Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα #2

insomnia.gr
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 λεπτά πριν, logistoulis είπε

H παρουσίαση από τα μέσα έχει φοβερή σημασία στο πώς θα πάρει κόσμος είτε το μέσα είτε το έξω όταν έρθει η ώρα.. 

Η πρώτη παράσταση πήγε καλά...(καραντίνα) δεν εννοώ ότι δεν ήταν σωστή απόφαση αλλά είχαν πολλή υπερβολή πιστεύω στην εικόνα που δίναν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικα logistoulis σε βλεπω να μην σου αρεσουν τα μετρα και να αντιδρας, να μην σου αρεσει βασικα η αβεβαιοτητα.
Αλλά ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? Σε ποιον αρεσει? Αυτη η αβεβαιοτητα υπαρχει και ζουμε και θα ζουμε και αρκετους μηνες ακομα οπως φαινεται με αυτην!
Πότε θα ξαναειμαστε ελευθεροι?
Πότε θα μπορουμε να αναπνευσουμε χωρις φοβο?
Πότε θα γυρισουμε στα κανονικα?

Δυστυχως κανείς δεν ξερει. Οπλισου με υπομονη αλλιως την εβαψες. Αυτο λεω σε ολους. Ακομα και 10 μηνες να παρει το εμβολιο θα βρεθει! Οποτε υπομονη ακομα και 10 μηνες να παρει που λεει ο λογος. Δεν χρειαζεται να πεθανουμε απο καταθλιψη. Οποτε υπομονη.

Βεβαια υπαρχει και το οικονομικο οποτε τα πραγματα ειναι λιγο πιο μπλεγμενα. Οσοι δεν εχουν μαζεμενα χρηματα και δουλεια που μπορουν και την κανουν εν μεσω καραντινας θα υποφερουν πολυ περισσοτερο δυστυχως. Υπομονη και σε αυτους αν και δεν αρκει....

Επεξ/σία από PostHelper
  • Like 4
  • Thanks 1

26 λεπτά πριν, Malthador είπε

Γιατί να της ζητήσει το δημόσιο τα έξοδα της νοσηλείας; Δεν ήταν ασφαλισμένη;

τι ασφαλισμενη για να κοβει βολτες στο μιλανο εν μεσω επιδημιας?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, Perseus1966 said:

Γιατί, όταν ασφαλίζεται κάποιος του κατάσχουν το διαβατήριο; Μου τελειώνουν συνέχεια τα reactions ρε γαμώτο

Επεξ/σία από Kostasspil

10 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Ρε συ μεχρι να καταλαβω οτι αναφεροσουν στον Σουηδο μου κόπηκαν τα πόδια 😋😋

Εμας να δεις πως μας κοπηκαν τα ποδια που το ακουγαμε live...

• Sad 2

• Moderators
Just now, Perseus1966 said:

Δεν θα πω ότι η άποψή σου είναι επικίνδυνη, θα πω απλώς ότι είναι μια σαχλαμάρα και μισή και ότι μπορεί να μας οδηγήσει σε άσχημα μονοπάτια. Όλο πρέπει να δικαιούνται δωρεάν περίθαλψη, όση βλακεία και να τους δέρνει.

Επίσης, όταν πήγε δεν υπήρχε οδηγία που έλεγε να μην πάει.

• Like 5

Αυτη στο Μιλανο απο οτι ακουσα ειχε ιδιωτικη ασφαλιση, εκει πηρε τηλεφωνο και της ειπαν να παει στο ΑΧΕΠΑ. Ταξιδακια στο Μιλανο, ιδιωτικη ασφαλιση, και εγω θα ζηταγα τα λεφτα για την νοσηλεια της χαχα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν θα πω ότι η άποψή σου είναι επικίνδυνη, θα πω απλώς ότι είναι μια σαχλαμάρα και μισή και ότι μπορεί να μας οδηγήσει σε άσχημα μονοπάτια. Όλο πρέπει να δικαιούνται δωρεάν περίθαλψη, όση βλακεία και να τους δέρνει.

Επίσης, όταν πήγε δεν υπήρχε οδηγία που έλεγε να μην πάει.

εχεις καταλαβει οτι εαν αυτο το οργιο δεν πηγαινε βολτουλα στο μιλανο και οι αλλοι οι ανοητοι δεν πηγαιναν ισραηλ θα ειχαμε το πολυ διψηφιο αριθμο κρουσματων?

οσο για τα ασχημα μονοπατια πες στα στους 70 χρονους που ψοφανε για να ζησουν οι πενηνταχρονοι

3 λεπτά πριν, Fir3fly είπε

Αυτη στο Μιλανο απο οτι ακουσα ειχε ιδιωτικη ασφαλιση, εκει πηρε τηλεφωνο και της ειπαν να παει στο ΑΧΕΠΑ. Ταξιδακια στο Μιλανο, ιδιωτικη ασφαλιση, και εγω θα ζηταγα τα λεφτα για την νοσηλεια της χαχα

την ειχα στο αχτι απο την πρωτη ημερα ,αλλα να μου δινει συνεντευξεις λες και ειναι σταρ με εστειλε.

Επεξ/σία από Perseus1966
  • Like 1
  • Confused 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, PostHelper είπε

Γενικα logistoulis σε βλεπω να μην σου αρεσουν τα μετρα και να αντιδρας, να μην σου αρεσει βασικα η αβεβαιοτητα.

δεν αντιδράω και τα τηρώ μάλιστα πιο πολύ από ότι έχω την ευχέρεια γιατί ανέκαθεν ήμουν σπιτίσιος τύπος, απλά εκφράζω προβληματισμό, νομίζω είναι υγιής αντίδραση ο προβληματισμός εκτός αν απαγορευτεί κι αυτό

αυτό που δε μου αρέσει καθόλου πάντως είναι ο πανικός και από αυτόν έχουμε μπόλικο

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 2

8 λεπτά πριν, Perseus1966 είπε

εχεις καταλαβει οτι εαν αυτο το οργιο δεν πηγαινε βολτουλα στο μιλανο και οι αλλοι οι ανοητοι δεν πηγαιναν ισραηλ θα ειχαμε το πολυ διψηφιο αριθμο κρουσματων?

Όταν είχαν πάει δεν υπήρχε απαγόρευση πουθενά και σε κανέναν. Δεν ξέρω αν είχε ακουστεί καν ο κορονοιος τόσο στην Ελλάδα. Γύρισαν πίσω στη χώρα τους οι άνθρωποι και έγινε ότι έγινε. Να τους πάρουμε το κεφάλι τώρα; αν υπήρχε απαγόρευση προφανώς και δε θα πήγαιναν 

31 λεπτά πριν, SakafliaC είπε

Κατ αρχήν δεν έχω κάποια καβάτζα. Το λέω για να μη μιλάμε εκ του ασφαλούς.

Τεράστια είναι η καταστροφή στην Ιταλία είτε θέλετε να το καταλάβετε είτε όχι. Τίποτα άλλο.

Δεν λέει κανείς όχι. Ο συνδυασμός των δύο καταστροφών όμως είναι ακόμα χειρότερος, αυτό λέμε και δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει...

Μόλις τώρα, DjTony είπε

Όταν είχαν πάει δεν υπήρχε απαγόρευση πουθενά και σε κανέναν. Δεν ξέρω αν είχε ακουστεί καν ο κορονοιος τόσο στην Ελλάδα. Γύρισαν πίσω στη χώρα τους οι άνθρωποι και έγινε ότι έγινε. Να τους πάρουμε το κεφάλι τώρα; αν υπήρχε απαγόρευση προφανώς και δε θα πήγαιναν 

τι παει να πει δεν υπηρχε απαγορευση ,ηδη ειχαν λοκνταουν σε χωρια της περιοχης ,ποσο μυαλο χρειαζεται για να καταλαβεις οτι υπαρχει προβλημα.

• Like 1
  • Confused 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, DjTony είπε

Θα συμφωνουσα μαζι σου αλλα οταν γυρισε και εκανε βολτες στο Δημαρχειο στη Θεσ/νικη? Εβλεπε τι χαμος γινοταν και αυτη εκανε βολτες σαν να μην συμβαινει τιποτα.

Και στο αεροδρομειο στην Ιταλια, ειπε πως την θερμομετρησαν, μονο απο αυτο εμενα θα με ειχε βαλει σε σκεψεις οτι κατι συμβαινει.

Επεξ/σία από Fir3fly
  • Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...