Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, AtiX είπε

Το σωστό θα ήταν να βγει και να πάρει απόφαση τώρα... να απορρίψει την προσφυγή και να κινηθεί εναντίων τους για έκθεση σε δημόσιο κίνδυνο ολόκληρης κοινωνικής ομάδας...

οι τύποι είναι δημόσιος κίνδυνος...

΄Σε τι κίνδυνο εκθέτεις κάποιον αν κάνεις μια νομική ενέργεια;

Άσχετα αν έχει λογική αυτό που ζητάνε μη λέμε και χαζομάρες.

Ο καθένας έχει διακίωμα να χρησιμοποιεί ότι νομικά δικαιώματα έχει και να περιμένει την απόφαση στην οποία φυσικά και πρεπει να υπακούσει.

Θα πει πχ το ΣτΕ "λέτε βλακείες" και τέλος. 

Εσύ και εγώ πχ έχουμε κάθε άνεση να κινηθούμε εναντίον του κράτους ξερω γω που δε μας επιτρέπει να πεταμε αεροπλάνα αν δεν είμαστε πιλοτοι, αν δεν έχουμε την εκαπίδευση που ατυό απαιτεί.

Το να το  κάναμε αυτό έτσι από μόνοι μας (να πετάμε αεροπλα΄να) προφανώς θα εξέθετε κάποιον σε κίνδυνο, το να το ζητάμε από τη δικαιοσύνη που θα μας πει όχι έχετε άδικο, είναι απλά χάσιμο χρόνου και κόπου..

Επεξ/σία από DrLo
  • Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θα γράψω λίγες γραμμές και γω μιας και περισσότερο διαβάζω πλέον.

Έφτιαξα το καφεδάκι μου, έβαλα μουσικούλα και ξεκίνησα το διάβασμα. Είχα μπροστά μου 25 σελίδες. Πριν λίγο που ολοκλήρωσα την ανάγνωση συνειδητοποίησα οτι πέρασα όλα τα στάδια συναισθημάτων.

Γέλιο,

Στεναχώρια,

Ανησυχία,

Θυμό, 

Άρνηση,

και τελικά κατέληξα να έχω στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή πολλά να σκεφτώ για το επόμενο διάστημα. Να αναρωτηθώ πως θα είναι το επόμενο διάστημα, να βρω λύσεις για να κρατήσω την ψυχολογία μου και την υγεία μου σε καλά επίπεδα.

Παιδιά θέλω να σας πω οτι για ότι αρνητικό είναι σημαντικό να βρείτε κάτι θετικό να αντισταθμίσετε.

Το θεωρώ το σημαντικότερο πράγμα μαζί με τα μέτρα προστασίας. Να κρατηθούμε σε ισορροπία γιατί η κατάσταση δείχνει να τραβάει καιρό.

Μην το αμελείτε γιατί όσο υγιείς και να κρατιέστε προσέχοντας την επαφή και τα μέτρα προστασίας, αν το μυαλό κλονιστεί, θα ξεχάσετε ακόμα και τα χέρια σας να πλένετε.

Θεωρώ οτι σε μια άγνωστη κατάσταση πας βήμα βήμα αλλά ταυτόχρονα πρέπει να σκέφτεσαι και την επόμενη μέρα όσο γίνεται. Το εναλλακτικό σενάριο στη δυσκολία.

Στα εργασιακά, στον φιλικό κύκλο, στον οικογενειακό κύκλο.

Δε βάζω τελεία, αλλά άνω τελεία. Έχουμε δρόμο ακόμα. Υπομονή και υγεία σε όλους μας και ας ελπίσουμε οτι μετά από όλο αυτό το χαμό η κοινωνία παγκοσμίως θα αναθεωρήσει και θα βγει κερδισμένη από το πως σκεφτόμαστε συνολικά.

• Like 13
  • Moderators
Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω βάλει μπροστά ό,τι project είχα προς υλοποίηση και δεν το είχα κάνει ποτέ. VU meters, κολλητήρια, ηλεκτρονικά, όλα έχουν πάρει φωτιά. Μαζί με gaming, ταινίες & τηλεργασία μια χαρά περνάει η ώρα.

Επειδή είχα συνηθίσει κι έβγαινα 4-5 φορές τη βδομάδα για ένα καφεδάκι/βόλτα μου κακοφαίνεται ακόμα πολύ, ωστόσο μέχρι στιγμής οι 2 φορές που έχει χρειαστεί να δουλέψω από την κανονική μου θέση εργασίας μου έχουν φανεί όαση.

Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα... Υπομονή 1-1,5 μήνα ακόμα μέσα, να ζεστάνει λίγο ο καιρός να σταματήσει η ραγδαία εξάπλωση και όλα σιγά σιγά θα έρθουν στο φυσιολογικό. Γιατί αν καλοκαιριάσει δεν παίζει να κρατηθούμε μέσα στα σπίτια...

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DrLo είπε

΄Σε τι κίνδυνο εκθέτεις κάποιον αν κάνεις μια νομική ενέργεια;

Άσχετα αν έχει λογική αυτό που ζητάνε μη λέμε και χαζομάρες.

Ο καθένας έχει διακίωμα να χρησιμοποιεί ότι νομικά δικαιώματα έχει και να περιμένει την απόφαση στην οποία φυσικά και πρεπει να υπακούσει.

Θα πει πχ το ΣτΕ "λέτε βλακείες" και τέλος. 

Τουλάχιστον συμφωνούμε ότι η κίνηση τους είναι μια χαζομάρα...

ή όχι???

Όσο για το σε τι κίνδυνο εκθέτεις κάποιον κάνοντας μια ατομική ενέργεια... δες λίγο τι γίνεται σε Ιταλία, Ισπανία, Αμερική και Αγγλία...

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ιταλια σημερα:

Screenshot_1.png

Η Γερμανία τη φάση? Έχουν ανοσία τα παντσερ η το κρύβουν? Η αναλογία κρουσμάτων-θανάτων είναι με διαφορά η καλύτερη παγκοσμίως 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, studiokristo είπε

Ωστόσο υπάρχει μείωση στον αριθμό νέων κρουσμάτων, σωστά;

Οχι χθες ειχε 5210 νεα κρουσματα.

Μόλις τώρα, costacurta είπε

Η Γερμανία τη φάση? Έχουν ανοσία τα παντσερ η το κρύβουν? Η αναλογία κρουσμάτων-θανάτων είναι με διαφορά η καλύτερη παγκοσμίως 

Κανουν παρα πολλα τεστ τη μερα και εχουν πολλους ασθενεις μικροτερης ηλικιας. Ιταλια/Ισπανια ειναι 2 χωρες με αρκετα μεγαλο ποσοστο σε ηλικιωμενους και ειδικα η Λομβαρδια που επιασε και γινεται χαμος οι ηλικιωμενοι ειναι παρα πολλοι.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, costacurta είπε

έχουν πει οτι αν κάποιος καταλήξει ασχέτως αν ήταν θετικός σε κορωνοϊό κοιτάνε αν είχε άλλα νοσήματα. π.χ. καρκινοπαθής ή διαβητικός το θεωρούν οτι ο ιός έδωσε τη χαριστική βολή και ΔΕΝ το μετράνε.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, studiokristo είπε

Ωστόσο υπάρχει μείωση στον αριθμό νέων κρουσμάτων, σωστά;

δεν υπάρχει λόγος να μπαινουμε σε αυτη τη διαδικασία φίλε.Εχουμε δρόμο ακόμα κ με τον να πέσουν μια η δυο μέρες δεν λεει κάτι.Καπου αλλου διπλασιαζονται χωρίς να αναγράφονται σε αυτο τον πίνακα.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, neosstoforum είπε

Σε πόσες μέρες εκτιμούν οι ειδικοί ότι θα το ξεπεράσουμε ως χώρα; Γιατί δεν έχω δει κάτι σχετικό εκτός από την Κεραμέως που έλεγε ότι σύμφωνα με την εκτιμήσεις της μετά το Πάσχα το σχολεία θα ανοίξουν. Μου φαντάζει απίθανο βέβαια να γίνει αυτό πριν το Μάϊο. 

ο τσιορδας ειπε 6 με 8 εβδομαδες δηλαδη τελος μαιου

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Οχι χθες ειχε 5210 νεα κρουσματα.

Κανουν παρα πολλα τεστ τη μερα και εχουν πολλους ασθενεις μικροτερης ηλικιας. Ιταλια/Ισπανια ειναι 2 χωρες με αρκετα μεγαλο ποσοστο σε ηλικιωμενους και ειδικα η Λομβαρδια που επιασε και γινεται χαμος οι ηλικιωμενοι ειναι παρα πολλοι.

Καλα στατιστικα δεν εχουν μεγαλες διαφορες οι πληθυσμοι. Ιταλια εχει 22% ανω των 65, Γερμανια εχει 21,1% Ισπανια εχει 18,7% (αρα νεοτερο πληθυσμο απο τους Γερμανους)

αρα η οι Γερμανοι "γεροι" ειναι πιο συνεπεις στο να ακολουθουν τις κρατικες οδηγειες απο τους Ιταλους/Ισπανους, ειτε πεφτει μαγειρεμα στα στοιχεια. Ο ιος να χτυπαει μονο νεους Γερμανους και "γερους" ΙταλοΙσπανους δε γινεται

Δημοσ.

Έχει μια πλάκα πάντως να βλέπεις τους  εγκλωβισμένους στα αεροδρόμια να κλαίγονται να γυρίσουν να είναι οι ίδιοι που πήγαν μερικά χρόνια έξω και διατυμπάνιζαν ότι έφυγαν και σώθηκαν και όταν άκουγαν Ελλάδα έβγαζαν σπυριά. 

• Like 22
  • Thanks 1
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...