Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, DYEL είπε

ξαναήρθε δεύτερη φορά το μήνυμα σε δύο κινητά μου.οτι να ναι

Και σε εμένα ήρθε δεύτερη φορά και μάλιστα τώρα ήταν φωνητικό το μήνυμα. 

αν βγήκε κάτι καλό από όλη αυτή την κατάσταση ήταν ότι το κράτος επιτέλους έκανε μερικά σημαντικά βήματα μπροστά. 

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, yiannis1991 said:

1 φορά τη μέρα μπορείς έτσι και αλλιώς. Ότι θα έκανες και πριν δηλαδή..

dog-in-curlers-feature.jpg.e40be0efdbb6ad1a09d81f7eabceb530.jpg

Επεξ/σία από CheOnWeb
Επισκέπτης
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mindreader είπε

Και επισημως η Ελλαδα, το πειραματοζωο της Ευρωπης.

Μοναδικη χωρα στα προσφατα χρονικα, με capital controls.

Μοναδική χώρα στα προσφατα χρονικα, με απαγορευση κυκλοφοριας πολιτών.

Και με τη βούλα.

Κάνει κρύο στον πλανήτη σου; :P Ποια μοναδική χώρα με απαγόρευση κυκλοφορίας; Ιταλία, Ισπανία, Σερβία, κτλ.. Και capital controls είχε και η Ισλανδία ή Ιρλανδία δεν θυμάμαι ακριβώς.

Δημοσ.

13 minutes ago, Sanjuro said:

Είναι ζήτημα θανάτου μιας σχέσης. Μας την κάνανε με το ζόρι εξ αποστάσεως τώρα. Καλά το πολύ πολύ θα ρισκάρω το 150ευρώ.

Σκέψου το διαφορετικά . Για να χαρείτε και οι δυο αυτοί τη σχέση θα πρέπει να εξασφαλίσετε ότι είστε και θα παραμείνετε υγιείς . 

και το 150αρι δεν είναι να το ρισκάρεις. Τρως το πρόστιμο και μετά σε υποχρεώνουν σε αναστροφή , δεν συνεχίζεις 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zanskou είπε

Και σε εμένα ήρθε δεύτερη φορά και μάλιστα τώρα ήταν φωνητικό το μήνυμα. 

αν βγήκε κάτι καλό από όλη αυτή την κατάσταση ήταν ότι το κράτος επιτέλους έκανε μερικά σημαντικά βήματα μπροστά. 

Φωνητικά ήταν όλα τα μηνύματα που έχουν στείλει μέχρι τώρα. 

Δημοσ.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό με την άθληση ανά 2 ήταν μεγάλο λάθος. 

Θα γεμίσουν οι δρόμοι αθλητές 

Επεξ/σία από adi32
  • Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mindreader είπε

Και επισημως η Ελλαδα, το πειραματοζωο της Ευρωπης.

Μοναδικη χωρα στα προσφατα χρονικα, με capital controls.

Μοναδική χώρα στα προσφατα χρονικα, με απαγορευση κυκλοφοριας πολιτών.

Και με τη βούλα.

Ακριβώς όπως τα λες!

Και μαζί με την Ελλάδα την πληρώνουν και οι αποικίες της: Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Σερβία, Νορβηγία, Γερμανία και μερικές άλλες τις επόμενες μέρες, μόλις στείλουμε τηλεγράφημα στους εκεί κυβερνήτες!!!

Πού ζεις;

• Like 2
Δημοσ.

Για την πλειοψηφία που τηρουσαμε τα μέτρα δεν θα αλλάξει κάτι, προσωπικά είμαι σε σπίτι 10 μέρες.

Αλλά για τις βλακειες που βλέπαμε παραλίες βόλτες κλπ μπαίνουμε στην διαδικασία να λογοδοτουμε τώρα.

Αυτό που εγώ προσωπικά χάνω είναι το ότι πήγαινα στο σπίτι του κολλητου μπας και περάσει κάπως πιο νορμάλ αυτή η καραντινα.

Τώρα αντε να με πιάσουν και να πω ότι πάω σούπερ μάρκετ στο κέντρο ενώ μένω κηφισια.

Και να πω ότι δεν μας προειδοποιησαν.. Έφυγαν για Πελοπόννησο έφυγαν για Χαλκιδική γέμισαν και την Βουλιαγμένης 

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισοδυναμα ειναι αυτα τα 2 λογικα ετσι?
Οχι ως προς τις επιλογες(στο ενα μαλιστα δεν εχει ωρα) αλλά ως προς την εγκυροτητα εννοω.

d1.png.80c4c987c105ddfdf437ad57175912ba.pngd2.png.a02e300701cf8671c09a049bb0e6e196.png

Επεξ/σία από PostHelper
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...