Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, phanispal είπε

Εσύ απ' την άλλη μάλλον το αντίθετο.

Για πες...

Τι ακριβώς θέλεις να σου πω? Πες μου να σε βοηθήσω.

1 λεπτό πριν, Chrisxxx είπε

SakafliaC Δεν νομιζω να καταλαβες το νοημα αυτων που εγραψα.

Και δεν ειναι καν μια αποψη που απαραιτητα υποστηρίζω. Ειναι υπόθεση που κανω για αυτα που θα ερθουν.

Το κατάλαβα θέλω να πιστεύω. Συμφωνείς με τις προτάσεις δηλαδή Γερμανίας και Ολλανδίας?

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε παιδιά δηλαδη τόσες μέρες ρίχνουμε ευθύνες απο δω κ απο κει ,αλλα κανείς δεν βλέπω να αποδέχεται το γεγονός οτι η καθε κυβέρνηση είναι μια φούσκα απο μόνη της.Μιλάμε για χώρες που έχτισαν μια κοινωνία πανω σε ανύπαρκτα συστήματα υγείας..Και μαντέψτε μόλις καταρεύσουν οι κολώνες αυτου του οικοδομήματος τι έχει να γίνει!!
Ζούμε δυστυχ'ως στα ερείπια ενός μεγάλου μεγαλείου οπου ο αέρας μας εχει αγοραστεί απο τραπεζίτες..DEAL WITH ΙΤ 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NotebookFreak είπε

Ρε παιδιά δηλαδη τόσες μέρες ρίχνουμε ευθύνες απο δω κ απο κει ,αλλα κανείς δεν βλέπω να αποδέχεται το γεγονός οτι η καθε κυβέρνηση είναι μια φούσκα απο μόνη της.Μιλάμε για χώρες που έχτισαν μια κοινωνία πανω σε ανύπαρκτα συστήματα υγείας..Και μαντέψτε μόλις καταρεύσουν οι κολώνες αυτου του οικοδομήματος τι έχει να γίνει!!
Ζούμε δυστυχ'ως στα ερείπια ενός μεγάλου μεγαλείου οπου ο αέρας μας εχει αγοραστεί απο τραπεζίτες..DEAL WITH ΙΤ 

Άραξε θα ξανανοίξουν τώρα σε 15 μέρες όλα να ρολάρει η οικονομιάρα και θα φτιάξουν πάλι όλα.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, masteripper είπε

Και να τα κάνεις αυτά δεν θα έχεις αποτέλεσμα ...με βάση τα ποσοστά αποτυχίας των τέστ (χθες στις ειδήσεις έλεγε ότι τα Κινέζικα έχουν 30% αξιοπιστία...οπότε...)..συνέχεια κατακλυζόμαστε απο ειδήσεις οτι ο ιός αντέχει τόσο...είναι εδώ , είναι εκεί και τελικά μάλλον κανένας δεν ξέρει να πει με σιγουριά που και πως....

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

ΑΝ φτάσουμε στο Αμην τότε σε 1η φάση φαντάζομαι μια λύση θα ήταν να έχουμε μετακινήσεις πληθυσμού....(extreme)....δηλαδή τσεκάρουμε χ οικογένειες....είναι καθαρές...μετακινούνται σε χώρους (π.χ ξενοδοχεία) στα οποία έχει γίνει ενδελεχής απολύμανση σε 1ο στάδιο...εφόσον μετά απο χ μέρες συνεχίζουν σε άλλο χώρο άκομα πιο καθαρό και πάει λέγοντας.......

αμα σας πω οτι αυτο το ξεραμε απο αρχες φεβρουαριου ,υπηρχαν αναφορες οτι στα ΝΑτ τεστ εκαναν 8 για να βγει ενα θετικο.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, phanispal είπε

Εσύ απ' την άλλη μάλλον το αντίθετο.

Για πες...

Σε ποιο συμπαν μπορει να κατηγορηθει καποιος οτι ενδιαφερεται για την υγεια του και οχι για τις επιχειρησεις? 

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SakafliaC είπε

Το κατάλαβα θέλω να πιστεύω. Συμφωνείς με τις προτάσεις δηλαδή Γερμανίας και Ολλανδίας?

Το ακριβως αντιθετο.

Απλως πιστευω οτι αυτό που θα γινει, παγκοσμια, ειναι οτι μεχρι Μαιο ολοι θα προσπαθουμε να Flatten the Curve (ξανα δεν μπορω να σκεφτω ελληνικη μεταφραση). Και καπου εκει θα πουν ή η οικονομια διαλυεται, η παγκοσμια, με τα οποια τραγικα επακολουθα ή παμε σε μια νεα κανονικοτητα οπου με υπαρξη καποιων μετρων, ειδικα για τους πιο ευαλωτους, επιστρεφουμε στην οποια κανονικοτητα μας επιφυλάσσει ο ιος.

Θα μπουν σε μια ζυγαρια οι επιπτωσεις των 2 και θα διαλεξουμε το 1ο.

Ξαναλεω, εκτιμηση για το τι θα γινει ειναι.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Chrisxxx είπε

Το ακριβως αντιθετο.

Απλως πιστευω οτι αυτό που θα γινει, παγκοσμια, ειναι οτι μεχρι Μαιο ολοι θα προσπαθουμε να Flatten the Curve (ξανα δεν μπορω να σκεφτω ελληνικη μεταφραση). Και καπου εκει θα πουν ή η οικονομια διαλυεται, η παγκοσμια, με τα οποια τραγικα επακολουθα ή παμε σε μια νεα κανονικοτητα οπου με υπαρξη καποιων μετρων, ειδικα για τους πιο ευαλωτους, επιστρεφουμε στην οποια κανονικοτητα μας επιφυλάσσει ο ιος.

Θα μπουν σε μια ζυγαρια οι επιπτωσεις των 2 και θα διαλεξουμε το 1ο.

Ξαναλεω, εκτιμηση για το τι θα γινει ειναι.

Και γω αυτό είπα παραπάνω ότι πιστεύω πως θα γίνει.

Το θέμα είναι πώς θα σαι σίγουρος πόσους θα χρειαστεί να θυσιάσεις για να σώσεις την οικονομία? 

2 λεπτά πριν, dazed είπε

Σε ποιο συμπαν μπορει να κατηγορηθει καποιος οτι ενδιαφερεται για την υγεια του και οχι για τις επιχειρησεις? 

Στο σύμπαν που ζούμε. Να δουλεύει το μαγαζάκι μου και όλα καλά.

• Like 2
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, SakafliaC είπε

Μακάρι να το κρατήσουν τόσο και όσο παραπάνω χρειαστεί αν είναι για το καλό της υγείας, το θέμα είναι ότι και γω σε κανα μήνα βλέπω να αρχίζουν τα "το πολύ κακό πέρασε" για να ξανατσουλήσει η οικονομία και ο κόσμος να πεθαίνει..

Λογικο, ο χορτατος  γραφει στα @ρχιδι@ του τον νηστικο.Εαν εμπαινε καθε μηνα ο μισθος, η ειχα πακετο και ειμουν ανετος οικονομικα, τα ιδια θα ελεγα.Αλλα που να καταλαβεις ελευθερο επαγγελματια, η υπαλληλο σε απογνωση.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SakafliaC είπε

Το θέμα είναι πώς θα σαι σίγουρος πόσους θα χρειαστεί να θυσιάσεις για να σώσεις την οικονομία?

Μα γιατι η καταρρευση της θα εχει σοβαροτερες επιπτωσεις και πιθανοτατα περισσότερους θανατους.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
Just now, Chrisxxx said:

Μα γιατι η καταρρευση της θα εχει σοβαροτερες επιπτωσεις και πιθανοτατα περισσότερους θανατους.

Η οικονομία έχει ήδη καταρρεύσει, αδερφέ. Τι ακριβώς νομίζεις ότι θα γίνει με τις αεροπορικές, τις αεροναυπηγικές ή τις αυτοκινητοβιομηχανίες;

Θα τις πληρώσει ο λαουτζίκος θα μου πεις. Με τι λεφτά όταν η ανεργία θα ξεκινήσει από το καλοκαίρι να ανεβαίνει εκθετικά;

• Like 4
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, SakafliaC είπε

Τι θα πει λίγοι θάνατοι παραπάνω? Αν την αφήσεις χύμα τη φάση μπορεί να είναι εκατοντάδες χιλιάδες. Και ξανά καραντίνα για την οποία πια μπορεί να είναι πολύ αργά για να έχει αποτέλεσμα και ξανά απ την αρχή.

Πολύ μεγάλος άγχος έχετε για τις επιχειρήσεις και την οικονομία και πολύ λίγο για την υγεία σας..

Προφανώς και το κράτος έπρεπε να επέμβει, αυτό που κατάλαβαν εκ των υστέρων είναι ότι τα εργοστάσια ήταν υγειονομικές βόμβες. Κάποιοι άλλοι τα έκλεισαν από μόνοι τους.

Για να μην έχεις άγχος για την οικονομία πρέπει κάποιος να σε κάνει να μην έχεις. Να σου διασφαλίσει ότι θα έχεις να πληρώσεις ενοίκιο, θα έχεις ρεύμα και θα έχεις να φας.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, LongTom είπε

Ρε είναι τελείως παπάρες!

Με έστειλε χθες μήνυμα το γυμναστήριο να πάω γιατί λέει πρέπει να βοηθάμε τις τοπικές επιχειρήσεις και τώρα ο πανικός τους έριξε 50% την δουλειά.

Άλλες με έλεγαν ότι ανησυχούν στο πως θα πάνε για σκι το Πάσχα εάν έρθουν απαγορεύσεις.

Τα ύστερα του κόσμου και πολλοί ακόμη πετάν αετό.

Ότι θα έλεγα ότι η Ελλάδα αντιμετώπισε καλύτερα κάτι από Σουηδία, δεν θα το περίμενα ποτέ...

Δανία γενικότερα θα έλεγα καλύτερα αλλά τώρα είναι 100% καλύτερη αντιμετώπιση.

Ειναι βλαμμενοι εντελως. Μια συναδελφος μου σε video meet χθες μου ειπε δε τη παλευω, θελω σκι και ποτα σε party. Εδω ο κοσμος καιγεται, και η Σουηδεζα θελει παρτυ!

Μεινε μεσα σε παρακαλω και take care, ειδικα αν εισαι Στοκχολμη σαν κ μενα

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Ειναι βλαμμενοι εντελως. Μια συναδελφος μου σε video meet χθες μου ειπε δε τη παλευω, θελω σκι και ποτα σε party. Εδω ο κοσμος καιγεται, και η Σουηδεζα θελει παρτυ!

Lol, όντως αυτό με το σκι.

Δεν μαθαίνουν, ιδίως εάν δεις ότι οι περισσότεροι που έφεραν την αρρώστια ήταν αυτοί που πήγαν Β.Ιταλία για σκι το sportlov...

Τώρα με είπε γνωστή της γυναίκας μου ότι το προηγούμενο ΣΚ ήταν τίγκα στο Μάλμε στις καφετέρειες λόγω καιρού.

Είναι παπάρες και δεν έχει το Κράτος κόψει κώλους να καταλάβουν και οι τελευταίοι μούτοι ότι πρέπει να ακολουθήσουν την κοινή λογική.

|

Εκεί γύρω είμαι, αλλά ευτυχώς γίνεται να προφυλακτούμε λόγω περιοχής και δουλειάς.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
15 minutes ago, najinblue3 said:

Ισχύει ότι στο διάγγελμά του ο Π/Θ βγήκε και είπε αποχαιρετήστε τους δικούς σας;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Ισχύει ότι στο διάγγελμά του ο Π/Θ βγήκε και είπε αποχαιρετήστε τους δικούς σας;

δυστηχως ισχυει

• Sad 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...