 100, ούτε το 112, ούτε τον ΕΟΔΥ).

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Απλα εγινε κατι με το σπιτι οπως με ενημερωσαν και καραφλιασα 

Θα παω στο αστυνομικο τμημα το πρωι να ρωτησω

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε

δηλαδή εσύ περίμενες το πρώτο κρούσμα στο Ρέθυμνο για να διαπιστώσεις ότι η κατάσταση είναι άκρως επικίνδυνη ?

Προφανώς και όχι ... 

Αλλά είναι αυτό που λένε.. "μέχρι να το πάθεις και εσύ " .

Βλέπουμε καθημερινά τι γίνεται σε όλη την Ελλάδα και στον κόσμο .. αλλά όταν φτάσει και στην πόρτα σου αρχίζεις και το συνειδητοποιείς

Δημοσ.
1 ώρα πριν, greekfragma είπε

έχεις μήπως το όνομά του; έχω φίλο στη Νέα Υόρκη να μου πει κάποια πράγματα

Βασίλης Βελμαχος. Είναι θείος της γυναίκας μου 

Δημοσ.
1 minute ago, Mr^Robot said:

αλλά όταν φτάσει και στην πόρτα σου αρχίζεις και το συνειδητοποιείς

Αυτό είναι και το μεγάλο πρόβλημα. Όχι μόνο για την Ελλάδα βέβαια. 

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kirileman είπε

Δεν καταλαβαίνω το μένος εναντίον των Ελλήνων του εξωτερικού που προσπαθούν να επαναπατριστούν. Αν δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να παραμείνουν σε μια ξένη χώρα, που η εταιρεία τους έχει αναστείλει τη λειτουργία της και ο εκμισθωτής απαιτεί την πληρωμή του ενοικίου, τι πρέπει να κάνουν; Με κανέναν συγγενή εκεί και τα ξενοδοχεία κλειστά, τι πρέπει να κάνουν; Να πεθάνουν σαν τα σκυλιά στο δρόμο; Που και σκυλιά να ήταν, όλο και κάποιος θα έβγαινε να τα ταΐσει. Αναγκαστικά επιτρέπουν στη χώρα τους για να μείνουν προσωρινά σε συγγενικά τους πρόσωπα. Ποιο είναι το πρόβλημα; Η χώρα οφείλει να τους βοηθήσει να γυρίσουν και εκείνοι να ακολουθήσουν την προβλεπόμενη διαδικασία. Σταματήστε να βγάζετε σκατοψυχιά, βρομίσαμε.

Οι εργαζόμενοι θα πάρουν το 80% του μισθού τους απο το κράτος,απαγορευεται για 3 μήνες να τους βγάλουν απο τα σπίτια τους.Διευκολυνσεις απο το γκάζι ηλεκτρικό και τηλέφωνο.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panomelene είπε

Εαν εγινε κατι τυπου κλοπη ή καταστροφη θα πρεπει να στειλει το εκει ΑΤ στο ΑΤ της περιοχης σου σημα και θα σου δωσουν χαρτι...

Πηρα τετοιο χαρτι απο τμημα γιατι βαραγε ο συναγερμος στο μαγαζι στις 3 το βραδυ...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kostasspil είπε

Αυτό είναι και το μεγάλο πρόβλημα. Όχι μόνο για την Ελλάδα βέβαια. 

Ναι δυστυχώς.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, 4saken είπε

Τo 20% αυτο τραβαει απο πισω του και ενα ακομα 20-30%.Οικοδομη, προμηθευτες, πωληση αυτοκινητων κτλ κτλ

Πριν λιγο καιρο λεγανε οτι αν δεν παρουμε μετρα θα γινουμε ιταλια σε 10-14 μερες.Τωρα ποσο πισω ειμαστε απο την Ιταλια?

2 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Αν πάμε μέχρι Μάιο με κλειστά μαγαζιά, ας ετοιμάσουν και μερικά χάλια και φλοκατες να στρώσουν ώστε να κάθονται κάτω όσοι θα ζητιανεύουν στους δρόμους. 

Αν γίνει αυτό διαλύθηκε η οικονομία και όλα τα νοικοκυριά. Θα μαζεύουν νεκρούς από πείνα όχι τον ιό. 

Χαλαρωσε φιλε. Το κρατος δε θελει κοσμο σε φλοκατες ουτε νεκρους. Τρομαζοντας τον κοσμο με υπερβολες μονο καλο δε κανουμε στην οικονομια. Ξερουν καλυτερα τι πρεπει να κανουν και στη τελικη ποτε δεν εχουν βαλει ως προτεραιοτητα τους πολιτες, την καταλλήλη ωρα θα παρουν τα καταλληλα μετρα για την οικονομια.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
11 minutes ago, panomelene said:

Δε νομίζω ότι θα σου δώσουν άδεια να πας. Στείλε την αστυνομία να δει τι έγινε.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δε νομίζω ότι θα σου δώσουν άδεια να πας. Στείλε την αστυνομία να δει τι έγινε.

Σε εμας δεν ειδαν τιποτα επειδη ειχε ρολλα κατεβασμενα και αναγκαστηκα να παω να τους ανοιξω...

ΥΓ. Βαραγε για ασχετο λογο.. (επεσαν νερα στην εξωτερικη σειρηνα και εχει αισθητηρα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Curtis76 είπε

Χαλαρωσε φιλε. Το κρατος δε θελει κοσμο σε φλοκατες ουτε νεκρους. Τρομαζοντας τον κοσμο με υπερβολες μονο καλο δε κανουμε στην οικονομια. Ξερουν καλυτερα τι πρεπει να κανουν και στη τελικη ποτε δεν εχουν βαλει ως προτεραιοτητα τους πολιτες, την καταλλήλη ωρα θα παρουν τα καταλληλα μετρα για την οικονομια.

Ποιος τρομάζει τον κόσμο με υπερβολές; 

Υπερβολή είναι ότι η οικονομία θα φάει τρελό χαστούκι; η είναι υπερβολή ότι όσοι δούλευαν μεροκάματο δεν θα έχουν χρήματα για τα βασικά; εδώ λίγες μέρες είμαστε έτσι και άρχισε η γκρίνια και η ανασφάλεια. 

Ελλάδα μένεις; ποια κατάλληλα μέτρα; δεν είσαι Ελβετία η Γερμανία, αλλά στην χώρα που η οικονομία της κατά μεγάλο ποσοστο βασίζεται σε μαγαζιά με καφέδες, φούρνους και κλαμπακια-μπουζουκια και ταβέρνες. τα έκλεισες βδομαδες; αντε γειά. 

Πολύ χαλαρό σε βρίσκω. Αν κρατήσει το σενάριο αυτό μερικές βδομάδες με μαγαζιά κλειστά να τα ξαναπούμε... 😑

Δεν απαντάω σε άλλα τέτοια γιατί ο σκοπός εδώ είναι η ανάλυση για τον ιό όχι το οικονομικό κομμάτι. 

Εδώ θα είμαστε σε λίγο καιρό, (Θεού θέλοντος) να τα ξαναπούμε αυτά και να δούμε αν είχα δίκιο για την οικονομική καταστροφή που επιφέρει το μοντέλο με κλείσιμο μαγαζιών για βδομάδες στην Ελλάδα ...!! 

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 2
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, zio10 είπε

Ο Τσιόδρας είπε αν δεν υπάρχει μάσκα ακόμα κι ένα πανί κάτι κάνει.

Από την ώρα που είχαν ότι δεν θα ανοίξουν τα εποχιακά ξενοδοχεία το σκέφτομαι αυτό. Δεν μπορεί να αφήσουν τόσο κόσμο έτσι, αλλά από την άλλη δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα γίνει να τους δώσουν το επίδομα αφού δεν είχαν προσληφθεί ακόμα. Ας το πάρουν και όσοι τέλειωσε το ταμείο ανεργίας ίσως.

Νομίζω για τέτοιες περιπτώσεις γίνεται, έτσι κατάλαβα από αυτά που είπαν σήμερα.

Γενικά καλό Ιούνιο βλέπω κι εγώ και είναι ευνοϊκό σενάριο... απλά αν δεν δώσουν χρήμα θα γίνουν πράγματα κοσμοϊστορικά και πολύ άσχημα.

μπορουνε φιλε μου με βαση το ενεργο δελτιο σε ισχυ στον οαεδ και στο ικα τα ενσημα και διασταυρωση στοιχειων και την περσινη εργασια στο ξενοδοχειο μπορουνε να μας βαλουν και εμας στην πλατφορμα για  επιδομα,,,οσοι ειχαμε δουλεψει δηλαδη στον τουρισμο και δεν εχουμε ταμειο ανεργιας,,,αυτοι που ηδη το παιρνουν ειναι γνωστο οτι θα γινει επεκταση ταμειου....και μην ξεχνας και το αλλο οσοι δεν μπηκαμε φετος ταμειο και  δεν δουλεψουμε φετος η ειναι απο ιουνιο το καλυτερο σεναριο για δουλεια θα εχουμε και τον οκτωβριο προβλημα και δεν θα μπορεσουμε να μπουμε ταμειο λογω ενσημων...και σκεψου και το αλλο οταν ανοιξουν τον ιουνιο στο καλυτερο σεναριο,,νομιζεις οτι θα παρουν το προσωπικο κανονικα??το μισο θα παρουνε και θα κοιταξουν να κανουν την δουλεια τους να δουλευει ενας για τρεις με προσχημα οτι δεν υπαρχουν κρατησεις αναμενομενες πραγμα που μπορει και να συμβει κιολας,, και αλλοι θα αρχισουν τις απειλες ελα με τοσα αυτα σου δινω αν θες αλλιως ο επομενος,,και θα πουνε κιολας οτι αφου το κρατος μου δινει το δικαιωμα να παιρνεις  το μισο μισθο απο 800 π.χ. να παιρνεις 400 εκει θα δειτε τα γελια....Η θα κανουν το αλλο σεναριο θα παρουν κανονικα το προσωπικο και θα δουλευουν εκ περιτροπης 15 μερες το μισο προσωπικο και αλλες 15 το υπολοιπο προσωπικο....με προφαση οτι εχει πληγει η επιχειρηση..Θα τα δειτε στην πορεια αυτα γενικα στις δουλειες τι θα βρισκουν για να μην πληρωνουν κανονικα.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Ggiorgos7 είπε

Καλησπερα φιλε μου.

Πηρα εγω τηλεφωνο στην γραμμη του καταναλωτη και με παρακαλεσαν να μιλησω με εοδυ - καμια σχεση - διοτι προκειται για ενα κομματι που δεν εχουν καμια σχεση ετσι τουλαχιστον ειπαν.

Με λίγα λόγια ,δεν ενδιαφερθηκαν.

Το τηλέφωνό ή το mail του Αδώνιδος που θα το βρούμε να του στέλνουμε όλη μέρα καταγγελίες. Χαχα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...