Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα #2

insomnia.gr
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, kritikos28 είπε

Μπορεί ο ιός να μεταλλάχθηκε και να προκαλεί πλέον και άλλες επιπλοκές.

απ΄ ότι λένε είναι γνωστή αλλά σπάνια επιπλοκή....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Έπρεπε να πέσει πανδημία σε όλη την οικουμένη και να πεθάνουν 20.000 άνθρωποι για να γίνει το κράτος λίγο πιο φιλικό προς τον πολίτη. Να γελάς και να κλαις ταυτόχρονα.

• Like 14

Μόλις τώρα, lightsout είπε

Έπρεπε να πέσει πανδημία σε όλη την οικουμένη και να πεθάνουν 20.000 άνθρωποι για να γίνει το κράτος λίγο πιο φιλικό προς τον πολίτη. Να γελάς και να κλαις ταυτόχρονα.

Αυτό ακριβώς. Σε 10-20 μέρες έγινε δουλειά που έπρεπε να γίνει πριν από 20 χρόνια.

• Like 3

19 λεπτά πριν, krakozia είπε

Σορρυ που αναφερω συνεχεια το βελγιο αλλα εργαστηκα 13 χρονια σε νοσοκομειο στις Βρυξελλες και ξερω λιγο την κατασταση(στο ελλαδα ειμαι ανεργος αυτη την στιγμη και εδω και καιρο).

Αναφερουν εκει οτι περιμενουν το πικ αρχες απριλιου, εχουμε εδω εικονα ποιοα περιμενουμε να ειναι η πορεια της επιδημιας;

Δεν μπορει να γινει τετοια εκτιμηση γιατι δεν ξερουν την αποτελεσματικοτητα των μετρων. Αν αναζητησεις στο διαδικτυο εχουν βαλει epidemic calculators και νοσοκομειακα ιδρυματα στα οποια η κορυφωση αναλογα τι συντελεστη R βαζεις μετα την ληψη των μετρων παιζει. Στην καλη περιπτωση σε 2-3 βδομαδες. Και στο βελγιο μαλλον πηρε το καλο σεναριο για να λεει αρχες απριλη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις τώρα ο Τσιόρδας ενημέρωσε ότι σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες η ανοσία του οργανισμού είναι 2-3 χρόνια για όσους έχουν προσβληθεί από τον ιό.

Επεξ/σία από th_nikos

3 λεπτά πριν, masteripper είπε

Είμαι άραγε ο μοναδικός που αρχίζω και σκέφτομαι extreme σενάρια........ανησυχώ...

χα..χαχαχαχαχαχχααααα 🤣😭😭

οχι.

πολλοι ανησυχουμε. πολλοι τα σκεφτομαστε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, masteripper said:

Είμαι άραγε ο μοναδικός που αρχίζω και σκέφτομαι extreme σενάρια........ανησυχώ...

Εγώ βλέπω νεαρές ηλικίες να νοσούν και μεγαλύτερες να παίρνουν εξιτήριο και λυπάμαι όλους του συνωμοσιολατρεις που φαντάζονται οργανωμένα σχέδια μείωσης πληθυσμού και συντάξεων.. Κρίμα τόσος κόπος

Επεξ/σία από Kostasspil
  • Like 3

Δεν ξέρω αλλά με τόσες αντικρουόμενες πληροφορίες το βαρέλι δεν φαίνεται να έχει πατο...

Όσον αφορά την συνωμοσία ...δεν είναι αυτό που με απασχολεί...αυτό ανήκει στην "καλή" ελεγχόμενη περίπτωση

2 λεπτά πριν, masteripper είπε

Δεν ξέρω αλλά με τόσες αντικρουόμενες πληροφορίες το βαρέλι δεν φαίνεται να έχει πατο...

Α εννοείς να γίνουμε Ιταλία και Ισπανία;Δύσκολο άλλα όχι αδύνατο.

74 χιλιαδες κρουσματα και στις ΗΠΑ 200 κρουσματα πιο κατω απο ιταλια. σε μιση ωρα θα δοσει κ ιταλια τα νουμερα της αλλα πιστευω αργοτερα σημερα η το πολυ μεχρι αυριο οι ΗΠΑ θα εχουν ξεπερασει ιταλια σε κρουσματα και θα ειναι μονο κατω απο κινα την οποια πιστευω θα περασει μεθαυριο. 

• Like 1

Μόλις τώρα, kritikos28 είπε

Α εννοείς να γίνουμε Ιταλία και Ισπανία;Δύσκολο άλλα όχι αδύνατο.

Αν κάποιος ερχόταν τον Γενάρη και σου έλεγε ότι 25η Μαρτίου θα ήσουν κρυμμένος στο σπίτι με απαγόρευση κυκλοφορίας + τα "εξτρα" πιθανόν θα τον έπαιρνες με τις πέτρες....

Απλώς λέω....

• Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...