Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, adi32 είπε

Αυτό με την άθληση ανά 3 ήταν μεγάλο λάθος. 

Θα γεμίσουν οι δρόμοι αθλητές 

Ανά δύο είναι και με 1.5 μέτρο απόσταση..

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, bill987 said:

@billdanos κάνε ένα κόπο και βάλτα στην πρώτη σελίδα.

Μην αγχώνεστε, σιγά σιγά θα στρώσει και η επίσημη σελίδα. Επίσης παρατήρησα πως έχουν αλλάξει κάποια έντυπα την τελευταία ωρα γιατί μάλλον κάνουν αλλαγές και διορθώσεις της τελευταιας στιγμής. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως πιστευω οτι θα επρεπε να υπαρχει και μετακινηση απο οικια σε οικια, με περιορισμους βεβαια. Ξερω ατομα που μενουν σε airbnb ή φιλοξενουνται, που πολυ πιθανον να χρειαστει να μετακινηθουν συντομα. Ειδικα αν το μετρο παραταθει.

Ή ακομα και για ζευγαρια, συγγενεις κλπ, που επρεπε μεσα σε 5 ωρες να αποφασισουν αν θα αποχαιρετιστουν για 2 εβδομαδες ή θα συγκατοικησουν, αν ήταν και ετοιμοι φυσικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι πατερναλιστικές παραινέσεις μερικών «αγίων» χρηστών για πρόθυμη και χαρωπή συμμόρφωση με τα θεόσταλτα μέτρα είναι κάπως περιττές. Τη δουλειά αυτή έχουν πάρει εργολαβία τα ΜΜΕ εδώ και αρκετές μέρες.

Παρεπιπτόντως, παρατηρώ πως το SMS έχει το εξής πλεονέκτημα έναντι της χειρόγραφης υπεύθυνης δήλωσης: δεν απαιτείται να δηλώσεις την διεύθυνση προορισμού.

Επεξ/σία από devanir
  • Like 6
Δημοσ.
Μόλις τώρα, devanir είπε

Οι πατερναλιστικές παραινέσεις μερικών «αγίων» χρηστών για πρόθυμη και χαρωπή συμμόρφωση με τα θεόσταλτα μέτρα είναι κάπως περιττές. Το έργο αυτό έχουν αναλάβει εργολαβία τα ΜΜΕ εδώ και αρκετές μέρες.

Παρεπιπτόντως, παρατηρώ πως το SMS έχει το εξής πλεονέκτημα έναντι της χειρόγραφης υπεύθυνης δήλωσης: δεν απαιτείται να δηλώσεις την διεύθυνση προορισμού.

Μάλλον είσαι καχύποπτος.

Δημοσ.

Που θα βρεθουν τοσοι μπατσοι να αστυνομευουν ρε;Και αν δεν πληρωσω εγω θα με βαλουν φυλακη;Οι φυλακες ειναι τιγκα θα τηρειται εκει η αποσταση του 1,5 μετρου;

Ευλογες αποριες....

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, duende είπε

τα διαγνωστικα κεντρα καταλαβε κανεις αν συμπεριλαμβανονται? πχ εχω να κανω εξετασεις αιματος, τι κανω οεο?

Φυσικά και συμπεριλαμβάνονται αυτό μας έλλειπε. Τσέκαρε το "άλλο" και δίπλα γράψε εκεί που πας και τον λόγο εξέτασης. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, devanir είπε

Οι πατερναλιστικές παραινέσεις μερικών «αγίων» χρηστών για πρόθυμη και χαρωπή συμμόρφωση με τα θεόσταλτα μέτρα είναι κάπως περιττές. Το έργο αυτό έχουν αναλάβει εργολαβία τα ΜΜΕ εδώ και αρκετές μέρες.

Έχεις να προτείνεις κάποια εναλλακτική λύση δεδομένης της κατάστασης???

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Κι εγώ έχω να πάω βιοιατρικη αλλά απάντηση δεν έχουμε πάρει....

Αύριο θα πάρεις.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, devanir είπε

Οι πατερναλιστικές παραινέσεις μερικών «αγίων» χρηστών για πρόθυμη και χαρωπή συμμόρφωση με τα θεόσταλτα μέτρα είναι κάπως περιττές. Τη δουλειά αυτή έχουν πάρει εργολαβία τα ΜΜΕ εδώ και αρκετές μέρες.

πεστα!

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PostHelper είπε

Το διορθωσαν στο https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries για τα κρουσματα στις ΗΠΑ. 8149 δινουν τωρα απο τα 14500 που δινανε πριν.

Το είδα και απορώ πώς είναι δυνατόν να έγινε τόσο μεγάλο λάθος!

Σχεδόν διπλάσια από ό,τι λένε ότι είναι τώρα!

Πώς γίνεται τελικά η ενημέρωση και από ποιον?

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, suspiria είπε

Που θα βρεθουν τοσοι μπατσοι να αστυνομευουν ρε;Και αν δεν πληρωσω εγω θα με βαλουν φυλακη;Οι φυλακες ειναι τιγκα θα τηρειται εκει η αποσταση του 1,5 μετρου;

Ευλογες αποριες....

αν δε πληρωνεις θα παει στην εφορια. Αν μαζεψεις αρκετα, θ 'αρχισουν τις κατασχεσεις λογαριασμων κλπ

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, suspiria είπε

Ευλογες αποριες....

οταν σε πιανουν χωρις κρανος, σε πανε φυλακη? μα κατι ερωτησεις.....

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...