Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, DrLo είπε

Εξαρτάτε τι εννοείς "με πληθωρισμό" , πόσο μεγάλο εννοείς

με 20% πχ , ναι εγώ έχω ζήσει

https://data.worldbank.org/indicator/FP.CPI.TOTL.ZG?locations=GR

και εγω ιδιο σε μια χωρα οπως ειναι τωρα η ελλαδα με μονοδιαστατη οικονομια ο πληθωρισμος ειναι ασημαντος.

Το Λιγοτερο που θα μπορουσαν να κανουν ειναι να μηδενισουν την εφορια  και ας κανουν τον μισθο των δημοσιων υπαλληλων και τις συνταξεις μαξιμουμ 800 ευρω.

Επεξ/σία από Perseus1966
  • Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, greekfragma είπε

έχουν πει οτι αν κάποιος καταλήξει ασχέτως αν ήταν θετικός σε κορωνοϊό κοιτάνε αν είχε άλλα νοσήματα. π.χ. καρκινοπαθής ή διαβητικός το θεωρούν οτι ο ιός έδωσε τη χαριστική βολή και ΔΕΝ το μετράνε.

Η αιτία θανάτου όντως δεν ανταποκρίνεται πάντα στην πραγματικότητα!

Η μητέρα μου πέθανε από καρκίνο στον τελικό στάδιο, αλλά το πιστοποιητικό έγραφε ανακοπή, ενώ δεν είχε ποτέ πρόβλημα με την καρδιά της.

Ο πατέρας μου πέθανε από εγκεφαλικό και εκεί έγραψαν πάλι ανακοπή!

Το αποτέλεσμα είναι τα στατιστικά στοιχεία θανάτων στην Ελλάδα να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα!

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, fredd0 είπε

Καλα στατιστικα δεν εχουν μεγαλες διαφορες οι πληθυσμοι. Ιταλια εχει 22% ανω των 65, Γερμανια εχει 21,1% Ισπανια εχει 18,7% (αρα νεοτερο πληθυσμο απο τους Γερμανους)

αρα η οι Γερμανοι "γεροι" ειναι πιο συνεπεις στο να ακολουθουν τις κρατικες οδηγειες απο τους Ιταλους/Ισπανους, ειτε πεφτει μαγειρεμα στα στοιχεια. Ο ιος να χτυπαει μονο νεους Γερμανους και "γερους" ΙταλοΙσπανους δε γινεται

Κατι ακομα ειναι οτι Ιταλια ιδιαιτερα μενουν ολοκληρες φαμιλιες στο ιδιο σπιτι. 3 γενιες δηλαδη σε ενα σπιτι. Κολλαει ο μικρος και μετα κολλαει και τον ηλικιωμενο παππου γιαγια του. Γερμανια στα 18 εχεις φυγει απο το σπιτι οποτε σιγουρα ενα παιδι δεν θα κολλησει τον γονιο τοσο ευκολα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SB_1957 είπε

Η αιτία θανάτου όντως δεν ανταποκρίνεται πάντα στην πραγματικότητα!

Η μητέρα μου πέθανε από καρκίνο στον τελικό στάδιο, αλλά το πιστοποιητικό έγραφε ανακοπή, ενώ δεν είχε ποτέ πρόβλημα με την καρδιά της.

Ο πατέρας μου πέθανε από εγκεφαλικό και εκεί έγραψαν πάλι ανακοπή!

Το αποτέλεσμα είναι τα στατιστικά στοιχεία θανάτων στην Ελλάδα να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα!

και εμενα το ιδιο .4 καρκινοι ,εγκεφαλικο και πηγε απο ανακοπη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

α τωρα ειναι καλα τα μαθηματικα μοντελα στην επιδημια. στην κλιματικη αλλαγη ομως δεν ηταν. α ρε απατεωνες πολιτικοι.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 5
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Κατι ακομα ειναι οτι Ιταλια ιδιαιτερα μενουν ολοκληρες φαμιλιες στο ιδιο σπιτι. 3 γενιες δηλαδη σε ενα σπιτι. Κολλαει ο μικρος και μετα κολλαει και τον ηλικιωμενο παππου γιαγια του. Γερμανια στα 18 εχεις φυγει απο το σπιτι οποτε σιγουρα ενα παιδι δεν θα κολλησει τον γονιο τοσο ευκολα. 

οπως εχω πει τουλαχιστον 10 φορες η χωρα που ειναι δευτερη στην ευρωπη σε θανατους απο πνευμονια δεν μπορει να εχει τοσους λιγους νεκρους ,αν δεις ποιες χωρες ακολουθουν αυτη την τακτικη και την ιστορια τους θα καταλαβεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kostasspil είπε

Εγώ βλέπω νεαρές ηλικίες να νοσούν και μεγαλύτερες να παίρνουν εξιτήριο και λυπάμαι όλους του συνωμοσιολατρεις που φαντάζονται οργανωμένα σχέδια μείωσης πληθυσμού και συντάξεων.. Κρίμα τόσος κόπος

Ούτε έναν σωστό ιό δεν μπορούμε να παρασκευάσουμε.

• Thanks 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, kazantzidis είπε

Τον Μαΐο θα συνεχίσουν να είναι κλειστά τα μαγαζιά; 

Αν διάβαζες το άρθρο του Politico, για τρεις μήνες τουλάχιστον εκτιμούν ότι θα διαρκέσει όλο αυτό, μέχρι να αρχίσει η σταδιακή άρση των μέτρων. Και αν εμφανιστεί κάποιο κρούσμα ξανά μανά μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο.

https://www.politico.eu/article/coronavirus-endgame/

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, fredd0 είπε

Καλα στατιστικα δεν εχουν μεγαλες διαφορες οι πληθυσμοι. Ιταλια εχει 22% ανω των 65, Γερμανια εχει 21,1% Ισπανια εχει 18,7% (αρα νεοτερο πληθυσμο απο τους Γερμανους)

μια αλλη παραμετρος ειναι και η "κοινωνικη δομη" των Νοτιων . π.χ σαν την παρακατω

sub-buzz-4884-1465305932-1.png

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε

Γραφικότητες .....θα τους μαζέψουν με συνοπτικές , 1 θα πάει να κάνει λαλακία , 5 θα τον τον δώσουν στεγνά......

ναι και επειδή προσέφυγαν στο ΣτΕ αυτό θα συνεδριάσει....... το πολύ πολύ να το κάνει κατά των Οκτώβριο και να κάνει δεκτή την προσφυγή τους :) 

5 Mαιου εχει προσδιοριστει η συζητηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

712 τελικα οι νεκροι ιταλια σημερα

αναθεωρησαν πριν λιγο

Επεξ/σία από Napier
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Ούτε έναν σωστό ιό δεν μπορούμε να παρασκευάσουμε.

ιαυτος ο ιος παντως ειναι το τελειο βιολογικο οπλο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kaspito είπε

Φίλε μου δαπανούνται πόροι και χρόνος από τους ιδιώτες για να εξετάσουν τον καθε ένα που δίνει 200ρια χωρίς κανένα περεταίρω κριτήριο. "Ήταν ένα απλό συναχάκι".

Πήραν 30 μύρια από το κράτος. Όλα καλά.

• Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...