Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zio10 είπε

Μπορεί να έχεις μια καβάτζα και να μπορείς να αντέξεις αρκετό καιρό. Αλλά σκέψου ότι υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που ήδη δυσκολεύονται επειδή έμειναν αυτές τις μέρες χωρίς δουλειά. Για αυτούς τους ανθρώπους είναι ήδη μακριά η 10η Απριλίου για το επίδομα και είναι και πόσες χιλιάδες που δεν θα το πάρουν.

Δεν είναι έτσι αλλά τα πράγματα, είναι τεράστια η καταστροφή και σε θέμα υγείας και σε θέμα οικονομίας.

Κατ αρχήν δεν έχω κάποια καβάτζα. Το λέω για να μη μιλάμε εκ του ασφαλούς.

Τεράστια είναι η καταστροφή στην Ιταλία είτε θέλετε να το καταλάβετε είτε όχι. Τίποτα άλλο.

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kostasspil είπε

Οταν θυμήθηκαν να το κάνουν, είχε πετάξει το πουλάκι.

περιμένω να δω κι εδώ λοιπόν που τα κάναμε όλα πιο νωρίς από πολλούς.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, logistoulis είπε

ναι και; σε ο,τι αποτυγχάνει θα βρίσκουμε πάντα μια δικαιολογία; (απείθαρχους, ανοικτά εργοστάσια κτλ) 

ή θα λέμε ότι μπορούσε να είναι και χειροτερα;  ή θα συνεχίσουμε να ακούμε για την κάθε επόμενη εβδομάδα ότι είναι η πιο κρίσιμη; 

δε ξέρω, αυτή η αβεβαιότητα σε συνδυασμό με τον τρόμο μπορεί να σε τρελάνουν και αν βλέπεις και λίγο πιο μπροστά δεν υπάρχει κάτι θετικό στην όλη φάση

μαζί σου να σώσουμε όσο πιο πολλούς γίνεται, αλλά μέχρι πότε; 

Δε ξέρω μέχρι πότε, μακάρι να ξερα να στο απαντήσω εγώ αυτό. 

Όσο για την αβεβαιότητα μαζί σου, αυτό είναι το χειρότερο.

Επεξ/σία από SakafliaC
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Screenshot_20200327-110538.png

40 χρόνια wet marketas έχω σφααααξει....!

Θα χαθούν και αυτές οι δουλειές με την τεχνολογία! 

In before!

Επεξ/σία από Tetrabitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, Malthador είπε

Ισχύει ότι στο διάγγελμά του ο Π/Θ βγήκε και είπε αποχαιρετήστε τους δικούς σας;

Ποιος/τι ειναι ο Π/Θ?

Επεξ/σία από PostHelper
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, logistoulis είπε

περιμένω να δω κι εδώ λοιπόν που τα κάναμε όλα πιο νωρίς από πολλούς.. 

Όταν τα 800 γίνουν 600 και μετά ποίο λίγα και θα αρχίσουμε να έχουμε θέμα επιβίωσης ,θα μας έχει τρελάνει και η καραντίνα, θα αρχίσουν να μας λένε ότι όλα πάνε ποίο καλά ,το ΕΣΥ είναι έτοιμο, δεν θα θέλουμε και εμείς πολλή... και κάπως έτσι δεν θα μας νοιάζει τι γίνεται και πολλή με τόν ιό... όλα αυτά Μάϊο περίπου..

Άποψη μου

Δημοσ.

έχουμε σκεφτεί το σενάριο να προσληφθούν και να έχουν επιπλοκές πολλά και σημαντικά στελέχη του κρατικού μηχανισμού? Το σενάριο κάποια κράτη να μην προσφέρουν βοήθεια γιατί κάτι δεν πάει καλά ?

Δημοσ.
56 minutes ago, Malthador said:

Ισχύει ότι στο διάγγελμά του ο Π/Θ βγήκε και είπε αποχαιρετήστε τους δικούς σας;

Ρε συ μεχρι να καταλαβω οτι αναφεροσουν στον Σουηδο μου κόπηκαν τα πόδια 😋😋

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, gbsam είπε

Όταν τα 800 γίνουν 600 και μετά ποίο λίγα και θα αρχίσουμε να έχουμε θέμα επιβίωσης ,θα μας έχει τρελάνει και η καραντίνα, θα αρχίσουν να μας λένε ότι όλα πάνε ποίο καλά ,το ΕΣΥ είναι έτοιμο, δεν θα θέλουμε και εμείς πολλή... και κάπως έτσι δεν θα μας νοιάζει τι γίνεται και πολλή με τόν ιό... όλα αυτά Μάϊο περίπου..

Άποψη μου

H παρουσίαση από τα μέσα έχει φοβερή σημασία στο πώς θα πάρει κόσμος είτε το μέσα είτε το έξω όταν έρθει η ώρα.. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, logistoulis είπε

η ιταλία είχε και τόσες μέρες lockdown , ποια τα αποτελέσματα αυτού; 

Τα αποτελεσματα αυτου θα φανουν σε κανα10-14ημερο.
Αν δεν επαιρνε τα μετρα τωρα θα βλεπαμε 20000 νεα κρουσματα, 30000 νεα κρουσματα την επομενη μερα, 50000 την μεθεπομενη και σε κανα 30ημερο θα βλεπαμε 7ψηφια κρουσματα και 5ψηφιους θανατους.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AMSTERIS είπε

έχουμε σκεφτεί το σενάριο να προσληφθούν και να έχουν επιπλοκές πολλά και σημαντικά στελέχη του κρατικού μηχανισμού? 

όχι γιατί οι πιθανότητες είναι μικρές και ουδείς αναντικατάστατος άλλωστε

Δημοσ.
9 minutes ago, logistoulis said:

που τα κάναμε όλα πιο νωρίς από πολλούς.. 

Παρατηρώ το ιδιο ύφος σε αρκετά μηνύματά σου και δείχνεις σχεδόν ενοχλημένος που αντιδράσαμε όντως γρήγορα και δεν τα κάναμε σαν τους Ιταλούς.

• Like 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, PostHelper είπε

Τα αποτελεσματα αυτου θα φανουν σε κανα10-14ημερο.
Αν δεν επαιρνε τα μετρα τωρα θα βλεπαμε 20000 νεα κρουσματα, 30000 νεα κρουσματα την επομενη μερα, 50000 την μεθεπομενη και σε κανα 30ημερο θα βλεπαμε 7ψηφια κρουσματα και 5ψηφιους θανατους.

αυτού που υπάρχει ήδη 17 μέρες θέλουν άλλες 14? 

επίσης εφόσον έχει κρασάρει το σύστημα πόση διαφορά κάνει; 

1 λεπτό πριν, Kostasspil είπε

Παρατηρώ το ιδιο ύφος σε αρκετά μηνύματά σου και δείχνεις σχεδόν ενοχλημένος που αντιδράσαμε όντως γρήγορα και δεν τα κάναμε σαν τους Ιταλούς.

δεν είμαι ενοχλημένος, απλά προβληματισμένος για την αποτελεσματικότητα γενικά σε συνδυασμό με τις οικονομικές συνέπειες

βέβαια δεν έχει καμιά σημασία τι πιστεύω εγώ όπως και μικρή σημασία έχει και η ελλαδίτσα στο παγκόσμιο στερέωμα, οι οικονομικοί γίγαντες είναι που έχουν τη περισσότερη σημασία 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
Μόλις τώρα, logistoulis είπε

αυτού που υπάρχει ήδη 17 μέρες θέλουν άλλες 14? 

Οχι εννοω οτι θα δεις σε κανα 10-14ημερο οτι δεν θα αυξανονται τοσο τα κρουσματα πλεον και θα υπαρξει, και υπαρχει ηδη βασικα,  μια μη εκθετικη αυξηση των κρουσματων.

Το σημαντικο ειναι αυτο που ειπα. Αν δεν παιρνανε τα μετρα τωρα θα βλεπαμε ακομα ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ μεγαλύτερη "σφαγη" απο νεα κρουσματα. Και βαλε ενα ΠΟΛΥ ακομα για τους θανατους γιατι το συστημα δεν θα προλαβαινε τιποτα απολυτως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...