Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, μην ζείτε σε συννεφάκια, η ίδια η κυβέρνηση διά των εκπροσώπων της λέει ότι το καλό σενάριο είναι να ξεκινήσουν σταδιακά να φεύγουν τα μέτρα στο τέλος Μαΐου με αρχές Ιουνίου. Το κακό σενάριο είναι να πάμε για τέλος Ιουλίου. 

Όποιος νομίζει ότι θα κάνει τον Αύγουστου gangbangs στην Μύκονο πλανάται. 

Το ίδιο θα ισχύσει και στην Αμερική με την κόλαση που πλησιάζει. 

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
  • Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μακάρι να το κρατήσουν τόσο και όσο παραπάνω χρειαστεί αν είναι για το καλό της υγείας, το θέμα είναι ότι και γω σε κανα μήνα βλέπω να αρχίζουν τα "το πολύ κακό πέρασε" για να ξανατσουλήσει η οικονομία και ο κόσμος να πεθαίνει..

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, dazed είπε

Δουλευω σε μεγαλο ομιλο και υπαρχουν συναδελφοι που θελουν να κανουν το τεστ (με ελαφρα συμπτωματα) και δεν το εγκρινουν με τιποτα. Συνεχιζουν δουλεια κανονικα..

Αυτό είναι το πιο σημαντικό,το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ φίλε μου,και άλλοι γνωστοί μου από μεγάλες εταιρείες,δεν λέμε να κάνουν τεστ όπου βρουν και να σπαταλάνε άσκοπα πόρους ,αλλά σε μεγάλες εταιρείες πρέπει να γίνονται και αν βρεθεί κρούσμα να κλείνουν,αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος κατά την γνώμη μου,έτσι όπως πάει θα διασπείρουμε τον ιό στους δικούς μας ανθρώπους,επίσης πολλές εταιρείες δεν έχουν κανένα λόγο να είναι ανοιχτές και το κράτος δεν έχει μεριμνήσει Δυστυχώς,πχ εργοτάξια,βιομηχανίες μαρμάρων,πλαστικών κτλπ δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι ανοιχτές γιατί δεν υπάρχει ζήτηση,και δεν μπορούν να πάρουν απόφαση να κλείσουν αν και θα το ήθελαν γιατι τα έξοδα είναι τεράστια.μονο το κράτος μπορεί να τις κλείσει,αυτό για μένα θα το πληρώσουμε,ελπίζω να κάνω λαθος 

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, zio10 είπε

Τελικά ο 46χρονος που πέθανε είχε κάποιο θέμα υγείας; Ξέρει κανείς;

Παρότι στρατιωτικος ήταν παχύσαρκος.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Lews είπε

Αυτό είναι το πιο σημαντικό,το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ φίλε μου,και άλλοι γνωστοί μου από μεγάλες εταιρείες,δεν λέμε να κάνουν τεστ όπου βρουν και να σπαταλάνε άσκοπα πόρους ,αλλά σε μεγάλες εταιρείες πρέπει να γίνονται και αν βρεθεί κρούσμα να κλείνουν,αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος κατά την γνώμη μου,έτσι όπως πάει θα διασπείρουμε τον ιό στους δικούς μας ανθρώπους,επίσης πολλές εταιρείες δεν έχουν κανένα λόγο να είναι ανοιχτές και το κράτος δεν έχει μεριμνήσει Δυστυχώς,πχ εργοτάξια,βιομηχανίες μαρμάρων,πλαστικών κτλπ δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι ανοιχτές γιατί δεν υπάρχει ζήτηση,και δεν μπορούν να πάρουν απόφαση να κλείσουν αν και θα το ήθελαν γιατι τα έξοδα είναι τεράστια.μονο το κράτος μπορεί να τις κλείσει,αυτό για μένα θα το πληρώσουμε,ελπίζω να κάνω λαθος 

Στη Λομβαρδία αποδεδειγμένα πια η καταστροφή οφείλεται στους εργοστασιάρχες που άργησαν χαρακτηριστικά να κλείσουν τα μαγαζιά τους.

1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Ότι και καλά οι υπόλοιποι είναι Rambo? 

• Like 2
Δημοσ.

Είναι δυστυχώς αναμενόμενο. Με τα μέτρα θα έχουν ήδη flatten the curve (δεν μου αρέσει Μ έρχεται η ελληνική μετάφραση). 

Ίσως έχει βρεθεί και ένα σχετικά αποδοτικό φάρμακο ή μέθοδος αντιμετώπισης.

Ίσως βοηθήσει και το καλοκαίρι.

Οπότε όταν οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης θα είναι έντονες. Όταν οι άνεργοι θα φτάσουν σε τεράστια ποσοστά και όταν αυτοί που έβγαιναν με το μήνα δεν μπορούν πλέον να συντηρηθούν με επιδόματα κλπ. 

Όταν εμφανιστούν οι πρώτες ελλείψεις. Αλλά και η ψυχολογία του κόσμου είναι στο μηδέν.  

Τότε θα μπει το δίλημμα ή οικονομική καταστροφή επιπέδου Αμερικής 1930 και θανατοι που θα σχετίζονται με αυτή ή λίγοι θάνατοι παραπάνω λόγω της πανδημίας και επιστροφή στην όποια κανονικότητα. 

Πρέπει βέβαια να αντιληφθούμε ότι αυτή δεν θα έχει σχέση με ότι γνωρίζαμε προηγουμένως.

• Like 4
Δημοσ.

Καλημέρα μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Ελέγχονται για COVID-19 όσοι πεθαίνουν αυτές τις μέρες ακόμα και αν ο θάνατος φαίνεται να προήλθε από άλλα αίτια;

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Μάλιστα... ακόμα μια ομάδα που πρέπει να προσέχει πολύ δηλαδή. Που μπλέξαμε!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SakafliaC είπε

Οι λίγοι θάνατοι παραπάνω είναι αυτό που γίνεται τώρα στην Ιταλία?

Λίγοι θάνατοι παραπάνω σε σύγκριση με τα επακόλουθα μιας παγκόσμιας οικονομικής κατάρρευσης που θα έχει επίσης σημαντικοί παράγοντε αριθμό θανάτων και πιθανη κατάρρευση και του συστήματος υγείας κλπ.

Η σκέψη είναι κυνική φυσικά αλλά είναι η πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε.

• Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, gordonas είπε

Μισό λεπτό. Δεν θα κάνεις τεστ στον γενικό πληθυσμό. Θα κάνεις ατελείωτα τέστ στις ιχνηλατήσεις επαφών γνωστών κρουσμάτων. Θα κάνεις τεστ σε όλες τις αμφιλεγόμενες περιπτώσεις. Πυρετός 37.2; ΤΕΣΤ. Βήχας; ΤΕΣΤ.

Το ποσοστό που επιτυγχάνεις με την παραπάνω μέθοδο δεν είναι 95%. Πας σε 98-99%.

Και να τα κάνεις αυτά δεν θα έχεις αποτέλεσμα ...με βάση τα ποσοστά αποτυχίας των τέστ (χθες στις ειδήσεις έλεγε ότι τα Κινέζικα έχουν 30% αξιοπιστία...οπότε...)..συνέχεια κατακλυζόμαστε απο ειδήσεις οτι ο ιός αντέχει τόσο...είναι εδώ , είναι εκεί και τελικά μάλλον κανένας δεν ξέρει να πει με σιγουριά που και πως....

Spoiler

ΑΝ φτάσουμε στο Αμην τότε σε 1η φάση φαντάζομαι μια λύση θα ήταν να έχουμε μετακινήσεις πληθυσμού....(extreme)....δηλαδή τσεκάρουμε χ οικογένειες....είναι καθαρές...μετακινούνται σε χώρους (π.χ ξενοδοχεία) στα οποία έχει γίνει ενδελεχής απολύμανση σε 1ο στάδιο...εφόσον μετά απο χ μέρες συνεχίζουν σε άλλο χώρο άκομα πιο καθαρό και πάει λέγοντας.......

• Moderators
Δημοσ.
10 minutes ago, SakafliaC said:

Στη Λομβαρδία αποδεδειγμένα πια η καταστροφή οφείλεται στους εργοστασιάρχες που άργησαν χαρακτηριστικά να κλείσουν τα μαγαζιά τους.

Όχι, οφείλεται στο κράτος που δεν έκλεισε τα εργοστάσια και τους άφησε να δουλεύουν.

Κανένας δεν κλείνει το μαγαζί του χωρίς υπόδειξη και προστασία. Δεν πρόκειται να αφήσει κανείς τα παιδιά του να πεινάσουν κλείνοντας το μαγαζί του αν δεν υπάρχει αντίστοιχη μέριμνα.

4 minutes ago, Guzuta said:

Καλημέρα μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Ελέγχονται για COVID-19 όσοι πεθαίνουν αυτές τις μέρες ακόμα και αν ο θάνατος φαίνεται να προήλθε από άλλα αίτια;

Όπως είπα έχω δύο κηδείες πρόσφατες. Ένας ηλικιωμένος με καρκίνο και μια μεσήλικη με βουλωμένες όλες τις αρτηρίες της.

Κανένας από τους δύο δεν ελέγχθηκε για κορωνοϊό.

• Like 7
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Chrisxxx είπε

Λίγοι θάνατοι παραπάνω σε σύγκριση με τα επακόλουθα μιας παγκόσμιας οικονομικής κατάρρευσης που θα έχει επίσης σημαντικοί παράγοντε αριθμό θανάτων και πιθανη κατάρρευση και του συστήματος υγείας κλπ.

Η σκέψη είναι κυνική φυσικά αλλά είναι η πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε.

Τι θα πει λίγοι θάνατοι παραπάνω? Αν την αφήσεις χύμα τη φάση μπορεί να είναι εκατοντάδες χιλιάδες. Και ξανά καραντίνα για την οποία πια μπορεί να είναι πολύ αργά για να έχει αποτέλεσμα και ξανά απ την αρχή.

Πολύ μεγάλος άγχος έχετε για τις επιχειρήσεις και την οικονομία και πολύ λίγο για την υγεία σας..

3 λεπτά πριν, Malthador είπε

Όχι, οφείλεται στο κράτος που δεν έκλεισε τα εργοστάσια και τους άφησε να δουλεύουν.

Κανένας δεν κλείνει το μαγαζί του χωρίς υπόδειξη και προστασία. Δεν πρόκειται να αφήσει κανείς τα παιδιά του να πεινάσουν κλείνοντας το μαγαζί του αν δεν υπάρχει αντίστοιχη μέριμνα.

Προφανώς και το κράτος έπρεπε να επέμβει, αυτό που κατάλαβαν εκ των υστέρων είναι ότι τα εργοστάσια ήταν υγειονομικές βόμβες. Κάποιοι άλλοι τα έκλεισαν από μόνοι τους.

• Like 2
Δημοσ.

SakafliaC Δεν νομιζω να καταλαβες το νοημα αυτων που εγραψα.

Και δεν ειναι καν μια αποψη που απαραιτητα υποστηρίζω. Ειναι υπόθεση που κανω για αυτα που θα ερθουν.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SakafliaC είπε

Πολύ μεγάλος άγχος έχετε για τις επιχειρήσεις και την οικονομία και πολύ λίγο για την υγεία σας..

Εσύ απ' την άλλη μάλλον το αντίθετο.

Για πες...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...