Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα #2

insomnia.gr
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 λεπτά πριν, zio10 είπε

Ο ΟΗΕ προειδοποιεί ότι μπορεί να έχουμε ελλείψεις σε τρόφιμα.

https://www.iefimerida.gr/kosmos/koronoios-oie-metra-pagkosmia-elleipsi-trofimon

Παω να στοκαρω φαγοπυρο!!!!!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Morosana είπε

βλέπεις τους  εγκλωβισμένους στα αεροδρόμια

ειναι εξαιρεσεις , φοιτητες, νεο-μεταναστες που δεν εχουν τακτοποιηθει ακομη.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Πάντως ο 26ος δικος μας νεκρος ηταν στην εντατική από εγκεφαλικό και διαγνώστηκε εκ των υστέρων με κορονοιο. Πιθανον σε αλλη χώρα δεν θα χρεωναν στον κορονοιο τον συγκεκριμένο θάνατο. Πιθανόν ο ανθρωπος να το κόλλησε μεσα στο νοσοκομείο. 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μονο εμενα που φαινεται αξιοπεριεργη και συναμα ακρως ανησυχητικη η πορεια της Ιταλιας?

Δεν αναφερομαι τοσο στους συνολικους θανατους και στα συνολικα κρουσματα, οσο στο οτι οι ανθρωποι εκει εχουν τοσες εβδομαδες σε καραντινα και τα κρουσματα/θανατοι συνεχιζουν ακαθεκτα στον ιδιο ρυθμο, καμια μειωση, φανηκε οτι πηγε να γινει μια μειωση για 2 μερες σερι αλλα απο οτι φανηκε τις επομενες μερες ητανε απλα τυχαιο. Δηλαδη πως γινετε συνεχως να εμφανιζονται σταθερα τοσες χιλιαδες κρουσματα καθημερινα, αφου οι ανθρωποι ειναι σε καραντινα εβδομαδων, απο τον αερα κολανε?

Επισης βλεπωντας την εξαπλωση του ιου σε ολοκληρο τον κοσμο, πραγματικα δεν μπορω να καταλαβα πως οι κινεζοι το σταματησαν και δεν μεταδοθηκε σε ολη την κινα.

Απο την πορεια της Ιταλιας αυτος ο ιος δειχνει να μην εχει σταματημο, δεν νιωθει ουτε απο καραντινες ουτε τιποτα, καποια επιστημονικη εξηγηση για την πορεια της ιταλιας υπαρχει?

Εκτος αν στους επιστημονες φαινεται φυσιολογικο να συνεχιζονται κατα ρυπας τα νεα κρουσματα παρα την καραταντινα και ειμαι ο μαναδικος που μου φαινεται αξιοπεριεργο.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 2

3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Μονο εμενα που φαινεται αξιοπεριεργη και συναμα ακρως ανησυχητικη η πορεια της Ιταλιας?

Δεν αναφερομαι τοσο στους συνολικους θανατους και στα συνολικα κρουσματα, οσο στο οτι οι ανθρωποι εκει εχουν τοσες εβδομαδες σε καραντινα και τα κρουσματα/θανατοι συνεχιζουν ακαθεκτα στον ιδιο ρυθμο, καμια μειωση, φανηκε οτι πηγε να γινει μια μειωση για 2 μερες σερι αλλα απο οτι φανηκε τις επομενες μερες ητανε απλα τυχαιο. Δηλαδη πως γινετε συνεχως να εμφανιζονται σταθερα τοσες χιλιαδες κρουσματα καθημερινα, αφου οι ανθρωποι ειναι σε καραντινα εβδομαδων, απο τον αερα κολανε?

Επισης βλεπωντας την εξαπλωση του ιου σε ολοκληρο τον κοσμο, πραγματικα δεν μπορω να καταλαβα πως οι κινεζοι το σταματησαν και δεν μεταδοθηκε σε ολη την κινα.

Απο την πορεια της Ιταλιας αυτος ο ιος δειχνει να μην εχει σταματημο, δεν νιωθει ουτε απο καραντινες ουτε τιποτα, καποια επιστημονικη εξηγηση για την πορεια της ιταλιας υπαρχει?

Εκτος αν στους επιστημονες φαινεται φυσιολογικο να συνεχιζονται κατα ρυπας τα νεα κρουσματα παρα την καραταντινα και ειμαι ο μαναδικος που μου φαινεται αξιοπεριεργο.

μα η ιταλια πραγματικα καθολικη τυπου ελλαδας 2 μερες πριν απο μας πηρε.ακομα θα ξερναει πραγμα πιστευω μεχρι να ισοροπησει

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Vtsola είπε

σχολεια πανεπιστημια ποτε λετε να ανοιξουν?

3 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν θα ανοίξουν πάλι. 

Πάντως την Κεραμέως την άκουσα αποφασιστική την τελευταία φορά που ρωτήθηκε τι θα γίνει με τη σχολική χρονιά, λέγοντας ότι δε θα χαθεί.

Συνδυάζοντας τα λόγια της με αυτά του Τσιόδρα, θεωρώ ότι αν υπάρξει σχετική σταθερότητα, ίσως ανοίξουν Ιούνιο.

Επεξ/σία από phanispal
  • Like 1

3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Μονο εμενα που φαινεται αξιοπεριεργη

καθολου αξιοπεριεργη

αν μπεις σε καραντινα με 1000 φορεις, και ο καθενας ζει με πες 3 ατομα, εχεις εν δυναμει 4000 φορεις

αν μπεις σε καραντινα με 100,000 φορεις, εχεις εν δυναμει 400,000

και στις δυο περιπτωσεις η διαδοση του ιου σταματαει, αλλα η διαφορα κρουσματων (και θανατων) ειναι τεραστια. Οσο τεραστια ειναι η διαφορα, στη χωρα που μπηκαν σε καραντινα με 100,000 φορεις, αν αφηνοταν να μολυνει 5-6-10 εκατομυρια.

• Like 2

2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Το ποτήρι εσύ το βλέπεις μισοάδειο κι εγώ μισογεμάτο!

Έτσι και με τα μέτρα.

Εγώ πιστεύω ότι αν δεν είχαν παρθεί  μέτρα τώρα όλη η Ευρώπη και όχι μόνο η Ιταλία και Ισπανία θα ήταν ένα χάος και οι άνθρωποι θα πεθαιναν σαν τις μύγες που τις ψέκασαν!

Στην Κίνα ακούμε ότι τους  έκτιζαν μέσα στα σπίτια, έκλεισαν τα πάντα και πυροβολούσαν κυριολεκτικά και μεταφορικά (δεν ξέρω) όποιον κυκλοφορούσε! Και δεν είναι σίγουρο ότι όντως το έχουν σταματήσει!

5 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Αργησαν αποστευτα για μετρα και τα αποτελεσματα ειναι αυτα που βλεπεις

εχουν κολλησει τοσοι πολλοι που ειναι ακομα φυσιολογικα τα νουμερα που βλεπεις

να τα βλεπουμε εμεις που φωναζουν μερικοι για τα μετρα

ακομα η καραντινα δε τους εχει πιασει τους ιταλους

σκεψου ποσο αργησαν για να εχουν κολλησει τοσοι

• Like 1

3 λεπτά πριν, Vtsola είπε

εχουμε και πανελλαδικες :D

Online ίσως, αν και κάτι άκουσα για πανελλαδικές τον Σεπτέμβρη αλλά δεν έχω πηγή. Δεν είναι συνετό να συνεχίσουν μαθήματα ή εξετάσεις με φυσική παρουσία αυτή τη χρονιά.

2 λεπτά πριν, phanispal είπε

Πάντως την Κεραμέως την άκουσα αποφασιστική την τελευταία φορά που ρωτήθηκε τι θα γίνει με τη σχολική χρονιά, λέγοντας ότι δε θα χαθεί.

Συνδυάζοντας τα λόγια της με αυτά του Τσιόδρα, θεωρώ ότι αν υπάρξει σχετική σταθερότητα, ίσως ανοίξουν Ιούνιο.

Δεν πρόκειται να ανοίξει κανένα σχολείο. 

Μόνο μέσω ίντερνετ ότι γίνει. 

Ο κόσμος βλέπει όνειρα όπως κάποιοι άλλοι που ονειρεύονται να δουν και ποδόσφαιρο μπάσκετ κλπ

• Like 7

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...