Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα #2

insomnia.gr
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, fredd0 είπε

Που σημαινει οχι βολτες σουπερ μαρκετ, οχι δουλεια, οχι σουρτα φερτα σπιτι.

(α) Τράβα πες το στον εργοδότη του. (β) Αν δεν ήταν μπιπ και είχαν τεστ εξ αρχής τότε σίγουρα θα είχε μεγαλύτερο νόημα.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης

Αλληλεγγύης συνέχεια. Χαρτιά υγείας του πορτοκαλί σουπερμάρκετ που πάντα είχαν 3,96 , λόγω αλληλεγγύης έγιναν 4,10 ευρουλακια.

Ναι ξέρω, ελεύθερη αγορά κτλ αλλά μερικοί τρίβουν τα χέρια τους με την πανδημία όπως έτριβαν και με την κρίση.

Μαγκιά τους.

8 ώρες πριν, moure είπε

Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό το πράγμα, κανείς δεν ξέρει. Ξέρω σίγουρα όμως ότι οι επιπτώσεις στην οικονομία θα είναι τεράστιες. Η ανεργία βλέπω να φτάνει σε επίπεδα ρεκόρ. Το 800αρι που δίνει η κυβέρνηση αντε να το δώσει για 2 μήνες δεν νομίζω να υπάρχουν δυνατότητες για παραπάνω και τότε θα κλάψουν μανούλες. 

Που να δεις τι σφαγή θα γίνει με αυτούς που δουλεύαν μαύρα και δεν έχουν ούτε δουλειά αυτήν την στιγμή αλλά ούτε και τρόπο να ενισχυθούν από το κράτος.

Μόλις τώρα, Sanjuro είπε

(α) Τράβα πες το στον εργοδότη του. (β) Αν δεν ήταν μπιπ και είχαν τεστ εξ αρχής τότε σίγουρα θα είχε μεγαλύτερο νόημα.

εργοδοτης ειμαι. 2 που ειχαν πυρετο (πριν 2 βδομαδες, οχι τωρα που το 95% δουλευει remotely) τους ειπα καθηστε σπιτι σας ουτε απ εξω απο το γραφειο μη περασετε

• Moderators

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Βεβαίωση μετακίνησης σε... χαρτί τουαλέτας

Είναι αρκετοί αυτοί που το έχουν πάρει στο χαβαλέ ακόμα και τώρα, δυστυχώς.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο: Έτοιμοι να παράγουν μάσκες και αναπνευστήρες με 3D εκτυπωτές
https://www.neakriti.gr/article/kainotomia/1572074/elliniko-mesogeiako-panepistimio-etoimoi-na-paragoun-maskes-kai-anapneustires-me-3d-ektupotes/

Fortune Ρεπορτάζ: Οι ελληνικές startups της τρισδιάστατης εκτύπωσης ρίχνονται στη μάχη κατά του κορωνοϊού
https://www.fortunegreece.com/article/fortune-reportaz-i-ellinikes-startups-tis-trisdiastatis-ektiposis-richnonte-sti-machi-kata-tou-koronoiou/

Επεξ/σία από Muchacho
  • Like 5

• Super Moderators
4 λεπτά πριν, kaspito είπε

Φίλε μου δαπανούνται πόροι και χρόνος από τους ιδιώτες για να εξετάσουν τον καθε ένα που δίνει 200ρια χωρίς κανένα περεταίρω κριτήριο. "Ήταν ένα απλό συναχάκι".

Από την άλλη έχεις κόσμο σε ευπαθείς ομάδες που η έγκαιρη διάγνωση έχει αξία αλλά και διανηκετρεύοντα νοσοκομεία με πολύ μικρό αριθμό κιτ.

Δεν ξέρω αν έχεις ολοκληρωμένη εικόνα, αλλά είναι λίγο ανάποδα τα πράγματα

Εγώ έθεσα συγκεκριμένα ερωτήματα, αναλυτικά.

Πέρα από ένα γενικό "να ξέρουμε" (για να εμποδίσεις, ημέρες μετά κάποιους να έρθουν σε επαφή, ενώ στο μεταξύ θα έχουν έρθει ήδη σε επαφή, μην πω για τους αρνητικούς που κάλλιστα στο μεταξύ μπορεί να έχουν γίνει ασυμπτωματικοί φορείς) επιχείρημα που να με πείσει πως είναι σκόπιμο να πέσει εκεί το βάρος, δεν διάβασα.

Πιο απλά, δεν μπορώ να το εξηγήσω.

• Like 1

Επισκέπτης

Σορρυ που αναφερω συνεχεια το βελγιο αλλα εργαστηκα 13 χρονια σε νοσοκομειο στις Βρυξελλες και ξερω λιγο την κατασταση(στο ελλαδα ειμαι ανεργος αυτη την στιγμη και εδω και καιρο).

Αναφερουν εκει οτι περιμενουν το πικ αρχες απριλιου, εχουμε εδω εικονα ποιοα περιμενουμε να ειναι η πορεια της επιδημιας;

• Moderators
1 minute ago, fredd0 said:

εργοδοτης ειμαι. 2 που ειχαν πυρετο (πριν 2 βδομαδες, οχι τωρα που το 95% δουλευει remotely) τους ειπα καθηστε σπιτι σας ουτε απ εξω απο το γραφειο μη περασετε

Κι εγώ το ίδιο, μια κοπέλα που ο γιος της είχε συμπτώματα της είπα να μείνει εκτός δυο εβδομάδες και άλλη μία την άφησα μια εβδομάδα εκτός γιατί δεν είχε ακριβώς τα συμπτώματα του ιού ο γιος της, αλλά για παν ενδεχόμενο.

Γενικά όμως το μισό προσωπικό δουλεύει πλέον ούτως ή άλλως.

2 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Ξεκίνησε η ανακοίνωση του Τσιοδρα και των υπουργών. 

Από το πρωί κάτι λένε για θρομβωση στους πνεύμονες από τον ιό. 

Μπορεί ο ιός να μεταλλάχθηκε και να προκαλεί πλέον και άλλες επιπλοκές.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...